Hur du håller flugor borta från din hunds mat- och vattenskålar

Under de varmare årstiderna surrar flugor runt och irriterar alla utanför. De är alltid attraherade av öppet vatten och matbehållare, vilket gör att fester utomhus vill gå inomhus igen. Du kan hitta flugor på hundmat och vattenskålar, så det kan vara ett riktigt krångel att mata din hund utan att flugor sveper in för att vara med. Om din hunds utomhusvatten och matskål ständigt lockar till sig flugor, finns det några saker du kan göra för att minimera antalet av dem som surrar om. Här är de bästa DIY-tipsen om hur man håller flugor borta från hundmat:avdelare 9

Hur håller man flugor borta utanför? (5 steg)

1.Mata din hund vid specifika tider

hund äter från skål i köket

Bildkredit: Pixel-Shot, Shutterstock

Att gratismata hundar är egentligen ingen bra idé, speciellt om din hund mestadels är ute. Istället för att utelämna din hunds mat hela dagen, ställ ner din hunds maträtt endast vid måltiderna. Ett schema kommer att minska tiden din hunds mat är ute och hjälpa till att minska antalet flugor.


två.Fyll smörgåspåsar med vatten

Förseglande plastpåse

Bildkredit: XIE WENHUI, ShutterstockÄven om det kan låta som att det inte skulle fungera, fungerar det faktiskt att fylla smörgåspåsar med vatten och placera dem någonstans nära din hunds vatten- och matskål. De kommer att locka de flesta flugorna och kommer att minska dem att landa i din hunds vatten- och maträtter, speciellt om du använder några påsar.


3.Gör DIY flugfällor

Istället för att stöta bort flugor, försök att locka bort dem från mat- och vattenrätterna. Fyll en murare burk cirka 1/5 av vägen upp med äppelcidervinäger och en sked socker, tillsätt sedan lite diskmedel. Honung runt kanten fungerar också för ytterligare klibbighet. Häng upp dem och utom räckhåll för din hund, men tillräckligt nära för att locka flugorna.


Fyra.Odla växter som flugor inte gillar

lavendelväxt

Bildkredit: Hans Braxmeier, Pixabay

Att odla växter och örter som flugor inte gillar är ett annat trädgårdsknep för att hålla dem borta. Växter som mynta, citronella, basilika och lavendel är perfekta för att minska flugorna i din trädgård. Placera disken runt dessa växter, men se till att din hund inte försöker äta dessa växter.

NOTERA:
  • Låt bli använd eteriska oljor på eller i din hunds vatten, eftersom dessa kan vara mycket giftig för din hunds hälsa.
  • Låt bli bränn citronellaljus inomhus eller bränn flera ljus utomhus nära din hund, som de är toxisk till din hund.

5.Mata din hund inomhus

hund som äter

Bildkredit: Andrey Maximenko, Shutterstock

Om din hund tillbringar mycket tid utomhus men inte sover eller bor utomhus, mata din hund inomhus för måltid. Även om det här tipset inte hjälper med vattnet, kan det också hjälpa att ha din hunds mat inomhus för att minska flugorna runt vattenskål .

Avdelare 4

Slutsats: Hur man håller flugor borta från hundmat

Flugor är, tyvärr, en del av varmare väder, så att hitta sätt att minska dem runtdin hunds mat- och vattenskålarär viktigt. Tack och lov kan du med stegen ovan hålla flugor borta och göra din hund gladare och friskare. Dessa steg kan också fungera utmärkt för utomhusfester och sammankomster, vilket kan göra det roligare att njuta av sommarvädret. Innan du använder några anti-fly produkter, kontrollera alltid om de är säkra för hundar eftersom de flesta är giftiga om din hund får i sig dem.


Utvald bildkredit: CL-Medien, Shutterstock

Innehåll