Topp 20 hundkanaler på YouTube att titta på 2022

Välj Namnet På HusdjuretDet finns inget som går iväg en timme eller tio på YouTube, särskilt om det är valpar inblandade. Oavsett om du letar efter användbara träningstips, inspirerande berättelser om djurräddning eller roliga videor med hundupptåg och utmaningar, garanterar vi att du kan hitta det på YouTube. Men istället för att slösa bort din tid på att leta, varför inte börja med en av våra favoritkanaler?För att hjälpa dig att spendera din tid klokt och hitta de bästa kanalerna snabbare har vi samlat de 20 bästa hundkanalerna på YouTube 2021. Scrolla ner för att hitta alla typer av bra hundinnehåll!Avdelare 1De 20 bästa hundkanalerna på YouTube:

1.Maymo Dog YouTube-kanal

Maymo är en kokosvattenälskande citronbeagle med otroliga 9 miljoner prenumeranter! Hans Youtube-kanal innehåller en hel del upptåg, spel och kostymer. Vill du se en hund slåss mot en gigantisk gummianka eller piska ihop lite spagetti? Det här är hundens YouTube-kanal för dig.


två.DomesticatedManners

Vill du ha något lite mer praktiskt? DomesticatedManners handlar om effektiv, vetenskapsbaserad djurträning. Grundaren Chirag Patel tar upp ämnen som spel att spela med din hund, hur straff fungerar och vad din valp önskar att du visste. Chirag driver också WOOF, en djurträningskonferens med workshops och seminarier, och erbjuder konsultationer om djurbeteende via sin webbplats.
3.Mr. SillySpoon Dog YouTube-kanal

Säg inte att vi inte varnade dig: den Herr SillySpoon YouTube-kanal kan dra in dig i timmar! Den här kanalen handlar om roliga hundvideor, inklusive misslyckanden, upptåg och reaktionskameror. Vill du se hur en valp reagerar på fräsande korv? Du hittar det och mer om du blir en Spooner.


Fyra.Tucker Budzyn

Vill du följa äventyren hos en bedårande Golden Retriever? Självklart gör du det! De Tucker Budzyn YouTube-kanal funktioner hundsmakprov , pooltassar, övernattningar för valpar och mer.


5.Hundträning av Kikopup

Är du redo för fler träningstips? Hundträning av Kikopup kan visa dig hur du stoppar din valp från att bita och skälla, de bästa knepen för att lära din hund och hur du använder mat som ett träningsredskap.


6.Herky the Cavalier Dog YouTube-kanal

Har du någonsin velat äga en Cavalier King Charles Spaniel ? Herkij kavaljeren ger dig en smygtitt in i den här lilla hundrasens fluffiga värld. Lära om badande valpar , flyga med hundar och hur man får ett känslomässigt stöddjur.


7.Husky Squad

Husky Squad är en annan rasspecifik YouTube-kanal, med fokus på livet med inte en utan tre husky! Du kan förvänta dig videor om bilresor, vandring, camping, hemlagade godsaker och badtips för aktiva hundar. Om du är en hundälskare utomhus kommer den här kanalen att vara din nya favorit – garanterat.


8.Denver den skyldiga hunden

Om du har sett den virala videon av Denver, en bedårande valp som blev ertappad på bar gärning för att stjäla kattgodis, vill du kolla in den här kanalen. De Denver the Guilty Dog-kanal låter dig se den här uttrycksfulla valpen göra saker hon inte borde!


9.Animal Wised

Vi skulle alla kunna använda några fler experttips om att ta hand om våra hundar, och det är precis vad Animal Wised erbjudanden. Lär dig hur du effektivt skäller ut din hund eller tolkar hans sovställning. Och om du har katter, hittar du massor av information om dem också.


10.Hopp för tassar

Hopp för tassar är en ideell djurräddningsorganisation. Dess grundare, Eldad, räddar övergivna och herrelösa djur i LA-området, och YouTube-kanalen låter dig åka med! Se fantastiska räddningar från soptunnor, stormavlopp och raktråd – och donera sedan för att stödja dessa räddningshundar.


elva.eHowPets

Har du några brännande frågor om dina husdjur? De eHowPets kanal kommer att svara på dem åt dig! Leta efter videor om valpträning, surfande hundar och hur du firar semestern med dina lurviga vänner.


12.Roliga husdjursmedia

Letar du bara efter hundunderhållning? Den här kanalen kan vara din nya favoritplats. Roliga husdjursmedia lägger upp fyra fantastiska videor per vecka som visar upp roliga hundupptåg. Du kommer aldrig att ha tråkigt igen!


13.Haru Shiba Inu

Vår är en bedårande Shiba Inu vars videor innehåller hundiga smaktester, spel och till och med småbarn! Den här smarta valpen går head to head på IQ-tester och snackstävlingar med sin ägares småbarn, Abram.


14.MochaMilk

På tal om barn, MochaMilk är en annan söt kanal med två hundars och en babys upptåg. Möt Mocha, en Pomeranian Spitz-kors, och Milk, en Samojed, och se dem reagera på upptåg, leka med barnet och prova pulka.


femton.Stunthunden K'eyush

Undrar du hur livet för en stunthund är? Detta är kanalen för dig , med K'eyush, en mycket uttrycksfullHusky Malamute-kors. Titta på honom i kullerbytta, lek med hans vänner och till och med prata!


16.Crusoe taxen

Crusoe taxen är en verifierad kändis: denna berömda valp är en New York Times bästsäljande författare och vinnare av People's Choice Award med över en miljon YouTube-prenumeranter. Om du går med dem kan du se dettaMini taxklä ut dig till Halloween, ta kanadensiska semestrar och återskapa kända filmer.


17.Kakoas värld

Kakoa är en kostymfanatiker som älskar att klä ut sig med sina ägare. Hitta roliga videor om Elsa, Spiderman, påskharen och mer – allt centrerat kring en söt valp!


18.Louie the Beagle

Här är en för Beagle-älskare: Louie the Beagle är en YouTube-kanal med två bedårandeBeaglaroch en hel massa Halloween-kostymer. Se dessa valpar slåss mot apor, clowner, bananer och korv - för att nämna några.


19.Matlagning med hund

Har du någonsin velat laga mat med en hund som din souschef? Du kommer att älska Matlagning Med Hunden , en japansk YouTube-kanal med en bedårande pudel som heter Francis. När den mystiska namnlösa kocken lagar intressanta japanska delikatesser, berättar Francis alla steg. Tyvärr gick Francis bort för några år sedan, men det finns fortfarande en mängd bra videor att njuta av!


tjugo.Mayapolarbjörn

Maya är en samojed, men hennes ägare kallar henne en isbjörn, moln och marshmallow i ett. På Mayapolarbjörn , kan du se henne möta ballonger, springa hinderbanor och ge en seriös – och bedårande – attityd.

Avdelare 5

Slutsats

Där har du det: de 20 bästa hund-YouTube-kanalerna som är aktiva i år. Skratta åt upptåg, se valpar leka med bebisar eller lär dig hur du tolkar din hunds sovställning. Vad du än letar efter kan du förmodligen hitta det på den här listan! Så istället för att spendera tid på att gräva igenom de tusentals videoklippen på YouTube, ta reda på det som är bra med en av dessa förstklassiga kanaler.

SE ÄVEN:


Utvald bild: Unsplash

Innehåll