Hur många människor har husdjursförsäkring i USA? (2022 uppdatering)

Välj Namnet På Husdjuret  veterinär undersöker mops hund och katt på klinikenHusdjursförsäkringar har blivit allt populärare i USA. För bara några år sedan var folk förvirrade och förlöjligade människor för att de hade en försäkring för husdjur. Men det blir mer av en standardpraxis eftersom priserna på veterinärvård har stigit. 1Det är viktigt för djurägare att vara välinformerade om utvecklingen av trender. Vår uppdatering om husdjursförsäkring i USA kommer att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad om detta ämne och att ge den bästa vården för ditt husdjurs hälsa. Cirka 4,5 miljoner husdjur är för närvarande försäkrade i USA. Fortsätt läsa för att lära dig mer!Vikten av husdjursförsäkring

Enligt Forbes , premier för hundförsäkringsplaner varierar från -44 i månaden och -46 i månaden för kattförsäkringsplaner. Planer för obegränsad årlig täckning i genomsnitt mellan - för katter och hundar.Försäkringsplaner kan hjälpa dig att spara på kostnader, särskilt om ditt husdjur slutar med att behöva dyra operationer och behandlingar. Till exempel, kemoterapi kostnaderna kan variera från 500- 000, och höftledsdysplasikirurgi är runt 500, exklusive konsultationsavgifter och diagnostiska tester.

Så att ha en försäkringsplan för husdjur kan ge dig sinnesfrid och hjälpa dig att budgetera dina kostnader för vård av husdjur. Du har mer förutsägbara utgifter och det finns mindre risk att behöva använda dina egna akutmedel på oväntade veterinärräkningar.

Letar du efter en husdjursförsäkring som erbjuder stort värde? Spots skräddarsydda planer kan justeras för att passa ditt husdjur och Din budget. Du kanske kan täcka ditt husdjur till en kostnad som passar dig!

  vit katt med ägaren

Bildkredit: New Africa, Shutterstock

Hur många människor har husdjursförsäkring i USA?

Enligt den senaste statistiken från North American Pet Health Insurance Association (NAPHIA), cirka 4,41 miljoner husdjur var försäkrade i slutet av 2021. Detta är ungefär en ökning med 28 % från 2020.

Även om det kan tyckas som att många husdjur har en husdjursförsäkring, är detta antal litet jämfört med antalet familjer som har husdjur. En undersökning gjord av American Pet Products Association (APPA) registrerade att cirka 90,5 miljoner familjer i Amerika har minst ett husdjur.

NAPHIAs studie avslöjade också de fem bästa staterna med de högsta procenten av försäkrade husdjur .

Kalifornien New York Florida New Jersey Texas
19,4 % 9,1 % 6,2 % 5,4 % 5,1 %

Populära leverantörer av husdjursförsäkringar i USA

Några av de mest populära husdjursförsäkringsleverantörerna i USA är Embrace Pet Insurance, Lemonad husdjursförsäkring , och Spot Husdjursförsäkring .

Embrace har olycka och sjukplaner och planer endast för olyckor som är rimligt prissatta. Även om det inte tillhandahåller en fristående plan för förebyggande vård, kan du lägga till en valfri ryttare till en plan för att få ersättning för vissa rutinmässiga vårdkostnader. Embrace kommer också att minska självrisken med ett visst belopp för varje år du inte får några återbetalningskrav.

Lemonad husdjursförsäkring är ett annat populärt alternativ på grund av dess överkomliga priser. Du kan hitta några ganska billiga planer och få anständig täckning vid olyckor och sjukdomar. Det är bara det att det bara tillhandahåller planer i 36 stater, så vissa människor kommer inte att kunna ansöka om Lemonade Insurance Plan om de inte bor i en kvalificerad stat.

Slutligen är Spot Pet Insurance extremt populärt på grund av dess omfattande täckning. Medan dess premier tenderar att vara lite dyrare, inkluderar basplanen täckning för tjänster som dess konkurrenter inte kommer att göra, såsom alternativ terapi och terapi för beteendeproblem.

  närbild av veterinär undersöka hund med stetoskop

Bildkredit: areetham, Shutterstock

Trender om husdjursförsäkring i USA

Med ungefär 95 % av amerikanerna Med tanke på husdjur som en del av familjen och de ökade kostnaderna för vård av husdjur, förutspås husdjursförsäkringsbranschen fortsätta att växa. NAPHIA dokumenterade att av alla försäkrade husdjur är 82,9 % hundar och 17,1 % katter, så katter förblir en relativt orörd målgrupp.

När det gäller typer av planer är olycksfalls- och sjukdomsplaner det överväldigande populära valet med 98 % av gällande husdjursförsäkringar olycksfalls- och sjukdomsplaner. Bara 2 % av de köpta planerna är planer endast för olyckor.

NAPHIA dokumenterade att den totala premievolymen för husdjursförsäkring 2021 var nästan 2,6 miljarder dollar, vilket är en ökning med 30,4 % från 2020. 2021 markerar också den 7 th år i rad då tillväxten av husdjursförsäkringar nådde tvåsiffriga procentsatser.

Sammantaget är det mycket efterlängtat fler husdjursförsäkringsleverantörer och bättre tjänster kommer att dyka upp under kommande år av flera skäl. För det första är endast en liten andel av husdjuren försäkrade. Kalifornien har den största andelen försäkrade husdjur, men mindre än 20 % av husdjuren i Kalifornien är försäkrade.

Dessutom ökar kostnaderna för vård av husdjur, och majoriteten av husdjuren ses som värdefulla familjemedlemmar. Baserat på dessa trender är experter optimistiska om att se fortsatt expansion och långsiktig tillväxt inom husdjursförsäkringsbranschen.

Vanliga frågor

Hur väljer jag rätt försäkring för min hund?

Några av de viktigaste sakerna att tänka på när du köper en husdjursförsäkring är att känna till ditt husdjurs sjukdomshistoria och bestämma din budget. Husdjursraser kan ha ärftliga tillstånd som du kan använda som prediktiva markörer som hjälper dig att förutse vilken typ av medicinsk vård de behöver. Du kan sedan börja söka efter husdjursförsäkringar som täcker de förväntade kostnaderna.

Andra faktorer som påverkar husdjursförsäkringskostnaderna är ditt avdragsgilla belopp, ersättningsgrad och årlig gräns. Vissa leverantörer låter dig välja dessa faktorer, medan andra ger dig ett förutbestämt arrangemang baserat på deras emissionsprocess.

Vad täcks inte av husdjursförsäkringen?

För det mesta täcker inte husdjursförsäkringen redan existerande tillstånd, kosmetiska ingrepp, sjukdomar som kan förebyggas och skötsel. Vissa omfattande täckningsplaner kommer att ersätta alternativa terapier och receptbelagd djurfoder.

Försäkringsbolag har också ofta valfria tillägg eller ryttare för att utöka ditt husdjursförsäkringsskydd. Några exempel på tillägg skulle vara välbefinnande och rutinvård, uppfödning och graviditeter och ombordstigningskostnader.

Går husdjursförsäkringspremierna upp med åldern?

Ja, premierna går upp när husdjuren åldras. Många husdjursförsäkringsbolag har också en åldersgräns och accepterar inte försäkringsansökningar för äldre husdjur. Vanliga åldersgränser du ser är 8 år och 14 år.

Andra husdjursförsäkringsbolag kan automatiskt flytta ditt husdjur från en olycksfalls- och sjukdomsplan till en olycksfallsplan när det når en viss ålder. Så se till att fråga försäkringsleverantörer om hur de försäkrar äldre husdjur så att du kan hitta en plan som fungerar bra för ditt husdjur när det åldras.

  veterinär läkare använder stetoskop på katt

Bildkredit: bmf-foto.de, Shutterstock

Slutsats

Husdjursförsäkring är en växande marknad i den amerikanska husdjursindustrin, och det ser inte ut som att dess tillväxt avtar snart. Med stigande kostnader för vård av husdjur börjar försäkringar se ut som ett mer rimligt och kostnadsbesparande alternativ för djurägare. Så se till att noggrant överväga ditt husdjurs förväntade medicinska kostnader och din budget för att hjälpa dig avgöra om husdjursförsäkring är rätt för din situation.