10 recept på hemlagad hundmuffin (godkänd av veterinär)

Ibland vill man bara fira med sin hund, och vad är festligare än cupcakes? Förtjusande kallade pupcakes, dessa hundvänliga minikakor har precis rätt storlek för en speciell njutning. Men om du inte vill spåra ett hundbageri - eller betala gourmetbageripriser - behöver du rätt hundmuffinsrecept.Det är där denna lista kommer in i bilden! Vi har letat högt och lågt efter världens bästa recept för hundcupcakes. Här är våra 10 favoriter, med hälsosamma och läckra ingredienser som jordnötssmör, morötter, cheddarost ochäppelmos. Du hittar till och med en enkelspannmålsfrihund cupcake recept! Så oavsett om det är din hunds födelsedag eller bara en högtidlig tisdag, har vi det rätta receptet för att lära dig hur du gör en hundcupcake som din hund säkerligen kommer att njuta av:

avdelare 9

Topp 10 recept för enkla hundcupcakes:

1.Gourmet jordnötssmör och bananhundcupcakes

Vi börjar vår lista med ett enkelt, bedårande cupcake-recept som är helt hundvänligt. Glasyren är gjord med potatis och yoghurt, och själva cupcakes är en välsmakande kombination av jordnötssmör, honung och bananer. Få receptet här.
två.Enkelt recept för hundcupcakes

Föredrar du något lite mer rustikt? Prova detta enkla recept för hundmuffins, som innehåller banangräddostfrosting och massor av näringsspäckat jordnötssmör. Få receptet här.


3.Morotsäppelmos hundcupcakes

Äppelmos, havre och morötter kombineras perfekt i detta hundvänliga cupcake-recept. Det erbjuder massor av hälsosamma grönsaker och en krämig jordnötssmörfrosting. Få receptet här.


Fyra.Stora och små jordnötssmör Banancupcakes

Det här receptet har ett bra förslag: gör en blandning av cupcakes i full storlek och minihund! Du kan ge din valp en liten goding när du bakat färdigt och sedan gå stort på din vovvefödelsedagsfest. Få receptet här.


5.Extra hälsosamma hundcupcakes

Dessa bananmuffins med jordnötssmör är berikade med fullkornsvetemjöl, strimlade morötter och havre. Det betyder att de är ovanligt friska - men lita på oss, din hund kommer inte att känna skillnaden! Få receptet här.


6.Recept för spannmålsfri hundcupcake

Letar du efter ett spannmålsfritt alternativ? Vi rekommenderar detta recept, som bara har fyra ingredienser: äpplen, ägg, jordnötssmör och bakpulver. Enkelt, hälsosamt och garanterat att behaga! Få receptet här.


7.Hundcupcake för enstaka servering

Om du bara vill baka en hundcupcake har vi det perfekta receptet för dig. Detta pumpa-, jordnötssmör- och havrecupcake-recept är speciellt anpassat så att du kan behandla en enda födelsedagshund! Få receptet här.


8.Sex hundmuffinsvarianter

Healthy Homemade Dog Treats erbjuder inte ett recept för hundmuffins utan sex! Välj mellan jordnötssmörbacon, cheddarostmorot, sötpotatis och mer. Få receptet här.


9.Hundcupcakes med kex

Dessa cupcakes är gjorda med jordnötssmör och banan - och det är glasyren också! Toppa det hela med en hemgjord hundkex och du kommer att få en bortskämd valp. Få receptet här.


10.Pumpa & Morotshund Cupcakes

Pumpa, morötter, lönnsirap, grekisk yoghurt... det här receptet är fullt av gourmetingredienser. Men det betyder inte att det är svårt att göra! Du kan göra din hunds dag på mindre än en timme. Få receptet här.

Avdelare 5

Hemlagade hundcupcakes: Slutsats

Har du hittat din hunds nya favoritrecept? Nu när du vet hur man gör hundcupcakes inspirerade av dessa enkla hundcupcakesrecept hoppas vi att de hjälper dig att fira din valp med stil. Vispa ihop några nyttiga cupcakes, toppa med enlätt frosting, och sätt igång festen!

Letar du efter fler bra hundrecept?

Innehåll