15 små hundar som är bra med barn

Att introducera husdjur i dina barns liv kan vara en givande upplevelse för dem, särskilt när de åldras med sina nya följeslagare. Hundar är ett av de mest populära husdjuren och är i allmänhet säkra att ha med barn. De är lojala mot sina familjer ochnjut av bindning med varje familjemedlem, som kan hålla i flera år.Dock är inte alla hundraser likadana. Även om det finns gott om hundar som är säkra med barn, är dessa raser vanligtvis stora och kan verka skrämmande. Små hundraser kan vara utmärkta för familjer som letar efter ett nytt husdjur, utan närvaro av en stor hund som kan kräva mycket arbete. Det finns gott om små hundraser att välja mellan, men alla är inte lämpliga för barn. Här är de bästa små familjehundarna som är bra med barn:

Avdelare 1

15 små hundar som är bra med barn

1.Fransk bulldog

fransk bulldog ser tillbaka

Bildkredit: icsilviu, Pixabay

Vikt: 16-24 lbs.

Franska bulldoggar är en av de bästa små familjehundarna, kännetecknad av sina stora, upprättstående, fladdermusliknande öron och kompakta nosparti. Dessa små hundar har tillräckligt med energi för att hålla jämna steg med barn, så de är populära familjehusdjur. Deras korta nosar gör det svårt att reglera temperaturen, vilket kan leda till överhettning.  • 15 hundraser under 30 pund

två.Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel på gräs

Bildkredit: ErikaWittlieb, Pixabay

Vikt: 13-18 lbs.

Cavalier King Charles Spanielsär leksaksstora hundar med en lång historia av att vara följeslagare till rika, överklassmänniskor. Även om de kan vara något ömtåliga, gör dessa spaniels vår lista över bästa små familjehundar eftersom de kommer överens med väluppfostrade barn. De är i allmänhet ivriga att behaga och njuta av människors sällskap, men de kräver mycket uppmärksamhet för att vara lyckliga.


3.Mops

Mops

Fotokredit: Toberoon, Pixabay

Vikt: 14-18 lbs.

Med deraslockiga svansaroch inkrossade ansikten,Mopsarär en av de mest kända och mycket eftertraktade hundraserna i världen. Det är detålmodig och mild mot barn, vilket gör dem till fantastiska familjehusdjur. Även om deras ansiktsstruktur kan orsaka en mängd medicinska problem, kan mopsar leva i upp till 12-16 år.


Fyra.Miniatyrpudlar

pudel vit

Utvald bildkredit: -Andretti-, Pixabay

Vikt: 12-20 lbs.

Miniatyrpudlar är en av tre pudelstorleksvarianter, även om alla tre anses vara en ras. De är inte bara mycket träningsbara, utan de är också extremt intelligenta och kan anpassa sig till de flesta miljöer. Miniatyrpudlar är större och mer hållbara än leksaker och mindre än standarder, vilket gör dem idealiska för familjer med lekfulla barn.


5.Beagle

beagle

Kredit: Przemek Iciak, Shutterstock

Vikt: 20-24 lbs.

Beaglarär energiska hundar som älskar att leka , kända för sin mildhet och tålamod med barn. Dessa små jakthundar är benägna att få fetma om de inte tränar ordentligt, vilket gör dem bra för aktiva familjer. Beagles är vänliga och sociala med människor, visar sällan likgiltighet eller aggression .


6.Boston terrier

klädd boston terrier

Bildkredit: Peakpx

Vikt: 12-25 lbs.

Boston terrierär små hundar som kan variera i personlighet, även om de flesta är vänliga och artiga mot människor. Dessa tåliga terrier är särskilt bra med barn men kräver inte timmars träning. Dessa hundar är mest kända för sina smoking-pälsmönster som ger dem en snygg look.


7.Engelsk Cocker Spaniel

Engelsk Toy Cocker Spaniel Info

Fotokredit: Katrina_S, Pixabay

Vikt: 26-35 lbs.

Engelska Cocker Spanielsär vapenhundar som har atleticism och träningsförmåga att utmärka sig i olika fysiska aktiviteter. Större än amerikanska Cockers, de är glada och tycker om att umgås med sina familjer. Deras aptit verkar större än vad de är, och det är de brukar hittas som tigger om mat .


8.Whippet

Whippet

Utvald bildkredit: Pxhere

Vikt: 15-31 lbs.

Whippets är små hundar som liknar sina större kusiner, de snabba och smidigaVinthundar. Dessa magra hundar kan verka ömtåliga, men de har massor av energi och klarar av att leka med barn. De är så snabba att de kan nå hastigheter upp till 35 miles per timme, så de kräver inhägnade gårdar för att leka runt i.


9.Italienska vinthundar

italiensk vinthund solar sig i värmen

Bildkredit: Rebekah Zemansky, Shutterstock

Vikt: 7,9-11 lbs.

Italienska vinthundar är de minsta i vinthundsgruppen, ursprungligen uppfödda i Italien för att utveckla en mindre vinthundskamrat. Dessa sikthundar klarar sig bra med väluppfostrade barn som kan vara milda med sina lite sköra kroppar. Deras korta päls gör dem mer känsliga för kallare klimat och kräver en jacka under vintern.


10.Shetland Sheepdog

shetland sheepdog

Bildkredit: Pikist

Vikt: 14-27 lbs.

Ofta kalladShelties, ShetlandFårhundarär små vallhundar, ursprungligen uppfödda för jordbruksmarkerna i Skottland. Dessa små fårhundar är bra med sina barn men kan vara reserverade med andra barn i grannskapet. Konsekvent träning kommer att hjälpa till att avråda från att kväva och sköta hushållet.


elva.Shih Tzu

Shih tzu hundvalp ögon

Bild: Angel Sallade, Shutterstock

Vikt: 8,8-16 lbs.

Fastän Shih Tzus bära sig med värdig grace, de kan vara lika lekfulla och komiska när knyta an till sin familj medlemmar. De älskar uppmärksamhet och sällskap och följer ofta en eller annan person från rum till rum. Shih Tzus behöver tidig socialisering och träning för att förhindra aggression med främlingar.


12.Havanais

Havanais

Bildkredit: Dorottya Mathe, Shutterstock

Vikt: 7-13 lbs.

Havanais Hundar är kusiner i leksaksstorlek till Bichons och maltesiska hundar, med glada sinnelag och en iver efter uppmärksamhet. Dessa kubanska hundar är bra med barn, såväl som andra husdjur i hushållet. Även om de kräver daglig borstning, är havanaishundar godmodiga och perfekta för nya hundägare.


13.Tax

svart och krämfärgad tax

Bild: Peakpx

Vikt: 16-33 lbs.

Kända som wienerhundar,Taxarär låga hundar med långa kroppar som ger dem sin korvform. Dessa små dofthundar är bra med barn de växte upp med men är kanske inte lika vänliga mot andra barn. De är också lojala mot sina familjer och tar gärna upp rollen som vakthund.


14.Pomeranian

orange pomeranian slickande näsa

Bildkredit: Steefk, Shutterstock

Vikt: 4,2-7,7 lbs.

Pomeraniansär leksaksstora hundar som tillhör rasgruppen spets, härstammar från den större tyska spetshunden. Pomeranians är livliga av naturen och älskar att knyta an till sina familjer, så de är fantastiska hundar för aktiva och lekfulla barn. Dessa små hundar är naturligt högljudda om allt, inklusive främlingar och andra djur utanför.


femton.Border terrier

närbild border terrier

Utvald bildkredit: No-longer-here, Pixabay

Vikt: 11-16 lbs.

Border terrier är jakthundar med förvånansvärt milda temperament, vilket sparar sin energi och motståndskraft för fältet. Dessa småterrier är mer energisk än de flesta små hundar, så de ärperfekt för aktiva familjersom kan matcha deras behov. De är också matmotiverade, vilket gör dem relativt lättare att träna än andra små hundar.


Utvald bildkredit: Yuliya Evstratenko, Shutterstock

Innehåll