10 DIY pallhundsängar du kan bygga idag

På grund av deras ständigt växande popularitet har du förmodligen märkt att pallar finns överallt nuförtiden. Du kan få dem för minimal kostnad. Om du har tur kan du till och med få dem gratis. Även om du kommer att behöva åtminstone lite erfarenhet av verktygsanvändning, behöver du inte betala så höga priser för en premade hundsäng . Det hjälper också att du har full kontroll över resultatet när det gäller visuella faktorer.Om du är händig eller listig kan du lära dig hur man bygger en pallhundsäng med en av dessa 10 supersöta idéer för din fyrbenta vän, så att de kan snooza med stil. Dessa sängar är billiga och skräddarsydda för att ge stil till din heminredning.

Avdelare 2

1. Kyle Miller Upcycled Pallet Dog Bed

  Svårighetsgrad: Måttlig

Kyle Miller skapade detta upcycled pallhundsäng handledning för dig som har några extra pallar liggandes. Den här biten som han gör kommer att kräva att du har träbearbetningsverktyg, eftersom han använder en hyvel. En erfaren byggare kunde slipa ner brädorna för en jämn finish. Om du letar efter en mindre komplicerad DIY, kanske du vill titta på de andra valen.Kyle mätte korrekt sin hunds uppvärmda madrass och utformade designen för att följa. Du kan göra samma sak för din hunds sängkläder, vilket gör detta bottenlöst.


2. Andrea Arzensek Våningssängar med flytande trappa

  Svårighetsgrad: Måttlig

Om du har mer än en hund - eller till och med en hund och katt - är det här en fantastisk pall våningssäng med flytande trappa projekt som inte kommer att ta lång tid alls. Allt du behöver är några demonterade pallar, verktyg och allt annat för personlig touch.

Det skulle hjälpa om du hade en hammare och spikar. Eller om du föredrar det kan du fästa bitarna med trälim. Det är en personlig preferens. Du behöver också ett skärverktyg för att få exakta mått. Du kan färga, måla eller dekorera dessa bedårande våningssängar hur du vill.


3. Ozito DIY Pall Dog Bed

  Svårighetsgrad: Lätt

Om du letar efter något som är mer inneslutet, pallhundsäng sammansatt av Ozito är värt att överväga. De gör detta för en mindre ras, som ses i videon. Du kan dock anpassa måtten för vilken storlek du än behöver - om du känner dig säker på dina förmågor.

De tar dig igenom hur du gör snitten och guidar dig om vilka verktyg du ska använda. Innan du vet ordet av har du en bedårande hundsäng som du kan skräddarsy efter din smak.


4. Meister Squared Cheap DIY Pallet Dog Bed

  Svårighetsgrad: Lätt

I denna time-lapse förvandlar Meister Squared en pall till en billig hundsäng med en enkel, okomplicerad design. Om du hoppades att behålla det mesta av pallen intakt och göra subtila ändringar för att förvandla den från trist platta till drömsäng, kan detta vara en av de enklaste på listan.

Med några enkla ändringar kan ditt husdjur ha sin egen säng ram att mysa inuti. Det kommer också att se bra ut i alla rum.


5. The Rehab Life Pet Bed

  Svårighetsgrad: Lätt

Även om denna DIY inte är pallspecifik, kan du enkelt använda den demonterade pallbrädor för denna skapelse, eftersom måtten ligger inom pallparametrar. Rehablivet visar det material som behövs och längder på brädor innan de sätts igång. Du kan mäta i förväg för att se om du kan piska upp detta.

Detta är den sötaste lilla hundsängen som ditt husdjur säkerligen kommer att njuta av. Den ser ut som en människosäng i miniatyr, så du kan ställa in den i ditt rum eller var de än njuter av sin sömn. Det är snabbt, enkelt och en av de billigare modellerna.


6. Instructables Pet Bed från Pallet

  Svårighetsgrad: Måttlig

Detta pallbädd från Instructables är perfekt för en liten till medelstor hund. Det speciella resultatet i videon är målat komplett med husdjurstassar i komplettering. Du behöver inte många tillbehör för denna design, och det kommer inte att ta mycket tid att slutföra. Du kan skräddarsy den med vilken färg du vill.

Om du kan följa några vägledningstips kan du få den här sängen till din hund på nolltid.


7. Rachel Metz pallsäng på hjul

  Svårighetsgrad: Lätt

Om du vill att din hund ska ha ett bekvämt ställe att vila huvudet på men inte vill satsa på en plats, överväg pallbädden på hjul. Rachel Metz leder dig genom denna process för att skapa en enkel, flyttbar husdjurssäng som du snabbt kan flytta från ett rum till ett annat.

Du skär några snitt och sätter ihop pallarna igen utan att behöva gå igenom besväret med att ta isär hela pallen. På nolltid kan du få en robust ny mobilsäng till din hund.


8. Andreja KH Enkel och billig pallsäng

  Svårighetsgrad: Lätt

Om du vill göra en hundsäng men inte vill gå igenom allt krångel med att klippa och spika brädan, kan det här vara den du vill ha. Andreja KH visar hur man gör en billig och okomplicerad pallbädd för din hund - eller multiplar (ja, den är tillräckligt stor).

Istället för att leka med träbearbetningsverktyg mäter de pallen och skär en bit skum i storlek. Sedan lägger de ett foder av tyg över skummet, vilket skapar ett stressfritt och enkelt projekt med minimal rengöring.


9. Brian Ealy PERFEKT hundsäng

  Svårighetsgrad: Måttlig

Ett annat bottenlöst tillägg till listan, Brian Ealy visar dig hur man gör en perfekt hundsäng ur använda pallar. Spoiler varning! Innan du kommer för långt använder han gamla pallar. Men för den interna strukturen använder han trävaror från butik. Därför, om du letar efter ett alternativ för enbart pall, kommer detta inte att fungera för dig.

Men när det gäller hantverk är denna idé i toppklass och kommer sannolikt att hålla i flera år med korrekt användning. Eftersom du kan byta ut sängkläderna och det inte har någon botten, gör det det mycket mer användbart och värt mödan.


10. Chris Gagnon DIY Rustik Dog Pallet Enkelsäng

  Svårighetsgrad: Måttlig

Har du mer än en lurvig vän som letar efter ett ställe att snooze? Chris Gagnon geren projektidésom kanske passar bäst för en erfaren hantverkare: a rustik hundpall enkelsäng . Han gör ett fantastiskt jobb med att visa dig repen, men det kräver många verktyg och förnödenheter som en vanlig person kanske inte har.

Om du har de nödvändiga verktygen är detta ett unikt och smakfullt tillskott att placera i ditt hem. När den väl är klar kommer den att vara lika fördelaktig som estetiskt tilltalande.

Avdelare 2

Slutsats

Det finns så mycket du kan göra på egen hand nu för tiden med ett fåtal förnödenheter. Medan vi listade 10 underbara idéer som kommer att lära dig hur man bygger en pallhundsäng. Det finns många fler unika hundsängar utspridda över webben som du kanske gillar av särskilda skäl. Du kan också bli extra kreativ och göra en pallbädd av din egen design utan någon officiell vägledning - bara med lite inspiration.


Utvald bild: Pexels.com

Innehåll