10 bästa kattleksaker för uttråkade katter 2022 – recensioner och toppval

Välj Namnet På HusdjuretKatt som leker leksakKatter är fulla av bus för det mesta, men en uttråkad katt kan göra några riktiga skador runt huset somkliar oavbrutet på möblereller gardiner. Om din katt verkar uttråkad och går runt i huset och letar efter något att göra,leksaker är ett bra sätt att mentaltoch stimulera din katt fysiskt att hjälpa till att slippa tristess den känner. Katter tycker om att jaga, förfölja ochskrapa på leksakersom låter dem agera ut sina naturliga instinkter.Att hitta de bästa kattleksakerna för uttråkade katter kan vara utmanande men vi är här för att hjälpa dig! Vi har sammanställt följande recensioner av de 10 bästa kattleksakerna för uttråkade katter som borde hjälpa dig att välja en leksak för att hålla din kisse sysselsatt och borta från bus.hepper katttassavdelare

En snabb jämförelse av våra favoriter

Betyg Bild Produkt Detaljer
Bäst överlag Vinnare Makeupexp Boa Snake
 • Söt ormform
 • Naturliga tyger
 • Hållbar
 • Kontrollera senaste pris
  Bästa värde Andra plats Frisco Cat Tracks Butterfly Cat Toy Frisco Cat Tracks Butterfly Cat Toy
 • Lättviktig
 • Tre nivåer av spel
 • Kan användas av mer än en katt
 • Kontrollera senaste pris
  Premiumval Tredje plats Potaroma elektrisk floppfisk Potaroma elektrisk floppfisk
 • Slitstark och tvättbar
 • USB uppladdningsbar
 • Standby-läge för att spara batteri
 • Kontrollera senaste pris
  Bäst för kattungar Frisco Bird Teaser med fjädrar Frisco Bird Teaser med fjädrar
 • Låg kostnad
 • Kattmynta inuti fågelleksak
 • Lätt att använda
 • Kontrollera senaste pris
  Bentopal kattlaserleksak Bentopal kattlaserleksak
 • Kan laddas via USB
 • Tyst drift
 • Fem cirkelbanor
 • Kontrollera senaste pris

  De 10 bästa kattleksakerna för uttråkade katter – recensioner och toppval 2022

  1.Bentopal Cat Laser Toy – Bäst totalt sett

  BENTOPAL kattlaserleksak

  Typ Batteridriven laserpekare
  Storlek 3,5 L x 3,5 W x 7,09 H
  Material Plast

  De Bentopal kattlaserleksak är den bästa övergripande kattleksaken för uttråkade katter eftersom denna leksak är supercool! Det är en kattformad plastleksak som du kan hålla i handen eller placera på ett bord för att underhålla din katt i timmar i sträck. Denna batteridrivna leksak avger en laser som har fem cirkulerande intervall så att den kan användas i alla storlekar och typer av rum.

  Denna leksak kommer att få din katt att jaga, jaga, hoppa och leka i timmar när han interagerar med den rörliga laserstrålen. Om du vill ändra leksaken till handhållningsläge, trycker du bara länge på strömknappen. Annars kan du ställa upp den här coola kattleksaken på ett bord och slå på den och se hur din uttråkade katt springer igång. För att hålla den här leksaken igång när du inte är hemma, anslut bara den medföljande USB-kabeln till din dator och oroa dig aldrig för att tappa ström.  När du vill leka med din katt för hand, sätt i fyra AAA-batterier och du är igång. Det bör noteras att batterierna inte ingår, vilket vi tror är ett misslyckande från tillverkarens sida. Batteriläget tillåter dig dock att ta den här leksaken utanför för mer mångsidighet.

  En annan anmärkningsvärd sak att nämna om Bentopal Cat Laser är att lasern inte skadar din katts ögon eftersom det är en klass 2-laser som är säker. Denna futuristiska kattleksak går tyst, vilket är ett stort plus om du bor i en liten lägenhet.

  Fördelar
  • Två driftsätt
  • USB-laddning
  • Tyst drift
  • Fem cirkelbanor
  Nackdelar
  • Batterier ingår ej

  två.Frisco Cat Tracks Butterfly Cat Toy – Prisvärt

  Frisco Cat Tracks Butterfly Cat Toy

  Typ Interaktiv
  Storlek 10L x 8,25W x 6,25H
  Material Plast

  Vi anser att Frisco Cat Tracks Butterfly Toy den bästa kattleksaken för uttråkade katter för pengarna. Denna prisvärda leksak har allt som katter älskar, inklusive en boll att jaga, spänningen av ljudet som en boll gör när den rullar runt och en rörlig fjäril att förfölja och jaga.

  Denna lätta leksak är gjord av plast och består av tre nivåer av spår. Den kommer med tre bollar och två fjärilar. Denna leksak i tre nivåer ger katter tre nivåer av interaktiv lek. Om din katt älskar att jaga bollar och fjärilar bör den här leksaken vara precis vad du behöver för att hålla honom sysselsatt i timmar.

  En bra sak med denna leksak är att den kan användas av mer än en katt åt gången. Leksaken är relativt liten men det finns gott om utrymme för två katter att ha sitt eget utrymme som jagar bollarna runt banan och slår mot fjärilen som ser ut att leva.

  En nackdel med denna leksak är att den är lätt, så att katter kan välta den eller trycka den runt golvet. Men det kanske inte är en dålig sak eftersom även denna typ av lek kommer att hålla en uttråkad katt sysselsatt! Sammantaget älskar vi denna kattleksak och känner oss säkra på att din katt kommer att tycka detsamma!

  Fördelar
  • Lättviktig
  • Tre nivåer av spel
  • Kan användas av mer än en katt
  Nackdelar
  • Lätt för katter att välta och trycka runt

  3.Potaroma Electric Flopping Fish – Premiumval

  Potaroma elektrisk floppfisk

  Typ Batteridriven, uppladdningsbar
  Storlek 11,89 L x 4,88 W x 1,5 H
  Material Slitstark plysch

  De Elektrisk floppande fisk ser ut och fungerar precis som en riktig fisk, och det är en leksak som katter brukar älska! Den ligger helt stilla tills din katt närmar sig och rör vid den för att aktivera den inbyggda rörelsesensorn. Leksaken går sedan i växel, floppar och slingrar sig runt som en fisk ur vattnet för att hålla din kisse på tassarna och engagerad i realtid. Den här kattleksaken som gör tristess drivs av ett laddningsbart litiumjonbatteri.

  Denna kattleksak är gjord av ett slitstarkt och tvättbart plyschmaterial. Den har ett smart standbyläge för att spara batteri när din katt slutar leka med den. Den kommer med en USB-laddningskabel och en påse med kattmynta som du kan använda som en kattgodis.

  En sak vi inte gillar med denna realistiska fiskkattleksak är att batteriet inte är utbytbart. Det betyder att när kattleksaken dör är det slut – såvida du inte är elektroniskt begåvad och kan byta det inbyggda batteriet. Vi brydde oss inte heller om ljudet som leksaken gör när den först sätts på som låter som en fjärrstyrd bil men inte lika intensivt.

  Flopping Fish kan underhålla dig och dina vänner nästan lika mycket som din katt. Den ser ut och fungerar som en riktig fisk och det är en rolig leksak att se din katt interagera med. Om du får den här leksaken, se till att ge din katt lite av den medföljande kattmyntan för att göra hans lek roligare för dig att titta på!

  Fördelar
  • Slitstark och tvättbar
  • USB uppladdningsbar
  • Standby-läge för att spara batteri
  Nackdelar
  • Ej utbytbart batteri
  • Leksaken gör ett mekaniskt ljud när den slås på

  Fyra.Frisco Bird Teaser med fjädrar – Bäst för kattungar

  Frisco Bird Teaser with Feathers Cat Toy_Chewy

  Typ Interaktiv
  Storlek 19,69 L x 4,53 W x 1,18 H
  Material Polyester och plast

  De Frisco Bird Teaser med fjädrar är det perfekta sättet att knyta an till en ung kattunge. När du viftar med den här enkla leksaken framför din katt kommer de färgglada fjädrarna, dinglande snöret, det skrynkliga ljudet och den medföljande kattmyntan att locka din katt att hoppa till handling. Den här leksaken utlöser en katts naturliga jaktinstinkt och det är ett bra sätt att bygga ett starkt band mellan dig och din kattunge.

  Den lilla polyesterfågeln som hänger i änden av det 22 tum långa snöret är fylld med kattmynta för att locka din katt att leka. Trollstaven är gjord av robust plast för att säkerställa att den håller. Denna kattleksak som består av ett trollspö, snören, en leksaksfågel och fjädrar är benägen att gå sönder och speciellt om din katt spelar grovt. Men om din katt går sönder denna leksak kommer det inte att skada mycket kostnadsmässigt eftersom den här leksaken är en av de billigaste i vår lista över recensioner.

  Sammantaget är denna klassiska kattleksak gjord av polyester och plast perfekt för att få uttråkade eller lata katter på fötter. Det är en leksak som kommer att trigga din katts jaktinstinkt så var beredd på massor av förföljelse, jakt, hopp och andra roliga kattaktiviteter!

  Fördelar
  • Låg kostnad
  • Kattmynta inuti fågelleksak för att locka din katt att leka
  • Lätt att använda
  Nackdelar
  • Benägen att gå sönder

  5.SmartyKat Hot Pursuit elektronisk dold rörelsekattleksak

  SmartyKat Hot Pursuit kattleksak_Chewy Kolla pris på Chewy Kontrollera pris på Amazon

  Typ Batteridriven elektronisk rörelseleksak
  Storlek 22,51L x 22,51B x 2,99H
  Material Slitstarkt tyg och plast

  Denna leksak består av en batteridriven bas och en tygkjol som är designad för att placeras på golvet. När leksaken är påslagen, a dold kattleksak som är fäst vid en trollstav rör sig runt under kjolen och dyker ut då och då för att hetsa upp din katt och locka honom att leka.

  SmartyKat Hot Pursuit är designad för att uppmuntra en uttråkad katt att träna och leka. Detta är ett bra alternativ om du är borta hela dagen och vill hålla din katt sysselsatt och borta från problem. Du kan helt enkelt slå på leksaken och stänga av den när du är hemma.

  Kattleksaken Hot Pursuit drivs av ett par AA-batterier som ingår. En nackdel med denna leksak är att du måste använda en skruvmejsel för att byta ut batterierna som sitter inuti den tefatliknande skivan som driver kattleksaken under tygkjolen. Men du kan åtminstone byta batteri.

  Så, hur gillar katter den här leksaken? De älskar det! De flesta katter kommer att spendera timmar i sträck med att se rörelserna i kjolen och leksaken under röra sig och dyker ut. Denna leksak är en av de mest populära i våra kattleksaksrecensioner och en som är mycket prisvärd.

  Denna leksak kan underhålla en enda katt eller några få! Om du har mer än en katt är det här en bra leksak att skaffa eftersom det finns gott om plats runt leksaken för flera kattdjur att vara med på det roliga!

  Fördelar
  • Kan lämnas på när du inte är hemma
  • Katter tycker om att se kjolen röra sig och vänta på att kasta sig på leksaken
  • Din katt kan leka med denna leksak ensam eller med andra kattvänner
  Nackdelar
  • Avger ett brummande ljud när den är på
  • Kjoldelen av leksaken är tunn
  • Kräver en skruvmejsel för att byta ut AA-batterierna

  6.Frisco Peek-a-Boo Cat Chute Tri-Tunnel

  Frisco Peek-a-Boo Cat Chute Cat Toy

  Typ Spela tunnel
  Storlek 18L x 9,5W x 9,5H
  Material Polyester

  Detta pop-up katt lek tri-tunnel by Frisco erbjuder en uttråkad katt mycket roligt att utforska och pila omkring. Denna kattleksak som består av tre tunnlar som hålls samman av kardborreband kommer säkerligen att väcka din katts intresse eftersom katter älskar att utforska slutna utrymmen. Det är en enkel leksak att använda eftersom du helt enkelt öppnar den och fäller ner den när du behöver förvara den. Katter älskar att sova i den här leksaken lika mycket som de älskar att springa och leka i den, så kanske det är bäst att lämna den öppen.

  Denna tri-tunnel leksak är gjord av polyester som står sig bra mot kattens klor och tänder. Polyestern kan dock slitas sönder om din katt är en grov spelare. Denna tunnelleksak är lätt och liten. Det är lämpligt för kattungar och katter av vanlig storlek, men inte för stora feta katter eftersom de kan ha svårt att röra sig inne i tunnlarna.

  Det är en bra leksak för en enda katt eller ett par katter att använda. Du kan öka det roliga genom att kasta en boll eller en liten kattleksak i tunneln så att din katt kan jaga och hämta. En bra sak med den här leksaken är att den är enkel. Det finns inga batterier att byta ut och inget att koppla in och ladda. Öppna bara den, släng den på golvet och se hur din katt har kul!

  Fördelar
  • Inga batterier eller laddning att göra
  • Lätt att ställa in
  • Tre tunnlar för tre gånger så roligt
  Nackdelar
  • Små
  • Polyester är benägen att gå sönder
  • Inte lämplig för stora katter

  7.Petstages Tower of Tracks Cat Toy

  Petstages Tower of Tracks Kolla pris på Chewy Kontrollera pris på Amazon

  Typ Interaktiv
  Storlek 10L x 5,5W x 10H
  Material Polypropen

  Vi inkluderade denna färgglada Petstages kattleksak i vår lista över recensioner eftersom den erbjuder en uttråkad katt massor av snurrande och roterande bollåtgärder. När du har den här leksaken på golvet kommer din katt inte att tappa ytterligare en av sina bollar under soffan eftersom de medföljande färgglada bollarna stannar kvar i den staplade leksaken.

  Detta är en slitstark leksak gjord av polypropen som erbjuder tre nivåer av spel där varje nivå har sin ena cirkulära bana och boll. Det finns icke-hudskydd på botten av leksaken för att hålla den på plats medan din katt slår mot och jagar bollarna. Men även med kuddarna kan denna leksak lätt vändas på ena sidan där kulorna kan vara oåtkomliga att snurra. Detta skulle få de flesta katter att tappa intresset för leksaken. Och om du inte är hemma för att ställa upp leksaken igen, kommer din katt att bli uttråkad igen.

  När bollarna rör sig runt spåren avger de ett skramlande ljud som kan skrämma vissa katter. Annars gillar vi denna interaktiva kattleksak som är enkel till sin natur. Detta är ett bra alternativ för alla med mer än en katt eftersom det finns gott om lekområden runt Petstages Tower of Tracks.

  Fördelar
  • Enkel design utan batterier
  • Kan användas av mer än en katt
  • Hållbar
  Nackdelar
  • Tipsar lätt över
  • Katt kan tappa intresset för leksaken

  8.PetFusion Ambush Interactive Electronic Cat Toy

  Petfusion Ambush Interactive Cat Toy Kolla pris på Chewy Kontrollera pris på Amazon

  Typ Interaktiv elektronisk
  Storlek 6,8L x 6,8W x 2,8H
  Material Plast

  Din katts inre jägare kommer att dyka upp när du placerar Bakhåll kattleksak ner framför honom. Denna leksak kommer att få din katt att känna sig som en stor dålig jägare eftersom den är designad för att få fram en katts naturliga jaktinstinkt. En färgglad fjäder dyker slumpmässigt ut från ett av leksakens sex hål, med hjälp av LED-färgbelysning för att locka din katt ännu mer.

  Denna kompakta och tåliga runda kattleksak är lite tung eftersom den väger 1,3 pund. Den har anti-halkfötter för att hålla den på plats på hårda släta ytor. Den kommer med en ersättningsfjäder som du förmodligen kommer att behöva tidigare än du kanske tror. Det är därför vi tycker att tillverkaren borde ha inkluderat flera ersättningsfjädrar eftersom de är en viktig del av denna batteridrivna kattleksak. Den här leksaken kommer med de fyra AA-batterierna som krävs, och den har en åtta minuters avstängningsfunktion för att spara batteritid.

  Sammantaget är PetFusion Ambush Interactive Electronic Cat Toy ett bra alternativ som är lämpligt för en enda katt eller ett par kattdjur för att hålla dem sysselsatta. Den här leksaken utgör en utmaning för en katt när han väntar och ser på att den färgglada fjädern ska dyka upp ur ett av hålen.

  Fördelar
  • Kompakt och hållbar
  • LED-belysning för att locka din katt att leka
  • Strömavstängningsfunktion
  Nackdelar
  • Endast en ersättningsfjäder ingår
  • Något tungt

  9.SmartyKat Skitter Critters Cat Toy

  Skitter Critters Cat Toy Kolla pris på Chewy Kontrollera pris på Amazon

  Typ Interaktiv
  Storlek 4,0L x 0,98W x 0,64H
  Material Lätt plysch

  De Skitter Critters kattleksak av SmartyKat är en uppsättning av tre kattmynta-fyllda plyschmöss. Dessa enkla små leksaker kommer att ge din katt kraftfull aktivitet samtidigt som den underhåller honom. Naturligtvis kommer kattmyntan säkerligen att hjälpa till att locka din katt till lekmössen och få honom att agera galen, vilket är roligt att se. Detta är den billigaste leksaken på vår lista över recensioner och leksaken med den enklaste designen.

  När du slänger en Skitter Critter på golvet kan du förvänta dig att din katt lägger märke till det! Han kommer sannolikt att förfölja leksaken i några minuter innan han gör sitt drag som kan bestå av några stora kast på golvet. Dessa små leksaker kommer att hålla din uttråkade katt sysselsatt och ge dig ett bra sätt att knyta an till din katt genom att kasta runt leksaken så att din katt kan hämta den.

  Dessa små plysch kattleksaker håller inte för evigt så förvänta dig att byta ut dem då och då eftersom din katt sakta förstör dem med sina tänder och klor. Din katt kan lyckas tappa några av dessa kattleksaker i huset eftersom de är små och lätt att tappa bort.

  Fördelar
  • Mycket prisvärt
  • Enkel att använda
  • Inga batterier eller laddare att hantera
  Nackdelar
  • Inte särskilt hållbart
  • Kan lätt gå vilse

  10.Hexbug Nano Robotic Cat Toy

  Hexbug Nano Robotic Cat Toy

  Typ Batteridriven robot
  Storlek 6,0 L x 0,5 W x 0,5 H
  Material Plast och gummi

  Den slutliga produkten på vår lista över de 10 bästa kattleksakerna för uttråkade katter är den mycket prisvärda Hexbug Nano Robotic Cat Toy . Om du är en budgetmedveten kattägare kommer du att uppskatta att denna kattleksak kostar mindre än en premiumkopp Joe på ditt lokala kafé. Den lekfullt energiska Hexbug kommer att hålla din katt sysselsatt med sina verklighetstrogna rörelser och handlingar.

  Din katt kanske tror att Hexbug Nano är en riktig insekt som springer omkring på golvet. Denna söta lilla leksak kan navigera runt föremål på golvet och i hörnen. Den kan till och med vända sig själv när den ligger på rygg i ett försök att komma bort från din katt. Denna leksak rör sig via vibrationer och med hjälp av ett knappcellsbatteri som medföljer.

  Hexbug Nano kommer i ditt val av roliga färger. Eftersom den här lilla leksaken springer omkring kan du förvänta dig att den plockar upp bortsprungna hårstrån och dammkaniner längs vägen, vilket kan få den att stängas av. Även om detta inte är den mest hållbara kattleksaken på marknaden, är den väldigt billig att byta ut om din katt skadar den.

  Hexbug Bano är ganska bullrig när den surrar runt golvet. Dessutom, eftersom den bara är en halv tum hög, är den benägen att fastna under möbler. Batteriet kommer att behöva bytas varje vecka eller så om du lyckas hålla denna leksak igång under långa perioder. Det enda batteriet som följer med leksaken är det som är installerat inuti den, så du måste fylla på med de batterier som krävs.

  Fördelar
  • Billig
  • Enkel operation
  Nackdelar
  • Inga extra batterier ingår
  • Ger mycket surrande ljud
  • Har en tendens att fastna under möbler

  hepper katttassavdelare

  Slutsats

  Som du kan se finns det alla typer av kattleksaker för uttråkade katter, från mycket enkla leksaker till robotleksaker som rör sig av sig själva. Om du inte kan bestämma vilken leksak som är bäst för din uttråkade katt, rekommenderar vi starkt den Bentopal kattlaserleksak och den Frisco Cat Tracks Butterfly Toy .

  Om du tillbringar mycket tid utanför hemmet borta från din katt är laserleksaken från Bentopal ett utmärkt val. Om din katt älskar att jaga bollar men inte älskar att försöka hämta dem under möbler, kan Frisco Cat Tracks med tre nivåer vara perfekta för din kattvän.

  Ta så mycket tid du behöver på att läsa igenom dessa kattleksaksrecensioner eftersom de alla har mycket att erbjuda uttråkade katter. Oavsett vilken leksak du väljer kan du slå vad om att din katt kommer att älska den eftersom vi kan rekommendera alla dessa leksaker utan att tveka!


  Utvald bildkredit: Onishchenko Natalya, Shutterstock

  Innehåll