Är Beagles bra familjehundar?

Välj Namnet På HusdjuretDina barn har tiggt oavbrutet, och du har äntligen bestämt dig för att det är rätt tillfälle att lägga till ytterligare en medlem till familjen. Att ta med ett husdjur till din familj kräver mycket övervägande eftersom du vill se till att du skaffar en hund som inte bara leker bra med barn utan som passar din livsstil så att de också får alla deras behov tillgodosedda. Sammantaget är Beagles utmärkta familjehundar och kommer att ge dig år av glada minnen.Som med alla hundar finns det dock några vardagliga saker du kanske vill tänka på innan du springer till närmaste Beagleuppfödare. familj-med-beagle_bbernard_shutterstockÄr Beagles bra hushundar?

När du funderar på att köpa en valp, försök att tänka på hur mycket tid och engagemang det tar att träna den. Vi skulle hävda att det kommer med några av samma utmaningar som att uppfostra en mänsklig baby. Om att ta dig tid att träna en valp är för mycket att hantera utöver din befintliga arbetsbörda och dina föräldrars uppgifter, kan du överväga att vänta tills dina bebisar och småbarn är äldre så att de kan dela det dagliga ansvaret.

lycklig-familj-med-beagle_Pixel-Shot_shutterstock

Kredit: bberrnard, Shutterstock

Beaglar Och Barn

Om du har barn är en av dina största prioriteringar innan du tar hem en ny hund att veta om de leker trevligt med dina barn eller inte. Det har förekommit alldeles för många incidenter där föräldrar dyker upp hemma med hundar som föredrar att lämnas ensamma och agerar när små barn vill ha för mycket av deras uppmärksamhet.Beagles är kända för att vara otroligt söta och lekfulla. Enligt American Kennel Club, Beagles rankas på sjätte plats i temperament av 197 raser .

Beaglar var traditionellt uppfödda för jakt och trivdes i packmiljö. På grund av detta fungerar de bra i en familj och kommer bra överens med andra hundar. De är anmärkningsvärt lekfulla , och yngre människor älskar att springa runt med dem och hjälpa dem att få ut sin energi. Tänk på att det alltid finns en handfull hundar som inte blir lika lyckliga som andra av sitt slag, så se till att du köper från välrenommerade uppfödare.

Är det svårt att träna en beagle?

Beaglar är kända för sitt självständiga tänkande och måste tränas tillräckligt för att ta hand om sina ägare. De är otroligt lojala och kommer att lära sig att lyssna på kommandon och bli hustränade, men bara om du lägger ner det svåra arbetet för att göra det. Om du håller dem involverade i uppgifter och belönar de beteenden du gillar, kommer du att uppleva en genomsnittlig mängd svårigheter som kommer med att träna en ny hund.

Kredit: Pixel-Shot, Shutterstock

Skäller beagles för mycket?

En av de viktigaste nackdelarna med att äga en Beagle är att de inte är särskilt tysta. Denna ras har ett djupt, bullrigt yl och kommer att använda det medan de fungerar som din vakthund. Vissa människor föredrar en bullrigare hund för att varna dem om människor som kommer nära deras hem, men andra blir arga efter bara en minuts skällande. Deras skäll och tjut är inte idealiska för personer med nyfödda som sover mycket eller närliggande grannar eftersom de tenderar att gnälla när familjen inte är hemma. Oavsett om du tycker om att skälla eller absolut föraktar det, är det något att allvarligt ta hänsyn till.

Är Beagles mycket underhållsvänliga?

Husdjur är ett heltidsjobb med mycket ansvar från trimning till veterinärresor. En av de bästa sakerna med Beagles är att de har relativt lite underhåll. Beagles har korta, mjuka pälsar som är lätta att sköta. Att borsta dem en gång i veckan hjälper till att hålla avfallet till ett minimum. Bortsett från vanliga bad, öronrengöring och nagelklippning kräver de inte för mycket extra arbete.

Årliga friskvårdsveterinärer är en nödvändighet för nästan alla hundraser, men du kanske gör fler resor om du inte ger dem den motion de behöver. En Beagles näsa fungerar alltid och vill följa doftspår, så de kräver mycket tid utomhus för att vara riktigt glada. Enfamiljshus med stora gårdar att springa i är idealiska för Beagles. De kommer helt enkelt inte att leva ett tillfredsställande liv om de sitter fast i en lägenhet hela dagen. Bara för att de är små betyder det inte att de inte har mycket energi att bränna.

Om du inte är villig att ge dem dagliga promenader eller träning, överväg en ras som föredrar att slappa runt huset med dig istället för att omfamna deras vilda natur och springa som vinden.

Förväntad livslängd och hälsoproblem hos beagles

Beagles är hunden för dig om du letar efter en följeslagare som kommer att stanna kvar ett tag. De förväntad livslängd för en Beagle är ungefär 12-15 år, vilket ger dig massor av tid att vårda varje ögonblick du tillbringar med dem. Tyvärr finns det även vissa hälsoproblem som de är mer utsatta för. Epilepsi, hypotyreos, intervertebral disksjukdom och cancer är bland de vanligaste hälsoproblemen som uppstår . Det är svårt att säga varför vissa av dessa saker händer med Beagles, men det är viktigt att komma ihåg när man jämför hundraser för ägande.

Tycker beagles om att gosa?

Vem skulle kunna motstå möjligheten att mysa ihop med en kärleksfull Beagle med sina stora bruna ögon och floppiga öron? Beagles älskar att gosa med sina familjer och visa sin hängivenhet. De älskar uppmärksamhet, och att sitta bredvid dig i soffan eller sked med dig i sängen är ett sätt att få dem att känna sig varma, välkomna och älskade i ditt hem. Alla hundar njuter inte av den varma omfamningen av sina människor, men Beagles är nästan garanterat din följeslagare både i och utanför huset.

Slutsats: Är Beagles bra hundar?

I allmänhet är de flesta Beagles utmärkta familjehundar på grund av deras varma uppträdande och orubbliga lojalitet. Det finns betydande för- och nackdelar med alla husdjursraser, och du måste överväga om de få nackdelarna är värda de många fördelarna med att ge dessa hundar ett bra hem. Tänk allvarligt på allt du letar efter hos ett husdjur innan du köper dem eftersom allt de vill ha är ett lyckligt liv, och det är inte rättvist mot hunden eller ägaren att vara fast med någon som inte passar deras livsstil.


Utvald bildkredit: Katsiaryna Pakhomava, Shutterstock

Innehåll