Topp 11 onlinespel för katter: The Ultimate Collection (2022 uppdatering)

Välj Namnet På Husdjuretkatt spelar mobiltelefonUnder årens lopp har vetenskaplig forskning och teknik förbättrat kvaliteten på kattleksaker avsevärt. Nu har katter många alternativ som uppmuntrar deras naturliga jaktinstinkter för att främja hälsosam lek och träning. Elektroniska leksaker har blivit en vanlig syn i många katthem. Men människor tar elektroniken ett steg längre och har börjat skapa onlinespel och appar enbart för kattunderhållning. Vi har sökt på internet och skapat recensioner av olika typer av onlinespel för katter. Internetgemenskapen har upplevt många skratt och trevliga stunder med roliga internetkatter. Nu är det din katts tur att ha kul online. Mitt universum - Pet ClinicTV-spel för katter

Spelare och katter kan mötas för att spela roliga spel. Dessa spel är inte speciellt designade för katter, men många katter kan tycka att de är engagerande på grund av de olika djuren och riktiga djurläten de har.1.My Universe Pet Clinic: Katter och hundar

Little Friends Dogs & Cats Nintendo Switch My Universe Pet Clinic är ett online simuleringsspel där du spelar som veterinär med hund- och kattpatienter. Det är tillgängligt på Nintendo Switch och PlayStation 4. Det här spelet har äkta djurläten för att väcka din katts intresse. Djuren tar också upp en stor del av skärmen och har mycket realistiska egenskaper, vilket gör dem mycket märkbara för din katt. Även om din katt kanske inte kan hjälpa dig att behandla dessa virtuella patienter, kan den titta på med nyfikenhet. Känslan liknar att ha en kontorskatt runt omkring som observerar allt på säkert avstånd.


två.Små vänner: Hundar och katter

Snakeio Detta enspelsspel finns tillgänglig för Nintendo Switch. Det är ett virtuellt husdjursspel där du kan ha upp till 12 olika hundar eller katter. Varje husdjur har sin egen personlighet, och du kan interagera med dem genom att mata och leka med dem. Det här spelet har även utklädningsalternativ, så att du äntligen kan klä upp dina virtuella katter i de kläder som du alltid velat att dina riktiga katter ska bära. En funktion som din riktiga katt kan njuta av och engagera sig i är alternativet för lektid. Du kan leka med din virtuella katt, och din riktiga katt kan behöva leka med och jaga leksaker på din skärm.


3.Snakeio

kattfiskespelDetta är ett online-videospel med karaktärer som efterliknar bandens rörelser. Syftet med spelet är att öka storleken på din avatar genom att äta mat eller fånga andra avatarer. Snakeio har ett dubbelspelarläge och flerspelarläge, så att du kan spela mot en vän eller gå med i en tävling. Spela detta på en stor datorskärm eller kasta det på en TV-skärm, så kan din katt vara med i spelet och jaga runt karaktärerna medan du spelar. Om du spelar i enspelarläge kan du vicka runt din avatar för att göra det mer lockande för din katt att kasta sig och slå. katt ensam kattleksakOnlinespel för katter

Om du planerar att lämna huset i flera timmar kan onlinespel vara ett bra sätt att underhålla din katt. Det finns många videor som körs i några timmar som ger roliga spel och ljud för att hålla din katt engagerad. Här är några av våra favoriter.

Fyra.Kattspel – Fånga riktiga möss

Den här videon ger 4 timmars inspelning av riktiga möss som springer över skärmen och gömmer sig i ett mushål. Det är tillräckligt tyst, så det stör inte dina grannar om du bor i en lägenhet med tunna väggar. Men den har naturljud, som fågelkvitter, för att lugna dina katter och hålla dem stressfria. Användningen av riktiga möss kan uppmuntra dina katter att använda sina förföljelse- och jaktinstinkter. Denna typ av engagemang kan hjälpa till att eliminera tristess, vilket kan förhindra utvecklingen av destruktiva beteenden .


5.Realistiska kattspel – Fånga möss, kackerlackor och ormar

Du kanske vill spela upp den här videon medan du är borta eftersom det är 1 timmes inspelning av möss, kackerlackor och ormar. Dessa är alla djur som katter tenderar att förfölja i verkligheten, så det finns en god chans att din katt förblir engagerad i den här videon. Alla djur härmar exakt hur de skulle röra sig i verkligheten. Mössen rusar, kackerlackorna springer runt i korta skurar och ormarna slingrar sig över skärmen. Videon innehåller också ljud av djurens ljud och ljud. Dina katter kommer att höra gnisslande ljud och det låter verkligen som om dessa djur faktiskt är i rummet.


6.Rainbow String Game

Liknande Snakeio , det här spelet har färgglada band av varierande längd som rör sig över skärmen med olika hastigheter och rörelser. Vissa band rör sig långsamt och graciöst, medan andra zoomar förbi eller spirar runt. De olika färgerna på banden kan också hjälpa till att fånga din katts blick. Videon har också musik som spelas hela tiden med mus- och fågelljud blandat under hela dess varaktighet. pond 2 pocket spel

Spel för katter på telefoner

Det finns flera olika sorters kattspel som du kan ladda ner till din telefon eller surfplatta. Vissa spel fungerar bra med telefonskärmar, medan andra är bättre lämpade för större surfplattor. Innan du provar några av dessa interaktiva kattspelsappar, se till att först installera ett skyddslager för din telefonskärm för att förhindra repor och sprickor.


7.Friskies Cat Fishing 2

målarfärg för katter app logotyp Friskies Cat Fishing 2 är ett roligt spel där din katt måste fånga så många koi som den kan under en viss tid. Det finns många olika färgade fiskar för att hålla din katt nyfiken och engagerad. När appen är på avger den också olika naturljud. Om din katt blir distraherad eller lämnar kommer appen att jama efter 30 sekunder för att försöka få din katts uppmärksamhet igen.


8.Ensam katt

mew me app spellogotyp Ensam katt är ett spel där din katt måste fånga olika saker som de vanligtvis gillar att jaga. Din katt har möjlighet att jaga nyckelpigor, flugor, fjärilar och kackerlackor. Det finns också en laserpunktsnivå. Appen innehåller också roliga ljud för att hålla din katt intresserad. Till exempel, varje gång din katt lyckas trycka på ett föremål, avger appen ett ljud.

Spel för katter på skärmar

Vissa appspel fungerar på telefoner, men din katt kan få en förbättrad upplevelse av att spela på en större surfplatta med pekskärm. Här är några spel med livfulla färger och aktivt deltagande som din katt kommer att älska att spela på en stor skärm.

9.Pocket Pond 2

Detta realistiskt dammspel är roligt för både människor och katter. Syftet med spelet är att samla olika koi och ta hand om dem i din koi-damm. Både du och din katt kan interagera med koi och andra dammdjur, som grodor, trollsländor och kolibrier. Medan din katt blir fascinerad av koi och fridfulla landskap, kan du arbeta med att dekorera din damm och hitta andra koi att lägga till i din samling. Du kan också flytta runt koi med fingret, så att din katt kan ha kul när han försöker jaga koi.


10.Måla för katter

Ta fram din katts lekfulla och kreativa sidor med detta spel. Måla för katter uppmuntrar din katt att leka, swatta och kasta sig genom att låta en färgglad mus springa över skärmen. När din katt jagar musen visas målardrag överallt där din katt rör vid. När din katt är klar med att jaga musen har du en vacker målning som din katt skapat. Om du vill kan du skriva ut bilden och hänga den någonstans där alla kan beundra den. Du kommer inte heller att bli uttråkad med färger eftersom appen innehåller 10 olika färgpaletter.


elva.Mew och jag

Om du har en katt som lätt blir uttråkad, kanske den trivs Mew och jag . Denna app innehåller en samling av fyra olika spel som du kan rotera för att förhindra att dina katter snabbt tappar intresset. Spelen inkluderar stalking av bytesdjur, buggmätning och jagande strängar. Du kan också tävla med din katt mot en omgång orm. Tillsammans med att spela spel kan den här appen också spåra din katts spelstil och avslöja spelmönster. Den kan också springa när du är borta, så din katt kan ha något att göra om du är borta under långa timmar.

Slutsats

Vi har listat några av de bästa alternativen för kattspel och appar online. Även om det inte är garanterat för alla katter att älska dessa typer av spel, är det ett annat bra alternativ att behöva för att förhindra att din katt upplever långvarig tristess. När kattälskare fortsätter att leta efter nya spel och leksaker för sina katter, kan onlinespelindustrin bara börja finjustera denna spelnisch. Det är mycket möjligt att vi kommer att se ett bredare utbud av spel och förbättrade uppdateringar inom en snar framtid. Nu verkar det som att ha en internet- och teknikkunnig generation av katter helt enkelt inte låter lika långsökt längre.


Utvald bildkredit: Linalyan, Shutterstock

Innehåll