10 bästa ställena att köpa hundmat i bulk 2022 – grossisthandel, erbjudanden och priser

Välj Namnet På HusdjuretDjurägande är ett allvarligt ansvar. Men det är också dyrt. Över 63 miljoner amerikanska hushåll ha minst en hund i sitt hem. Utgifterna för mat och godsaker utgör cirka 25 % av den totala kostnaden för att äga en valp. Det är vettigt att försöka hålla kostnaderna under kontroll. Men det betyder också att man har en fin linje mellan näringsvärde och kostnad.Torrfoder för hundar är överlägset det populäraste valet av konsumenter, med över 96% att välja dessa produkter. Nestlé Purina Petcare Co . leder baksidan med nästan 2 miljarder dollar i årlig försäljning 2019. De främsta fördelarna är bekvämligheten med dessa livsmedel. Tänk också på avfallet och tomma burkar. Vissa människor föredrar också torrfoder eftersom det inte luktar så starkt som vått.Att köpa i bulk är ett utmärkt alternativ om du har mer än en hund och du har möjlighet att förvara den säkert. Dessa produkter har en begränsad hållbarhet där fräschören och näringsvärdet är på topp. Man måste också tänka på förvaring och skadedjursbekämpning. Att ha det extra i garaget kan låta bra tills den lokala gnagarpopulationen upptäcker ditt gömmer.

Låt oss ta en genomgång av en lista över leverantörer där du kan göra några erbjudanden och spara några seriösa pengar. seg

1. Chewy.com sams klubb

Chewy.com är ett dotterbolag till den populära kedjan PetSmart, Inc. Det Florida-baserade företaget är ledande i branschen, med årsomsättningnästan 6 miljarder dollar . Den har ett starkt fokus på kundservice med representanter tillgängliga 24/7 och en 100-procentig ovillkorlig garanti på dina inköp. Det har 15 uppfyllelsecenter över hela landet och hanterar över 2 000 varumärken.Du kommer sannolikt att hitta hundmat i lösvikt som du vill ha.

Chewy.com erbjuder gratis frakt på beställningar över . Den har också produkter för en mängd olika husdjur, inklusive katter, kaniner och gnagare.


2. Sams klubb

äta hundmat

Sams klubb är mer än bara ett djurmatsuppfyllelsecenter. Det är en fullfjädrad livsmedelsbutik med en beräknad årlig omsättning på upp till 100 miljarder dollar för detta privata företag. Det bästa värdet för att köpa bulkmat kommer från att bli en Club Plus-medlem. På så sätt får du gratis frakt, vilket kan spara massor av pengar. Du kommer också att kvalificera dig för cashback-belöningar, vilket gör det till ett ännu bättre värde.

Företaget erbjuder flera exklusiva erbjudanden, vilket är bra om du köper dessa märken. Annars är urvalet begränsat. Fördelarna med att köpa bulkmat kommer från de andra förmånerna du kan få genom att vara medlem.


3. Amazon

costco

Det bästa med att köpa i bulk från amazon.com är dess prenumerera och spara-program. Det är symbolen för bekvämlighet att ställa in den och glömma den. Du sparar också 5 %, vilket är en välkommen förmån. Ju fler objekt du lägger till i din lista, desto mer kan du spara. Om du går med i dess Prime-alternativ får du gratis och ofta en eller andra dagars leverans. Den andra fördelen är valet. Vi utmanar dig att hitta något du inte kan få här.

Visst, Amazon är ett mångmiljardföretag, över 321 miljarder dollar att peka ut en figur. Det fungerar till din fördel för val och pris. Och kan vi inte glömma Alexa, som gör det enkelt att beställa mer mat i farten?


4. Costco DogFoodDirect.com

Costco är en annan grossistklubb. Det ligger en avlägsen andraplats efter Sam's Club med nästan en årlig inkomst på över 166 miljarder dollar . Det erbjuder också ett brett utbud av andra produkter än hundmat. Företaget fakturerar sig som ett fullserviceställe, vilket det är. Du kan fylla på recept, vilket är viktigt om din valp har ett kroniskt hälsotillstånd. Medlemskap kostar mer än Sam's Club med liknande förmåner.

På minussidan är urvalet av hundfoder extremt begränsat, med fokus på dess exklusivaKirkland Signature varumärke. Du kan inte ens se vissa priser om du inte loggar in som medlem på webbplatsen. Den andra stickern är de varierande fraktkostnaderna eftersom en del kommer direkt från tillverkaren.


5. DogFoodDirect.com Midwest Greyhound Supply

DogFoodDirect.com specialiserar sig på de produkter du behöver. Vi gillar detta fokus som vi är säkra på att andra djurägare kommer att uppskatta. Det är ett litet företag baserat i Minnesota med årliga intäkter på endast 5 miljoner dollar blast. De erbjuder en anständig produktportfölj. Vi gillade det faktum att de är öppna för att få andra märken om du har en annan preferens.

Företaget tillhandahåller automatisk frakt för att se till att du alltid har det du behöver. Vi uppskattade deras betoning på att hålla sig uppdaterad med branschen och forskningen. Det är ett familjeägt företag, som du alltid måste uppskatta. Vi önskar bara att vi kunde få vår kattmat från dem också.


6. Midwest Greyhound Supply Vitt hundben

Midwest Greyhound Supply Kundbasen är kennlar och uppfödare som bara föredrar ett fåtal produkter för att mata 10 eller fler hundar. Om du behöver mat vid palllasten är det ett bra ställe att börja. Företagets outtalade betoning ligger på att bygga relationer med långsiktiga användare. Om det beskriver din situation är det ett utmärkt ställe att börja.

Den Kansas-baserade verksamheten specialiserar sig på personlig service med gratis leverans för att försköna affären. Det är inte det bästa valet för den typiska husdjursägaren, men det kan tjäna dina behov bra om du har många hundar på plats.


7. White Dog Bone Partihandel Pet

Vitt hundben specialiserar sig på unik hunddieter, inklusive rå och konserverad mat. De erbjuder många förmåner för frekventa shoppare, som gratis leverans på beställningar över och automatisk frakt. Det gäller dock endast för de lägre 48 staterna utan helgbearbetning eller leverans. Fraktvillkoren är förvirrande, med statliga regler och ett minimiorderkrav för vissa produkter.

Företaget är baserat i USA och strävar efter att hantera tillverkare baserade i USA. De erbjuder även andra husdjursrelaterade produkter, såsom hundsängar och fläckkontroll. Du hittar också en roterande uppsättning heta erbjudanden om du vill unna din valp något nytt. På nackdelen har de butiksmärken av mat istället för mer välbekanta namn som Iams och Purina.


8. Partihandel Pet King Grossist

Partihandel Pet är ett privat företag baserat i Virginia. Den är specialiserad på detaljhandel, vilket gör det till ett alternativ om du driver en kennel eller är uppfödare. De handlar direkt med leverantörerna för att få konkurrenskraftiga priser på sina produkter. De hanterar produkter för hundar, katter och smådjur. Du kan få mat och godsaker till din hund av dem.

Företagets primära fokus är boutiquemärken med många namn som du kanske tycker är obekanta. Däremot kommer du att få grossistpriser, vilket kan spara mycket pengar i det långa loppet. Eftersom de handlar med leverantörerna, hittar du olika policyer för returer eller återbetalningar.


9. King Grossist walmart plus

King Grossist är en annan sida som arbetar med de i branschen. Den hanterar ett komplett sortiment av husdjurstillbehör för hundar och katter. Vi gillade det faktum att de inkluderar en Made in the USA-avdelning med sina produkter. De är specialiserade på boutiquemärken också, med ett begränsat matutbud från Portland Pet Food. Det är ett mindre företag som betonar kundservice.

Du kan få gratis frakt på beställningar över 0. Under det beloppet kommer du att kosta en behandlingsavgift på 10 USD. Du kan returnera varor. Däremot tillkommer en återuppbyggnadsavgift på 15 %. Frakten är på dig också. Positivt är att de har ett omfattande urval av godsaker av alla slag, inklusive råhudar, tandtuggar och bully sticks. Företaget erbjuder också veckoerbjudanden med en del anständig försäljning.


10. Walmart+ Avdelare 2

Walmart+ tvingade sig in på Amazons territorium med sin version av sin affärsmodell. De erbjuder obegränsad fri frakt på alla varor med leverans samma dag på utvalda platser. Fördelen med det är att uppfyllelsecenter, det vill säga butiker, redan finns på plats. Om det finns en plats nära dig kan du också få 5¢ rabatt på en gallon på bensin. Du kan betala månadsvis eller årligen för ett medlemskap.

Företaget har alla de stora varumärkena. Även om du kan få några erbjudanden, betalar du fortfarande detaljhandelspriser. Den fria frakten är bekväm och kompenserar lite för kostnaden. På nackdelen är Walmart+ fortfarande ett pågående arbete. De erbjuder inte automatisk frakt vid tidpunkten för denna artikel. Det finns också ett köp på minst för att få gratis leverans.

Sista tankar om att köpa bulkfoder för hundar

Att köpa hundmat i lösvikt kan spara mycket tid och pengar. Bekvämligheten talar för sig själv. Nyckeln är dock korrekt förvaring för att göra ditt köp värt besväret. Vårt utbud inkluderade webbplatser för konsumenten och företagsägaren för att ge dig en överblick över affären du kan förvänta dig att hitta. Vårt råd är att hitta den e-handelsbutik som passar dig och hålla fast vid dem för att ta del av specialerbjudanden och belöningsprogram.


Utvald bildkredit: ThamKC, Shutterstock

Innehåll