16 bästa presentidéer för hundförlust-sympati

Välj Namnet På HusdjuretNär du adopterar ett husdjur i din familj är spänningen intensiv. För varje år som går, ger djuret mer och mer oförklarlig lycka till ditt hushåll. Det är svårt att tro att du en dag kommer att vara utan dem. Om du känner någon som för närvarande kämpar med ett husdjurs död, kan du säkert föreställa dig hur det känns.Sörjande förlusten av ett husdjur kan jämföras med att förlora en familjemedlem – vilket är precis vad det är. I den sorgens tid , tröst kan vara sparsam men är ändå värt ett försök. När du plockar ut lämplig gåva för förlusten kanske du vill veta dina alternativ.1. Urna

Hundfigurer Pet Cremering Urna

Bild: MainelyUrns

Om du vet att din älskade ska få sitt husdjur kremerat kan du alltid anpassa en urna att ge till dem. Detta kommer att vara en rörande, speciell gåva som de förmodligen inte kommer att förvänta sig. Det finns många olika alternativ att välja mellan när du handlar.

Några lådorkan ha personliga gravyrer, porträtt, figurer eller en fotoram. Du kan lägga till en förskriven dikt eller till och med en du skrivit själv, för att lägga till utsidan.Du kan också välja i stort sett vilket material du vill att urnan ska vara. Det finns ett stort urval, och företag blir mer kreativa med idéer desto mer. Det finns urnor gjorda av bronskubharts, sammetsurnpåsar, sten, fotoramar, metall, glas och till och med gosedjur.

Du kan hitta många fina urnor på webben på sajter som Mainely urnor och minnesmärken.


2. Paw Print Keepsake

Bild: PetCo

Om du agerar tillräckligt snabbt kan du göra formen av ett tassavtryck innan hunden begravs eller kremerad . Vissa veterinärer erbjuder även denna tjänst på kliniken om husdjuret behövde avlivas. Om du har möjlighet, skulle det vara en tröstande gif för att få din älskade att känna att deras husdjur fortfarande är med dem på något sätt.

Du kan anpassa ett tasstryck på många sätt. I likhet med urnan kan du lägga till inskriptioner, dikter, datum eller andra sätt att specificera deras förlorade husdjur. Även om du inte kan få deras tassavtryck kan du använda en stockbild och lägga till anpassning till den. Du kan hitta formar på sajter som Petco .


3. Inramad krage

Ram för djurhalsband

Bild: Chewy

Minnen varar för evigt, och ibland är det tröstande att ha en fysisk påminnelse. Du skulle kunna ha faktiska hundhalsband inramad för upphängning. Kreativt sett kan du dubbla den monterade kragen med ett foto eller citat för att ge den en extra speciell känsla.

När de går förbi den dagligen blir det en mild påminnelse eller en glad knuff som säger hej bortom regnbågsbron. Du kan hitta sådana här idéer på Seg eller en annan ansedd webbplats som du väljer .


4. Minnessten

Pet Memorial Stone

Bild: Chewy

Om de begravde sin hund kunde du skräddarsy en mycket speciell minnessten för dem. Även om de kremerade dem, kan det här vara en fantastisk idé att sätta ut som ett monument och inte som en gravmarkering. Du kan visa födelse- och dödsdatum med husdjurets namn och eventuella ytterligare inskriptioner du vill lägga till.

Du kan använda foton på dessa också, vilket skapar ett lyckligare minne av hunden när de ser den. Du hittar urval på Seg och många andra.


5. Biologiskt nedbrytbara Pet Pods

Pet Pods - Tuggiga

Bild: Chewy

Detta är en idé som ständigt växer i popularitet. Förvandla deras husdjurs liv till ett nytt liv genom att erbjuda en biologiskt nedbrytbar husdjurskapsel. Ur askan från djuret kommer en ny växt att växa fram. Idén kan ses som evigt liv - eftersom cirkeln fortsätter.

På ett sätt är detta ett mycket tröstande sätt att begrava ett husdjur . Det tyder på att husdjuret i princip lever kvar även efter att de har gått. Du kan hitta dessa på sajter som Seg .


6. Medaljong av aska

Graverad Pet Urn Halsband

Bild: AshesNecklace

Finns det något bättre sätt att vårda en livstid än att ha en medaljong med hundens aska inuti? Detta är ett mycket traditionellt sätt som människor genom århundradena har bevarat minnen av sina förbi nära och kära. Så samma sak kan fungera för en förlorad hund.

Du kan till och med ha en bild av dem i medaljongen för att ackompanjera den avskyvärda askan med andra detaljer du kan tänka dig att lägga till – vilket gör det ännu mer individualiserat. Du kan hitta det här alternativet på många sajter, som t.ex Etsy eller Ashes halsband .


7. Djurporträtt

Anpassat husdjursporträtt

Bild: Etsy

Många konstnärer är specialiserade på husdjursporträtt. Det är något väldigt intimt och innerligt med ett handgjort konstverk. Att ge dem en målning, skiss eller digital teckning från en lokal konstnär är ett underbart sätt att stödja en god sak och ge en gåva det kommer att vara meningsfullt för alltid.

Du kan hitta artister lokalt, genom sociala medier och genom att surfa på webben. Priserna kommer att variera beroende på kvaliteten på porträttet och konstnärens erfarenhet. Det kan ge dig en högre kostnad, men det är något väldigt speciellt, som återupplivar en del av husdjuret på papper.


8. Fotokollage

Bild: Custom Rolled Canvas, Collage.com

En annan vägghängande idé, skapa ett fotocollage av bästa bilder på hunden medan den levde, är ett härligt sätt att hedra deras minne. Du kan själv skriva ut bilderna och arrangera dem i en ram som du vill.

Eller alternativt kan du gå in på sajter som t.ex collage.com att göra din egen collagedesign och få den skickad direkt till dig eller mottagaren.


9. Vindspel

Personliga Memorial Wind Chimes

Bild: Etsy

Idén att varje gång en vindklocka blåser är det deras förlorade husdjur som säger hej, kan vara en tröstande idé för vissa. Att få vindspel med en inskription eller husdjurets namn kan ge tröst för dem som har att göra med förlust.

Du kan köpa och anpassa en vindklocka efter eget tycke, speciellt anpassad för omständigheterna. Du kan hitta den här typen av föremål på många sajter, som t.ex Etsy .


10. Trädgårdssten

Bild: Shutterfly

Om din älskade en trädgård eller har en rabatt, kan du få dem en sten att lägga till det estetiska för att tjäna som en påminnelse. Du kan få dem i många utföranden som cirklar, hjärtan eller en rå stenbit som de är. Du kan lägga till bilder på husdjuret eller citat som du väljer.

Du kan hitta trädgårdsstenar på sajter som Shutterfly .


11. Tallrik

Horisontell fotoram Plack-Crown Awards-Amazon

Bild: Horizontal Photo Frame Plaque/Crown Awards, Amazon

Du kan hitta plaketter för nästan alla tillfällen. Det finns gott om ställen som specialtillverkar plaketter centrerade kring dina önskemål. Du kan hitta dem i praktiskt taget vilket material som helst. Du kan till och med vara kreativ och göra din egen.

Du kan få skräddarsydda plack för förlust av husdjur på webbplatser som Personalisering Mall .


12. Filt

Personlig kasta hundfilt-VEELU-Amazon

Bild: Personalized Throw Dog Blanket/VEELU, Amazon

Efter en sådan förödande förlust kan det vara precis vad din vän behöver att täcka upp med en filt som har en gigantisk bild av hundens ansikte. Det är en symbol för tröst och kommer att fungera som en söt påminnelse när smärtan minskar, och det verkar som om en del av dem aldrig lämnat.

Du kan anpassa plysch filtar med bilder på sajter som Päls babytryck .


13. Kudde

Bildkudde

Du kan lägga till matchande kuddar till filtidén eller till och med skaffa slängkuddar för en soffa eller loveseat. Att ha en bild av hundens ansikte på sina möbler kan ge frid och tröst. Du kan till och med föreslå att de placerar den på sitt husdjurs favoritställe.

Du kan skapa skräddarsydda kuddar på Djurkudden .


14. Minnesjournal

Loss of A Pet Memory Journal - Amazon

Bild: Loss of A Pet Memory Journal, Amazon

Du kan ge dem något att hantera sorg som en minnesdagbok. De kan spela in underbara tider med sitt husdjur och skriva om deras sorg att klara sig .

Du kan hitta journaler för förlust av husdjur på platser som Amazon .


15. Armband

Minnesarmband

Bild: IHeartDogs

Genom att ge dem ett annat alternativ som de kan bära dagligen, kan du köpa dem ett vackert armband till minne av deras husdjur. Det finns flera typer du kan välja mellan av alla olika metaller, kristaller och syntetmaterial.

Webbplatser som I Heart Dogs har alternativ att köpa ett armband. Just den här säljer ett armband till minne av ett förlorat husdjur medan han matar 22 skyddshundar.


16. Plyschhund

Om din vän är i behov av lite tröst, Cuddle Clones skräddarsydda plyschhundar kan vara bra helande verktyg. Dessa handgjorda hundar är designade för att se ut exakt som den ursprungliga valpen - inklusive unika markeringar och detaljer som diskettöron. Hjälp till att hålla andan hos en älskad lurvig vän vid liv!


Slutsats

Du kanske inte ens vet hur tacksamma de kommer att känna sig när de får en uppriktig gåva. Många gånger tenderar människor att förbise försvagande skada förlusten av ett husdjur medför . Att visa att du inte bara bryr dig – utan också empati med deras förlust – kommer att hjälpa dem att hitta lindring i en känslomässigt traumatisk situation.

Du kanske också är intresserad av: 50 Pet Loss Quotes – En inspirerande guide genom sorg


Utvald bild: Gail Rubin från Pixabay

Innehåll