10 hemgjorda recept för hundgodis (godkänd av veterinär)

Vill du lära dig hur man gör hemgjorda hundgodisar från bekvämligheten av ditt hem? Du kommer att kunna välja varje ingrediens, spara pengar och laga mat specifikt för din valps preferenser. Och den bästa nyheten är att recept på hundgodis vanligtvis är enkla och lätta att följa.Fortsätt läsa för att hitta 10 fantastiska recept för hundgodis för hundar i alla åldrar. Skäm bort din hund med hälsosamma och läckra hemgjorda hundgodis! Oavsett om du vill göra en hälsosam hundgodis, byt ut din valp favoritmärke av hundkex , eller laga en mjuk hundgodis, vi har dig täckt.

Det är viktigt att hålla din hund frisk, så du vill välja ett recept för hälsosamt hundgodis. Det innebär att undvika ingredienser som inte är det bra för hundar ! Scrolla ner för att hitta våra favoritrecept för hälsosamma godsaker:

Avdelare 4

Topp 10 recept för hälsosamma hundgodis:

1.Havre och äpple Pretzel Dog Treat ReceptVad kan vara sötare än en vovvekringla? Detta enkla recept behöver bara fyra ingredienser: havremjöl, rullad havre, äppelmos och ett ägg. Så hälsosamt och enkelt, du kanske vill prova en!


två.Pumpkin Spice Dog Treats

Hjälp din valp att fira hösten med dessa läckra godsaker ! Medan du smuttar på en PSL kan din hund njuta av godsaker gjorda med pumpa, kanel och jordnötssmör. Den bästa nyheten? Dessa godsaker är mycket som sockersmåkakor, så du kommer inte ha några problem med att slänga ihop dem snabbt.


3.Andningsuppfriskande hundgodis

Har din hund dålig andedräkt ? Detta recept från Hälsan börjar i köket har några ovanliga ingredienser (som persilja och aktivt kol), men det kommer att vara ungefärligtGreenies– och spara en hel del pengar!


Fyra.Tranbärshjärta hundgodis

Oavsett om det är alla hjärtans dag eller inte, kommer din valp att uppskatta dessa bedårande hjärtformade hundgodis . Gjord med glutenfritt mjöl (mandeloch kokosnöt) och torkade tranbär, dessa hundvänliga kakor samlas på några minuter.

avdelare 9

Recept för hundkex:

Om du letar efter traditionellahundkexrecept, du har kommit rätt! Dessa enkla recept hjälper dig att göra knapriga kex - med alla sorters former och smaker!

5.Jordnötssmör hundkex recept

Med hjälp av en rolig kakform kan du vispa ihop jordnötssmörkex snygg nog att ge bort i present! Släng in dessa enkla kex i ugnen så har du krispiga godsaker på cirka 20 minuter.


6.Baconglaserade kex

Dessa kex är vackra, fulla av fantastiska ingredienser och lätta att göra. Men det som sätter dem över toppen är glasyren, en blandning av jordnötssmör och baconfett. Vilken hund skulle kunna motstå det?


7.Hundkex av spenat, morot och zucchini

Om du letar efter något lite mer vego-tungt, kanske du vill prova detta recept . Den innehåller morötter, spenat och zucchini, plus pumpa, jordnötssmör och havre, i ett klassiskt utseende hundkex!

avdelare 10

Recept för mjuka hundgodis:

Föredrar din hund mjuka godsaker? Här är några av de bästa recepten på mjuka hundgodis, inklusive munkar och cupcakes !

8.No-Bake jordnötssmör hundgodis

Letar du efter ett recept på mjukt hundgodis som är snabbt och enkelt? Testa den här från Live Laugh Rowe , som använder kokosolja och jordnötssmör. Din hund kommer att tacka dig!


9.Pupcakes för morotsjordnötssmör

Om du och din hund firar, varför inte rulla ut pupcakes? Dessa mjuka, hundvänliga cupcakes ha en god jordnötssmöryoghurtfrosting — och du kan toppa dem med hemgjorda hundkex för extra känsla!


10.Jordnötssmör Bacon Donuts

Dessa doggie munkar se söt ut och god nog att äta - men låt dig inte luras! De är salta godsaker gjorda med havre,jordnötssmör, och ett stänk baconbitar. Blir garanterat en hit!

Avdelare 5

Hemlagad hundgodis: Slutsats

Nu vet du hur man gör hemgjorda hundgodis med dessa 10 hälsosamma och läckra recept för hundgodis! Oavsett om du letar eftermjuka hundgodiseller hemgjorda hundkex, dessa recept kommer att göra dig till en hundkock innan du vet ordet av. Vad du matar din hund är viktigt, och på så sätt kan du kontrollera varje ingrediens. Dagarna då man måste köpa dyra hundgodis är förbi!

Föredrar att skippa matlagningen? Välja från våra favoritmärken för hundgodis !

Innehåll