CatPet.Club Magazine är nu en del av Makeupexp

Välj Namnet På Husdjurettvå gosiga katterMakeupexp är stolta över att kunna meddela att de har gått samman med CatPet.Club för att tillhandahålla en bred sida om allt kattrelaterat, från produktrecensioner och hälsobehandlingar till kattträning och till och med att hitta din perfekta ras! Makeupexp säljer några av de modernaste kattprylarna för eleganta hem, men nu, tack vare Cat Pet Club, har vi lagt till hundratals kattbeteendens- och veterinärgranskade inlägg som täcker allt som har att göra med husdjursägande, djurhälsa och hur att samleva med några av de kräsnaste varelserna på jorden.Tack vare vårt partnerskap med CatPetClub kommer tiden du lägger på att försöka avkoda din katts särdrag snabbt att minska. Har du problem med kattlådan? Är det skräpet, lådan, miljön eller ett hälsoproblem? Vi har dig täckt på alla fronter och kan till och med rekommendera produkter som är perfekta för din katts ålder, storlek och preferenser. Är du överväldigad av katthår och vet inte hur du ska hålla tillbaka din katts avfall? Oroa dig inte, vi har en avdelning full av kattvårdstips Dessutom kan vi till och med rekommendera dammsugare byggda för den ultimata face-off med djurhår. Har din tabby problem med magen? Oavsett om det är ett tillskott, en dietförändring eller att lägga till lite kattgodkänt gräs, kan vi hjälpa dig att hitta den optimala lösningen.

På Makeupexps huvudkontor ger vi inte upp med att skapa den ultimata samlingen av hemkatter – långt därifrån! Men vi har bestämt oss för att ägna mer av våra ansträngningar åt att utvecklas till en one-stop-shop för kvalitetsprodukter och information om alla typer av kattdjur. Även om kattmöbler alltid kommer att vara vår första passion, har vi förstått vikten av att ta ett 360-graders förhållningssätt för att ge våra katter ett så bra liv som möjligt. Det kan börja med en skön säng att sova i ochhögkvalitativa skålar att äta ur, men det innebär också att veta allt som finns om tandvård, kragar , och allt däremellan.

Så oavsett om du letar efter enförstklassig kattskrapaeller ett svar på gåtan med din katts senaste beteendemässiga egenheter , Makeupexp har alla svar på ett ställe. Vi ser fram emot att ge dig det bästa krimskramset och kunnandet så att du kan vara säker på att du ger din katt det bästa möjliga livet.
Utvald bildkredit: Pixabay