Tillåter Target hundar? (Uppdaterad 2022)

Välj Namnet På HusdjuretTarget har fått en plats som en bästsäljande butik i USA. Det kanske inte är så populärt somWalmart, men det håller verkligen sin egen när det gäller att dra familjer av alla former och storlekar genom sina ytterdörrar. Med populariteten av att ta hundar till butiker och andra butiker, undrar folk om Target tillåter hundar i sina butiker. Svaret är tvådelat: Ja och nej . Det tillåter inte vilken hund som helst att komma in i deras butiker. Det tillåter dock servicehundar att följa med sina ägare när det behövs.Alla hundar som går in i en Target-butik ska vara registrerade som någon typ av servicehund och bärutrustning, såsom västar eller selar , som identifierar dem som tjänstehundar. Du kanske undrar vilka typer av servicehundar som skulle accepteras i Target-butiker, så vi har sammanställt en lista för din referens.Avdelare 1

Först, vad är egentligen ett tjänstedjur?

Tax utanför butik husdjursparkering

Bildkredit: Masarik, Shutterstock

Servicedjur har specialutbildats för att hjälpa människor med funktionsnedsättningar av olika slag. Ett tjänstedjur kan hjälpa en blind person att se när han befinner sig i och utanför sina hem. De kan fungera som en lugnande följeslagare till dem som hanterar PTSD och andra typer av trauma. Personer med depression kan också finna tröst i ett tjänstedjur. Servicedjur måste vara utbildade och certifierade genom en ansedd certifieringsorganisation .Typer av servicehundar som kan handla på mål

Det finns en mängd olika typer av servicehundar som är välkomna i Target-butiker. Ägare bör ha med sig pappersarbete som styrker deras hunds servicecertifiering i fall de ombeds att tillhandahålla det när de handlar (även om det i vissa stater är olagligt). Här är några typer av tjänstehundar som kan handla med sina ägare på Target.

Psykiatriskt stöd

Servicehundar kan användas för att stödja personer som lider av depression och PTSD, och de kan också användas som servicehundar för dem som har sömnstörningar och autism. Emotionellt stöd till personer med ångest och sociala störningar ges också av tjänstehundar av alla raser och åldrar.

Sjukvård

Personer som är diabetiker, som har hjärtproblem och som kanske går igenom en allvarlig sjukdom, som cancer, kan också ha en servicehund med sig när de tillbringar tid på offentliga platser som Target-butiker. Servicehundar av denna typ vet vanligtvis hur de känner av mätningar av kroppsliga symtom, såsom höga blodsockernivåer, när de är nära sina ägare.

Nödutryckning

tjänstehund

Bildkredit: Africa Studio, Shutterstock

Denna typ av servicehund hjälper vanligtvis människor som kan ha en medicinsk nödsituation vid en given tidpunkt när de är offentliga. Människor som är mottagliga för att få anfall och de med pacemaker och annan utrustning som kan fungera fel när som helst kan behöva användaen räddningstjänsthund.

Mobilitetshjälp

Människor som inte lätt kan ta sig runt på egen hand kan överväga att investera i en tjänstehund. Denna typ av servicehund vet hur man öppnar dörrar, hämtar föremål och till och med hjälper människor att klä på sig på morgonen. De kan också hjälpa människor som inte kan känna igen när ett brandlarm går eller en telefon ringer.

Stöd för svår allergi

Människor som har allvarliga allergier mot saker som är vanliga i samhället kan också dra nytta av att äga en tjänstehund. En allergihund kan sniffa upp möjliga allergener innan deras ägare någonsin utsätts för dem. De kan också varna andra när deras ägare exponeras och reagerar på en allergi.

Avdelare 3

Sammanfattningsvis

Även om Target inte tillåter husdjurshundar i sina butiker, är alla hundar som är certifierade som servicehundar alltid välkomna. Men du bör kontrollera med vilken målplats som helst som du vill handla med din hund i förväg för att vara säker på att de tillåter din hund att komma in i deras butik. Förhoppningsvis har den här informationen hjälpt dig att bestämma om du ska ta din hund och handla på Target eller lämna dem hemma.

Relaterad läsning:

  • Tillåter Menards hundar? (Uppdaterad 2020)
  • Tillåter Uber hundar? (Uppdaterad 2020)
  • Vilken sorts hund är målhunden?

Utvald bildkredit: Dimitris Panas, Shutterstock

Innehåll