20 coola och kreativa kattmöbelprodukter för kattägare

Välj Namnet På HusdjuretIngefära katt med fina möbler

Bildkredit: Switlana Sonyashna, ShutterstockSamma tråkigakattträdkan bli gammal efter ett tag. Det är trevligt att piffa upp saker och ting – samtidigt som du ger din katt de saker de behöver för att trivas. Om du letar efter något annat som förstärker din befintlig inredning , det är dags att börja fundera över dina alternativ.Vi rundade 20 spännande och uppfinningsrika kattmöbler idéer för dig – så ta all inspiration och gör den till din egen.hepper-katt-tass-avdelare

20 coola och kreativa kattmöbelprodukter

1.Mau lager

Kontrollera senaste pris

De Mau lager kitty globe satte en unik snurr på en tupplur. Den här sängen är elegant, modern och öppen och ger ditt hem lite piss samtidigt som den är en funktionell möbel.

Den är elegant och attraktiv och kommer med en skön tvättbar kudde för din katts avkopplande nöjen. Om du vill kan detta trä målas eller betsas som du vill.
två.King E-Market Massage Cat Toy

Om du inte har alla tider över att gnugga din katt på begäran, King E-Market Massage Cat Toy kan komma väl till pass. Istället för att bli avlyssnad regelbundet för tillgivenhet, kan din katt klia det som kliar sig.

Du kan ställa in detta ur vägen, eller i din katts favoritområde för deras bekvämlighet.


3.Hurma Crochet Cat House

Hurma Crochet Cat House

Om du vill ha en bedårande liten kattsäng som är handgjorda, tillverkade och söta – här är ett utmärkt produktval. Var och en är helt unik, gjord med kärlek och specialvirkad varje gång någon gör en beställning – så det är extra speciellt.

Syntetisk och allergivänlig, denna produkt är gjord av polyestersnöre.


Fyra.Cat Cave Co Sisal flytande stolpar

De flesta katter älskar höga platser . Med detta praktiska djungelgym för din katt kan du hålla dina golv fria från hinder och fylla upp allt utrymme. Dessa ser inte bara estetiskt tilltalande ut, de har några olika syften också.

Repet kommer verkligen att fånga din katts uppmärksamhet, och de kommer att gräva in sina klor direkt. Det finns också en hängmatta för att vila – och de kan tillbringa resten av sin tid med att studsa av stolparna.


5.Calenbo söt kaktus klätterställning

Calenbo söt kaktus klätterställning

Hur bedårande är detta katt som kliar sig posta? Om du har en sydvästlig känsla för din inredning, kan den sätta lite känsla i ditt hem samtidigt som den är otroligt användbar. Detta söta kaktusklätterträd är välgjord, hårt lindad och robust.

Hårdvaran är lätt att montera, kommer i bara några små bitar som skruvas ihop. Det här inlägget är bra för att repa, klättra och bara allmän estetik.


6.Kattstege Kattmöbler 8-stegs björkstege

Om du vill att din katt ska ha sin alldeles egna trappa , kan denna skräddarsydda stege vara perfekt för ditt hem. Detta kan fungera mycket bra som en fristående stege, eller det kan leda upp till ett större lekområde som du kan ha, till exempel en gångbro eller väggstolpar för din kattunge.

Denna stege kommer att se tilltalande ut med en rustik inredning, och du kan verkligen göra den till din egen.


7.Smallatom Cat Tree Tower

Smallatom Cat Tree Tower

De Sallatom Cat Tree Tower är ett enastående urval om du vill ha ett jordnära kattträd i folkloristisk stil. Med förtjusande paddsvampar och blommor kan din katt slappa av med skogsmänniskor hela dagen.

Det finns gott om ställen att gömma sig, sitta och skrapa. Det kommer att bli din katts nya favoritaktivitetsutrymme på nolltid.


8.Wayfair Luna Crescent Moon Formad väggmonterad kattsäng

Om du letar efter några kattmöbler som har en bohemisk känsla, Luna Crescent Moon Shape väggmonterad kattsäng är en mycket unik pjäs att lägga till dina väggar. Du kanske till och med kan lägga till några mjuka lampor runt den för att verkligen skapa stämningen.

Denna säng är gjord av massivt trä, i form av en halvmåne, som namnet antyder. Materialet är helt säkert för din katt, och du kan till och med lägga till några mjuka kuddar för dina kattdjur att njuta av.


9.Frisco Faux Fur Cat Tree Condo

Frisco Heavy Duty Faux Fur Cat Tree & Condo

Kontrollera senaste pris

De Frisco fuskpäls kattträd and condo är ett anpassningsbart urval att lägga till i ditt hem. Den finns i sex olika stilval, så att du kan hitta en som passar bäst med din heminredning.

Du kan välja mellan krämfärgat, grått, brunt, svart, blått eller gepardtryck. Om du har utrymme kommer din katt att älska alla aktiviteter som denna lägenhet erbjuder.


10.On2 Husdjur Utbytbara löv Kattträd

Kontrollera senaste pris

Om du letar, den On2 Husdjur Utbytbara löv Kattträd är perfekt för en breezeway eller fönsterplats. Du kan enkelt flytta runt löven efter behov för att göra trädet så fullt eller gles som du vill.

Bladen är mycket hållbara, bryts inte av med måttlig kraft. Så din katt kan njuta av denna lounge/lekplats i många år framöver.


elva.Smallatom kattträd

Smallatom kattträd

De Smallatom kattträd är ett aktivitetsutrymme i flera nivåer som är supermjukt och roligt att ha i ditt hem för både dig och din katt. Det ger en känsla av lockelse samtidigt som det ger dina kattungar massor av utrymme att leka, sova och klättra.

Basen är bred, så den stabiliserar hela designen perfekt utan att tippa. Dessutom är det perfekt att ha vilket hörn som helst eller vid sitt favoritfönster.


12.Trixie Pet Products My Kitty Darling

Kontrollera senaste pris

Har du en liten prins eller prinsessa hemma? Detta tröstens slott är perfekt för dina kungliga kattungar. Det finns gott om ställen att slutföra alla dagliga aktiviteter, så det kommer att bli ett favoritställe på nolltid.

Det övergripande fabrikatet är robust och materialet är mjuk sammet. Det är en mycket kuddig, bekväm installation som kommer att få massor av användning från alla hushållskatter.


13.Ett snabbt träningshjul för katter

] Kontrollera senaste pris

Hamstrar är inte de enda som kan ha allt det roliga. Katter blir helt galna över dessa fantastiska One Fast Cat träningshjul — Sport olika mönster för att matcha din stil. Visst, det tar mycket plats, så se alltid till att kontrollera måtten.

Men om du har en katt som älskar att bränna av sin energi, kan detta ge många timmars underhållning. Om din katt tar till sig det är det väl värt investeringen.


14.Filtfältkatthus

Filtfältkatthus

De Filtfältkatthus är en nyckfull skapelse som är unik i sitt slag. Handgjorda, dessa små hus är specialgjorda för din kattunge. Denna speciella stil kommer i snövit, men det finns massor av alternativ att välja mellan.

Detta lilla magiska skogshus kommer att få alla som kommer över och frågar var du köpte det. Varje del är helt bedårande, men du måste fräscha upp hur du rengör produkten innan köp.


femton.Seventh Avenue Flower Meadow Cat Tree

De Seventh Avenue Flower Meadow Cat Tree är en charmig nöjesplats för dina kattdjur att umgås på. Den här inställningen skulle fungera utmärkt för hushåll med flera katter, med massor av platser där dina kattungar kan klättra och sova.

Ser ut som spirande blommor, dina små blommor kan njuta av sin egen speciella plats att kalla hem.


16.American Cat Club Retro TV Cat House

Kontrollera senaste pris

The American Cat Club Retro TV Cat House är utan tvekan den sötaste vintage kattsängen vi kunde hitta. Den har ett unikt tilltal – plus att sängen i lådstil är ett perfekt gömställe för dina katter. Om du har mer än en kan de bara slåss om vem som är tur det är att använda den.

Den här designen är också överkomlig – så du kan passa in i praktiskt taget vilken budget som helst.


17.Hyde & EEK! Boutique Ice Cream Truck Cat Scratcher

Vi vet alla hur mycket våra kattungar älskar en bra låda - och varför inte göra den kreativ? Detta bedårande Hyde & EEK! Boutique Ice Cream Truck Cat Scratcher är en mångsidig produkt som din katt kan slita ner till damm.

Interiören och toppen av lådan är utrustade med kartong för kattskrapmaterial, så att din katt kan strimla med stil.


18.Homary naturligt rektangulärt soffbord med låda

Om du funderar på att lägga till ett nytt föremål i ditt hus men vill göra det värt besväret för dina kattvänner – överväg Homary naturligt rektangulärt soffbord med lådor . Den har en plats strikt tillägnad en katthydda, men den är estetiskt tilltalande och smälter in i resten av din inredning.

Detta är perfekt för ett minimalistiskt tillvägagångssätt – att ta hand om din katts behov såväl som dina egna i ett svep.


19.Spruill Bridge Cat Abborre

Du kan bli riktigt kreativ när du lägger på det här Spruill Bridge Cat Abborre . Den kan passa fint på en vägg – eller till och med ovanför en dörröppning. Varje katt älskar att vara uppe på hemmets högsta topp och se ner på allt som händer.

Den här produkten ser superintressant ut - och din katt kommer säkerligen att älska höjden och komforten på denna slappa plats.


tjugo.KATRIS kattträd

Kontrollera senaste pris

Tetris-fans, någon? Detta KATRIS kattträd kan vara en av de mest exceptionella föremålen du kan hitta att placera i ditt vardagsrum. Du kan ha mycket kreativ frihet här – de kommer som vanliga träklossar.

Du kan kolla in några idéer för att personligen styla dessa block, måla, hänga och dekorera som du vill.

hepper-katt-tass-avdelareSlutgiltiga tankar

Så nu kan du lämna med några idéer om några intressanta möbler. Vad du drar dig mot beror på vilken funktion du och din katt kommer att använda mest. Vissa katter kommer att dra mer nytta av en träningsprodukt, medan andra älskar en utmärkt viloplats.

Även om ingen av dessa produkter slog dig, kanske du har hittat något somväckte en idéåtminstonde.


Utvald bildkredit: Switlana Sonyashna, Shutterstock

Innehåll