4 alternativ för hundburar för hundar som hatar dem

Välj Namnet På HusdjuretCrate training är en av de bästa träningsmetoderna för inbrott, men vissa hundar verkar bara göra det verkligen hatar sina lådor. De flesta lådaproblem kommer från att hundar är instängda under långa timmar åt gången, vilket inte är rätt användning för en låda. Men om du använder en låda på rätt sätt och din hund fortfarande vägrar att anpassa sig till den, är här några alternativ för hundburar som du kan prova.Avdelare 4De 4 alternativen för hundburar för hundar som hatar dem

1.Pet Sitter eller Doggy Daycare

hunddagis

Om ingen annan hundlåda alternativ fungerar kan det vara dags att överväga en djurvakt eller HUNDDAGIS . Det dyraste alternativet på listan, detta alternativ har stora fördelar som mänsklig interaktion och socialisering med andra hundar. Många hundar behöver daglig motion och social interaktion, så de kommer att ha stor nytta av en djurvakt eller hundvård.

Pet Sitter vs Doggy DaycareValet mellan djurvakt och hunddagis är mest upp till dig, men vissa hundar kan bli stressade ute på dagis med flera hundar runt omkring. En annan sak att tänka på är att djurvakter kommer att ha tillgång till ditt hem, vilket är något du kanske inte vill ha.

Fördelar
 • Det roligaste alternativet
 • Fördelar som socialisering och träning
Nackdelar
 • Det dyraste alternativet
 • Djurvakter kommer att ha tillgång till ditt hem

två.Spärra av ett rum med en hund- eller babyport

Sommar Spädbarn Multi-Use Deco Extra Tall Walk-Thru Gate

Ett bra alternativ för hundburar för hundar som hatar dem är att spärra av ett rum med en hund- eller babygrind . Genom att spärra av ett rum meden hundgrind, kan du ge din hundett säkert utrymme att njuta avutan att känna sig lika instängd som i en låda. Vissa hundar kan trivas av detta, förutsatt att de får tillräckligt med motion och interaktion under dagen. Se till att rummet du anger är helt säkert för din hund (inga lösa sladdar, sladdar etc.), lätt att rengöra vid eventuella olyckor och lätt för dig att komma åt i händelse av nödsituationer.

Vad man ska leta efter i en hund-/babyport

Hundgrindar och babygrindar har samma syfte, vilket är att hålla hundar och bebisar i eller utanför ett rum. En bra grind kommer att vara tillräckligt hållbar för att klara repor och bitande, men också tillräckligt stark för att tåla en viss stöt. Vissa portar har ytterligare funktioner som kan vara bättre för dig och din följeslagare. De flesta grindar är hållbara, justerbara för bredare entréer och har en genomgångsdörr för din bekvämlighet. Vissa portar kräver montering, vilket kan påverka ditt beslut.

Varför det kanske INTE fungerar

Det här alternativet kanske inte fungerar bra om din hund inte är ordentligt hembruten. Crate utbildning fungerar genom att ta bort extra utrymme för din hund att avlasta i, men ett avspärrat rum ger din hund flera ställen att gå till. Ett annat potentiellt problem är om din hund är atletisk eller stor nog att slå ner eller hoppa över grinden, vilket motverkar hela syftet med det. Det här alternativet är bäst för hembrutna hundar som fortfarande måste vara begränsade till mindre områden av säkerhetsskäl.

Fördelar
 • Säkert utrymme för din hund att njuta av
 • Inte så instängd som en låda
 • Många alternativ tillgängliga på marknaden
Nackdelar
 • Inte det bästa alternativet för hundar som inte är hembrutna
 • Vissa grindar kan kräva montering
 • Atletiska och stora hundar kan hoppa eller välta grinden


3.Sätt upp en lekhage

IRIS 24

Som att blockera ett rum, blockerar en lekhage din valp från resten av huset utan den instängda känslan av en låda. Detta är också ett bra alternativ om du inte har ett annat rum att ge upp enbart för din hund. Lekhagar är vanligtvis lätta, vilket gör dem bärbara och resevänliga.

Typer av lekhagar

Precis som lådor finns det olika typer av lekhagar: lekhagar av tråd, lekhagar i canvas och lekhagar av plastpaneler. Varje typ av lekhage har sina för- och nackdelar, så det är viktigt att välja en lekhage som kan hantera din hund. Trådlekhagar är den mest populära typen på marknaden, men lekhagar i canvas och panel kan vara bättre alternativ för hundburar för din hund. The Midwest Foldable Metal ExerciseLekhage har olika höjdalternativ, långvarig hållbarhet och inga verktyg krävs för montering.

Varför det kanske INTE fungerar

Ett problem med lekhagar är deras höjd, som smidiga eller stora hundar kan lätt hoppa över. Om du inte spenderar de extra pengarna på att få en lekhage avsedd för stora eller långa hundar, kan din hund se lekhagen som en rolig ny utmaning istället. Ett annat stort problem är deras lätta struktur, vilket gör dem lätta att välta eller flytta av hundar så små som 15lbs. Detta är inte ett bra alternativ om din hund är en flyktkonstnär.

Fördelar
 • Säkert område för din hund att leka i
 • Behöver inte ett helt rum
 • Kan vara resevänligt
Nackdelar
 • De flesta lekhagar är för korta förstörre hundar
 • Kan lätt flyttas eller slås ner

Fyra.Prova olika lådstilar

Midwest Foldable Metal Exercise Penna

Om din hund avvisar sin låda kan det bero på skäl som kanske inte är så vettiga för dig. Även om detta kanske inte verkar självklart, kanske din hund inte gillar det typ av låda. Det finns olika alternativ tillgängliga som kan fungera bättre för din hund. Att prova en annan typ av låda ger dig också valet av lådaträning för att bryta din valp eller hund.

Typer av lådor

Det finns femtyper av lådormest populära på marknaden: Trådvikbara lådor, lådor med mjuka sidor , plastbärlådor, tunga lådor och möbel-/modebackar. Olika typer av lådor har olika fördelar och funktioner, vilket ger dig och din hund fler alternativ. Till exempel är en låda med mjuk sida mörkare och mjukare änen trådlåda, vilket kan vara mer lugnande för din hund.

Varför det kanske INTE fungerar

Problemet ligger i Vad orsakar din hunds motvilja mot lådan, vilket kan gå längre än själva lådan. Om det finns andra skäl som leder till att din lurviga vän hatar sin låda, kommer det här alternativet förmodligen inte att fungera.

Fördelar
 • Olika typer av lådor finns att prova
 • Crate-träning fortfarande möjligt
Nackdelar
 • Fungerar bara om det är lådans typ som är problemet
 • Fungerar inte för hundar med flera beteendeproblem

Slutsats

Ibland behöver du hitta alternativ till boxträning för din hund. Oavsett om du väljer att spärra av ett rum eller anlita din husdjursvakt i närheten är det alltid viktigt att ha din hunds behov i åtanke. Om din hund börjar värma upp till något av dessa alternativ för hundburar, kan en bur vara möjlig i framtiden.

Innehåll