10 hemlagad crockpot hundmatsrecept (godkänd av veterinär)

När du funderar på att göra hundmat hemma vet du att det kan vara bättre för din hunds hälsa och till och med spara pengar. Men du har förmodligen en stor fråga: exakt hur mycket arbete kommer det att ta?Om du är en upptagen hundägare har vi goda nyheter för dig! Du kan lära dig hur man gör crockpot hundmat! Crockpot hundmatsrecept är nästan lika lätta som köpa hundmat i affären . Kasta några hälsosamma ingredienser i en slowcooker, sätt på den och fortsätt med dagen. På tre till sex timmar har du perfekt tillagad hemlagad hundmat! Låter bra, eller hur? Scrolla ner för att hitta våra 10 favoritrecept för Crockpot hundmat, med alla typer av läckra och prisvärda ingredienser:

Avdelare 1

Topp 10 enkla Crockpot-hundmatrecept:

1.Biff & Kidney Bean Crockpot Hundmat

Vad kan vara lättare än att slänga näringsrika ingredienser i en crockpot? Kom tillbaka om några timmar till en färdigkokt nöt- och kidneyböngryta som din hund garanterat kommer att älska. Få receptet här.
två.Kyckling Slow Cooker Hundmat

Om din hund har nötköttsallergi eller föredrar kyckling, kommer du att älska detta crockpot-hundmatrecept, som innehåller mald kyckling med låg fetthalt med hälsosamma grönsaker som ärtor, gröna bönor och morötter. Få receptet här.


3.Hundvänlig grönsaksbiffgryta

Nötfärs, kidneybönor och butternutsquash kombineras i detta otroligt enkla hundmatsrecept. Koka i tre timmar på hög eller sex timmar på låg och du kommer att ha en hundfest! Få receptet här.


Fyra.Blåbärsgrönkål hundmat

Det stämmer, detta hundmatrecept innehåller ovanliga (men hälsosamma!) ingredienser som blåbär , äpplen och grönkål. Toppa det med en blandning av nötfärs och fläsk för att göra riktigt oemotståndlig hundmat! Få receptet här.


5.Allergivänligt hundfoder

Detta enkla Crockpot-hundmatrecept har väldigt få ingredienser, vilket gör det till ett bra alternativ om din hund har allergier. Allt du behöver är ankkött, brunt ris, ärtor och morötter. Få receptet här.


6.Kyckling & fryst grönsakshundmat

Din hund kommer att älska den strimlade kycklingen i detta recept - och du kommer att älska hur lätt det är att använda färdigskurna frysta grönsaker! Det är vad vi kallar win-win. Få receptet här.


7.Anpassningsbart recept för hundmat

Detta Crockpot-recept är lätt att följa och kräver inga snygga ingredienser. Men det vi verkligen gillar är alla ersättningstips, som hjälper dig att använda ingredienser du redan har i ditt kök! Få receptet här.


8.Kyckling & Äppelgryta

Sötpotatis, gröna bönor, kycklingbröst och äpplen kombineras i detta enkla Crockpot-recept. Den ser nästan lämplig ut som mänsklig konsumtion! Få receptet här.


9.Instant Pot Dog Food Recept

Har du en Instant Pot? Du kommer att vilja prova detta hälsosamma hundfoderrecept, som innehåller ägg (skal och allt) för extra näring! Få receptet här.


10.Biff & Korn Hundvänlig gryta

Det här receptet börjar med nötkött, sötpotatis, morötter och selleri. Tillsätt pärlkorn under den sista timmen av tillagningen för att göra en tillfredsställande, mättande hundmat. Få receptet här.

Avdelare 5

Slutsats

Nu vet du hur man gör den enklaste hemlagade hundmaten! Crockpot hundmatsrecept är bra eftersom de kombineras med väldigt lite praktisk ansträngning. Om du väljer ett recept som använder färdigskurna frysta grönsaker är processen ännu enklare! Vi hoppas att du och din hund gillar dessa recept. Att lära sig göra crockpot hundmat hemma behöver inte vara svårt!

Letar du efter fler hundmatsrecept?


Utvald bildkredit: Pixel-Shot, Shutterstock

Innehåll