15 bästa märken för designerhundsängar 2022 – recensioner och toppval

Välj Namnet På HusdjuretSom hundägare vet vi alla att våra perfekta hundar förtjänar det absolut bästa. Våra hundar spenderar så mycket tid i sina sängar, så det är vettigt att hitta det bästa du kan. Vi har samlat 15 av våra favoritsängar för designerhundar från 2021, från lyxiga fuskpälssängar till tuggresistent memory foam. Om du har drömt om en skräddarsydd hundsäng för att passa din valps exakta krav, är det också möjligt!avdelare 9

De 15 bästa designerhundsängarna – 2022

1.Jax & Bones

Jax & Bones hundsäng

Om du letar efter en lyxsäng till din bortskämda hund och som är gjord av miljövänliga material, då Jax & Bones hundsäng är den bästa designerhundsängen för dig! Den snygga Arrow Lounge Bed är handgjord i Los Angeles och finns i storlekar för att passa hundar från Chihuahuas till Akitas. Tillverkad av en tuff 100 % bomullscanvas, den här sängen har bekväma upphöjda sidor och är överfylld med en miljövänlig och allergivänlig fyllning gjord av återvunna läskflaskor.


två.SPELA

P.L.A.Y hundsängSPELA skapar designerhundsängar som kombinerar mode och funktion. Den använder hypoallergena tyger av högsta kvalitet, snygg design från en rad världsomspännande artister och miljövänliga fyllningar. Det finns massor av olika typer av sängar att välja mellan, inklusive den prisbelönta loungesängen, med ett tvättbart överdrag och hantverk av möbelklass och fylld med den perfekta mängden högloftsfyllning för att ge en säng som din hund säkerligen kommer att älska .


3.Djur betyder något

Djur betyder något

Djur betyder något är den perfekta designerhundsängen om du letar efter en hundsäng som använder ortopediskt skum för komfort men som ändå ser snygg ut snarare än funktionell. Dess lyxiga fuskpälsmatta har en mockabas, NASA-certifierad memory foam-inredning och en mjuk och plysch fuskpälsöverdel. Den använder ekologiska, veganska och miljövänliga material, med alla produkter som tillverkas i USA. Med varje köp stöder de även ideella organisationer som Hundar som leker för livet .


Fyra.Vild en

Wild One hundsäng

Vild en Den tjocka sängen i skumgummi är gjord med ett vattenavvisande foder för enkel rengöring och har mjuka sidoräcken för din dyrbara hund att mysa mot. Wild One använder högkvalitativt polyvävt tyg, vilket skapar en hållbar och bekväm designerhundsäng. Vi tycker att alla dess produkter, inklusive hundsängarna, också är ganska snygga!


5.Harry Barker

Harry Barker hundsäng

Harry Barker, som grundades av Carol Perkins i New York, skapar designerhundsängar med en överkomlig prislapp. De jordvänliga tygerna, miljövänliga färgämnena och återvunna fyllningarna för hundsängarna gör att du kan må bra av att hjälpa miljön samtidigt som du håller din hund bekväm! The Tweed Rectangle Dog Sängöverdrag och Föra in är perfekta för ett stilrent neutralt hus.


6.Hittade mitt djur

Hittade My Animal hundsäng

Hittade mitt djur grundades av två räddningshundar, vilket inspirerade deras ägare att skapa en linje av lyxiga djurtillbehör . Velvet Dog Bed finns i en mängd olika färger, från monokroma grått och svarta till rika juvelfärgade toner. Du kan också köpa ett överdrag för sig, för att antingen blanda färger när du känner för det, eller ha ett överdrag när du behöver tvätta din hunds säng.


7.Hej Doggie

Hej Doggie hundsäng

Hej Doggie gör en rad lyxiga husdjursprodukter, inklusive den oemotståndligt mjuka Divine Dog Bed. Den här sängen är handgjord i USA och har mjukt fuskpälstyg, en nedsänkt framsida för enkel åtkomst och till och med en överfylld kudde som din valp kan mysa mot, vilket gör den till en av de bästa designerhundsängarna! Dess unika design, inklusive några begränsade upplagor, betyder att du kan vara säker på att din hund bara får det bästa.


8.Husdjur så bra

Husdjur så bra hundsäng

Om du letar efter en minimalistisk säng i skandinavisk stil till din bortskämda valp, då Linden Day Bed från Husdjur så bra är en vinnare. Den är gjord med en modern och ren design med en bas i björkträ med en djupt vadderad bas, sida och baksida. Skummet med hög densitet hjälper till att stödja din hunds kropp när de vilar, och den förhöjda sängen är perfekt för äldre hundar.


9.Bowsers

Bowsers hundsäng

Bowsers skapar ett snyggt utbud av designade hundsängar och lådor, alla med fantastiska designfunktioner som skiljer dem från resten. Om din valp älskar att mysa någonstans, kommer de att älska Canopy Dream Fur Dog Bed. Den urgröpta fronten skapar enkel åtkomst, medan de överfyllda bolstersna ger massor av komfort. Till allt detta kommer en mjuk baldakin som ger din hund en känsla av trygghet när den slumrar.


10.Flodhäst i sammet

Hundsäng i sammetsflodhäst

Flodhäst i sammet gör högkvalitativa och hållbara husdjursprodukter som ser snygga ut, men ännu viktigare, de är oerhört bekväma för din hund. Deras Hex Cushion Bed är en smart designad hundsäng för att stödja och trösta din hund, oavsett vilken position de älskar att sova i bäst! Det robusta yttertyget i canvas är designat för att stå emot mycket grävande när din valp hittar den perfekta platsen för sin så viktiga tupplur.


elva.skandinavisk

Scandinave hundsäng

Skandinaverna är kända för sin känsla för stil, och Flint Micro velvet Scandinave Pet Sofa använder denna minimalistiska designestetik för att ge en bekväm soffa bara för din hund! Scandinave säljer sina produkter på hundmarknadsplatser online snarare än på sin egen sajt, så du kan hitta dem på en av våra favoritdesignhundsängar, muttropolis.com . De eleganta linjerna kommer dock inte att äventyra din hunds komfort, och de kommer att älska den bekväma skumbasen i kombination med ryggstöd och sidokuddar för ultimat komfort!


12.Hyddor och Bay

Hyddor och Bay hund säng

Vi vet att vissa hundbäddar kan vara lite tråkiga, men kl Hyddor och Bay , så är det definitivt inte! Även om dess tipitält A. Camo kan se supertrend ut, är det fullmatat med genomtänkta funktioner som gör det perfekt för din hund. Denna säng är gjord med material av högsta kvalitet med fantastisk inredningskänsla bland dina utrymmen hålla din hund bekväm (och städa upp efter dem en bris).


13.Orvis

Orvis hundsäng

Om du behöver en tuff hundsäng som kan stå emot en energisk hunds tuffa och tumlande upptåg, då Orvis har fått ordning på dig. Dess ToughChew Memory Foam Bolster Dog Bed är gjord med en tuff rip-stop nylonbas och en tuggsäker ovandel i tyg. Det täta skummet ger terapeutiskt stöd till din hund, så när du väl är hemma efter en lång och aktiv promenad kanske du upptäcker att din hund inte vill ta sig ur sin designerhundsäng igen!


14.Pendleton

Pendleton hundsäng

Pendleton National Park Dog Bed har märkets distinkta och djärva randiga design i en rad fyra färgställningar. Vad mer är att försäljningen av denna hundsäng stödjer National Park Foundation, så att du kan må bra av att hjälpa till att bevara vår naturliga miljö samtidigt som du håller din hund bekväm.


femton.Hero Pet sängar

Hero Pet Beds hundsäng

Hero Pet Beds hantverkar sina hundsängar till högsta standard, och du kan skapa en skräddarsydd säng för att passa din hunds exakta krav! Välj form, storlek, färg, trimning och fyllning för att skapa en helt unik säng som din hund kommer att älska. Om du har drömt om en viss typ av hundsängpassar ditt hems inredning, då kommer Hero Pet Beds att kunna skapa det du är ute efter!


Utvald bildkredit: Jordan Bigelow, Unsplash

Innehåll