10 DIY-förråd för hundmat du kan bygga idag

Välj Namnet På HusdjuretHundmatspåsar är vanligtvis skrymmande och besvärliga. Du kan tycka att det är svårt att hitta en plats att förvara dem där det inte tar upp värdefullt lagringsutrymme. Du kanske också märker att om du har den i påsen blir det lättare att riva eller spilla. Det finns också risk för att din hund får reda på var du har den, vilket leder till otillåtna bufféfester medan du inte letar.Goda nyheter! Det finns massor av sätt att du kan lära dig hur du gör din egen hundmatsförvaring samtidigt som du lägger till inredningen i ditt hem – hålla din hundmat undangömd utom synhåll! Om din hundmat letar efter ett nyrenoverat utrymme har vi samlat 10 idéer som är enkla och attraktiva.Avdelare 2

1. Owner Builder Network Hundmatsstation med förvaring

Svårighetsgrad: MåttligOm du vill ha ett sätt att förvara mat utom synhåll kan du göra denna förvaringsbehållare med en matskål . Din hund kommer inte att kunna ta sig in i hägnet, hur listig den än är. Det ger dig mer ytutrymme i ditt kök och gångväg. Den kan också fungera som en matplats och koppelkrok så att du kan kombinera alla din hunds dagliga behov i ett utrymme.


2. Inspiration Made Simple Hundmatsförvaringsbehållare

Svårighetsgrad: Lätt

Du kan göra detta precis som du vill ha det. Skapa en enkel inspiration förvaringsbehållare för hundmat är lätt och det ser fantastiskt ut. Du kan anpassa den med dina Cricut Explore, stencilark eller frihandsbokstäver. För dekoration kan du spraymåla burken för att lägga till ditt val av färg. Du kan till och med ta ut den varma limpistolen och lägga till blommor, säckvävsband eller andra stylingar på den.


3. Förvaringsbehållare för husdjursmat i min egen stil

Svårighetsgrad: Lätt

I Min Egen Stil förvaringsbehållare för husdjursmat kan komma till liv med bara en gammal popcornburk. Detta är en perfekt idé om du har en hund och katt eller flera hundar som har olika dieter. Hennes ursprungliga plan var att separera hennes hund- och kattmat, men du kan använda konceptet för allahusdjur i huset.

Du kan använda en vinylskärmaskin eller en enkel utskrift för att göra etiketterna på dessa burkar. De är enkla och ser nästan professionella ut när de väl är färdiga.


4. En kunnig mamma Shabby Chic hundmatsburk

Svårighetsgrad: Lätt

Med hjälp av One Savvy Mom kan du ta sprayfärg till en plåtburk och gör den till din egen. Du kan hitta galvaniserade plåtburkar i praktiskt taget alla storlekar du behöver på sajter som Amazon. Tanken med att göra det shabby chic är att använda mjuka färger och rustika bokstäver. Så även om du inte vill ha samma färger som bloggaren använde, kan du behålla stilen och ändra färgschemat.

Enligt artikeln kan du göra hela denna design billigt genom att följa rekommendationerna.


5. Återanvänd potatisbehållare

Svårighetsgrad: Lätt

Om du har en gammal potatistunna liggandes eller stoppad i din lagring , det är dags att damma av det. Du kan snabbt förvandla den till en bedårande hundmatsbehållare . Det är rätt storlek för en stor mängd mat, ochdu kan anpassa den precis för din hund. Om du är bekant med vedeldning kan du anpassa framsidan ungefär som det här länkade fotot.

Det finns alltid möjlighet att använda Modge Podge för att överföra foton eller personlig text till träet. Om inget av dessa alternativ låter som en bra idé kan du alltid lämna det som det är eller lägga till enkel bets eller färg.


6. Det sparsamma paret återanvände byrå

Svårighetsgrad: Måttlig

Om du har en byrå som kräver en uppdatering eller en som du inte längre använder, det är allt du behöver. Detta är en annan valfri förvaringsmöbel. Med den översta lådan kan du förvara mat och allt annat du kan tänka dig att lägga till.

Du kan slipa och färga byrån eller måla den med en trendig nyans. På Thrifty Couple-webbplatsen visar de dig exakt hur du skapar det resultat du söker.


7. Köksutdragbar låda

Svårighetsgrad: Måttlig

Om du har plats i dina köksskåp kan du använda den utdragbar sektion att lagra maten. Många skåp, särskilt i moderna hem, har en utdragbar dörr där de kan förvara sina papperskorgar. Istället för att använda den för dess avsedda ändamål kan du köpa en helt ny papperskorg, fodra den och använda den för din hundmat istället.


8. Little Frugal House Dog Food Station

Svårighetsgrad: Lätt

Detta alternativ kommer att göra en omhuldad ny möbel. Den ser pittoresk ut och är den perfekta storleken för att stoppas in i ett område utan att ta för mycket plats. Du kan slå två flugor i en smäll här. Allt din hunds matbehov och andra tillbehör kan flytta sig in i dessa bekväma fack.

Hon går igenom hela processen steg-för-steg med visuella guider så att du kan se till att du gör det korrekt. Om du får det material som krävs kan du göra denna idé till din egen. Det kan vara lite mer arbete än vad du först planerade när du började leta efter en plats att förvara maten på, men det kan bara vara det bästa alternativet för dig.


9. Stora glasburkar

Svårighetsgrad: Lätt

Använder sig av stora glasburkar att sitta öppet på din bänk eller annan vrå eller vrår är extremt enkelt och anpassningsbart. Du kommer att betala relativt låga priser för alla tillbehör du kan behöva, såväl som själva burkarna. Du kan lägga till en etikett med deras namn eller burkbeskrivning.

Det finns många olika idéer för att samla inspiration, eller så kan du alltid lämna det enkelt. Oavsett hur du klär upp den kommer den att se bättre ut än en kommersiell hundmatspåse i plast.


10. Tvättkorg

Svårighetsgrad: Lätt

Ett annat alternativ är att ta en hög tvättkorg du har liggandes i huset och återanvända det. Du kan till och med gå till en lokal sparsamhetsbutik och hitta några oönskade föremål som väntar på att återupplivas. Det finns gott om korgar, och sannolikheten att du eller någon i närheten har en som samlar damm är ganska mycket en garanti.

Här behövs inget hårt arbete. Du placerar helt enkelt behållaren med hundmat inuti soptunnan.

Avdelare 2

Slutsats

Genom att orkestrera ett projekt med gamla möbler eller köpa några billiga föremål kan du göra en ganska snygg behållare. Du kan lära dig hur man gör hundmatsförvaring med ett så enkelt föremål som en gammal plåt och förvandla den till något så extravagant som en hel utfodringsstation. I slutändan kommer det att bero på din kompetens och hur mycket arbete du är villig att lägga ner. Du behöver inte stanna här heller. Detta kan utlösa din egen skapelse som du kan vara stolt över att producera. Säg adjö till att knuffa hundmatspåsar på slumpmässiga platser. Gör ditt eget märke av unika hemstylingar för din hund.

Innehåll