Bullymake vs. Barkbox: Vilken Doggie-prenumerationsbox är bäst?

I prenumerationsboxarnas ålder kan du nu även köpa prenumerationsboxar till din hund! Både Bullymake och Barkbox tillhandahålla prenumerationslådor fulla av leksaker och godsaker. Bullymake verkar förse prenumerationsboxar med tuffare leksaker, men Barkbox vänder sig bäst till små hundar.I slutändan är båda dessa företag väldigt lika, men de verkar ge bättre saker till vissa hundar.

avdelare 9En överblick avdelare 10

Bullymake

 • Pris: /månad
 • Frakt: Gratis till alla amerikanska stater
 • Innehåller: 2-3 leksaker och 3 påsar med godsaker
 • Skickas nästa dag
 • 14 dagars garanti
 • Allergier: Kan tillgodose nötkött, kyckling och spannmålsallergier.
 • Anpassning: Kan välja preferens för leksaksmaterial
Barkbox
 • Pris: 23 USD/månad
 • Frakt: Fri frakt till angränsande U.S.A.
 • Innehåller: 2 leksaker, 1 tugga och 2 påsar med godsaker
 • Skickas inom 2-3 dagar
 • 100% nöjdhetsgaranti
 • Allergier: Tillgodoser kyckling-, kalkon- och nötköttsallergier.
 • Anpassning: Kan välja mer eller mindre av varje objekt

avdelare 9Översikt över Bullymake barkbox

De Bullymake prenumerationsbox vänder sig specifikt till tungtuggare som behöver tuffare leksaker. Varje låda innehåller 2-3 tuggleksaker, samt 3 påsar med godsaker. Företaget tillverkar uttryckligen varje leksak, så du kan inte få dem någon annanstans.

Deras startkostnad är per månad. Du kan dock spara genom att prenumerera på fler boxar i förväg. Frakten är gratis om du är i USA. Frakt till Kanada är .

Bullymake-garanti

Bullymake erbjuder 14 dagars garanti. Om något går sönder inom dessa 14 dagar skickar de dig en annan leksak gratis. Om din hund inte gillar leksaken kan du också begära en annan inom 14 dagar. Allt du behöver göra är att ta en bild.Allergier

Bullymake kan tillgodose hundens specifika allergibehov. De kan tillgodose nötkött, kyckling och spannmålsallergier. Om din hund har många olika allergier rekommenderar de att du väljer det enda leksaksalternativet, som inte innehåller några godsaker. Du kan fylla i din hunds allergiinformation på samma sida som du anger din kreditkortsinformation. När du väljer alternativet endast leksak får du fyra leksaker i månaden.

Innehåll

Varje låda innehåller 2-3 leksaker och 3 påsar med godsaker. Det finns ett alternativ för enbart leksaker som ger 4-5 leksaker istället för godsaker. Detta är mest lämpligt för dem med många allergier eller för dem som inte använder godsaker ofta. Du kan anpassa leksakerna något genom att välja material och allergispecifikationer för dina leksaker.

Anpassning

Förutom att välja allergiinformation och preferenser, anpassas din box också något efter din hunds storlek. De kommer att flytta runt dina leksaker beroende på storleken på din hund. Mindre hundar kommer att få andra leksaker än de större hundarna.

Avdelare 8Översikt över Barkbox

Barkbox är en månatlig prenumerationsbox för din valp. Den vanliga boxen är inte avsedd för tunga tuggare. Däremot har de ett tungtuggande alternativ. Varje låda har ett tema, med en blandning av leksaker och godsaker.

Detta företag erbjuder några olika boxar beroende på ditt husdjurs behov. Ovanpå deras super chewer box har de även Bark Bright boxen som innehåller enzymatisk tandkräm och tandtugg. De har också en Bark Eats-låda. Den innehåller 28 måltider som du kan bygga. Måltiderna innehåller probiotiska bakterier och är proteinpackade.

I den här artikeln kommer vi att fokusera mest på deras ursprungliga Barkbox.

Formulering

Alla leksaker är gjorda med material av högsta kvalitet. De är alla designade internt också. Godsakerna är framtagna internt i antingen USA eller Kanada, men själva ingredienserna kommer från globalt.

Naturligtvis rekommenderar de fortfarande att övervaka lektiden, eftersom deras leksaker fortfarande kan gå sönder. Om en av deras leksaker går sönder rekommenderar de att du kastar föremålet för att undvika att din hund äter det.

Innehåll

Varje låda innehåller två leksaker, som är skräddarsydda för att passa din hunds behov. De är tillverkade av egna designers och finns i många olika former och storlekar.

Varje låda kommer också med tre godsaker. De tillverkas i USA och Kanada, men ingredienserna importeras vanligtvis från andra håll. De kan tillgodose vissa speciella kostbehov. Varje låda kommer med en tugga, vilket är en långvarig behandling. De kan ta emot husdjursallergier när det kommer till deras tugg också.

Anpassning

Efter din första box finns några fler anpassningsalternativ tillgängliga. Du kan ändra antalet leksaker, godsaker och tuggor du får. Du kan också anteckna leksaksegenskaper, som att din hund gillar bogserleksaker eller något i den stilen. Du kan också ändra preferenser för ätbara ingredienser. Du måste dock ansluta direkt till kundtjänst för att göra detta.

Du kan också anpassa ingredienserna utifrån din hunds allergier. Ingen av deras godsaker eller tuggar inkluderar vete, majs eller soja. Du kan också be dem att utelämna andra ingredienser om din hund är allergisk. Enligt deras hemsida kan de ta emot nästan alla allergier.

Nöjdhetsgaranti

Medan detta företag gör har en nöjdhetsgaranti, den är inte skriven i svartvitt. Istället, om du är missnöjd med boxen av någon anledning, måste du kontakta kundtjänst.

Vad är skillnaderna mellan dem?

Pris

Kant: Barkbox

Barkbox är lite billigare än Bullymake . De flesta av deras lådor är billigare än Bullymake, även om du bestämmer dig för att investera i deras Super Chewer-låda.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av BarkBox (@barkbox)

Innehåll

Edge: Inte heller

Båda dessa lådor kommer med en liknande mängd prylar. Varje kommer med 2-3 leksaker och sedan 3 ätbara föremål. Barkbox delar upp dessa ätbara föremål i en tugga och 2 påsar med godsaker, medan Bullymake märker deras ätbara föremål som 3 påsar med godsaker.

Anpassning

Kant: Barkbox

Båda lådorna kan ta emot allergier, vilket gör att du kan anpassa dem på det sättet. Men Barkbox låter dig också begära vissa typer av leksaker och ätbara föremål. För att göra detta måste du kontakta kundtjänst. Av denna anledning gav vi knappt Barkbox kanten.

Nöjdhetsgaranti

Kant: Bullymake

Bullymakes garanti är lite mer svartvitt. Om din hund förstör en leksak kan du ta en bild på den, så skickar de en ny leksak till dig. Även om Barkbox har en nöjdhetsgaranti, finns det ingen beskrivning av exakt vad de kommer att ersätta och när.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Ace & Atka - Siberian Huskies (@ace.atka.siberianhusky)

Vad användarna säger

Användare blev något besvikna över Bullymakes leksaker för mindre hundar. Det verkar som att de inte gör många leksaker för små hundar. Vissa ägare klagade över att deras mindre hundar hade problem tuggar på sina leksaker .

Men många kunder sa att Bullymakes leksaker tålde bättre än de flesta andra prenumerationsboxars leksaker. Detta ledde till det ovanliga problemet för många människor för många leksaker. Naturligtvis påstod många att deras hundar hade en favoritleksak, vilket är att vänta.

Kunderna gillade att Bullymake verkade fungera bra i hushåll med flera hundar på grund av anpassningsmöjligheterna. De har också kvartalsleveranser, vilket många ägare valde för att minska det totala antalet leksaker de fick.

Baserat på kundrecensioner vi läser verkar Bullymakes leksaker vara lite för Bra. De varade så länge att många kunder var tvungna att minska sina prenumerationer.

Barkbox's leksaker är mycket mindre hållbara än Bullymakes (såvida du inte får alternativet superchewer). Många ägare rapporterade att deras hundar rev upp minst en leksak – och många hävdade att deras hund tuggade upp Allt leksakerna. Men de gillade också att företaget skickade ersättningsleksaker mycket snabbt och enkelt.

Sammantaget verkar Barkbox kundtjänst vara förstklassig. Varje gång någon hade problem verkade de rusa in och fixa det. De ersätter alla leksaker eller godsaker som din hund inte gillar, vilket alltid är ett stort plus.

Det största stora problemet verkar vara företagets frakt. Vissa kunder rapporterade att de fick sin leverans månader försenade eller att de aldrig fick sin första låda alls. Mycket av detta verkar dock vara företagets fraktpartner.

Många kunder gillade leksakens storlek för mindre hundar, vilket inte kunde sägas om Bullymake.

Slutsats

Om du har en mindre hund, då Barkbox är förmodligen ditt bästa alternativ. De verkar ha bättre leksaker för mindre hundar och lättare tuggare. Dock är Bullymake det bättre valet för större hundar. De verkar inte ha det stora utbudet av leksaker för mindre hundar som Barkbox har.

Barkbox verkar ha fler anpassningsalternativ. Detta kan dock vara av särskilt intresse för dig eller inte. Vissa människor behöver mycket anpassning eftersom deras hundar är kräsna med sina godsaker eller leksaker. Men många är det registrera dig för en prenumerationsbox att prova nya saker. I det här fallet kommer anpassningen inte att spela någon större roll för dig.

Innehåll