5 bästa hundhus för varmt väder 2021 – recensioner och toppval

Hundhus för varmt väder

Hundar är ofta naturligt som gladast när de är utomhus.Men när väderförhållandena blir brutala kan även de tuffaste hundarna känna sig obekväma. Det är därför det är så viktigt att skaffa rätt sorts hundhus.

Men hur kan du överhuvudtaget veta om hundhuset du har i åtanke kommer att hålla din hund bekväm även i varmt väder? Om du inte har provat det kommer du inte att göra det.

Lyckligtvis för dig har vi testat alla produkter på vår lista med avsikten att hitta din hund den perfekta produkten för alla väderförhållanden.

Så låt oss börja. Läs vidare för några recensioner av heta hundhus.En snabb titt på vinnarna 2021

Bild Produkt Detaljer
Bäst överlag Vinnare Suncast Outdoor Dog House Suncast Outdoor Dog House
 • Mycket hållbara
 • Lätt att montera
 • Rymlig design
 • KONTROLLERA PRIS
  Bästa värde Andra plats Precision Pet Products Extreme Outback Dog House Precision Pet Products Extreme Outback Dog House
 • Billig
 • Rötbeständig
 • Justerbara fötter
 • KONTROLLERA PRIS
  Premium val Tredje plats Trixie Dog Club House Trixie Dog Club House
 • Upphöjt golv
 • Justerbara fötter
 • Öppningstak
 • KONTROLLERA PRIS
  Tangkula trähundhus Tangkula trähundhus
 • Attraktiv design
 • Asfalttak isolerar mot en mängd olika väderförhållanden
 • Botten designad för att stå emot fukt
 • KONTROLLERA PRIS
  Pet Squeak Porch Dog House Pet Squeak Porch Dog House
 • Bra design
 • KONTROLLERA PRIS

  De 5 bästa hundhusen för varmt väder

  1. Suncast DH350 Outdoor Dog House – Bäst totalt sett

  Suncast

  Kontrollera senaste pris

  DeSuncast DH350är ett hållbart hundhus utomhus som ger din hund gott om utrymme att koppla av. Den är dimensionerad för att passa en hund på upp till 70 pund och har en praktiskt taget enkel montering, komplett med snap-on delar som alla kommer att kunna lista ut.

  Konstruktionen är också super hållbar. Hundar tenderar att tanklöst tugga på, du vet, allt, så detta kommer alltid att vara en viktig faktor att tänka på. Och naturligtvis är materialen väderskyddade för att hålla en stabil temperatur oavsett förhållanden, även under den varma sommaren.

  Det är ett ganska dyrt hundhus men det borde hålla ett tag, vilket kan motivera priset.

  FördelarNackdelar
  • Ganska dyr

  2. Precision Pet Products Extreme Outback Dog House – mest prisvärt

  Precision Pet Products Extreme Outback

  Kontrollera senaste pris

  Vissa hundar älskar att vara utomhus, men de kan kämpa när vädret blir för varmt. Istället för att behöva gå in i huset, bort från resten av familjenPrecision Pet Products Extreme Outback Dog House, som vi fann vara det bästa hundhuset för varmt väder för pengarna, erbjuder din hund någonstans att skydda sig från solens strålar men ändå i nära kontakt med dig. Den är gjord av massivt trä och har stålbeslag.

  Den är väder- och rötbeständig och den har praktiska justerbara fötter så att du kan installera den rakt på gräset och andra ojämna ytor. Det upphöjda golvet hindrar hundhuset från att suga upp fukt, vilket säkerställer att din hund inte blir fuktig när den ligger ner. Strukturen finns i tre storlekar för stora, medelstora och små hundar.

  Detta hundhus är lämpligt för användning i varmt väder, men timmerstugadesignen är inte isolerad så den håller inte din hund varm under vintermånaderna. Om du behöver ett helårshärbärge innebär det att du måste köpa och montera två hundhus.

  Fördelar
  • Billig
  • Väder- och rötabeständig
  • Upphöjd mark
  • Justerbara fötter
  Nackdelar
  • Ej isolerad för att skydda mot kyla

  3. Trixie Dog Club House – Premium Choice

  Trixie Dog Club House

  Kontrollera senaste pris

  Finns i tre storlekar för att passa din hundrasTrixie Dog Club Houseär ett bekvämt och skyddat hundhus för sommarmånaderna. Den är gjord av massiv furu och har en glaserad furufinish. Den är behandlad så att den kräver väldigt lite underhåll under åren.

  Med en off-center dörr, har din hund utrymme att försvinna inuti och skydd från duggregn eller vind. Huset har till och med ett öppningsbart tak. Det betyder att du kan öppna taket och låsa det på plats för att rengöra inuti eller när det blir riktigt varmt och din hund behöver den extra luften. Den har justerbara, höga fötter, vilket gör att du kan montera denna rakt på gräset och andra ojämna ytor, och det blir säkert utan att vingla. Det upphöjda golvet förhindrar att fukt stiger upp från jorden och in i huset, vilket håller din hund frisk och säker.

  Kvaliteten på detta hundhus är riktigt bra, men det har förekommit några problem med takgångjärnet och, återigen, det är designat för sommarbruk så att det inte skyddar din hund mot det kalla vintervädret.

  Fördelar
  • Upphöjt golv
  • Justerbara fötter
  • Öppningstak
  Nackdelar
  • Gångjärn kunde vara bättre
  • Inte lämplig för vintern

  4. Tangkula Wooden Dog House

  Tangkula

  Kontrollera senaste pris

  De Tangkula är ett attraktivt hundhus i trä som kommer att vara perfekt förmedelstora hundar. Enheten har ett asfalttak som är specifikt optimerat för att hålla en jämn temperatur. Tangkula har också en upphöjd botten som är speciellt gjord för att förhindra att fukt förstör botten av enheten.

  Tyvärr kommer dock enheten som helhet så småningom att ge efter för ogynnsamma väderförhållanden. Det autentiska träet ser bra ut men det kan bara inte stå emot massor av snö, regn, etc.

  Fördelar
  • Attraktiv design
  • Botten designad för att stå emot fukt
  • Asfalttak isolerar mot en mängd olika väderförhållanden
  Nackdelar
  • Trä inte väl förstärkt mot fukt

  5. Pet Squeak Porch Dog House

  Pet Squeak

  Kontrollera senaste pris

  Om utseendet var den enda faktorn, denna enhet kan mycket väl toppa listan. Den har ett vackert designkoncept som nästan alla säkert kommer att uppskatta. Verandan, asfalttaket och de attraktiva träbeklädnaden ser ut som ett riktigt hus som du kanske inte har något emot att spendera lite tid i.

  Tyvärr är det dock där effektiviteten i detta hundhus börjar och slutar. Träet är av låg kvalitet och kommer att brytas ned i vått väder. Den är också väldigt mjuk och splintig, vilket betyder att om du har en valp som tenderar att gnaga och tugga, kommer huset inte att hålla särskilt länge.

  Slutligen är det också väldigt dyrt. Det här är en av de dyraste produkterna på vår lista, så om du har en restriktiv budget kommer du förmodligen att vilja undersöka något annat.

  Fördelar
  • Bra design
  Nackdelar
  • Inte särskilt hållbart
  • Trä kommer att brytas ned under vissa väderförhållanden
  • Mycket dyr

  Köparguide

  Om du har läst recensionerna men inte har bestämt dig för en produkt får vi det. De flesta har svårt att välja mellan fem riktigt bra produkter.

  Om du befinner dig i den båten, läs sedan vidare för några överväganden som borde göra beslutsprocessen lite lättare.

  Pris

  Hundhus är förvånansvärt prisvärda. Det är inte svårt att hitta en produkt som är tillgänglig för under 0. Faktum är att många av de bästa produkterna på vår lista faller inom den prisklassen.

  Så, exakt vad ger dig mer pengar? Ofta nog är det bara mer fastigheter. Naturligtvis brukar större hus kosta mer pengar.

  Men det kan också köpa dig bättre material eller ett unikt designkoncept. Till exempel såg vi ett par produkter som innehöll unika designelement – ​​som en veranda. Du behöver inte uttryckligen den funktionen men det kan vara roligt att ha.

  Material som trä tenderar också att vara dyrare.

  Material

  Materialen som används kommer att ha stor inverkan på hur bra hundhuset presterar. Överraskande nog är det snyggaste materialet ofta inte det bästa hundhuset för varmt väder. Till exempel ser plast inte lika bra ut som trä men den håller bra mot tuggning och fuktnedbrytning.

  Trä, å andra sidan, tenderar att se riktigt häftigt ut men bryts ned snabbare. Med tillräckligt med regn kommer även ett högkvalitativt trä att splittras och torka ut.

  Om du bestämmer dig för att välja trä finns det en mängd olika faktorer som kan bidra till att göra det mer praktiskt. Till exempel kommer ett lutande tak att förhindra att fukt kommer i konstant kontakt med sidospår.

  Och styltor hjälper vattnet från att slita ut botten av hundhuset.

  Storlek

  Det är lätt att föreställa sig att det alltid är satsning att köpa den största produkten du kan få, oavsett storleken på din hund. Så är dock inte fallet. Stora hundar behöver definitivt stora hundhus - det råder ingen tvekan om det. Men små hundar kanske faktiskt föredrar en mindre produkt.

  Varför? Det är samma princip som du skulle tillämpa för att välja en låda. Hundar tenderar att känna sig säkrare i utrymmen där de har tillräckligt med utrymme att röra sig men inte så mycket utrymme att de inte vet vad de ska göra med allt.

  Faktum är att mindre hundar kan bli oroliga i större hundhus och inte vilja använda dem. Slutsats? Se till att få något som är anpassat efter din hund. Lyckligtvis är detta inte supersvårt att göra. Generellt sett kommer tillverkaren att inkludera information om vilken typ av hund som är lämplig för produkten direkt på etiketten.

  Isoleringsmaterial

  Hela syftet med denna guide är att hitta produkter som håller din hund bekväm i varmt väder. Och förresten, samma faktorer som gör ett hundhus bra för värme , tenderar också att göra detbra för kallt väder. Allt handlar om isolering – funktioner som hjälper hundhuset att hålla en stabil temperatur oavsett vad som händer utanför.

  Det finns massor av olika sätt att uppnå detta mål, men flera framstår som särskilt effektiva.

  Ett asfalttak är ett bra sätt att se till att hundhuset håller en bra temperatur. Detta material kan absorbera värme samtidigt som det hindrar det från att fly hundhuset.

  Klaffar är också ett ovärderligt sätt att nå detta mål. Klaffar av tjockt gummi ger din hund enkel tillgång till att ta sig in och ut ur hundhuset, men de kommer också att göra bra för att hålla varm luft från att strömma ut.

  Även om du bor i ett samhälle med ganska stabila väderförhållanden, kommer du att vilja få något som är väl befäst mot en mängd olika vädersituationer.

  Upplägget

  Hundhus är sällan förmonterade. Följaktligen är du säker på att ha åtminstone lite arbete framför dig när du köper ett hundhus. Som sagt, det är vanligtvis en ganska tillgänglig montering, även för personer som inte har mycket erfarenhet av verktyg.

  Några av hundhusen på den här listan hade en mycket enkel snap-on-konstruktion. Dettabyggtypkräver inga verktyg och det kan utföras på några minuter.

  Andra enheter (vanligtvis av träsorten) kommer att kräva lite mer arbete. För dessa produkter kan du behöva en grundläggande uppsättning verktyg (skruvmejslar, eventuellt till och med borrar). Om det inte låter som något du vill ge dig in på är det värt att titta närmare på monteringsstegen för en enhet innan du fattar ett köpbeslut.

  Giftighet

  Uppenbarligen är det inte meningen att ditt husdjur ska äta sitt hundhus. Chansen är dock ganska anständig att de kommer att spendera lite tid på att tugga på det då och då. Om du har en valp med lediga tänder, vill du se till att materialen i hundhuset är giftfria.

  Det är ett viktigt övervägande som är lätt att ta reda på. De flesta hundhus är giftfria och kommer att stå på deras etikett. Men om du är orolig, kontakta alltid tillverkaren.

  slutlig dom

  Förhoppningsvis har dessa hundhusrecensioner hjälpt dig att fatta ditt beslut. Om det inte har hänt ännu finns det två produkter som vi vill påminna dig om.

  Om din budget ligger på den större storleken och kvalitet är din högsta prioritet kommer du antagligen att dras till något som vårt bästa val,Suncast DH350 Outdoor Dog House.

  Som tur är är det också mycket möjligt att hitta bra produkter som är ekonomiskt tillgängliga. Något som kommer att passa behoven hos människor som har en restriktiv budget.

   Relaterad läsning: Bästa hundfoder för sommaren

  Utvald bildkredit: angel6000, Pixabay

  Innehåll