8 havanaisiska hårklippningar och skötselstilar 2022 (med bilder)

Välj Namnet På HusdjuretEn av de bästa delarna med att äga en Havanais plockar bland de galet coola frisyrerna de kan få. Du kan få ditt barn att se lika sött och oskyldigt ut som ett gosedjur, även om det är en liten spett.För att hålla jämna steg med trenderna, kanske du vill veta dina havanesiska frisyralternativ i år. Vilken kommer du att välja ut för din lurviga vän att rocka den här säsongen?

Avdelare 8

De 8 havanaisiska frisyrerna och skötselstilarna

1.Kennel Cut

Denna coola, luftiga havanais-frisyr är ett snabbt, snyggt alternativ för varmare månader. Det är till och med lättskött, så du kan hålla din hund trimmad emellangrooming besök.

Kennelsnittet är också extremt lättskött, så du behöver inte oroa dig så mycket för underhåll när allt är sagt och gjort. Detta snitt fungerar mycket bra med strukturen i havanais päls.
två.Nallebjörn

Namnet på denna havanaisiska frisyr är förmodligen självförklarande. Efterliknar en nallebjörn , det gör den bedårande havanaisen ännu sötare. Öronen är rundade och skägget trimmas för att skapa ett runt, mjukt uttryck.

När du går din havanais på gatan kommer du säkert att höra många oohhs och aahhs från främlingar. Vem kan klandra dem? Det kommer bokstavligen att se ut som om du går runt en liten uppstoppad leksak. Det är ganska svårt att inte märka.


3.Sladd

Denna unika frisyr efterliknar dreadlocks. Havanaisen har genetiskt denna förmåga, så din frisör kan styla håret därefter. Den här stilen är också ganska unik. Du kommer förmodligen att få folk att stoppa dig för att fråga dig vilken typ av hund du har.

Det du kommer att älska med utseendet kommer du att betala bra på andra sätt. Det kan se trasigt, naturligt och enkelt ut – men låt inte utseendet av strandvågor lura dig. Den här kappan är svår att underhålla, så se till att du vet vad du ger dig in på innan du väljer linning.


Fyra.naturlig

För en pigg, fri look kan du låta din hund ha en vältrimmad, naturligt flytande frisyr. Det ser fräscht och intressant ut och behåller integriteten hos pälsväxten.


5.Topknot Trim

Vad är sötare än en toppknut på en havanaisvalp? De har det perfekta håret och pälsen för att göra några av de bästa topknotdoserna genom tiderna. Din frisör kan lämna låsen långa på toppen och trimma resten. Din havanais kommer också att få bort allt hår ur ögonen.

Du kan verkligen klä upp den här stilen med rosetter, band och accessoarer. Möjligheterna är oändliga. Med en prim och rätt skuren päls är updot som ett körsbär på toppen.


6.Asiatiskt inspirerad

Den asiatiskt inspirerade havanaisiska frisyren får din valp att se ut som en liten gose. Snittet accentuerar ögonen och överdriver kroppen, vilket ger en söt, oskyldig blick – även om din valp är ganska busig.

Pälsen på benen är puffig medan håret på din hunds ram är ganska kort. När snittet går ner för benen blir det stadigt tjockare – vilket ger vika för en läcker, bedårande trav. Skulle du inte älska att se din lilla springa mot dig i den här stilen?


7.Visa kappa

Om du vill att din Havanese ska se krånglig och snygg ut, prova en utställningsjacka för storlek. Detta är en mer naturlig havanesisk frisyr eftersom längden stämmer överens med hur pälsen växer ut. Men den är välskött och ordentligt beskuren.

Ja, du gissade nog att få den här stilen kräver daglig borstning för att förhindra mattor och trassel. Men om du har en havanais som sträcker sina grejer för en folkmassa, är det värt underhållet.


8.Valp Cut

Valpsnittet får din havanais att se ung och flisig ut. Öronen går i jämnhöjd med hakan och bildar en ram runt ansiktet. Eftervården är extremt enkel och det krävs inte mycket för att det ska se härligt ut.

Om du har en havanais som mattar lätt är detta ett perfekt snitt för att minska kampen mellan besöken.

Avdelare 7

Slutsats

Efter att ha sett dessa fantastiska havanaisiska frisyrer har du förmodligen redan valt en favorit. Oavsett vilken av dessa stilar du väljer kommer din Havanese att se sensationell ut. Dessa bedårande luddbollar ser söta ut i nästan alla scenarier. Det är trevligt att få en ny stil, och de kommer att njuta av bortskämningen också.

En sak är sant för både människan och människans bästa vän - det finns inget som ett fräscht snitt.


Utvald bildkredit: Pxhere

Innehåll