Tillåter Lowe's hundar? (Uppdaterad 2021)

hund i kundvagnen

Om du har tillbringat någon tid i en Lowe's järnaffär, har du förmodligen märkt att folk går runt med sina hundar i släptåg. Det ser ut som ett bra sätt att spendera tid med din bästa vän, men tillåter Lowe verkligen det?Som det visar sig, ja, det gör det - med några varningar.

Nedan går vi igenom exakt vad du behöver veta innan du tar din hund och handlar, så att ni båda kan ha en trevlig resa (och så ingen av er behöver utsättas för förolämpningen att bli utslängd från en järnaffär) .

Avdelare 1

Tillåter Lowe's hundar?

Lowes officiella policy är att den endast tillåter registrerade tjänstedjur i sina butiker . Du förväntas ha certifiering på dig som bevisar det.Men sanningen är att Lowe's nästan aldrig ber om att få se den certifieringen (och på många ställen är det förbjudet enligt lag att be om det). Som ett resultat tillåter den i allmänhet väluppfostrade djur i sina butiker, förutsatt att de är i koppel, selar eller bärs av sina ägare. Hunden får under inga omständigheter röra sig fritt i butiken.

Lowe's tar inget ansvar för hundens beteende när de är i butiken, så du är sugen på allt de gör. Om de biter någon eller river upp en rulle isolering är det du som betalar, inte Lowes (åtminstone i teorin).

Du förväntas också städa efter din hund om den går på potta i butiken. Detta inkluderar att torka upp kiss, så att du bäst är säker på att din hund inte springer runt och markerar allt i sikte.

Tax utanför butik husdjursparkering

Bildkredit: Masarik, Shutterstock

Vad händer om min hund beter sig illa när jag är inne hos Lowe?

Om din hund inte kan vara artig kommer du förmodligen att bli ombedd att lämna av butiksledningen. Det är inte klart hur mycket dåligt beteende de kommer att tolerera, och det svaret varierar förmodligen beroende på cheferna i fråga.

Men om din hund gör något riktigt dåligt - som att bita någon - kan polisen tillkallas och du kan hållas ansvarig för skadestånd.

Det är oklart om Lowe's också kan hållas ansvarigt i en sådan situation, och svaret beror förmodligen på lagarna i den specifika jurisdiktionen.

Lowes var stämde 2014 efter att en Akita med koppel attackerat ett 3-årigt barn, vilket gjorde att pojken fick över 50 stygn som ett resultat. Hundens ägare anklagades för grov vårdslöshet och Lowes fick en stämningsansökan på 25 000 dollar av pojkens familj.

Vi känner inte till resultatet av den rättegången, men hur det än slutade är det uppenbart att det inte har avskräckt Lowe's från att fortsätta att släppa in hundar i sina butiker.

sadel border collie

Bildkredit: Pxhere

Vilka andra butikskedjor tillåter hundar?

Även om Lowe's har en känd hundvänlig policy, är det långt ifrån den enda butiken som låter kunder ta med sig sina hundar för att handla.

Nedan har vi samlat några av de mest anmärkningsvärda kedjorna som tillåter hundar, samt en snabb sammanfattning av deras husdjurspolicy.

  • Petco: Det är ingen överraskning att denna gigantiska djuraffär skulle tillåta hundar, särskilt eftersom dess butiker också erbjuder groomingtjänster. Petco kräver att djuren alltid är kopplade eller kopplade och under deras ägares kontroll.
  • Home Depot: Precis som Lowes finns det en klyfta mellan vad som är tekniskt tillåtet och vad som faktiskt är tillåtet. I de flesta fall låter Home Depot dig dock ta in ett väluppfostrat djur med koppel.
  • Tractor Supply Co.: Tractor Supply Co. uppmuntrar faktiskt kunder att ta in sina hundar, förutsatt att de är väluppfostrade och återhållsamma. Det sista man vill är att folk ska lämna sina hundar i sina varma bilar medan de handlar.
  • Apple Store: De flesta Apple Stores tillåter kopplade hundar, även om de kan bli så trånga att din hund kanske inte känner sig bekväm inombords. Tänk också på att om butiken ligger inne i en galleria kanske din hund inte får komma in i själva gallerian.
  • LUSH Cosmetics: LUSH är känt för sina grymhetsfria metoder, och det sträcker sig till dess icke-diskriminerande inträdespolicy. Din hund är välkommen så länge den stannar i koppel och beter sig.
  • Nordström: Du behöver inte lämna din (väluppfostrade, kopplade) hund bakom dig medan du kliar på modet. Det här företaget är faktiskt så hundvänligt att det finns en berömd #DogsOfNordstrom-tagg på Instagram.

Denna lista är långt ifrån heltäckande, och det finns flera andra stora hundvänliga kedjor. Tänk dock på att alla dessa företag kräver att din hund tänker på deras sätt; det finns inte en butik i världen som inte kommer att sparka ut dig om din hund vägrar att räta upp sig och flyga rätt.

hundar i en galleria_

Bildkredit: heychli, Shutterstock

Avdelare 3

Ta med din hund - men var försiktig

Naturligtvis, bara för att du burk ta din hund till platser som Lowes betyder inte att du borde.Se till att din hund är väluppfostradoch pålitlig innan du tar ut dem offentligt på det sättet, eftersom det är orättvist mot hunden att placera dem i en skrämmande, obekant situation samtidigt som de förväntar sig modellbeteende.

Om du är säker på att din valp klarar uppgiften, får du gärna ta med den nästa gång du har ett stort hemförbättringsprojekt. Vem vet - kanske gör de detsluta tuggaupp listen om du visar dem hur dyrt det är att byta ut?


Utvald bildkredit: Makruha_Konstantin, Shutterstock

Innehåll