AKC Museum of Dog gör efterlängtad återkomst till New York

Välj Namnet På HusdjuretAmerican Kennel Club's Hundens museum , en hyllad samling av hundrelaterad konst och utställningar, har nyligen återvänt till New York City, platsen där det började för nästan 40 år sedan.Med verk som hyllar kända hundar, en hyllning till hundens bidrag till vetenskapen, och virtuella rundturer och andra interaktiva utställningar, AKC:s hundmuseum är ett måste för alla djurälskare. Med över 1 700 unika föremål i ständig rotation erbjuder museet ständigt något nytt och spännande för både nybörjare och återkommande besökare.Tillbaka till New York

Museet grundades på Madison Avenue 1982, men efter några korta år flyttades det till St. Louis, MO. Medan den var där fick den stor framgång och varaktig popularitet, men den AKC beslutade nyligen att föra museet närmare sitt huvudkontor i New York.Flytten gör museet mer tillgängligt för en större publik, med tanke på New Yorks 8,5 miljoner invånare och stadiga ström av turister. Detta gör att AKC kan generera mer intäkter, som sedan kan användas för att finansiera derasdjurskyddsinsatser.

Nya samlingar

Den nya samlingen innehåller konst från kända målare som Sir Edwin Landseer, Maud Earl och Arthur Wardle, men den innehåller mycket mer än olja och duk. Besökare kommer också att uppleva en mängd byster och bronser prydligt arrangerade på en fantastisk, tvåvånings glasvitrin.Museet är designat för att tilltala 2000-talets besökare såväl som traditionalister. Särskilt anmärkningsvärt är Find Your Match-kiosken som tar en persons bild och anpassar dem till den AKC-registrerade rasen som bäst matchar deras utseende.

Det finns också ett interaktivt Meet the Breeds-pekskärmsbord som låter den nyfiknalära sig mer om deras favorithundar, inklusive deras historia, temperament, hälsa och mer. Organisationen utvecklade till och med en app för att guida barn genom utställningarna, så att de små förstår och uppskattar konsten runt dem.

En ode till människans bästa vän

Det här museet är en vacker ode till människans bästa vän och vi är glada över att kunna ge dessa verk och utställningar till en ny publik, säger Alan Fausel, museets verkställande direktör.

Medan det ursprungliga museet föddes på Madison Avenue, kommer den omarbetade anläggningen att bo i Kalikow Building på 101 Park Ave. – precis bredvid AKC:s huvudkontor i New York.

The Museum of the Dog kommer säkerligen att förena båda djur- och konstälskare , och den har tillräckligt med information och innovation för att hålla besökarna hänförda vid flera besök. Du kommer säkerligen att komma iväg med en bättre uppskattning av människans bästa vän – för att inte tala om en bättre uppskattning av våra ansträngningar att fira dem genom vår delade historia.

Innehåll