6 smarta sätt att gömma en hundlåda

Välj Namnet På HusdjuretEn låda är inte den vackraste möbeln att ha runt ett hus, även om du älskar att ha dina hundar i närheten. Att gömma en låda är en utmärkt lösning på en synbart obehaglig situation. Det bästa med det är att det finns så många val!Att integrera dem som en del av hemmet gör att de sticker ut mindre som en öm tumme och mer som en söt accessoar. Här är sex sätt du kan få din hunds kennel att smälta in i resten av ditt hem.Avdelare 1

Använd den som en disk

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Moon Dust Farms L.L.C. (@moondustfarms)

Att skapa en disk med en hundkoja är lätt att göra på grund av dess standardform. Eftersom det redan är i en robust fyrkant eller rektangel, är det ett säkert sätt att ta blicken från kenneln att lägga till en bänkskiva eller bygga hela kenneln med en bänk ovanpå. Den smälter in i bakgrunden som en annan möbel och kan göras antingen stor eller liten för att passa den mest bekväma platsen.En uppsättning av en vovve lådor

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av DCT Kennels (@dctkennels)

Att skapa en kennel eller lägga till en bör få dig att tänka utanför ramarna. Föreställ dig hur du kan maximera och designa utrymmet runt det. Ett exempel är att göra en möbel med lådor i mitten, ovanpå eller på vardera sidan av kenneln. Oavsett vad som passar dina valpar bäst och deras storlek ger dig också utrymme för extra förvaring och mer organisation, samtidigt som de ser designvänliga ut.

Dekorera lådan

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Rick The Vampire Slayer (@rodeoric)

Tänker kanske på spjällåda eftersom en bit som måste döljas inte är det bästa sättet att gå tillväga. Upptäck istället sätt att få den att matcha den omgivande inredningen. Kapsla in den i en träram, med pallribbor eller måla utsidan. Att hjälpa till med en träskiva kan ge dig utrymme att placera bilder eller växter ovanpå som gör att den ser mer elegant ut och smälter in i omgivningen.

Set med säten

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Dignity Crafts (@craftsdignity)

För de flesta medelstora hundar är kennlar 21 tum långa. Höjden på en stol varierar från 17 till 19 tum, och en pall är vanligtvis 16-23 tum. Din hundlåda kan sitta perfekt i mitten för att fungera som sittgrupp. Du kan till och med lägga en bit över den som öppnar upp för förvaring. Då kan valparna vara i entrén eller baksidan av hemmet och ändå få hälsa på dig vid dörren i slutet av varje dag.

Pseudo-g skåp

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Aj Reyes (@allstarwoodwerx)

Att göra en hundkoja med lådor är en sak, men att göra den till ett skåp kan vara ett helt annat sätt att närma sig det. Ofta lämnas skåp öppna framtill, med hyllor för att göra saker lätta att se och komma åt. I exemplet är ena sidan ett skåp, mitten är för mer omfattande föremål och den andra förvandlas till en liten hundkoja. Kom dock ihåg att tänka på andningsförmåga, så att din valp aldrig känner sig klaustrofobisk.

TV-bänk

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Lucky Kennels (@lucky_kennels)

Det här är den briljanta idén att göra en hundkoja till en del av en möbel som de flesta redan har i sitt hem: TV-bänken. När alla gör sig redo att slå sig ner framför TV:n är valparna ute, gosar eller busar på gården. Sedan, under andra delar av dagen och natten, är området runt TV:n ett som folk knappt lägger märke till. Utnyttja utrymmet och använd det till kenneln istället för att kräva en helt ny kolonilott för att placera den i hemmet.

Avdelare 3

Den här listan innehåller sex smarta idéer som gör att din hund, dig och husdesignen är synkroniserade. Oroa dig inte för det potentiella ögat av en kennel när du funderar på att skaffa en ny valp eller flytta till ett annat hem. Integrera det istället för att bli ett uttalande eller smält in smidigt i stilen i din omgivning.


Utvald bildkredit: Jedraszak, Shutterstock

Innehåll