20 DIY Hundsängar: Hur man gör en idag

Är du den typen av person som älskar att vara listig? Kanske dutycker om att arbeta med träoch skapa en funktionell möbel. Vi har samlat 20 planer som lär dig hur man bygger en hundsäng som varierar i skicklighetsnivå så att du kan hitta en som passar dig bäst. Genom att bygga din egen hundsäng kan du spara pengar – och öka ditt självförtroende!Avdelare 2

1.The Gilded Horn Wine Barrel Dog Bed

Skicklighetsnivå: Avancerad

Detta är en unik och rolig hundsäng från Förgyllt horn som din lurviga följeslagare säkerligen kommer att älska. Du måste använda en sticksåg för att skära överflödigt trä och en borr för hålstöden. När du är färdig med tunnan kan du köpa en rundad hundkudde som passar i botten.golden dox valpar till salu nära mig

två.Trälåda hundsäng, från hemfrosting

Skicklighetsnivå : Mellanliggande

De Hem Frosting bloggen erbjuder en enkel DIY-säng. Med några trä 1x4s och ett par timmar kan du göra en låda till din hund. Den kan justeras till vilken storlek du än behöver, från stor till liten, och den har hjul på botten som gör att den lätt kan flyttas från rum till rum eftersom det är på den tyngre sidan.


3.Miss Frugal Mommy No Sew Dog Bed

Skicklighetsnivå : Lätt

Denna no-sy hundsäng från Fröken Sparsam mamma är ett enkelt sätt att göra en bekväm säng som din hund säkert kommer att älska. Du kan göra den tillräckligt stor för att din hund ska kunna sträcka ut sig och njuta av dagslånga tupplurar. Du behöver inga elverktyg – bara tygsax, tyg och poly-fil.


Fyra.Skulle det inte vara en härlig träplattform för stora hundar

Skicklighetsnivå : Lätt

Skulle det inte vara härligt har stora planer för denna plattformssäng som är stor och robust nog för stora hundar. Du kan bygga det här på en dag, och förnödenheterna är lätta att få tag på. Nylonbandet för basen finns på Amazon.


5.Empress of Dirt Sweater Bed för små hundar

Skicklighetsnivå : Lätt

Om din hund älskar att mysa på dina kläder, varför inte bädda en säng av en gammal tröja? De Empress of Dirt erbjuder ett snabbt och enkelt projekt som du kan göra med återanvända föremål - du behöver inte gå och köpa något nytt för denna hundsäng ! Det är den idealiska storleken för små hundar.


6.Mox och foder Tuggsäker resväska hundsäng

Skicklighetsnivå: Lätt

Om du behöver en tuggsäker säng, Mox och foder använder en vintage resväska och gör om den till en hundsäng. Vadderingen är inte tuggsäker, men basen tål en del tuggning. Du kan eventuellt göra den här sängen vilken storlek som helst beroende på resväskan du använder, och du kan göra kudden eller enkelt köpa en som passar.


7.Southern Revivals End Table Dog Bed

Skicklighetsnivå: Lätt

Kanske gillar du att handla på garagerea eller har ett gammalt gavelbord till hands. Med dessa planer från Södra väckelser , kan du göra en unik hundsäng på nolltid. Du kan till och med sätta ben på botten om du föredrar att ha den upphöjd från golvet.


8.Geometrisk hundkoja, från HomeMade Modern

Skicklighetsnivå: Mellanliggande

För en modern säng som inte är så komplicerad som den ser ut att vara, den geometriska hundkojan från Hemmagjord modern är ett utmärkt val. Du måste vara bekväm med att arbeta med elverktyg och ha några grundläggande snickarkunskaper, men planerna är enkla och lätta att följa.


9.Vårt nördhem Mid Century Dog Bed

Engelsk cocker spaniel färger lever & solbränna

Skicklighetsnivå: Mellanliggande

Vårt nördhem visar hur man gör en kopia av en möbel från mitten av århundradet som är en bedårande hundsäng. Det är den perfekta storleken för små hundar och erbjudanden en bekväm plats för dem att vila på . Vissa snickarkunskaper krävs, men ingenting är överdrivet.


10.Låda Hundsäng, Från Liz Marie

Skicklighetsnivå: Lätt

Ett återanvändande projekt som inte kommer att kosta mycket pengar att göra är lådsängen från liz marie Blogg. Du kan använda lådor i olika storlekar för att passa storleken på din hund. Att göra säckvävskuddarna är en enkel uppgift och ser bra ut med den shabby-chic målade lådan.


elva.Little House Big Dogs Murphy Bed

Skicklighetsnivå: Avancerad

Små hus stora hundar visar hur man gör en murphy hundsäng som är ett utmärkt val för dem som inte har mycket utrymme i sina hus eller lägenheter. Med lite vedhuggning och mätning kan du skapa en stor säng som enkelt passar två hundar.


12.Burrow Dog Bed av Lia Griffith

Skicklighetsnivå: Mellanliggande

Här är enbra projekt för dig som älskar att sy. Lia Griffith har mönster och instruktioner om hur man gör denna hålvänliga hundsäng. Du behöver tyg, polyvadd och fuskpäls för att komma igång. När du väl har skapat den här sängen kommer din grävande hund att älska dig ännu mer.


13.My Frugal Adventures Hundsäng

Skicklighetsnivå: Mellanliggande

Mina sparsamma äventyr visar hur du börjar med en vanlig hundkudde eller kudde och bygger en träsäng runt den. Den är lätt att flytta runt och kompletterar inredningen i ditt hem. Du behöver 1×5 och 1×3bitar av träför att starta.


14.Sweatshirt Hundsäng från Sniff Design Studio

Skicklighetsnivå: Lätt

Detta liknartröjanhundsäng men gjort lite annorlunda. Sniff Design Studio ger instruktioner om hur man gör detta mjuk hundsäng med minimalt med tillbehör och få sömnadsvanor. Du kommer att upptäcka att det är ett enkelt dagsprojekt som du vill föra vidare till dina vänner.


femton.Praktiskt funktionell återvunnen däckbädd

Skicklighetsnivå: Lätt

Alla älskar att återvinna gamla föremål till något nytt, och Praktiskt taget funktionell visar hur du tar ett gammalt däck och förvandlar det till en rolig hundsäng som din hund kommer att njuta av att sova på. Om du inte har ett däck kan du köpa begagnade från din lokala däckaffär. Till sängkläderna kan du göra en rund kudde eller köpa din egen.

vad kan jag använda för hundschampo

16.DIY Network Plywood Hundsäng och bord

Skicklighetsnivå: Mellanliggande

DIY-nätverk har en bra idé för en hundsäng och bord två-i-ett. Det är en stor platsbesparare, såväl som funktionell för ditt husdjur. Deras enkla steg-för-steg-instruktioner gör det enkelt även om du inte är säker på dina snickarkunskaper. När du väl har gjort detta kommer ditt självförtroende att skjuta i höjden och du kanske bara måste göra en till.


17.Console Dog Bed av Endorsed by Igor

Skicklighetsnivå: Mellanliggande

Om du har en gammal konsol-TV som tar plats i ditt hem eller garage, varför inte förvandla den till en hundsäng som också fungerar som ett hus? Godkänd av Igor ger förslag och råd om hur du gör detta på rätt sätt och när du väl är klar kan den även fungera som en möbel i ditt hem som passar in i resten av din inredning.


18.LovePets DIY Fleece Hundsäng

kan hundar äta fikon fikon newton

Skicklighetsnivå: Lätt

Här är ett annat listigt projekt som resulterar i en bekväm fleecebädd som din hund inte kommer att kunna motstå. LovePetsDIY ger instruktioner om hur man klipper fleece och syr ihop det för att skapa denna säng. Det kräver säkra sömnadsfärdigheter, men det kommer inte att kosta mycket pengar att skapa.


19.Cross Legs No Sew Hundsäng, från DIY Cozy Home

Skicklighetsnivå: Lätt

Denna ovanliga säng kan vara idealisk för hunden som älskar att gosa i ditt knä. På så sätt förblir din hund glad medan du kan slutföra sysslor runt huset. Ingen sömnad krävs, och den DIY Mysigt hem har en video som visar hur man sätter ihop detta med ett par gamla jeans.


tjugo.Luigi & Me Superlätt DIY-hundsäng

Skicklighetsnivå: Lätt

Denna säng vid Luigi & jag är för dig som inte syr eller har någrasnickarkunskaper. Det är den perfekta sängen att bädda när du har några timmars ledig tid. Du kan göra sängen i valfri storlek bara genom att köpa större eller mindre tygbitar. Du stoppar den med gamla kläder eller köper poly-fil.


Slutsats

Vi hoppas att den här listan lär dig hur man gör en hundsäng, och ger dig inspiration. Det finns något för alla på den här listan, och du kan enkelt ändra någon av planerna till passar din hund och din stil . Här är många timmars lyckligt byggande!

Innehåll