125 kända kattnamn: Våra toppval för din populära katt

Välj Namnet På Husdjuret







cool katt i solglasögon



När du skaffar en ny kattunge är en av de viktigaste sakerna du behöver göra att namnge den. Men hur gör du välj det perfekta namnet ? Det finns så många att välja på!



Att döpa din katt efter en känd katt är ett utmärkt ställe att börja. Dessa namn kommer från katter i filmer, tv, böcker, genom historien, eller till och med katter som blivit kända på internet. Det finns massor av kända katter i världen, så det finns gott om namn att välja mellan.





Det kan dock vara lite av en lång process att försöka leta upp kända katter, vilket är anledningen till att vi har skapat den här listan med 125 kända kattnamn. Du hittar kända katter från Garfield till Socks här, så kom igång med att hitta det bästa kända namnet till din nya kattvän!

Slutgiltiga tankar

Våra kattvänner är fantastiska, så de förtjänar fantastiska namn! Men med en hel värld och historia av namn tillgänglig för oss, blir det svårt att välja. Förhoppningsvis lyckades den här listan med 140 namn hjälpa dig att välja precis rätt för din katt.



Oavsett om de har en gammaldags vibe eller älskar det moderna livet, är en absolut Hollywood-diva eller föredrar att låtsas som kungligheter, borde ett (eller flera!) av namnen här vara precis rätt för dem. Oavsett vad du väljer är vi säkra på att de kommer att rocka det!


Utvald bildkredit: Surapong, Shutterstock

Innehåll