20 roliga presentidéer för din hunds födelsedag

Välj Namnet På HusdjuretAtt fira din hunds födelsedag är en rolig tradition som din hund verkligen kommer att uppskatta. Och även om de flesta leksaker och godsaker är bra, kanske du vill hitta något extra speciellt för din lurviga vän. Vi gjorde den här listan för att göra det enklare för dig att hitta den ultimata födelsedagspresenten för hundar. Här är en lista med 20 unika presentidéer för din hunds födelsedag:Avdelare 51. Chuckit! Ball Launcher leksak

Chuckit! 06100 Junior Ball Launcher

De Chuckit! Ball Launcher leksak är den ultimata apportstartaren som alla hundar kommer att bli galna i. De finns i en mängd olika storlekar och färger, så att du kan hitta rätt för din hund. Det bästa är att du har rena händer hela tiden.


2. Nylabone Power Chew XL

Om du äger en extra stor power chewer, kan få gåvor jämföras med Nylabone Power Chew XL . Den är designad för att motstå käkarna hos de största, starkaste krafttuggarna, gjord med en långvarig kycklingsmak. Detta ben kommer att hålla din hund sysselsatt i timmar - och borta från dina skor.
3. Barkbox Memory Foam Bed

Om din hund älskar att slappa och sova hela dagen, Barkbox Memory Foam Bed är den perfekta presenten som erbjuder komfort och stöd för hela kroppen. Den finns i olika storlekar från small till XL, med olika färger i neutrala toner för att matcha ditt huss inredning.

Bark Box har också en prenumerationstjänst där du kan få fantastiska hundredskap skickade direkt till dig – och just nu kan du klicka här för att få en gratis hundsäng när du registrerar dig för Bark Box-prenumerationen !


4. Greenies Aging Care Treats

Dentala hundgodis

Bild: Greenies

Även äldre hundar älskar sina godsaker, och det finns inget bättre sätt att önska dem en grattis på födelsedagen än med en Greenie Aging Care Treat . De är inte bara läckra och hjälper till att rengöra din hunds tänder, utan de är speciellt förstärkta för åldrande hundar.


5. Bullymake Box

Bild: BullyMake

Om den genomsnittliga hundleksaken knappt varar några minuter, kommer din hund att vara i krafttugghimlen med en Bullymake Box prenumeration. Bullymake Boxar är designade för att hålla länge, och de kommer till och med att ersätta alla leksaker som inte håller upp till din hunds tuggstyrka.


6. Valpkaka Vetefri tårta med frosting

Valpkaka vetefri tårta med frostingValpkaka vetefri tårta med frosting

Inget födelsedagsfirande kan vara komplett utan tårta, inklusive en för din hund också. Detta Puppy Cake DIY Cake Mix kommer med tårta och frosting mix och kräver bara ett fåtal föremål från kylen. Det är också säkert för din hund att äta, utan skadliga ingredienser.


7. Pawcet Doggie Fountain

Under varma dagar utomhus älskar de flesta hundar att ha tillgång till mycket vatten att dricka och leka med. De Pawcet Doggie Fountain kopplas till din trädgårdsslang och aktiveras genom att din hund trampar på den. Det är roligt och lätt för din hund att lära sig att använda.


8. Enchanted Home Pet Library Soffa

Enchanted Home Pet Library Soffa

Om de flesta hundsängar helt enkelt inte fungerar för din lyxiga hund, Enchanted Home Pet Library Soffa är kärnan i modern hundinredning. Den finns i två färger och kan hålla hundar upp till 90 pund, så den är säker för de flesta hundar att ha som säng.


9. Wüfers födelsedagspojke/flicka Handgjorda handdekorerade hundgodiskakorlåda

Wufers Cookies

Om din hund är ett stort kakfan, kommer de definitivt att bli galna för sin egen födelsedagslåda Wüfers födelsedagskakor . Dessa handdekorerade kakor är gjorda med helt naturliga ingredienser för att kicka igång din hunds speciella dag.


10. ZippyPaws – Present för födelsedagslåda för hundar Pipande leksaksset – 3 leksaker

ZippyPaws - Present för födelsedagslåda för hundar Pipande leksaksset - 3 leksaker

För hundar med matbegränsningar, ZippyPaw Birthday Squeak Toy Set låter din hund ha roligt med en födelsedagstårta utan magvärk senare. Den levereras med en skiva för födelsedagstårta, en plyschhatt och en bedårande födelsedagsballong som gnisslar.


11. Puppy Scoops Ice Cream Mix för hundar

Puppy Scoops Ice Cream Mix för hundar

Puppy Scoops Ice Cream Mix för hundar är perfekt fryst godbit att fira din hunds födelsedag. Tillsätt bara vatten, blanda och frys in det för en rolig baconglass i lönn som är säker för din hund att njuta av.


12. Nerf Dog Tennis Ball Blaster Dog Toy

Nerf Dog Tennis Ball Blaster Hundleksak

Nerf-vapen är inte bara för människor längre - nu kan du utmana din hund till det ultimata apportspelet. Detta Nerf Tennis Ball Blaster Toy kan lansera tennisbollar upp till 50 fot bort, vilket är en total gamechanger för apportbesatta hundar.


13. Furbo Hundkamera

Furbo hundkamera

De Furbo hundkamera är den perfekta presenten för två ändamål till din pälsiga vän. Det låter dig titta på din hund när du är ute , medan det delar ut godsaker till din hund . Du kan till och med låta din hund höra din röst för att lindra separationsångest.


14. Ukadou Dog Tents tipi

Ukadou hundtält tipi

Om vanliga hundsängar och canvaslådor bara inte duger, unna din hund en Ukadou hundtält tipi . Den unika designen och de hållbara materialen gör detta till en stor säng och doggy den till din hunds födelsedag.


15. Sugkopp hundleksak

För hundar som älskar oändliga dragkamper, detta Sugkopp hundleksak är den perfekta presenten för timmar av ryck och lek. Den är designad för att motstå det ständiga dra och ryck från din hund, så det kommer det underhålla din hund och tristessfri.


16. PAW5: Wooly Snuffle Mat

PAW5 Wooly Snuffle Mat

Om din födelsedagskompis är en snabbätare och du letar efter en mer naturlig matare, Paw5 Wooly Snuffle Mat är bra för naturliga födosöksinstinkter och kommer att bromsa de snabbaste ätarna. Den kan tvättas i maskin och finns i olika färger och storlekar som passar dina önskemål.


17. PUPTECK Dog Birthday Bandana Scarfs med söt Doggie Birthday Party Hat

PUPTECK Dog Birthday Bandana Scarfs med söt Doggie Birthday Party Hat

Låt världen veta att det är din hunds födelsedag med denna förtjusande PUPTECK bandana festset. Festmössan är justerbar och tillverkad i mjuka material. Bandana är bedårande och passar runt de flesta hundhalsar.


18. PetWell Massaging Groomer De-Shedding Borste

Om din hund behöver en ny borste är detta lyxigt PetWell massageborste är den perfekta massage- och avlägsnaren i ett. Din hund kommer att tigga dig att borsta ut pälsen varje dag med denna praktiska massageborste för curry.


19. Outward Hound Ottosson Puzzle Brick Dog Toy

Outward Hound Ottosson Pussel Brick Dog Toy

Om din hund är smart och behöver en större utmaning, detta Outward Hound Pusselleksak kan vara den bästa födelsedagspresenten hittills. Det utmanar din hund till hitta godsakerna med olika pusseluppgifter, så det kommer att hålla din hund sysselsatt ett tag.


20. BarkBox Prenumeration

Bark Box Prenumeration

Bild: BarkBox

Om du inte är säker på vad du ska köpa, låt BarkBox tänka åt dig.Barkbox-prenumerationenär fylld med leksaker och godsaker till din hund varje månad, så att du kan fira med din hund varje gång en ny låda kommer.


Utvald bild: Yama Zsuzsanna Márkus från Pixabay

Innehåll