15 söta och små hundraser av nallebjörnar – dessa valpar ser ut som gosiga leksaker!

Oavsett om de är fluffiga valpar eller milda jättar, ser vissa hundraser mindre ut som hundar och mer som björnar. Från söta knähundar som ser ut som en nallebjörn till stora hundar som kan passera som svarta björnar, det går inte att förneka den exotiska faktorn hos dessa vackra hundar. Det finns några designerhundraser som också passar nallebjörnens utseende.avdelare 9

Innan du går in på vår lista är det viktigt att erkänna att varje hundras har sina för- och nackdelar. Att köpa en hund enbart för utseendet är ett recept på katastrof, speciellt om rasen har många dagliga krav som måste uppfyllas. Därför är det viktigt att planera för din nya hund och undersöka så mycket som möjligt innan den kommer.

Utan vidare, här är 15 hundraser som ser ut som nallar:

De 15 söta och små hundraserna för nallebjörnar

1.Chow-chow

chow chow

Bildkredit: otsphoto, ShutterstockKända för sina kattliknande personligheter och starka avståndstagande gentemot främlingar,Chow-chowsär ungefär lika björnlika till utseendet som det blir för renrasiga. Dessa stora, fluffiga hundar är också kända för sina blå tungor, vilket är ett rasstandardkrav.

Storleksinformation