10 bästa foder för schnauzervalpar 2022 – recensioner och toppval

Välj Namnet På Husdjuretdvärgschnauzervalp som spelarDet är bara något med en Schnauzer som gör dem så bedårande! Kanske är det deras buskiga skägg eller definierade bryn som ger dem nästan mänskliga egenskaper. Eller så kan det vara så att de alltid är ute på ett äventyr orädda stigar vart de än går.Hur som helst, de är fantastiska.Och de är alltid villiga att ge sitt bästa. Så vi borde ge tillbaka tjänsten och börja dem rätt genom att ge dem den bästa valpmaten! Ett bra valpfoder är inte bara något som ger en full mage. Den ska vara proppfull av viktiga näringsämnen, proteiner, aminosyror, fetter och vitaminer som en valp behöver för att växa upp stark och frisk.

Men vilka är de bästa alternativen för just Schnauzer-valpar? Schnauzer kräver en viss näring för att vara bäst. Till exempel,Schnauzerkan diagnostiseras med comedo-syndrom, och det bästa sättet att minimera detta är genom omega-fettsyror.Låt oss utforska några av de bästa materna för schnauzervalpar och se varför de gör betyget!


En snabb jämförelse av våra favoriter

Betyg Bild Produkt Detaljer
Bäst överlag Vinnare Amerikansk resa spannmålsfri valp Amerikansk resa spannmålsfri valp
 • Full av omega-fettsyror
 • Spannmålsfri
 • Massor av nyttiga frukter och grönsaker
 • Kontrollera senaste pris
  Bästa värde Andra plats Rachael Ray Nutrish Bright Puppy Rachael Ray Nutrish Bright Puppy
 • Perfekt för känsliga magar
 • Brunt ris används i stället för andra mer skadliga korn
 • Kostnadseffektiv
 • Kontrollera senaste pris
  Premium val Tredje plats Royal Canin dvärgschnauzervalp Royal Canin dvärgschnauzervalp
 • Speciellt tillgodosedd den nödvändiga näringen av dvärgschnauzer
 • Kontrollera senaste pris
  Iams ProActive Health Smart Puppy Iams ProActive Health Smart Puppy
 • Billig
 • Innehåller essentiella näringsämnen och omega-fettsyror
 • Kontrollera senaste pris
  Blue Buffalo Homestyle Recept Valp Blue Buffalo Homestyle Recept Valp
 • Full av riktiga hälsosamma ingredienser
 • Mer av en vällagad gryta än hundmat
 • Spannmål inblandade är hälsosamma och näringsrika
 • Kontrollera senaste pris

  De 10 bästa materna för schnauzervalpar

  1.American Journey Spannmålsfri hundtorrfoder för valp – Bäst totalt sett

  American Journey Lamm & sötpotatisrecept Spannmålsfri hundtorr hundmat

  Vårt första val för den bästa maten för schnauzervalpar är American Journey Spannmålsfri hundtorrfoder för valp . Detta foder är gjort med äkta, urbenat lamm speciellt blandat med en mängd hälsosamma rötter, grönsaker och frukt för att skapa en supermatfest för din hund.

  Formulan är helt spannmålsfri och får viktiga kolhydrater till din hund via kikärter, sötpotatis och andra hälsosamma källor. American Journey är också packad med fibrer, antioxidanter och fytonäringsämnen i form av näringsrika grönsaker och frukter som morötter, kelp och blåbär.

  Och kommer du ihåg de där omega-fettsyrorna som schnauzers behöver en hel del av? Denna mat är full av dem som kommer från rika källor som laxolja och linfrö. Detta kommer inte bara att hålla deras päls och hud frisk utan deras hjärna och ögon också. Schnauzrar lider också av många olika ögonsjukdomar, inklusive grå starr och glaukom, vilket gör dessa essentiella omega-fettsyror så mycket viktigare.

  Den största oro vi har för detta hundfoder är att det är lite dyrare. Men om du vill att din hund ska ha det bästa, kommer du att behöva springa för lite extra pengar.

  Fördelar
  • Full av omega-fettsyror
  • Spannmålsfri
  • Massor av nyttiga frukter och grönsaker
  • Hög protein
  • Glutenfri
  Nackdelar
  • Dyrare än andra märken

  två.Rachael Ray Nutrish Bright Puppy Dry Dog Food – Mest för pengarna

  Rachael Ray Nutrish Bright Puppy Naturlig äkta kyckling & brunt ris recept torr hundmat

  Om du letar efter den bästa maten för Schnauzer-valpar för pengarna måste du kolla in Rachael Rays Nutrish Bright valpfoder ! Vi rekommenderar smaken av kyckling och brunt ris. Tillverkad med äkta långsamstekt kyckling, detta gör inte bara hundmaten utsökt för din valp utan hjälper dem också att utveckla starka mager muskler och ett friskt hjärta.

  Och även om den här maten inte är spannmålsfri, är den gjord av brunt ris som är ett mycket hälsosammare alternativ till kasserad eller bruten vit rismjöl. Och den främsta ingrediensen för denna blandning är fortfarande kyckling.

  Rachael Rays hundfoder är också full av hälsosamma frukter och grönsaker som ärtor, morötter, betmassa och tranbär - som alla är lättsmälta för valpar som har matkänslighet och känsliga magar. För att inte tala om, tranbär är en utmärkt källa till C-vitamin för deras immunförsvar.

  Vi gillar att denna mat också ger en källa till omega-fettsyror. Det kommer dock från fiskmjöl istället för mer premiumoljor. Sammantaget är detta hundfoder den bästa valutan för pengarna när det gäller att se till att dina Schnauzer-valpar får det bästa de kan.

  Fördelar
  • Perfekt för känsliga magar
  • Brunt ris används i stället för andra mer skadliga korn
  • Kostnadseffektiv
  Nackdelar
  • Inte spannmålsfri
  • Fler omega-fettsyror att önska

  3.Royal Canin dvärgschnauzervalp torrfoder för hundar – premiumval

  Royal Canin dvärgschnauzervalp torrfoder för hundar

  Om du vill gå den extra milen för din Schnauzer-valp, kan du alltid köpa hundmat som är specialbyggd för deras ras. Och det är precis vad Royal Canin gör. De har specifikt skapat en egenutvecklad blandning av hundmat som är exklusiv för Schnauzer. Detta ger dem exakt den näring som de behöver utan att du behöver oroa dig för om de fått rätt vitaminer och näringsämnen.

  Denna specifika blandning är designad för att användas för Schnauzer-valpar i åldern åtta veckor till 10 månader gamla. Och det hjälper dem med deras känsliga hudproblem, pälsöverväganden och även med regleringen av deras idealvikt.

  Royal Canin har till och med gått den extra milen för att designa formen och storleken på den faktiska kubben till det perfekta bettet baserat på din Schnauzers käkben och tänder. Men här är grejen. Om du är ute efter att få den här typen av premiumprodukt, bör du vara beredd att betala för det. Detta är lätt det dyraste märket och maten på den här listan.

  Om den här maten bara var lite billigare hade vi kunnat ranka den högre. Men det finns inte alltför många människor där ute som skulle anse denna utmärkta mat som ett hållbart långsiktigt utfodringsalternativ baserat på enbart ekonomisk övervägande.

  Fördelar
  • Speciellt tillgodosedd den nödvändiga näringen av dvärgschnauzer
  Nackdelar
  • Extremt dyrt

  Fyra.Iams ProActive Health Smart Puppy Original Dry Dog Food

  Iams ProActive Health Smart Puppy Original Dry Dog Food

  Iams är ett klassiskt hundfoder varumärke känt för att göra kvalitetsfoder tillgängligt för hem i alla samhällsskikt. Det är prisvärt för nästan alla hundägare där ute, och det bär fortfarande all näring som en växande valp behöver för att bli stark och frisk.

  Formulan innehåller 22 viktiga näringsämnen som de som finns i din valps modersmjölk. Och de har sett till att inkludera omega-3 DHA för att hjälpa till med hjärnans tillväxt och utveckling. Iams är dock en majsbaserad blandning som i huvudsak är tom näring. Detta görs för att hålla kostnaderna nere. Men den främsta ingrediensen är fortfarande kyckling och det är ett gott tecken.

  Även om det är mycket kostnadseffektivt, måste vi fortfarande ge det bästa priset till Rachael Rays blandning, särskilt eftersom hennes formel använder brunt ris istället för majs.

  Fördelar
  • Billig
  • Innehåller essentiella näringsämnen och omega-fettsyror
  Nackdelar
  • Majsbaserad formel

  5.Blue Buffalo Homestyle recept valp konserverad hundmat

  Blue Buffalo Homestyle recept valp konserverad hundmat

  Blå buffel är känd för sin förstklassiga husdjursfoder, och denna valpmat är inte annorlunda. Och det är också det första valet av våtfoder på den här listan. Normalt rekommenderar vi våtfoder när din valp behöver lite extra fukt eller som en aptithöjare till envisa eller kräsna hundar. Och det beror på att en strikt konserverad diet kan vara ganska dyr och obekväm.

  Men burkmat har definitivt sin plats - särskilt en av denna kvalitet.

  De tre första ingredienserna i denna mat är kyckling, kycklingbuljong och kycklinglever. Och det är först efter att du grävt igenom några andra grönsaker och rötter som du hittar de första kornen. Men dessa korn råkar vara brunt ris och korn. Båda är mycket bra källor till kolhydrater för din valp.

  Och det finns en god chans att din Schnauzer kommer att vilja gräva i sig direkt. De största klagomålen vi har om denna mat är att den kan vara dyr som en daglig måltid och att du inte kommer att använda en full burk på en gång. Detta innebär att du måste kyla den när den öppnats tills den är redo att användas igen.

  Fördelar
  • Full av riktiga hälsosamma ingredienser
  • Mer av en vällagad gryta än hundmat
  • Spannmål inblandade är hälsosamma och näringsrika
  • Högt proteininnehåll
  Nackdelar
  • Blir snabbt dyrt när det matas dagligen
  • Behöver ordentlig kylförvaring när den öppnas

  6.Wellness Komplett hälsovalp torrfoder för hundar

  Wellness Komplett hälsovalp Urbenad kyckling-, havregryns- och laxmåltidsrecept

  Wellness Complete Health är ett annat fast torrfoderval för din Schnauzer. Men de tar en lite holistisk inställning till sin formel och lägger till örter och extrakt som taurin, grönt te och grönmynta. Det finns till och med Yucca Schidigera för att hjälpa till att minska din valps avföringslukt. Dessa är inte skadliga för din hund, men det är lite annorlunda än vad du kanske är van vid att se.

  Formelblandningen ger en utmärkt mängd protein till din valp och använder både kyckling och lax som primära källor. Wellness Complete Health är inte ett spannmålsfritt alternativ, men de använder sig av havregryn, korn och andra fullkorn för att ge din valp hälsosamma komplexa kolhydrater och den energi de behöver för att övervinna livets utmaningar dag för dag.

  Men alla dessa extra fibrer och tillsatta örter kan ha en effekt på din valps tarmhälsa. Det har funnits flera fall där ägare har funnit att deras hunds avföring var för mjuk efter att ha bytt till detta foder.

  Fördelar
  • Billig
  • Ger mycket protein
  • Erbjuder bra kolhydratkällor i fullkorn
  Nackdelar
  • Valpens avföring kan bli för mjuk

  7.Royal Canin Puppy Hundmat på burk

  Royal Canin Puppy Hundmat på burk

  Royal Canin får en andra plats på vår lista för detta blötmat på burk . Liksom dess tidigare val är detta en vetenskapsbaserad diet som ska ge en växande valp allt de behöver för att bli stor och stark. Valpmaten använder tre huvudsakliga proteinkällor i sin formel: kyckling, fläsk och lax. Den sista av dessa är ett fantastiskt sätt att introducera omega-fettsyror i din valps kost.

  De har också lagt till näringsämnen och vitaminer som taurin, vitamin E och vitamin C för att hjälpa till att stärka din växande valps immunförsvar. Denna mat kan serveras antingen som en komplett måltid eller som en topper för torrt kött. Vi föredrar det andra alternativet för denna mat.

  Medan Royal Canin torrfoder för Schnauzer-valpar verkligen är formulerad direkt till rasen, är det inte denna burk. Det är generiskt gjort valpmat. Missförstå oss inte. Det är fortfarande bra mat. Men de tar fortfarande premiumpriser för det. För att inte tala om, det saknar en bit bakom Blue Buffalo ovan när det gäller näring. Men det ger en trevlig hälsosam behandling vid speciella tillfällen eller som en topping för kibble.

  Fördelar
  • Full av vitaminer och taurin
  • Tre olika proteinkällor
  Nackdelar
  • Väldigt dyr
  • Används bäst som topper och inte som måltid

  8.Holistic Select Adult & Puppy Health Spannmålsfritt torrfoder för hundar

  Holistic Select Vuxen & Valp Hälsa Lax, ansjovis & sardiner måltidsrecept Spannmålsfritt torrfoder för hundar

  Direkt, vi gillar att se det Holistiskt urval tar ett spannmålsfritt tillvägagångssätt. Detta innebär i allmänhet att ohälsosamma fyllmedelskorn ersätts med näringskomplexa kolhydrater som sötpotatis eller kikärter. I denna formel används potatis och pumpa. Och vid ytterligare inspektion av ingredienslistan hittar du slående likheter med Wellness Complete ovan. Det finns många olika holistiska örter och produkter som läggs till blandningen.

  Några av dessa tillsatta produkter är faktiskt enzymer designade för att hjälpa din valp med matsmältning och nedbrytning av proteiner. Blandningen innehåller också antioxidantrika superfoods som granatäpple och blåbär för att stödja cellulär och immunhälsa.

  Den här maten kan dock vara lite av en turn-off. Den är främst gjord av fisk inklusive sardiner, ansjovis och lax. Detta ger själva maten en mycket distinkt arom som kräsna ätare snabbt kan vända näsan åt. Och priset för en enda väska är ganska högt, vilket gör detta utom räckhåll för många hundägare. Det faktum att detta inte är en dedikerad valpmat får oss också att ifrågasätta effektiviteten hos många av de tillsatta holistiska ingredienserna.

  Fördelar
  • Spannmålsfri
  • Enzymer tillsatta för hundar med känslig matsmältning
  Nackdelar
  • Stinkande
  • Dyr
  • Inte en dedikerad valpmat

  9.Merrick Classic Healthy Grains Valp Recept Torrfoder för hundar

  Merrick Classic Healthy Grains Valp Recept Torrfoder för hundar

  När Merrick Classic Healthy Grains gör spannmål, menar de allvar. Den här blandningen är full av dem! Den innehåller brunt ris, korn, havregryn, alfalfa och quinoa. Alla dessa är bra hälsosamma spannmål fulla av fina komplexa kolhydrater; men vi skulle vilja se lite mer fokus på andra ingredienser. Efter att ha kontrollerat ingredienslistan finns det bara två frukter och grönsaker: äpplen och morötter.

  De kompenserar för bristen på naturliga vitaminer och mineraler genom att lägga till en massa olika kosttillskott och aminosyror. Inget slår dock den verkliga affären. Men de snålar inte alls när det kommer till protein. Detta är definitivt en proteinrik blandning med hälsosamma källor till kyckling, lax, kalkon.

  Mängden fiber inuti denna blandning är också bra eftersom den verkligen kan hjälpa till med matsmältningsproblem som din valp kan ha. Men den här väskan är dyr. Och de har nyligen minskat storleken på sin väska samtidigt som de har behållit samma pris. För samma summa pengar kan du enkelt plocka upp ett annat hundfoder som inte bryter banken och som är ännu mer tillgodosedd med din valps behov.

  Fördelar
  • Hög protein
  • Bra källa till gamla fullkorn
  Nackdelar
  • Väldigt dyr
  • För många tillsatta onaturliga ingredienser för vitamin- och mineralantal
  • Endast 2 frukter och grönsaker listade

  10.Eukanuba smårasvalp torrfoder

  Eukanuba smårasvalp torrfoder

  De Eukanuba valp av liten ras chow är en vi skulle ha älskat att stå bakom mer. Det är en påse med mat som har de perfekta små bitarna som dina nära och kära lätt kan hantera. Och den har även kyckling listad som den är nummer ett ingrediens, så det har fått en bra start.

  Blandningen har också tillsatt några vitaminer för att hjälpa till att stärka din valps immunförsvar. Men det är där de goda sakerna verkar sluta. När det gäller frukt och grönsaker har denna formel den minsta mängden annan mat på vår lista, med vanlig betmassa som den enda listade grönsaken.

  Och även om kyckling är den främsta ingrediensen, följs den upp av en mängd fyllmedelskorn och material som majs, vete, sorghum och ris. Den enda riktiga näringen som din valp får kommer i form av tillsatta kosttillskott istället för naturliga livsmedel.

  Vad som verkligen är förvånande är hur mycket detta kostar utan att ge något av verklig substans. Denna väska är över dubbelt så mycket som vårt bästa hundfoder (Rachael Rays) hundmat och till en bråkdel av näring. Vi rekommenderar starkt att du drar fördel av någon av de andra hundfoder på denna lista ovanför Eukanuba.

  Fördelar
  • Små tuggor
  Nackdelar
  • 4 olika sorters tomma spannmål
  • Endast en grönsak
  • Väldigt dyrt för brist på näring
  • Tillsatta kosttillskott utgör huvuddelen av näringen

  Slutsats – Att välja det bästa fodret för schnauzervalpar

  Med alla tillgängliga valpmat där ute kan det säkert vara svårt att välja rätt för din Schnauzer . Vi hoppas att dessa recensioner har gett dig en djupgående titt på vad vi tror är de bästa valen.

  De American Journey Spannmålsfri hundtorrfoder för valp är vår favorit på grund av sin fantastiska formel som lyckas ta en spannmålsfri blandning och skapa en hälsosam balans av hälsosamma kolhydrater, hög protein och essentiella omega-fettsyror.

  I en nära andra är Rachael Rays Nutrish Bright valpmat . Det är en annan mästerligt blandad formel som säkerställer att din valp får allt den behöver för att bli en stark, frisk hund. Och låt oss inte glömma att det kostar en bråkdel av nästan alla andra alternativ på den här listan. Det är verkligen det absolut bästa värdet för dina pengar.


  Utvald bildkredit: Grigorita Ko, Shutterstock

  Innehåll