10 hemlagade recept på frysta hundgodis (veterinärgodkänd)

En varm sommardag sträcker du dig efter glass eller en isglass. Varför inte unna din hund något liknande? Som tur är finns det många veterinärgodkända ingredienser som fryser perfekt till uppfriskande godsaker.Vi har sammanställt den här listan med enkla och hälsosamma recept på hemlagade frysta hundgodisar för att komma igång. Du kan använda många olika smakämnen (dock jordnötssmör är populärt)! Se till att du pratar med din veterinär innan du matar din hund med något nytt.

Är du redo att lära dig hur man gör frysta hundgodisar själv? Här är det enklaste sättet att göra frysta hundgodis hemma, följt av våra 10 favoritrecept för hemlagad fryst hundgodis:

svart hund med banan

Enklaste hemlagade frysta hundgodis

Om du vill ha det absolut enklaste och mest prisvärda receptet på frusna hundgodis så har du hittat det! Allt du behöver är en banan och en frys. Allvarligt! Skriv ut recept Pin recept Förberedelsedagstvå min Stanna tiden30 min Total tid32 min

Utrustning

  • Frys

Ingredienser

  • Bananer

Instruktioner

  • Skär varje banan i bitar. Om du har en stor hund, skär den i halvor. Om du har en mindre hund, prova trea eller kvarts.
  • Lägg dina bananbitar i frysen. Du kanske vill lägga dem på en tallrik eller inuti Tupperware.
  • Frys i minst 30 minuter. Ta sedan fram en hemgjord frusen hundgodis och låt din hund njuta av det!
Nyckelordbanan hundgodis, frysta hundgodis, hemlagad fryst hundgodis recept

Avdelare 4

Topp 10 recept på enkla frysta hundgodis:

1.Jordnötssmör Banan Frozen Dog Treat ReceptDet här receptet är lika enkelt som det låter: frys bara in en blandning av yoghurt, jordnötssmör och bananer. Allt du behöver är en silikonform eller isbitsbricka och ett par timmar! Få hela receptet här.


två.Bäryoghurt frysta godsaker

Har du några frysta bär till hands? Du kommer att älska det här receptet, som använder frysta blåbär och jordgubbar för att göra roliga yoghurtbaserade hundgodis. Få hela receptet här.


3.Elvis Frozen Hundgodis

Vad är mer Elvis än kombinationen av jordnötssmör, bananer och bacon? Oavsett om hans efternamn är Presley eller inte, kommer din hund att njuta av dessa läckra frysta godsaker. Få hela receptet här.


Fyra.Andningsuppfriskande frysta hundgodis

En välsmakande godbit som förbättrar din hunds andedräkt? Anmäl oss! Detta recept från Damn Delicious kombinerar kycklingfond, jordnötssmör och andningsvänlig persilja. Få hela receptet här.


5.Hundben frysta godsaker

Det här är ett grundläggande recept på fryst hundgodis - med en genialisk twist! Du behöver inga formar eller popsicle-pinnar för att göra den perfekta pup-sicle. Frys in yoghurt, jordnötssmör och banan i engångsmuggar och häll ihundben i nylonsom handtag. Resultatet? Förtjusande popsicles som din valp kan tugga på när godbiten är borta. Få hela receptet här.


6.Allergivänliga frysta hundgodis

Om din hund har födoämnesallergier, kanske du vill överväga detta recept, som bara använder fyra ingredienser: pumpa, yoghurt, honung och en banan. Häll blandningen i en söt silikonform så får du tidningsvärdiga godsaker! Få hela receptet här.


7.Fancy Pup-Sicles

Vi är ganska säkra på att dessa är av mänsklig kvalitet, så du kanske vill göra en dubbel sats. Dessa gourmetglassar kombinerar jordnötssmör, yoghurt och blåbär, toppade med en ispinne gjord av hundkex , ryckig kyckling eller till och med fryst fisk! Få hela receptet här.


8.Smoothie Dog Popsicles

Vad låter mer uppfriskande än en frusen smoothie? Vi tror att din hund kommer att hålla med! Detta recept använder jordgubbar och bananer för att göra fantastiska rosa popsicles. Få hela receptet här.


9.Fryst kycklingsoppa för hundar

Det här receptet är i huvudsak hundvänlig kycklingsoppa, komplett med ärtor och morötter, som fryses in i isglassformar. Ett uppfriskande välsmakande mellanmål för din favorithund! Få hela receptet här.


10.Enkel fryst hundgodis

Vi avslutar vår lista över enkla recept på frysta hundgodis med ett annat enkelt: yoghurt, jordnötssmör och en banan. Använder en mini hundkex som ett handtag sätter denna godbit över toppen! Få hela receptet här.

Avdelare 5

Poängen

Där har du det: 10 veterinärgodkända recept som din hund garanterat kommer att älska! Vi hoppas att du älskade att lära dig att göra frysta hundgodis. Oavsett om du väljer en fruktsmoothie eller en bacongodis med jordnötssmör, är vi säkra på att din hund kommer att känna sig pigg. Svalka en varm dag med en frusen njutning!

Letar du efter fler hundrecept?

Innehåll