26 måste-ha-appar för hundägare 2022

Välj Namnet På HusdjuretTekniken har helt förändrat vårt sätt att leva och hur vi interagerar med världen. Detta gäller även när det gäller våra husdjur. Appar på våra smartphones kan göra det enklare än någonsin att beställa godsaker till vår hund, ordna veterinärbesök eller till och med hitta någon som kan titta på våra hundar medan vi är borta en helg.År 2020 finns det fler appar för hundägare än någonsin tidigare. Visst, de kanske inte alla är värda att ha! Men vi har sökt igenom internet och hittat det bästa av det bästa, vilket är vad du kommer att se på den här listan. Följande 26 appar är absoluta måsten för hundägare 2020. Dessa appar kommer att förenkla och förbättra ditt liv och hjälpa dig att spendera mer kvalitetstid med din älskade hund.Avdelare 8

Appar för djurvård

1.Första hjälpen för husdjur

Pet First Aid Android-app

Skapad av amerikanska Röda Korset, hjälper Pet First Aid-appen dig att ta hand om alla nödsituationer som ditt husdjur kan stöta på. Om du har en nödsituation kommer appen att ge dig steg för steg instruktioner för hur du hanterar det. Det hjälper dig också att hitta närmaste djursjukhus för att säkerställa att din hund får den vård som behövs. Om du reser kan du också använda den här appen för att hitta djurvänliga hotell. Dessutom kan du ställa in veterinärbesök, skapa husdjursprofiler och identifiera giftiga ämnen som din hund inte bör äta.
två.PetDesk

PetDesk webbsida

Den här appens mål är att hjälpa din hund att leva ett längre, hälsosammare och lyckligare liv; samma sak som du vill. Det hjälper dig att hantera ditt husdjurs hälsa och förenklar ditt husdjurs skötsel genom att spåra allt på ett ställe. Den håller reda på dina veterinärbesök, hjälper dig att hitta nya djurvårdare och synkroniserar med din kalender för att ge påminnelser och viktiga meddelanden.


3.11 husdjur

11Pets Android-app

11Pets byggdes med ett syfte i åtanke: att förenkla ditt husdjurs skötsel. Den håller reda på möten, medicinscheman, vaccinationer och mer på ett bekvämt ställe. Du kommer också att få automatiska påminnelser om viktiga saker som att komma ihåg att administrera medicin eller ställa in viktiga veterinärbesök.


Fyra.PetCoach

PetCoach android app

Tack vare PetCoach kan du fråga en veterinär vad du vill när som helst genom denna praktiska app. På andra sidan finns certifierade amerikanska veterinärer, nutritionister för husdjur och andra experter för att svara på dina hundrelaterade hälsofrågor. Det finns också en stor fråga och svar-sektion med tusentals frågor som du kan söka igenom för att hitta lösningen på alla problem du för närvarande har med din hund. Dessutom hittar du hundratals informativa artiklar om ämnen som hundägare kommer att vara till hjälp. Sammantaget är det en av husdjursapparna du inte vill vara utan 2020.


5.Tassavtryck

Android-appen Pawprint

Denna allt-i-ett spårare för djurhälsa håller ihop alla dina mätvärden, vilket förenklar skötseln av ditt husdjur. Du kan till och med få officiella journaler från din veterinär genom Pawprint-appen. Detta gör det enkelt när din hund behöver vård i framtiden eftersom du alltid har alla sina journaler till hands. Den här appen håller också reda på alla din hunds vaccinationer, mediciner och veterinärbesök så att du inte behöver skriva ner allt och hoppas att du inte tappar tidningen!


6.iKibble

iKibble ios app

Har din hund någonsin ätit något som du trodde var giftigt? Oron kan göra dig sjuk och det kan vara svårt att ta reda på rätt information. Men med iKibble är det allt i det förflutna. Den här appen kommer att berätta för dig om det som din hund just åt var giftigt eller säkert. Den har hundratals olika livsmedel listade, så du kommer sannolikt att hitta vad det än är som din hund hamnat i! Du kan också använda den för att se om det är ok att mata din hund med vissa livsmedel som du kanske är osäker på. Tyvärr är den här endast tillgänglig på iPhone.

Avdelare 4

Appar för hundspårning

7.Vissla

Whistle ios app

Whistle är en app och ett halsband som gör att du enkelt kan spåra din hunds vistelseort. Om du råkar ha en flyktkonstnär, kommer du att ha stor nytta av halsbandet som alltid låter dig veta var din hund är. Dra bara upp smartphone-appen så ser du din hunds plats markerad på kartan. Den här är dock lite dyr eftersom du måste betala för en krage och ett abonnemang . Men om du vill säkerställa att du aldrig förlorar din älskade hund, då är den här appen ovärderlig.


8.Tractive

Tractive android app

Du måste köpa Tractive tracker för din hund om du vill använda den här appen, men efter det finns det inga prenumerationsavgifter att oroa sig för! Med appen kan du se din hunds position på kartan i realtid så att du aldrig tappar bort dem. Batteriet på trackern räcker i upp till 5 dagar och du kan alltid se hur mycket liv som återstår genom appen. Du kan till och med kartlägga en säker zon som din bakgård så att du blir varnad när din hund går in i eller lämnar den säkra zonen.


9.Djur-ID

Animal-ID Android-app

Om din valp är en flyktkonstnär, bör du överväga Animal-ID digitalt pass. Den här appen har många praktiska funktioner, inklusive möjligheten att registrera din hunds mikrochipsinformation och hålla reda på din hunds medicinska information och kalender. Om din hund vandrar iväg kan du aktivera en varning för förlorat husdjur. När någon skannar QR-koden på hundbrickorna ser de din kontaktinformation – och du ser GPS-platsen. Ganska coolt, eller hur?

Appar för hundresor

19.Ta med Fido

Ta med Fido ios-appen

Om du någonsin har tagit med din hund på semester tidigare, då vet du hur svårt det kan vara att hitta djurvänliga attraktioner, boende och allt annat. Men Bring Fido förenklar hela upplevelsen genom att samla alla djurvänliga resurser du kan hoppas på i en enkel smartphone-app. Du kan hitta alla de bästa lokala attraktionerna som är välkomnande för hundar. Dessutom kan du hitta, undersöka, recensera och till och med boka djurvänliga hotell direkt från appen! Att ta med Fido har aldrig varit enklare.


tjugo.SpotOn.pet

SpotOn.pet ios app

Samåkningstjänster har funnits ett bra tag nu, men de flesta samåkningsförare är inte intresserade av att ha din hund i sin vård. Detta kan utgöra ett problem när din hund är i släptåg och du verkligen behöver gå! Tack och lov har SpotOn.pet skapat en lösning. Denna samåkningsapp använder endast förare som är villiga och vill hämta dig och ditt husdjur tillsammans. Många av dessa förare kommer till och med att ha husdjursspecifika bekvämligheter som bärare och säkerhetsselar.


tjugoett.BarkHappy

BarkHappy ios app

Detta är en platsbaserad app som visar dig alla hundvänliga platser nära dig. Du kan använda den för att hitta parker, butiker, barer, restauranger, hotell och mer; alla som är välkomnande för din hund. Du kommer till och med att kunna ta en titt på varje platsens husdjurspolicyer och bekvämligheter så att du aldrig behöver gissa vad du tar med ditt husdjur till. Dessutom kan du få kontakt med andra hundar i närheten genom att skapa en profil, vilket effektivt gör det här sociala mediet för hund-besatta!

Avdelare 4

Appar för hundgemenskap

22.Dig

Gräv ios-appen

Letar du efter en annan som älskar hundar lika mycket som du gör? Behöver din partner vara lika kär i din hund som de är i dig? I så fall är Dig appen för dig. Det här är appen som låter hundälskare och deras hundar träffas, mingla och ansluta. Om du har haft svårt att hitta en själsfrände som uppfyller inte bara dina standarder utan även dina hundar, kan Dig vara appen som äntligen hjälper dig att hitta kärleken.


23.Dogs 'n' Parks

Dogs 'n' Parks Android-app

Nu finns det en app som inte bara hjälper dig att hitta hundvänliga parker där din hund kan leka, utan den hjälper dig också att hitta andra lekkamrater till din valp! Du kan träffas i parken och se hur din hund kommer överens med andra. Sedan kan du göra anteckningar och till och med ställa in appen så att den ger dig aviseringar när hundar du gillar eller inte kommer att vara i parken så att du kan planera därefter.


24.Möt min hund

Möt My Dog Android-appen

Meet My Dog är den ultimata sociala medieappen för hundälskare. Du kan använda den för att träffa andra hundägare och hundar som är en perfekt match för dig och din hund. Använd appen för att hitta hundvänliga parker, se vem som är där, dela bilder på din hund och till och med chatta med andra hundägare via appen. Och med nyhetsflödet kommer du alltid att vara uppdaterad om lokala hundhändelser som du inte vill missa!

Avdelare 4

Diverse hundappar

25.Hundskanner

Dog Scanner android app

Har du någonsin sett en hund och undrat vad det var? Om du har, är Dog Breed Scanner-appen något för dig. Den här appen låter dig ta en bild på en hund så att appen kan skanna den och identifiera vilken ras det är. Med ett bibliotek med 167 olika hundraser kommer du förmodligen att hitta den du letar efter!


26.Människo-till-hund-översättare

Android-appen Människo-till-hund Translator

Hur ofta tittar du på din hund och undrar vad den försöker säga till dig eller vad den tänker? Om du undrar detta ofta, kanske du vill prova appen Människo-till-hund Translator som hjälper dig att äntligen ta reda på exakt vad din hund känner. Den här appen hjälper dig att identifiera din hunds humör genom ansiktsuttryck och kroppsspråk för att föra dig närmare din bästa vän än någonsin tidigare.

Avdelare 7

Slutsats

År 2020 är husdjursvård enklare än någonsin tidigare. Oavsett om du behöver boka ett veterinärbesök eller ett hotell kan du hitta en app som gör det enkelt. Från att träna din hund till att få professionell veterinärhjälp, det har aldrig varit bekvämt att ta hand om ditt husdjur för nu kan du göra allt från din soffa med dessa tidsbesparande och ovärderliga appar. Förhoppningsvis har dessa hjälpt till att förenkla ditt liv och ge dig mer kvalitetstid med din älskade hund.

Du kanske också gillar:


Utvald bildkredit: Dean Drobot, Shutterstock

Innehåll