Ragdoll-kattungar till salu i Massachusetts: Uppfödarlista 2022

tre fluffiga ragdoll-kattungarPå Makeupexp förespråkar vi att adoptera före shopping, men vi förstår att det finns många anledningar till att söka en uppfödare, så vi uppmuntrar att det görs på rätt sätt. Vi har placerat de högst rekommenderade uppfödarna här för dig att komma i kontakt med och ställa alla de rätta frågorna. Vi har inte personligen undersökt varje uppfödare själva. Läs mer om vår position och de frågor du bör ställa innan du väljer uppfödare här.

shih tzu och tax blanda hundar

Att bo i Massachusetts har fördelen av att bo nära flera stater, vilket innebär att du har massor av bra alternativ för att hitta en Ragdoll kattunge . Det finns dock flera pålitliga, ansvarsfulla Ragdoll-uppfödare i Massachusetts. Du kan hitta en frisk Ragdoll-kattunge i staten, och du har lyxen att välja mellan flera katterier. Här är de bästa Ragdolluppfödarna i Massachusetts.

hepper enkel katttassavdelare

5 Ragdoll Kittens Breeders i Massachusetts

1.Cuddle Rags Cattery

Cuddle Rags Cattery logotyp  • New Bedford, Massachusetts
  • [e-postskyddad]

Cuddle Rags Cattery föder upp flera olika färger av Ragdolls, vilket ger ett stort urval av utseenden hos deras kattungar. De har fött upp Ragdolls i över 10 år och föder upp alla kattungar i hemmet med sina andra katter och hundar. Alla avelskatter är hälsotestade för hypertrofisk kardiomyopati och NPSVI, och alla kattungar hälsokontrolleras av en veterinär innan de går till nya hem.


två.Willetteragdol

Willetteragdol uppfödarbild

Bild från Willetteragdol

  • Raynham, Massachusetts
  • [e-postskyddad]

Willetteragdol katteri föder upp hälsotestade katter för friska kattungar. Alla kattungar träffar en veterinär innan de går till sitt nya hem och föräldrarna testas alla för genetiska sjukdomar som HCM och PKD. Kattungar kastreras/kastreras innan de går till nya hem och denna uppfödare kräver att adopterade håller sin Ragdoll inomhus och inte tar bort katten. Detta katteri har ofta en lång väntelista för kattungar, men enligt deras recensioner är de värda att vänta på, och väntan ger dig också gott om tid att förbereda ditt hem för din nya kattunge. Willetteragdol katteriet är också på TICAs Enastående Cattery-lista .


3.Willow Tree trasor

ragdoll kattunge i sängen

Bildkredit: Amy Chen, Unsplash

varför skakar min valp våldsamt när han sover
  • Lakeville, Massachusetts
  • [e-postskyddad]

Willow Tree trasor har fött upp friska Ragdolls sedan 2002. De har varit ansvariga för att föda upp regionala utställningsvinnare, stormästare och högsta stormästare, och kattägaren har varit en vald TICA-raskommittémedlem och RFCI Northeast Regional Director. Alla katter föds upp under fötterna i hemmet, vilket säkerställer att alla kattungar är väl socialiserade innan de går till nya hem. Alla avelskatter är hälsotestade för DCM och är uppfödda för att producera rasstandardkattungar.

Du kanske också är intresserad av: Ragdoll Cat vs Maine Coon: Vilken ras passar dig?


Fyra.Retoriska Ragdolls

Retorisk Ragdolls logotyp

  • Boston, Massachusetts
  • [e-postskyddad]

Retoriska Ragdolls föder upp alla kattungar under fötterna i hemmet, så att de är väl socialiserade med människor, katter och hundar. Alla avelskatter är hälsotestade för HCM och kattungar säljs med hälsogaranti. De har fött upp Ragdolls av hög kvalitet sedan 2006, och de erbjuder leverans från dörr till dörr lokalt och kommer att skicka kattungar via bud över hela landet.


5.Lottarags

Lottarags logotyp

min hund halkar på golvet
  • Billerica, Massachusetts
  • [e-postskyddad]

Lottarags har fött upp fem regionala utställningsvinnare, fyra nationella rasvinnare och en suverän stormästare. De föder upp enligt Ragdoll-rasstandarden och ägaren är en erfaren legitimerad sjuksköterska, så hon arbetar för att hålla allt rent och hygieniskt för att säkerställa att hennes katter och kattungar håller sig friska. Avelskatter hälsotestas och kattungar undersöks av en veterinär innan de går till sina nya hem.

Du kanske också är intresserad av: Hur mycket kostar en Ragdoll Cat?


Utvald bildkredit: dezy, Shutterstock

Innehåll