18 DIY förhöjda hundskålsställ du kan bygga idag

Välj Namnet På Husdjuretgör-det-själv förhöjda hundskålar

Om du är trött på samma mat ochvattenskålaratt bli omkull och skjutsad runt ditt golv, att ha ett upphöjt skålställ för din hund kan eliminera dessa problem för gott. Även om böja sig för att äta kanske inte är ett betydande problem för mindre raser, kan det vara en ganska stor uppgift för större raser. Så det kan vara fördelaktigt att ha ett foderställ på axelnivå för att göra denna process enklare.Upphöjda hundskålar och matningsstationer kan bli dyra. Att ta tag i några verktyg och material kan minska hundratals dollar i processen – bokstavligen. Vi har hittat 18 gratis DIY-skålsställ som du kan skapa själv med lite expertguide.

  Se även:vår genomgång av10 bästa förbyggda förhöjda hundskålar.

Avdelare 1

1. Praktiskt taget funktionell förhöjd hundmatskål

Kontrollera instruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Mellanliggande

Den här DIY-upphöjda hundmatsskålen från Practically Functional är ett underbart sätt att upcycle ett gammalt föremål. Alternativt kan du hitta en liten byrå i en secondhandbutik eller möjligen till och med marknadsplatser online. Du behöver också två kantade hundskålar. De uppskattar att denna design kommer att ta under fem timmar att slutföra totalt.Du behöver inte för många verktyg med detta, även om det kräver erfarenhet av och tillgång till saker som en sticksåg, skruvmejsel och borr.


2. Jen Woodhouse Stor hundmatningsstation

Kontrollera instruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Mellanliggande

Den stora hundmatningsstationen guidad av Jen Woodhouse äridealisk för större raser, som namnet antyder. Din stora kille eller tjej kommer inte att längta efter att äta sin mat på golvnivå längre. Denna design har till och med en låda för förvaring.

Det finns utskrivbara PDF-planer som går över alla material, verktyg och mått som krävs. Jen lade till halkfria fotpinnar till den färdiga produkten, och detta kommer att vara en valfri funktion beroende på dina önskemål.


3. Happy Go Lucky Hundmatsmatningsstation med förvaring

Kontrollera instruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Mellanliggande

Denna hundmatningsstation med förvaring från Happy Go Lucky är en enkel installation som kommer att hadin hund äterhögre upp på nolltid. Det är en design som liknar våra andra två alternativ, men den har en personlig namnskylt och sidohandtag för enkel rörlighet. Du kan också förvara maten i en väska undermatskålar.

Processen är nedbruten för dig med foton och enkla förklaringar, så du kommer inte ha problem att göra det i din egen takt. De går igenom varje artikel och mått som du behöver för att få den färdiga produkten som du önskar.


4. Meg Allan Cole Hundmatare

Kontrollera instruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Lätt

Hundmataren från Meg Allan Cole är designad med små hundar i åtanke. Meg har två små räddningar som hon använde när hon skapade den här idén. Det här alternativet skulle inte vara lämpligt för större hundar, och det kommer inte att vara tillräckligt robust för en destruktiv sort heller.

Men om du har leksaker eller små raser, är förråden för denna upphöjda maträtt billig, och den är enkel att producera. Megs video ger en fantastisk visuell guide, vilket gör skapelseprocessen okomplicerad och snabb.


5. Half Street Shop Pall Wood Dog Bowl & Food Storage

Kontrollera instruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Mellanliggande

Denna hundskål i pallträ och förvaring av mat från Half Street Dog är ett annat billigt val. Skaparna av denna pallbit slutade med att använda idéer från Pinterest, för ultimat pallperfektion. Den här är inte bara effektiv för förvaring och matning, utan den ser också rustik och elegant ut.

Det finns ett hållbart utdragbart gångjärn för att förvara matförvaringsväskan i plast. Även om du behöver verktyg, kommer själva pallarna att vara låga eller till och med gratis!

  Vi recenserade årets bästa upphöjda hundskålar – se våra favoriter här!

6. Det välrundade Momma Dog Bowl-stället (mindre än )

Kontrollera instruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Lätt

Detta hundskålställ av Well-Rounded Momma är idealiskt för små hundar och andra husdjur. Den sitter inte för långt från marken och fungerar för både små raser eller leksaksraser och katter. När det gäller den dekorativa naturen ser upplägget vackert ut.

För att inte tala om, det finns ingen anledning att använda en sticksåg för att försöka göra en perfekt cirkel. Skålarna sitter fint på en inpassad fyrkantig topp. Dessa instruktioner formateras steg för steg i inlägget, med bilder för att bekräfta dina framsteg.


7. En Shade of Teal Raised Dog Feeder

Kontrollera instruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Lätt

Du behöver inte många tillbehör för att skapa denna eleganta upphöjda hundmatardesign från A Shade of Teal. Instruktionerna visar glasskålar, men du kan använda vilken form som du vill. Du kommer helt enkelt att skära ner dina brädor, göra lite träbearbetning och vara bra att gå.

Denna idé kräver användning av en spikpistol, så om du inte har en till hands, använd gärna en vanlig hammare och spikar.


8. DIY Huntress Dog Bowl Stand

Kontrollera instruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Lätt

Hundskålsstället från DIY huntress är lätt att montera och ser också bedårande ut. Skärningarna är standard, så det behövs inga intrikata steg för att skapa detta stativ. Du kan till och med anpassa den med vilken färg eller fläck du föredrar, men i handledningen visar de en ploppande röd färg som sticker ut.

Du behöver inte många verktyg för att komma igång, eftersom detta kräver samma grundläggande som de andra - som geringssåg, sticksåg och borr. Instruktionerna visar dig steg för steg hur du bygger ett förhöjt hundskålsställ, med skriftliga förklaringar och tillagda bilder så att du kan avsluta i din egen takt.


9. Anikas DIY Life Simple Dog Stand Plans

Kontrollera instruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Lätt

Det enkla hundmatsstället från Anika's DIY Life är en design i modern stil som säkerligen passar in i alla moderna hem. Det är en enkel trädesign med skålar monterade på separerade fyrkantiga bitar. Den nedre delen målades i svart för handledningen, men du kan måla den i vilken färg som helst. Detta ger den en känsla som om den var doppad i färg.

Det finns minimala material, så du behöver inte betala mycket för att få det här utseendet.


10. Ugly Duckling House No-Slip Dog Feeder

Kontrollera instruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Lätt

Denna halkfria hundmatardesign från Ugly Duckling House är idealisk för hundar som tenderar att skjuta runt sin mat. Benen kommer att stanna på plats, vilket gör det svårt att röra sig för din hund, så att du inte hittar den halvvägs i rummet. För kraftfulla ätare hindrar den den också från att välta eftersom den tenderar att vara något topptung.

Om du tittade på alternativen på listan utan förvaringsfack och är orolig för stabiliteten, kanske du vill välja denna DIY framför de andra.


11. Workshop Addict Raised Dog Bowl Stand

Se videoinstruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Lätt

Det här är en videohandledning från Workshop Addict för att skapa en upphöjd hundskålstativ. John går igenom hela processen och lär dig hur man bygger ett förhöjt hundskålstativ inklusive hur man mäter och exakt hur allt passar ihop. Det är fördelaktigt, särskilt för någon som inte är alltför verktygskunnig.

Resultatet är en standard, välgjord träbit som kan betsas eller målas efter eget tycke.


12. Jackal Woodworking Raised Dog Feeder

Se videoinstruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Lätt

Jackal Woodworking guidar dig genom en videohandledning om hur du skapar din egen uppfödda hundmatare. Detta är en vacker design med metallben för ett unikt och elegant utseende. Metallrören för benen är lätta att montera och utelämnar det mesta av skärningen och spikningen som våra andra gör-det-själv-matare har.

Den övergripande designen passar inredning från rustik till jämn steampunk. Det kan vara lite dyrare för material än vissa andra, men det kommer att se fantastiskt ut i alla huvudutrymmen.


13. Casual Builds Dog Bowl Stativ med förvaring

Se videoinstruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Mellanliggande

Den här videon gjord av Casual Builds visar hur du gör ett bedårande hundskålstativ i trä med förvaring för din hund. Den har ytterligare en utdragbar låda som ger ett kompakt utrymme att förvara maten på. Det gör saker extremt enkelt när det gäller matningstid.

De guidar dig till och med genom hur du gör träbenet att lägga till på framsidan om du vill bli extra kreativ.


14. Maker Grey Concrete Dog Bowl Stand

Se videoinstruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Lätt

Maker Grey-kanalen skapade den här videon för att guida dig genom hur du gör ett extremt hållbart hundskålstativ i betong. Detta kommer att ta lite mer ansträngning jämfört med några av de andra, men oroa dig inte för mycket. Hon guidar dig genom betongblandningsstegen felfritt.

Detta är särskilt bra för hundar som gillar att gnaga på träkanter. Om bordsskivan är betong kommer det inte att ske någon förstörelse av huvuddesignen. Den ser fantastisk ut och är gjord för att hålla.


15. CNTHINGS Big Dog Bowl Stativ

Se videoinstruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Lätt

I den här handledningen visar CNTHINGS dig hur du gör en stor hundskål för en stor ras. Han nämner i början att han skapar detta uttryckligen för sin 200-punds mastiff - så detta kan vara en bra indikation på om detta stativ kommer att fungera för dig.

Den ultimata designen har en gångjärnsförsedd topp, så att du kan öppna och stänga den övre delen genom att använda insidan för förvaring. Det är effektivare och mer naturligt att sätta ihop än man kan tro vid första anblicken.


16. Steve Carmichael Raised Dog Food & Water Bowl Stand

Se videoinstruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Mellanliggande

För ytterligare en kompakt kombination, leder Steve Carmichael dig genom en guidad handledning för att skapa ett hundmats- och vattenskålställ i trä med förvaring i botten. Det finns en bedårande tasstrycksdesign på sidan för att ge den lyfta skålen karaktär.

Steve nämner i videon att under beskrivningslänken finns en nedladdningsbar PDF-plan som du kan använda för att skapa den här biten i din egen takt.


17. Sterling Davis vatten- och matställ för husdjur

Se videoinstruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Mellanliggande

Denna design för vatten- och matställ för husdjur av Sterling Davis är lite mer komplicerad än våra andra val. Den använder inte bara en topp med tre skålar, utan den har också en tredelad limträdesign för toppdelarna. Sedan gjorde han det ännu mer listigt genom att använda en rullsåg för att skapa intrikata mönster på sidorna.

Den här typen av DIY skulle bara vara lämplig för en erfaren träarbetare om du planerar att få en bråkdel så detaljerad som han gör i den här videon. Så om du är nybörjare kanske du vill övervägaandra upphöjda skålar. Ändå är det en vacker design som är helt anpassningsbar för någon med kompetens att skapa den.


18. Animal Wised Homemade Dog Feeder

Se videoinstruktionerna här
  Skicklighetsnivå: Lätt

Den hemgjorda hundmatardesignen av Animal Wised är en söt och praktisk pjäs för ditt husdjur. Den är gjord av en fruktlåda som du kan anpassa med ditt husdjurs namn och måla det som du vill. I stället för att använda snygga verktyg som en sticksåg är materialet som används för toppen tunt nog att du kan skära det med en verktygskniv.

Fruktlådor är billiga och potentiellt gratis om du ser dig omkring. Du behöver inte kapa ved eller bygga detta, eftersom allt det hårda arbetet redan är gjort. Använd dina personliga detaljer för att skräddarsy den efter din känsla för stil.

Slutsats

Som du kan se skiljer sig dessa tilltalande stativ i skicklighet och utseende. Du kan anpassa den perfekta förhöjda hundskålatt överensstämma med din inredning samtidigt göra måltiderna roligare för din hund . Det är fantastiskt vad man kan göra med lite trä och en gedigen plan. Oavsett om du väljer en förenklad eller intrikat design, kommer du garanterat att hitta en unik pjäs som ger ditt hem karaktär. Med några enkla nedskärningar och allmän vägledning kan du förvandla dessa hypoteser till verklighet.

Innehåll