Ragdoll-kattungar till salu i Connecticut: Breeders List 2022

seal point ragdoll kattungar på blå bakgrundPå Makeupexp förespråkar vi att adoptera före shopping, men vi förstår att det finns många anledningar till att söka en uppfödare, så vi uppmuntrar att det görs på rätt sätt. Vi har placerat de högst rekommenderade uppfödarna här för dig att komma i kontakt med och ställa alla de rätta frågorna. Vi har inte personligen undersökt varje uppfödare själva. Läs mer om vår position och de frågor du bör ställa innan du väljer uppfödare här.

De Ragdoll är en av de mest populära kattraserna i USA. Inte en överraskning, med tanke på denna katts söta, milda personlighet, mjuka, silkeslena päls och vackra blå ögon.

vilken är den billigaste hunden att köpa

Eftersom Ragdoll är så populärt kan du se Ragdoll-kattungar bjudas ut till försäljning i onlineannonser eller djuraffärer. Var försiktig, för precis som valpar kan kattungar också komma från bruksuppfödare.

För att se till att din Ragdoll är så hälsosam och välsocialiserad som möjligt, leta alltid efter välrenommerade Ragdolluppfödare. Vi har hittat några av de bästa i Connecticut och de omgivande staterna i vår lista nedan.hepper enkelkatttassavdelare

8 Ragdoll Kitten Breeders i Connecticut

Här är flera Ragdoll-uppfödare i Connecticut-området att kolla in när du letar efter en ansvarsfullt uppfödd Ragdoll-kattunge. Tänk på att du kanske måste resa lite och sätta ditt namn på en väntelista för att skaffa en kattunge från en liten kvalitetsuppfödare.

1.NY Divine Dolls

NY Divine Dolls logotyp

  • Nesconset, NY (Long Island)

Ett Ragdoll-uppfödning som grundades 2008. Alla katter är registrerade hos TICA (The International Cat Association). NY Divine Dolls är ett TICA Outstanding Cattery. Kattungarna föds upp i ett hem med en familjehund. Kattungar kastreras/kastreras innan de går till sina nya hem mellan 12 och 16 veckor gamla.


två.Bella Palazzo Ragdoll Cats

Bella Palazzo Ragdoll Cats logotyp

  • New Milford, CT

Det här är en hemhobbyuppfödning i västra Connecticut som har fött upp Ragdolls sedan 1995. Kattungar byts om innan de går till sina nya hem vid mellan 13 och 16 veckors ålder och måste hämtas upp personligen av sina nya ägare.

bästa stället att köpa hundmat i lösvikt

3.Bayridgerags Ragdolls

Bayridgerags Ragdolls logotyp

  • Warwick, RI

TILL litet TICA-registrerat katteri i Rhode Island, nära Connecticut. Den här uppfödarens katter härstammar från europeiska stamtavla Ragdolls. Kattungar testas för genetiska hälsotillstånd och kommer med en 2-årig genetisk hälsogaranti.


Fyra.Piper Brook Ragdolls

Piper Brook Ragdolls logotyp

  • Newington, CT

Ett TICA och CFA (Cat Fanciers’ Association) registrerat katteri i centrala Connecticut. Piper Brook är en liten hobbyuppfödare specialiserad på traditionella Ragdolls. Kattungar kommer med 1 års hälsogaranti och kastreras/kastreras innan de går till sina nya hem.

Relaterad läsning: Hur mycket kostar en Ragdoll Cat?


5.Smörblommiga trasor

Buttercup Rags logotyp

  • College Point, NY (Queens)

Detta Ragdoll uppfödare specialiserar sig på traditionella blåögda, färgspetsade Ragdolls. Kattungar föds upp i ett hus med barn och andra katter. Kattungar är registrerade hos TICA och kommer med en 3-årig genetisk hälsogaranti. De kastreras också innan de går till sina nya hem.


6.Willette Ragdol

3 Ragdoll kattungar i rad på blå bakgrund

Bildkredit: Linn Currie, Shutterstock

  • Raynham, MA

TILL Ragdolluppfödare i sydöstra Massachusetts . Kattungar föds upp under fötterna i ett familjehem med barn och hund. Avelsvuxna testas för genetiska hälsotillstånd och kattungar kommer med 1 års hälsogaranti.


7.Sunshine Ragdolls

solskens ragdolls

  • Westbury, NY (Long Island)

TILL TICA-registrerad Ragdolluppfödare specialiserat på traditionella Ragdolls: sälfärgspunkt, blå färgpunkt/mitt och bicolor. Kattungar har en 3-årig genetisk hälsogaranti. De föds upp och umgås i ett burfritt hem.

k9 advantix ii för hundar recension

8.Regalia dockor

4 söta Ragdoll-kattungar på silverblått tyg

Bildkredit: Linn Currie, Shutterstock

  • Millville, MA

TILL liten hobby Ragdoll uppfödare i Massachusetts. Ägaren är en andra generationens Ragdoll-uppfödare. De erbjuder dörr-till-dörr-budservice till Connecticut och andra närliggande stater om du inte kan hämta din kattunge. Kattungar kommer med en 5-årig ärftlig hälsogaranti.

Relaterad läsning:Himalayan vs Ragdoll Cat: Vilken katt är bäst för dig?


Utvald bildkredit: Linn Currie, Shutterstock

Innehåll