Hundvänlig guide till St. Petersburg, FL

Välj Namnet På HusdjuretSkyline av St Petersburg, FloridaBefolkning: 261 338 (2019)
Hundparker utan koppel: 5
Boende: 78
Restauranger, pubar och kaféer: 118
Mest populära hundrasen: labrador retriever

avdelare 10Introduktion

Den varma, soliga St. Petersburg har snabbt blivit en av de bästa hundvänliga platserna i landet. Den här staden har flera hundparker utan koppel och hundvänliga hotell och korttidsuthyrning att bo på. Med Labrador Retrievers som den mest populära hunden i staden vet du att staden förblir aktiv! Hundar är välkomna på flera restauranger, barer, bryggerier och till och med utomhusmarknader. Vissa restauranger erbjuder hundspecifika menyer, så att din valp kan njuta av en hundsäker måltid bredvid dig! S:t Petersburg är en liten stad med drygt 260 000 invånare, men allt eftersom den växer fortsätter staden att lägga till hundvänliga företag och aktiviteter.

Söt fluffig vit hund i café

Bildkredit: Viktor Gladkov, Shutterstock

Intressanta fakta

  • Petersburg är inte bara hundvänligt, men det rankas som en av de enklaste platserna att äga en hund på grund av den höga koncentrationen av veterinärer, djuraffärer och hundvänliga restauranger i området.
  • Det finns minst två hundvänliga hotell i St. Petersburg som erbjuder rumsservice med gourmetmat, bara för hundar.
  • Dunedin Brewery är det äldsta hantverksbryggeriet i delstaten Florida och är ett hundvänligt företag.
  • Three Dog Bakery har ett läge i St. Petersburg som erbjuder boutiqueartiklar och hundgodis som tillagas dagligen av riktiga konditorer.
  • Petersburg var hem för hundkapplöpningsbanan Derby Lane från 1925 tills hundkapplöpning förbjöds i delstaten Florida 2020.
  • Hundar är tillåtna på så många platser i St. Petersburg att de kan följa med dig på en kryssning, en målarkurs och en guidad fisketur.

Koppellagar och licensiering

I S:t Petersburg måste hundar vara kopplade som är 6 fot eller mindre hela tiden, såvida det inte är ett avsett område utan koppel, ägarens privata egendom eller någon annans privata egendom som har gett tillstånd för hunden att vara kopplad . Även i koppel är hundar inte tillåtna på lekplatser eller idrottsplatser i St. Petersburg.Licensen för hundar går genom Pinellas County och inte staden St. Petersburg. Lagarna om husdjurslicens kräver att alla hundar över 4 månader som har fått sitt rabiesvaccin är licensierade hos staden. Registreringen behandlas när det finns bevis på rabiesvaccinet eller ett undantag från en veterinär. Det kostar för en 1-årig länslicens och för en 3-årig licens.

St. Petersburg

Kredit: sean pavone, Shutterstock

Bor i St. Petersburg, FL med en hund

St. Petersburg är hem för en hög täthet av veterinärer, så att hitta en veterinär i området borde inte vara ett problem. Det finns till och med några specialveterinärer i området, så om din hund behöver ortopedisk kirurgi, rehab och sjukgymnastik, eller andra specialbehov, kommer du förmodligen att kunna hitta den i eller nära St. Petersburg. Hundpromenader och hunddagis ökar också i popularitet, så du borde inte ha några problem med att hitta någon som hjälper till att ta hand om din valp, även om du bara är i stan för ett besök! Att hitta bostad borde inte heller vara så svårt, med många hyresvärdar som tillåter hundar. Var bara beredd att betala en potentiellt icke-återbetalningsbar deposition eller avgift för husdjur.

Genomsnittlig ägandekostnad

Den genomsnittliga kostnaden för att äga en hund i St. Petersburg är ungefär det nationella årliga genomsnittet på 00-1200 per hund. Detta genomsnitt täcker bara grundläggande veterinärvård, mat och saker som registreringar. Hundpromenad, djurpassning och HUNDDAGIS kommer alla att kosta extra och kan snabbt lägga till hundratals eller tusentals dollar till din årliga summa. Hundpromenader tar ut mellan -25 per timme eller per besök, medan doggy daycare kommer att kosta dig uppemot per dag. Depositioner och avgifter för husdjur kan eventuellt inte återbetalas men är vanligtvis 0 per husdjur eller mer. Vissa hyresvärdar kan också ta ut en husdjurshyra, vilket är en månadsavgift utöver din hyra som täcker att ha ett husdjur på fastigheten.

en labrador som går med sin ägare i parken

Bildkredit: dekazigzag, Shutterstock

Skyddsrum och räddningscentraler

Pinellas County Animal Shelter har adopterbara hundar tillgängliga hela tiden, liksom Humane Society of Pinellas. Båda anläggningarna kräver adoptionsansökningar men behandlar dem vanligtvis inom en dag, även om det kan ta ett par dagar under vissa omständigheter. Privata räddningar kan ta längre tid att behandla ansökningar och kan också vara mer kräsna när det gäller att godkänna adoptanter, ibland kräver tidigare erfarenhet av djurägande och bevis på veterinärvård. Ett sätt att engagera sig i räddningar är att bli foster, vilket också kan hjälpa dig att få en bra uppfattning om hur det skulle vara att lägga till en annan hund i ditt hushåll.

Avdelare 3

Slutsats

St. Petersburg är kanske inte den första platsen att tänka på när du tänker resa med din hund, men denna välkomnande strandstad är solig, varm och har ingen brist på saker att göra med din hund. Den här staden är ett bra ställe att bo eller leka på och har stora resurser när det gäller att hitta en veterinär, hundvakt eller djurvakt. Om du älskar stranden och det varma vädret kan St. Petersburg vara en bra plats för dig och din valp att besöka.


Utvald bild: ESB Professional, Shutterstock

Innehåll