10 bästa hundgodis för känsliga magar 2021 – recensioner och toppval

Välj Namnet På HusdjuretLabrador

Oavsett om du tränar din hund med kommandon som att sitta eller stanna, lära dem att gå in och ut genom en hunddörr, eller bara titta på dem och belöna dem för att de är söta, älskar du att ge ut godsaker och hundar älskar att få dem.Tyvärr har några av våra hundkompisar känsliga magar och har specifika kostbehov. Det är där dessa recensioner kommer in. Vi har gjort vårt försök att hitta de bästa godsakerna för hundar med känsliga magar. Låt oss ta en titt på vad vi har hittat!En snabb jämförelse av våra favoriter

Bild Produkt Detaljer
Bäst överlag Vinnare ORIJEN Frystorkade hundgodis ORIJEN Frystorkade hundgodis
 • Gjord rå och helt naturlig
 • Flera olika smaker
 • WholePrey speglar djurets makeup om din hund skulle få dessa godsaker i det vilda
 • KONTROLLERA PRIS
  Bästa värde Andra plats HILL'S Jerky Strips hundgodis HILL'S Jerky Strips hundgodis
 • 100% naturliga ingredienser från Nordamerika
 • Fylld med kött, frukt och grönsaker
 • Hundar älskar dem!
 • KONTROLLERA PRIS
  Premium val Tredje plats Greenies dentala hundgodis Greenies dentala hundgodis
 • Tandvårdsförmåner
 • Perfekt för äldre hundar
 • Tillverkad av lättsmälta ingredienser
 • KONTROLLERA PRIS
  Milk-Bone mjuka & sega hundgodis Milk-Bone mjuka & sega hundgodis
 • Mjuk konsistens är bra för äldre hundar eller hundar med känsliga tänder
 • Fylld med vitaminerna A, D, E och B12
 • USDA testad
 • KONTROLLERA PRIS
  Portland Djurmat för hundgodis Portland Djurmat för hundgodis
 • 5 % nettovinst hjälper Portland-baserade hundorganisationer
 • Gjord med helt naturliga ingredienser
 • Enkelt recept
 • KONTROLLERA PRIS

  De 10 bästa hundgodisarna för känsliga magar

  1. ORIJEN Frystorkade hundgodis — Bäst totalt sett

  ORIJEN Högprotein

  Kontrollera senaste pris

  Orijengår ut ur sitt sätt att göra en enkel hundgodis men också att göra det etiskt. Det bör noteras att dessa godsaker inte är specifikt annonserade som godsaker för hundar med känslig mage, det visar sig bara att de faktiskt är bra för hundar med känsliga magar. Låt oss prata om vad som gör dessa godsaker speciella.

  Först och främst tänkte Orijen att det bästa fodret för en hund borde vara enkelt. Företaget begränsar antalet ingredienser i sina godsaker och använder endast naturliga konserveringsmedel. Tillverkad med flera typer av protein, varje smak är helt fylld med protein och näring. Från anka till galt, din hund kommer att salivera över denna goding!  Denna goding smakar inte bara gott, utan det är också vad en hund biologiskt behöver. Dessa godsaker är gjorda med hela djuret som används, för att spegla din hund som fångar sitt byte ute i naturen. Detta inkluderar kött, organ, brosk och ben. Godsakerna är gjorda av råvaror, som ytterligare efterliknar det vilda.

  Orijen får sina ingredienser endast från människor och bönder som den känner till och litar på . Dessa godsaker är spannmålsfria, vilket vanligtvis rekommenderas för hundar med känslig mage. Orijen gör sina godsaker i sitt DogStat-kök i Kentucky.

  Ett vanligt klagomål från användare är att dessa godsaker inte håller ihop så bra, så du kan sluta med en massa smulor i väskan! Vi har en känsla av att din valp inte har något emot det.

  Fördelar
  • Gjord rå och helt naturlig
  • Flera olika smaker
  • WholePrey speglar djurets makeup om din hund skulle få dessa godsaker i det vilda
  Nackdelar
  • Smulig

  2. HILL'S Jerky Strips Hundgodis — Prisvärt

  Hill

  Kontrollera senaste pris

  Hill'shar en bra uppfattning om vad hundar gillar, och så gjorde den hundgodis gjorda av nötkött! Tillverkad med 100 % naturliga ingredienser, din hund kommer säkerligen att älska dessa smågodis.

  Dessa godsaker har utvecklats av människor som känner hundar och näring. Experter som nutritionister och veterinärer samarbetade för att komma fram till detta recept, så det är inte konstigt att dessa godsaker inte bara är veterinärgodkända utan även veterinärrekommenderade. Över 220 veterinärer och nutritionister använde sina kombinerade kunskaper om hundbiologi så att de kunde göra en goding som både är bra för din hund och förutsäger deras hälsa. Hill-hundgodis kan användas som läckra mellanmål och som hälsohöjare!

  Även om dessa godsaker innehåller mycket kött för att fylla dina valpar med protein, innehåller de också frukt och grönsaker för andra näringsbehov. Hill har gjort en goding som är ett underbart komplement till Science Diet. Alla ingredienser kommer från Nordamerika, och det finns aldrig några konstgjorda färger eller smaker.

  Nu när du känner till alla tekniska detaljer är den verkliga frågan om valparna gillar det. Det visar sig att de gör det! Om det har funnits några klagomål om denna goding, är det att den faktiskt inte har konsistensen som ryckig. Det är mer enfusk ryckig. Men hundar bryr sig inte så mycket. Vi har inga problem att säga att det här är de bästa hundgodisarna för känsliga magar för pengarna.

  Fördelar
  • 100% naturliga ingredienser från Nordamerika
  • Fylld med kött, frukt och grönsaker
  • Hundar älskar dem!
  Nackdelar
  • Är inte riktigt ryckig

  3. Greenies Dental Dog Treats — Premium Choice

  Greenies Original

  Kontrollera senaste pris

  Greeniesär en söt godbit, men låt inte deras utseende lura dig! Dessa godsaker är gjorda för att vara lättsmälta, men de är också underbara för dighusdjurs munhälsa. Kallas Dental Dog Treats, de är packade med vitaminer, mineraler och alla möjliga andra näringsämnen som är fördelaktiga för din hunds hälsa, samtidigt som de hjälper dem att hålla det bedårande leendet rent och fint.

  Greenies är gjorda med en unik konsistens för att hjälpa till att hålla din valps tandköttskant ren. Din hund kommer inte att avsluta denna goding på ett tugga, vilket är både ekonomiskt för dig och hälsosamt för dem. Denna godis är gjord för att bekämpa plack och tandsten samtidigt som den fräschar upp din hunds andetag. Godkänd av Veterinary Oral Health Council, denna godis rekommenderas av veterinär (och hundgodkänd!). Naturligtvis handlar dessa recensioner om valpar med känsliga magar, och Greenies är bra för det! Tillverkad av lättsmälta ingredienser kan din valp få en godbit och fortsätta leka.

  Det enda som drabbar Greenies är att på grund av priset och dentalapplikationen, skulle vi inte nödvändigtvis rekommendera detta som en vardagsbehandling. Denna goding är underbar för äldre hundar, men som påverkas mycket mer av dålig tandhälsa.

  Fördelar
  • Tandvårdsförmåner
  • Perfekt för äldre hundar
  • Tillverkad av lättsmälta ingredienser
  Nackdelar
  • Kanske inte det bästa vardagsgodset

  4. Milk-Bone mjuka & sega hundgodis

  Milk-Bone mjuk och seg

  Kontrollera senaste pris

  Ett av de mer framträdande namnen i världen av hundgodis, det är ingen överraskning detMilk-Bonedyker upp på den här listan över hundgodis. Dessa är märkets mjuka och sega godsaker, kända och älskade av hundar världen över.

  Din valp kommer att vara en svansviftande maskin när den nosar på dessa godsaker. De är packade med kyckling, vilket ger din hund en bra dos protein. Medan de njuter av den salta smaken kommer de också att få näringsämnen som hjälper till att hålla dem starka och aktiva. Dessa godsaker är laddade med kalcium, folsyra och vitaminerna A, D och E och B12. Milk-Bone föreslår att du lägger till en goding till varje måltid för att öka din hunds proteinnivå.

  På grund av hur mjuka dessa godsaker är, är de underbara för äldre hundar ochhundar med känsliga tänder. De är gjorda utan vete, så de är lättare att smälta, vilket gör dem bra för hundar med känsliga magar.

  Vissa ägare har rapporterat att de skickats en inaktuell batch, men dessa klagomål är få och långt emellan. De flesta hundar verkar älska dessa, även kräsna hundar, så vår gissning är att din också kommer att göra det.

  Milk-Bone ser till att alla deras produkter är USDA-testade.

  Fördelar
  • Mjuk konsistens är bra för äldre hundar eller hundar med känsliga tänder
  • Fylld med vitaminerna A, D, E och B12
  • USDA testad
  Nackdelar
  • Vissa partier levereras inaktuella

  5. Portland Pet Food Dog Treat Biscuits

  Portland djurfoder

  Kontrollera senaste pris

  Portlandpratar alltid om att förbli konstig, så du kan bli chockad över hur normala dessa godsaker ser ut! Dessa godsaker fyller dock en mängd näring och gör det med ett enkelt recept. Tillverkad med enkla och helt naturliga ingredienser, kan du bli frestad att till och med ha en själv! Även om vi inte skulle rekommendera det, är de gjorda av ingredienser av mänsklig kvalitet. Det finns tre olika smaker du kan välja mellan: bacon, pepparkaka och pumpa.

  Vad innebär det att vara helt naturlig? Det betyder attdu hittar inga skadliga kemikalier eller tillsatta konserveringsmedeli detta erbjudande från Portland Pet Foods. Dessa doggy läckerheter är fria från GMO, BHA, BHT, vete, gluten, spannmål eller konstgjorda färger. Dessutom är förpackningen BPA-fri.

  Även om dessa godsaker är underbara för hundar med känsliga magar, är de också underbara för hundar i allmänhet! De är bra för en hunds näring, och ännu viktigare, 5% av nettovinsten från Portland Pet Food-kex går till Portland-baserade ideella skydd och organisationer.

  Det här är bra godsaker för hundar med känsliga magar, men de kanske inte är de bästa godsakerna för hundar med känsliga tänder. De är ganska hårda och knapriga. Detta kan påverka hundar med dålig tandhälsa eller äldre hundar.

  Fördelar
  • 5 % nettovinst hjälper Portland-baserade hundorganisationer
  • Gjord med helt naturliga ingredienser
  • Enkelt recept
  Nackdelar
  • Väldigt krispigt

  6. Hälsosam Pride Potato Chews Hundgodis

  Kontrollera senaste pris

  Vi tror generellt att när det kommer till hundgodis, ju enklare recept, desto bättre. Du kan inte bli mycket enklare än receptet påHälsosamma Pride hundgodis. De är gjorda av endast en ingrediens: sötpotatis.

  Du kanske undrar varför du skulle köpa sötpotatis i påsar när du bara kunde göra den själv, men var säker på att Wholesome Pride har gått igenom besväret som du annars inte skulle vilja. Dessa är uttorkad sötpotatis, avsedd att användas som tugga. Även om din hund lyckas knuffa ner en av dessa, behöver du inte må dåligt över att ge dem en till eftersom du vet exakt vad den äter.

  Enkelheten i receptet gör att dessa är underbara för hundar med känsliga magar. Det finns inga vete, spannmål eller gluten. Dessa godsaker är 100 % veganska och passar in i nästan vilken diet som helst. De extra fördelarna med sötpotatisens näringsämnen är att de hjälper till med päls, hud, ögon och muskler.

  Anledningen till att Wholesome Pride bestämde sig för att göra sina mellanmål på detta sätt var att de ville göra ett hundsnack som var prisvärt och hållbart att göra. Dessa potatis kommer från lokala gårdar.

  Det finns konsistensproblem med hur väl dessa godsaker är uttorkade. Ibland är de hårda och krispiga, och andra gånger är de blöta och sega.

  Fördelar
  • Tonvis med näringsämnen
  • En ingrediens
  • Hållbar
  Nackdelar
  • Inkonsekvent produkt

  7. Molnstjärna Dynamo Dog Tummy Godats

  Cloud Star Dynamo Dog

  Kontrollera senaste pris

  Det här är de första godsakerna på vår lista gjorda speciellt för hundar med känsliga magar! Dessa godsaker är mjuka och sega och kan även avnjutas av äldre hundar och hundar med känsliga tänder.

  Dessa godsaker är också probiotiska och hjälper till att stärka din hunds matsmältningssystem.Molnstjärnahar gjort en goding laddad med fibrer från pumpa och ingefära för att hålla din hund i tid. Du kommer aldrig att hitta något spannmål eller vete - som kan stoppa din hund - eller majs eller sojabönor som fyllmedel.

  Tillsammans med pumpan och ingefäran är dessa godsaker laddade med andra frukter och grönsaker, samt vitaminer som är fördelaktiga för din valps hälsa. Även om dessa godsaker är gjorda med äldre hundar i åtanke, kan yngre svansviftare njuta av dem eftersom de är laddade med smak.

  Dessa godsaker är avsedda att användas dagligen för att hålla din hund på ett konsekvent schema.

  Även om dessa är bra för hundar med känsliga magar, finns det vissa hundar som helt enkelt inte kan hantera dem. Du kommer att veta ganska snabbt om så är fallet, och om din hund visar några tecken på onormal matsmältningsaktivitet, sluta använda dem omedelbart.

  Fördelar
  • Mjuk och seg
  • Inget fyllmedel som majs eller soja
  • Laddad med frukt, grönsaker och vitaminer
  Nackdelar
  • Gör vissa hundar sjuka

  8. PetMio Bites Hundgodis av mänsklig klass

  PetMio Bites

  Kontrollera senaste pris

  PetMio har gjort enbehandlasom är bra för känsliga magar, liksom andra saker. Om du letar efter ett hälsosamt mellanmål, då har du hittat det här. PetMio har packat in alla möjliga vitaminer och mineraler för ett mellanmål somoptimerar din hunds hälsa.Tillverkade med saker som bananer och mandelsmör, främjar dessa godsaker god hälsa genom att stödja huden, pälsen, ögonen, matsmältningssystemet och immunsystemet.

  Dessa godsaker, även om de är perfekta för känsliga magar, är perfekta för hundar i alla storlekar och åldrar. De är aldrig gjorda med några fyllmedel som majs eller soja, och du kommer heller aldrig att hitta något som vete, gluten, ben eller biprodukter. Alla ingredienser i dessa godsaker är av mänsklig kvalitet. Dessa godsaker är tänkta att vara små och sega.

  Hundar verkar älska dessa läckra små bitar till den grad att du inte kan bli av med dem snabbt nog! Och du kan behöva - dessa mögnar snabbt. Vissa ägare har rapporterat mögeltillväxt inom en vecka efter att de mottagit dessa godsaker.

  Fördelar
  • Perfekt för alla aspekter av hälsa
  • Hundar älskar dem
  Nackdelar
  • Bli möglig snabbt

  9. Gröna fjärilsmärken nötköttshundgodis

  Gröna fjärilsmärken

  Kontrollera senaste pris

  Som de flestagodsakersom är bra för hundar med känslig mage, dessa är gjorda utan spannmål eller vete. Det finns heller inga fyllmedel, som soja eller majs, och inga konserveringsmedel. De är gjorda av 100% nötköttslunga.

  Dessa godsaker är avsedda att användas som en belöning för träning, så din hund kommer att få en bra mängd protein varje gång den utför ett kommando korrekt. Oavsett ras eller storlek på din hund, kommer de att hitta massor av smak i dessa godsaker. Även om de är avsedda för träning, är de också bra att ge din hund när som helst om du bara älskar att dela ut godsaker!

  När du köper den här produkten hjälper du också en god sak. En del av intäkterna går till utbildning av tjänstehundar för handikappade veterinärer.

  Om du av någon anledning inte gillar godsakerna, erbjuder Green Butterfly ett 100 % pengarna-tillbaka-alternativ. Naturligtvis kommer din hund förmodligen att bedöma det. Baserat på vad vi har hört från ägare finns det hundar där ute som helt enkelt inte gillar dessa! Kanske är nötköttslunga en förvärvad smak för vem som helst, även hundar.

  Fördelar
  • 100 % nötkött
  • Inga fyllmedel som majs eller soja
  • Intäkterna går till att träna stödhundar
  Nackdelar
  • Vissa hundar gillar dem helt enkelt inte!

  10. Smaragdgodis för hundar

  Emerald Pet

  Kontrollera senaste pris

  Dessa godsaker frånEmerald Petär underbara för hundar med allergier! Vissa hundar är tyvärr allergiska mot vissa typer av kött och proteiner, och dessa enkla recept är bra för drabbade hundar. Dessa godsaker är gjorda med anka och en av fyra frukter du väljer, så din hund kommer att älska smaken och hur de mår.

  Spannmålsfri, vetefri, glutenfri, you name it - dessa godsaker är magra, så du behöver inte oroa dig för att ge din hund för många (inom rimliga gränser förstås). Med bara 7 kalorier per mellanmål är dessa underbar för träning . Du kan också enkelt bära dem med dig, eftersom de inte smörjer upp dina fickor eller gör att dina händer luktar roligt.

  Som med vilken godis som helst, är den ultimata domaren valpen. Vi har sett ett antal människor säga att deras hundar helt enkelt inte gillade dem. Ändå är de hundgodis och de flesta hundar älskar dem.

  Fördelar
  • Perfekt för hundar med allergier
  • Gjord med anka och frukt
  Nackdelar
  • Vissa hundar gillar dem inte

  Köpguide

  Det mesta du behöver veta om godsaker för känsliga magar tas upp i dessa recensioner, men vi vill peka på några saker som kan hjälpa dig med din shopping.

  Vissa hundar har känsliga magar

  För att hjälpa till med detta vill du leta efter godsaker som är spannmålsfri och glutenfri . Detta är dock inte att förväxla med allergier.

  Vissa hundar har foderallergier

  Vissa hundar kanske inte får äta visst kött eller olika typer av proteiner. Om det verkar som att din hund har en känslig mage bör du ta den till veterinären för att se om den har några allergier. Detta kan göra en enorm skillnad i din hunds liv, komfortmässigt. Din veterinär kommer att kunna ställa in en diet som är perfekt för din valp och berätta vilka godsaker du ska undvika.


  Slutsats

  Vi vet att det kan vara svårt att hitta precis rätt godis till din bästa vän. Vi vet också att det kan vara läskigt om du inte vet vad du ska leta efter. Vi hoppas att dessa recensioner har hjälpt dig, och att din hund nu småäter bättre än någonsin tidigare! Så, vad gav du dem? Var det en fin stor väska från vårt bästa val,Orijen, eller bestämde du dig för att gå med en-två-punchen av värde och smak med godsakerna frånHill's? Vad du än väljer vet vi att din hund trivs med det!


  Utvald bildkredit: ewka_pn, Pixabay

  Innehåll