American Journey Dog Food Review: Återkallelser, fördelar och nackdelar

Välj Namnet På Husdjuretamerikansk resaVår slutgiltiga dom

Vi ger American Journey hundmat betyget 4,6 av 5 stjärnor.Introduktion

Om du letar efterAmerikansk resahundmat i din lokala stormarknad eller djuraffär, letar du på fel ställe. Detta märke av torrfoder för hundar ägs av Chewy, den populära återförsäljaren av djurförsörjning online, och säljs nästan uteslutande via företagets webbplats.

Eftersom Chewy skär ut mellanhanden , företaget kan producera och sälja sina egna produkter till ett konkurrenskraftigt pris. Trots att de innehåller ingredienser av hög kvalitet är dessa formler ofta betydligt billigare än konkurrenterna. I kombination med förmågan att ge kunderna ställ-och-glöm-det automatiska sällskapsdjursmatsförsändelser, är American Journey definitivt ett av de mest bekväma sällskapsdjursfodermärkena som finns.

Sammantaget är dessa produkter ett utmärkt alternativ för hundar som kräver både spannmålsfri och spannmålsinkluderande dieter. Det finns dock begränsningar för huruvida detta märke verkligen är det bästa alternativet för dina hundkamrater.

Avdelare 1En överblick: De bästa recepten för hundmat på amerikanska resan

DeAmerikansk resahundmatslinjen innehåller dussintals olika formler, som alla kan hittas på Chewys webbplats. Men för att komma igång på rätt spår, här är några av varumärkets bästa formler enligt vår forskning:

Bild Produkt Detaljer
Vår favorit American Journey Healthy Weight Grain-Free Torr American Journey Healthy Weight Grain-Free Torr
 • Bra proteinkälla
 • Riktig lax är den första ingrediensen
 • Stödjer friska leder
 • KONTROLLERA PRIS
  American Journey Grain-Free Torr American Journey Grain-Free Torr
 • Mycket proteinrik
 • Urbenad kyckling är den första ingrediensen
 • Inkluderar ett urval av frukt och grönsaker
 • KONTROLLERA PRIS
  American Journey Protein Första receptet Torka American Journey Protein Första receptet Torka
 • Mer protein än andra formler som innehåller spannmål
 • Urbenad lax är den främsta ingrediensen
 • Innehåller inte majs, soja eller vete
 • KONTROLLERA PRIS
  American Journey Limited Ingredient Grain-Free Torr American Journey Limited Ingredient Grain-Free Torr
 • Komplett och balanserad näring
 • Hjälpa till att bibehålla magra muskler
 • Innehåller närande omega-fettsyror
 • KONTROLLERA PRIS

  American Journey Dog Food Recenserad

  Det finns många anledningar till att moderna husdjursägare vänder sig till Chewy framför traditionella återförsäljare. Det är inte bara bekvämare att beställa tillbehör till husdjur online än att släpa gigantiska påsar med matbitar från butiken, utan Chewy erbjuder ofta bättre erbjudanden än sina tegel-och-murbrukskonkurrenter.

  Men du bör inte byta över din hund till ett nytt foder bara på grund av bekvämlighetsfaktorn, särskilt eftersom Chewy också säljer många andra torrfodermärken. Så, är American Journey hundmat värt att ge en chans?

  Vårt favoriterbjudande just nu Förtjusande brun hund

  30 % RABATT på Chewy.com

  + GRATIS frakt på hundmat och tillbehör

  Spara 30 % nu

  Så här löser du in det här erbjudandet

  Vem gör amerikansk resa och var produceras den?

  Som nämnts ägs varumärket av Chewy, Inc. Alla produkter tillverkas i USA, med användning av både lokala och importerade ingredienser.

  För närvarande är det oklart vem som övervakar tillverkningen av American Journey-produkter. Även om det är känt att American Journey-produkter tillverkas i en tredjepartsfabrik, finns ingen information offentligt tillgänglig om vem som äger och driver dessa anläggningar.

  Chewy själv köptes nyligen av PetSmart. Som ett resultat kan vissa varianter av American Journey-hundmat hittas på PetSmart-webbplatsen och i en handfull butiker.

  Vilka typer av hundar passar American Journey bäst för?

  Även om det skulle vara lätt för American Journey att begränsa sitt utbud av formler, särskilt eftersom det nästan uteslutande säljs online, erbjuder varumärket faktiskt en imponerande variation. Även om American Journeys torrfoderformler är dess mest populära erbjudande, inkluderar varumärket även våtfoder och en mängd olika godsaker.

  När det gäller American Journey torrfoderrecept finns det för närvarande fyra olika linjer:Spannmålsfri,Begränsad ingrediens,Brunt ris, ochHög protein. Inom dessa produktlinjer hittar du också formler speciellt utformade för viktkontroll, valpar, stora raser och seniorhundar.

  American Journey våtfoder finns för närvarande i formler utan spannmål och begränsade ingredienser, även om urvalet fortfarande är extremt begränsat jämfört med märkets torrfoderlinje.

  American Journey Healthy Weight Spannmålsfri

  Bildkredit: Bedårande brun hund av gulzerhossain, Pixabay

  Vilka typer av hundar kan göra sig bättre med ett annat märke?

  Den mest anmärkningsvärda luckan i American Journeys hundmatskatalog är bristen på små rasspecifika formler. Även om många ägare inte har några problem med att mata sina små och leksaksraser med traditionell hundmat, är dessa formler ofta inte idealiska.

  Om du letar efter ett högkvalitativt hundfoder för små raser, kan det vara några bättre alternativBlue Buffalo Life Protection Formula Hundfoder för små rasereller denNutro Healthy Essentials Small Bites Torrt hundfoder.

  En snabb titt på American Journey Dog Food

  Kalorifördelning:

  Avdelare 2

  Fördelar
  • Tillverkad i USA
  • Ingredienskällor är ganska transparenta
  • Tillgänglig online med automatisk frakt
  • Ingen känd minneshistorik
  • Olika specialiserade formler
  Nackdelar
  • Endast tillgänglig från Chewy.com och PetSmart
  • Ingen information finns tillgänglig om fabriksägande
  • Varumärke har bara funnits sedan 2017

  Minns historia

  För närvarande har det inte förekommit några återkallelser av produkter från American Journey. Eftersom American Journey är ett mycket ungt varumärke, som bara startades 2017, är dess brist på återkallelser inte förvånande.

  Eftersom ingen information finns tillgänglig om företagets tredjepartstillverkare, finns det inget sätt att veta om andra produkter från denna fabrik någonsin har återkallats.

  American Journey Hälsosam vikt lax & sötpotatis

  Recensioner av de 3 bästa recepten för hundmat på amerikansk resa

  Medan du kan hitta hela utbudet av American Journey hundmatsprodukterpå Chewy.com, låt oss ta en närmare titt på tre av de mest sålda formlerna:

  1. American Journey Spannmålsfri, torr hundmat med hälsosam vikt (lax och sötpotatis)

  American Journey Chicken & Sweet Potato Recept

  Kolla pris på Chewy

  DeAmerican Journey Hälsosam vikt Spannmålsfri torrfoder för hundarär en av de mest populära formlerna som erbjuds av märket, som kombinerar lägre kalorier med ökad fiber för att uppmuntra hälsosam viktminskning och underhåll. Den innehåller också L-karnitin, som är ett populärt tillskott för förbättrad metabol hälsa.

  Denna speciella formel är berikad med glukosamin och kondroitin, som båda hjälper till att stödja friska leder. Även om alla hundar kan dra nytta av dessa näringsämnen, är de särskilt viktiga för stora och gigantiska raser.

  Den första ingrediensen i receptet lax och sötpotatis är äkta lax, följt av kalkonmjöl och kycklingmåltid. Den minsta näringsfördelningen i detta recept inkluderar 30 % protein, 9 % fett, 9 % fibrer och 10 % fukt. Det riktiga lax- och kycklingmålet ger detta torra hundfoder en smak som de flesta hundar kommer att njuta av.

  Eftersom denna formel endast säljs på Chewy.com, hittar du inte många recensioner från tredje part. Du kan dock fortfarande se vad andra ägare har att säga genomläser Chewy.com recensioner.

  Fördelar
  • Bra proteinkälla
  • Riktig lax är den första ingrediensen
  • Gjord i USA.
  • Balanserad kost för att uppmuntra viktminskning
  • Stödjer friska leder
  Nackdelar
  • Endast tillgänglig från Chewy.com
  • Högt fiberinnehåll kan orsaka matsmältningsproblem
  • Med förbehåll för spannmålsfri dietkontrovers

  2. American Journey Spannmålsfri torrfoder för hundar (kyckling och sötpotatis)

  American Journey Lax & Brunt ris

  Kolla pris på Chewy

  Om din hund kräver en spannmålsfri diet utan begränsade kalorierAmerikansk resa Spannmålsfritt torrt hundfoderär en annan populär formel. Denna formel ersätter traditionella kolhydratkällor som vete och majs med sötpotatis, ärtor och andra hundgodkända grönsaker. Den innehåller också en mängd olika omega-fettsyror, inklusive DHA, och antioxidanter.

  Smaken med kyckling och sötpotatis har urbenad kyckling som den främsta ingrediensen, följt av kycklingmjöl och kalkonmjöl. Även med mängden kalkon- och kycklingmjöl innehåller det här receptet minst 34 % protein, 15 % fett, 5 % fibrer och 10 % fukt.

  Förutom att checka utTuggiga kundrecensioner, den PetSmart webbplats innehåller även konsumentrecensioner för denna produkt.

  Fördelar
  • Mycket proteinrik
  • Urbenad kyckling är den första ingrediensen
  • Inkluderar ett urval av frukt och grönsaker
  • Idealisk för hundar med spannmålsallergier
  • Gjord i USA.
  Nackdelar
  • Säljs endast av Chewy och PetSmart
  • Med förbehåll för spannmålsfria problem
  • Vissa hundar ogillar smaken

  3. American Journey Protein First Recept Torrfoder för hundar (lax och brunt ris)

  Avdelare 5

  Kolla pris på Chewy

  I allmänhet är foder som innehåller spannmål bättre för den genomsnittliga hunden än en spannmålsfri formel. DeAmerican Journey Protein Första receptet Torrfoder för hundaranvänder friska fullkorn samtidigt som proteinhalten hålls så hög som möjligt. Medan spannmål fungerar som den primära kolhydratkällan, innehåller denna mat fortfarande en mängd olika grönsaker och frukter som morötter, blåbär och tranbär.

  Receptet med lax och brunt ris innehåller urbenad lax som den främsta ingrediensen, följt av menhaden fiskmjöl och brunt ris. När det gäller näringsfördelningen hittar du minst 25 % protein, 15 % fett, 6 % fibrer och 10 % fukt.

  Eftersom just denna formel är tillgänglig frånChewy.comoch PetSmart , vi uppmuntrar dig att läsa kundrecensioner från båda webbplatserna.

  Fördelar
  • Mer protein än andra formler som innehåller spannmål
  • Urbenad lax är den främsta ingrediensen
  • Gjord i USA.
  • Innehåller flera frukter och grönsaker
  • Innehåller inte majs, soja eller vete
  Nackdelar
  • Ärtprotein står högt på ingredienslistan
  • Endast tillgänglig från Chewy och PetSmart

  Vad andra recensenter säger

  Som med alla nya torrfodermärken väckte lanseringen av AJ by Chewy intresset hos otaliga professionella recensenter och andra hundägare. Här är vad andra källor tycker om varumärket:

  Djurmatrecensent : Näringen som erbjuds av American Journeys torrfoderprodukter för hundar varierar men är i allmänhet över genomsnittet. […] Denna näring är särskilt imponerande när man tänker på priset på American Journey som är betydligt lägre än många av sina konkurrenter.

  Hundmatsguide : Vi rekommenderar gärna den proteinrika spannmålsfria maten men vi har vissa reservationer mot de andra formlerna.

  DogFoodAdvisor : Även när man tänker på den proteinhöjande effekten av ärtorna, kikärtorna, ärtproteinet och linfröna, ser detta ut som profilen för en torr produkt som innehåller en betydande mängd kött.

  Vårt favoriterbjudande just nu

  30 % RABATT på Chewy.com

  + GRATIS frakt på hundmat och tillbehör

  Spara 30 % nu

  Så här löser du in det här erbjudandet

  Slutsats

  De American Journey varumärke är Chewy's första satsning på att tillverka och sälja en egen produktlinje. På grund av företagets struktur betyder detta också att detta hundfoder är särskilt billigare än sina konkurrenter, samtidigt som det fortfarande använder högkvalitativa ingredienser i sina formler.

  Men om du funderar på att byta till detta märke bara för att underlätta hemleverans, är det viktigt att komma ihåg att de flesta märken för husdjursfoder är tillgängliga påChewy.com. Även om din hunds nuvarande mat är något dyrare än American Journey, är det förmodligen bättre att du håller dig till det som är beprövat och sant. Vi hoppas att du fick lite insikt från vår American Journey Dog Food Review.

  Använder du Chewy (eller annan leveranstjänst för husdjursmat)? Dela dina erfarenheter i kommentarerna nedan!


  Utvald bildkredit: American Journey Healthy Weight Lax & Sweet Potato, Chewy

  Innehåll