Figo vs Healthy Paws husdjursförsäkring: vilken är bäst?

Sammantaget låter Figo husdjursägare ha de flesta anpassningsalternativen, så att du kan bygga en plan som passar din budget. Du kan till exempel lägga till saker som examenstäckning mot en extra avgift. Om du inte vill ha provtäckning behöver du inte inkludera detta täckningsalternativ. Båda dessa planer från Figo och Healthy Paws kostar ett liknande belopp, så det borde inte vara en betydande del av ditt beslut. Däremot kan du spela med avgiften lite mer med Figo.Dessutom låter Figo dig spela med din återbetalning och avdragsgilla avgifter, vilket ytterligare kan påverka din försäkring. Healthy Paws tillåter inte detta.

Sammantaget är dessa planer ganska lika, men Figo erbjuder bättre anpassningsalternativ. Låt oss ta en närmare titt på vilken som kan vara rätt för dig.

Få Figo-citat Få friska tassar citat

avdelare 9

En överblickfigur

 • 0 till 0 avdragsgill
 • Olycka och sjukdom
 • 3 dagars väntetid för olyckor; 14 dagar för sjukdomar
 • Kundtjänst tillgänglig via telefon, e-post, fax, mobilapp och livechatt
 • 7 till 10 dagars återbetalning av fordran
 • 000 till obegränsade årliga belopp
 • 70 % till 100 % ersättning
Friska tassar
 • 0 till 0 avdragsgill
 • Olycka och sjukdom
 • 15 dagars väntetid för olycksfall och sjukdomar
 • Kundtjänst tillgänglig via telefon, fax, e-post och mobilapp
 • 10 dagars återbetalning av fordran
 • Obegränsat årligt belopp
 • 70 % till 90 % ersättning

Översikt över Figo

Figo husdjursförsäkring

figur arbetar med alla legitimerade veterinärer i USA, Kanada eller Puerto Rico. Det beror på att de arbetar med ett ersättningssystem. De betalar inte veterinären direkt. Istället ersätter de dig för dina veterinärkostnader.

En av deras unika egenskaper är att de erbjuder 24/7 virtuella veterinärbesök utan extra kostnad. Du kan kontakta deras kundtjänst genom en mängd olika alternativ, inklusive deras onlinechatt. Det finns inte heller någon maxålder för inskrivning för täckning. Äldre husdjur kan dock vara föremål för vissa restriktioner, som bevis på ett nyligen genomfört friskvårdstest. Det finns också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, om du skulle bestämma dig för att den här försäkringen inte är för dig.

Figo erbjuder bara en olycksfalls- och sjukdomsplan. Det finns inget alternativ för enbart olyckor eller ytterligare hälsoalternativ. Det finns bara en plan tillgänglig, vilket minskar dina anpassningsalternativ lite. Ett inskrivningsprov rekommenderas. Om ditt husdjur inte har genomgått en undersökning under de senaste 12 månaderna, kan ditt husdjurs nästa undersökning användas för att fastställa redan existerande tillstånd. Av denna anledning rekommenderar vi att du gör ett prov direkt innan några problem dyker upp.

Provavgifter ingår vanligtvis inte i Figo. För det måste du köpa en extra plan. Det finns en årsgräns såväl som en livstidsgräns. Detta varierar men börjar vanligtvis på 0 000.

Fördelar

 • Godkänd av alla veterinärer
 • 24/7 chatt
 • Ingen maxålder för inskrivning
 • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
Nackdelar
 • Begränsade planer tillgängliga
 • Examen rekommenderas
 • Examensavgifter ingår ej
 • Livstidsgräns

Avdelare 8

Översikt över friska tassar

Healthy Paws försäkring

Friska tassar listar ingen årlig gräns för de förmåner ditt husdjur kan få. Om något allvarligt händer betyder det att du är helt täckt. Anspråksprocessen är relativt enkel och kan göras via deras gratis mobilapp. De uppger att de flesta fordringar betalas inom två dagar. Deras försäkringar tecknas av Chubb, som är en global försäkringsleverantör.

Healthy Paws erbjuder en unik försäkring som täcker både olycksfall och sjukdom. Deras anpassningsalternativ är begränsade, så du kan inte justera dina premier så mycket. De också behöva ett prov för alla hundar innan de täcks. De begränsar kraftigt husdjur efter 5 års ålder och accepterar inte husdjur över 14 år.

Det här är ett problem om du har ett äldre husdjur . Men det betyder också att eventuella problem som dyker upp kommer att räknas som redan existerande av något försäkringsbolag du byter till efter att ditt husdjur är 14.

Fördelar

 • Ingen årsgräns
 • Snabb reklamationsprocess
 • Täcks av en global försäkringsleverantör
Nackdelar
 • Begränsad anpassning
 • Inte lämplig för äldre husdjur
 • Kräver en tentamen
 • Du kanske också är intresserad av :Embrace vs Healthy Paws Pet Insurance: Vilken är bäst?

Avdelare 4

Hur jämför de?

Rapportering

Kant: figur

Det här var en knepig kategori. Båda företagen täcker liknande saker. Figo täcker beteendeproblem, medan Healthy Paws inte gör det. Men Figo har också en livstidsgräns, vilket begränsar antalet förmåner ditt husdjur får.

Du kan välja att Figo ska täcka provavgifter för några extra dollar i månaden. Healthy Paws har inte detta alternativ.

Det som sätter Figo över kanten är att det täcker äldre husdjur väl. Healthy Paws gör det inte; deras täckning är minimal så snart husdjur når 5 år gamla.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Figo Pet Insurance (@figopet)

Pris

Kant: figur

Vi körde en hel del alternativ för båda företagen, varierande plats och detaljer för varje husdjur. Till slut verkade Figo och Healthy Paws vara väldigt lika i vissa situationer. Men i andra var Healthy Paws mycket dyrare. Healthy Paws verkar hoppa upp avsevärt i vissa områden, medan Figo håller sig ungefär samma pris.

Dessutom finns det rapporter om att Healthy Paws har ökat premierna avsevärt efter några år. I många fall verkade de tredubblas! Det är mycket pengar och en anledning till att vi inte kunde ge Healthy Paws fördelen i den här situationen.

Planera anpassning

Kant: figur

Figo ger dig många anpassningsalternativ. Det finns fyra olika årliga gränser tillgängliga och en hel mängd avdragsgilla alternativ. Ersättningsvalen varierar från 60 % till 100 %. De är en av de enda leverantörerna som erbjuder 100 % ersättning. Du kan antagligen justera planen så att den passar vilken budget du än har.

Healthy Paws erbjuder endast obegränsade årliga gränser. Detta är bra på utsidan, men det kan orsaka problem om du försöker få ner din betalning. De har också restriktioner för husdjur över 5 år och accepterar inte husdjur över 14. Deras ersättning minskas avsevärt för husdjur när de åldras.

Till exempel kan en hund 8-14 år bara välja 50 % eller 60 % ersättning med friska tassar, med en avdragsgill på 750 till 1 000 USD.

Anspråk på återbetalning

Kant: Varken

Det är svårt att avgöra vilket företag som betalar mer skadestånd. Det finns inget officiellt register från en tredje part om detta ämne, så det är svårt att avgöra vilken som betalar ut mer än den andra. Baserat på kundrecensioner verkar de båda vara ganska jämna.

Eftersom det inte finns någon uppenbar skillnad mellan dem, gav vi inte detta avsnitt till något försäkringsbolag.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Healthy Paws Pet Insurance (@gohealthypaws)

Vad användarna säger

Många kunder var nöjda med Figo. Många av de negativa recensionerna kom från de som inte helt förstod planen. Det förekom till exempel klagomål på redan existerande tillstånd eller skador inom väntetiden, som är undantagna från planen. Vissa klagade på att Figo höjde priserna efter varje år. En kund började betala 0 per år men blev sedan ombedd att betala 0 det tredje året. Det var utan några nämnvärda anspråk.

Många hävdade att Figo betalade ut fordringarna. Det finns få rapporter om att de utnyttjar den redan existerande villkorsklausulen för att neka betalning. Figo verkar betala skadestånd inom 7-10 dagar.

Medan många människor älskade Healthy Paws, det fanns många klagomål om att de höjde priserna år efter år. Äldre husdjur är också begränsade i sin täckning, och de accepterar inte några husdjur över 14. Detta gäller även om ditt husdjur alltid hade Healthy Paws-försäkring, som kan sätta vissa ägare i trånga ställen när deras husdjur åldras.

Recensioner om friska tassar låg konsekvent under Figos. Många människor klagade över Healthy Paws brist på att täcka examensavgifter, vilket kan öka snabbt.

Det verkar som att många älskar Healthy Paws i början. Det är lätt att fylla i anspråk, och deras kundservice är ganska bra. Men efter några år avbokar de allra flesta människor och går någon annanstans.

Avdelare 3

Slutsats

Baserat på vår forskning är Figo det bättre alternativet framför Healthy Paws. Det betyder inte nödvändigtvis att det är den bästa försäkringen som finns – punkt. Vi rekommenderar ändå att du shoppar runt och tittar på några andra alternativ. Men om du väljer mellan dessa två företag rekommenderar vi starkt Figo.

Det finns fler anpassningsalternativ till Figo, så att du kan utforma en plan som passar din budget. De tenderar också att antingen vara billigare eller ungefär den exakta kostnaden som Healthy Paws .

Båda företagen verkar höja premierna efter det första året. Figo erbjuder dock mer täckning till äldre hundar och har ingen maxålder, till skillnad från Healthy Paws. Bara av denna anledning rekommenderar vi starkt att du väljer dem.


Utvald bildkredit: Masarik, Shutterstock

Innehåll