Topp 25 hundbloggar du bör känna till 2022

Välj Namnet På HusdjuretLetar du efter en bra hundblogg? Det finns massor av valprelaterade webbplatser på internet, men de är inte lika hjälpsamma, korrekta eller roliga.Men oroa dig inte: du behöver inte slösa bort din tid på att leta efter en bra blogg! Vi har gjort jobbet åt dig och samlat de 25 bästa hundbloggarna 2021. Roligt, hjärtevärmande, informativt: vad du än letar efter, dessa bloggar har allt! Scrolla ner för att hitta bra läsmaterial för dig och din valp.avdelare 9

1. Barken

Bark dog-bloggen

Barken är en populär livsstilstidning som erbjuder en mängd hundinformation. Undrar du hur du gör hemmagjord hundmat, väljer rätt valp eller tar med din valp på ett seglingsäventyr? Den här bloggen har dig täckt! Vi älskar särskilt deras slogan: Dog is my co-pilot.
2. iHeartDogs

iHeartDogs blogg

iHeartDogs erbjuder träningstips, hundproduktrecensioner och roliga, inspirerande och pawsitiva berättelser om valpar över hela världen. Och om du letar efter en present till hundälskaren i ditt liv, säljer de också trädgårdsinredning, smycken och köksartiklar med hundtema.

tåg


3. Adoptera ett husdjur

Adoptera en hundblogg

Adoptera ett husdjur är en ideell verksamhet organisation för adoption av husdjur som syftar till att koppla samman djurälskare med räddade hundar som är tillgängliga för adoption. De erbjuder informativa expertartiklar, plus en YouTube-kanal fokuserad på hundträningstips.


4. Doggie Designer

DoggieDesigners blogg

Du fångade oss: vi rekommenderar vår egen blogg! Kolla till Hunddesigner för omfattande expertinformation om allt du behöver veta om hundar. Den bästa maten, leksakerna, sängarna plus hälsan,träning och skötseltips!


5. Hela hundjournalen

Hela Dog Journal-bloggen

Letar du efter hundråd? Vi rekommenderar Hela hundjournalen , en välskriven blogg som kan ge dig råd om att fostra, hantera brist på hundmat och skydda din valp från hot som värmeslag och fästingar. Och om du vill ha mer kan du registrera dig för det kostnadsfria nyhetsbrevet eller kolla in derasträningstips!


6. The Happy Puppy Site

Happy Puppy Site-hundbloggen

Zoologiexperten Pippa Mattinson driver Den glada valpsidan tillsammans med ett team av hundexperter. Här kan du hitta information om mat, raser, val av valp och de bästa hundnamnen för varje ras. Och om du letar efter mer, anmäl dig till Pippas veckobrev med träningstips!


7. Grönfältsvalpar

Greenfield Puppies hundblogg

Greenfield valpar är en valpadoptionssajt som kan hjälpa dig att hitta den perfekta nya hunden. Utöver det erbjuder de omfattande rasguider, komplett med roliga fakta, recensioner och information om allt från aktivitetsnivå och grooming till ägarens erfarenhet.


8. Älska din hund

Älska din hund-blogg

Vill du veta hur du socialiserar din hund, vilka valpar är bäst för familjer eller vilka raser som kommer från Afrika? Kolla upp Älska din hund , en blogg som svarar på alla hundrelaterade frågor du kan ha - och en hel del du inte har tänkt på!


9. The Daily Wag!

The Daily Wag! blogg

Vifta! är en on-demand hundutflyktstjänst, och de driver också en rolig, informativ blogg . Vi älskar särskilt deras hundaktivitetsguider, som inkluderar idéer för regniga dagar, födelsedagsfester, den fjärde juli. Du kan också lära dig om hundraser, sinnen, träning och beteenden.


10. Modern Dog Magazine

Modern Dog Magazine hundblogg

Modern Dog Magazine är en annan livsstilsblogg för dig och din hund. De erbjuder informativa artiklar om hur du kan dra nytta av att rädda en valp, årets bästa hundböcker och om du bör överväga CBD för din oroliga hund.


11. Barkpost

Bark Post hundblogg

Har du någonsin beställt en kollektion från Bark Box, prenumerationstjänsten för leksaker, godsaker och tugg? Du vill ta en titt på deras blogg, Bark Post ! Lär dig hur du gör frysta hundgodis, njut av sammanfattningar av fåniga hundar och hitta praktiska valpreseråd.


12. LovetoKnow Dogs

LoveToKnow hundblogg

LovetoKnow-hundar är en stor resurs för alla hundägare, och erbjuder expertråd om allt från raw food-dieter till att hantera aggression och husbrott. Och om du letar efter kul, varför inte lära dig om världens högsta hund eller njuta av en sammanfattning av roliga hundkostymer?


13. Valpläckor

Puppy Leaks hundblogg

Har du en valp? Kolla upp Valp läcker , en blogg med tips om hur du underhåller, tränar och matar din valp! Den här bloggen innehåller massor av pussel och spel för att hålla din hund engagerad, plus ovanliga recept som fryst vattenmelon hundgodis.


14. Livet med hundar

Livet med hundar blogg

Livet med hundar erbjuder roliga hundvideor, inspirerande och roliga berättelser om riktiga valpar och massor av tips om vad du ska mata och hur du tränar din hund. Bloggen täcker massor av raser, inklusive några du kanske inte har hört talas om, som Puerto Rican Satos.


15. Labradorplatsen

Labrador Site hundblogg

Har du en labrador retriever? Om så är fallet, vill du checka ut Labradorplatsen , en labbspecifik blogg som erbjuder massor av specifika tränings- och skötseltips. Undrar du varför hundar gillar pipiga leksaker eller hur man tar hand om en ny valp? Du hittar svaren här.


16. Här valp!

Här valp! hundblogg

Här valp! erbjuder massor av användbar hundinformation, men det är också lite roligare. Läs om hund IQ-tester, den bästa valpteknikenprylaroch hur du tolkar din hunds sovställningar. Du kan också hitta inspirerande skyddsberättelser, roliga valpvideor och intervjuer med hundexperter.


17. Dogtopia

Dogtopia hundblogg

Dogtopia erbjudanden dagis ,ombordstigning, och spatjänster för valpar — men de driver också en blogg med tips om allt från att hålla hundar glada i lägenheter till valpsocialisering och att avvärja separationsångest. Kom till vovvedagiset, håll ut för tipsen!


18. Valp i träning

Puppy in Training hundblogg

Du har förmodligen gissat detta utifrån namnet, men Puppy in Training blogg fokuserar på att erbjuda träningstips för valpar och tjänstehundar. Om du adopterar din första valp är den här bloggen ett bra ställe att börja! Ta en titt på den nya valpchecklistan och tips om hur du hanterar din valps första natt hemma.


19. Vad gjorde du med din Weiner?

Vad gjorde du med din Wiener? hundblogg

Oavsett om du har en tax eller inte, måste du erkänna att de är bedårande! Grundades av ett stort taxfan vid namn Jessica, Vad gjorde du med din Weiner? handlar om vandring och camping med små hundar. Det syftar till att avbryta stereotypen att små hundar inte kan vara äventyrliga. Ta en titt på denna vilda blogg och du kommer att bli övertygad!


20. Bli djurvänlig

Go Pet Friendly hundblogg

Är du redo att ta med din hund på vägen? Vi rekommenderar att du börjar med Go Pet Friendly's Take Paws , en blogg som är specialiserad på resetips för husdjursägare. Här kan du hitta guider för planering av vägresor, listor över husdjursvänliga parker, campingplatser och hotell och utmaningar för fotoresor för husdjur.


21. Hundtid

Dog Time blogg

Hundtid erbjuder rasguider, senaste nyheter och roliga hundvideor och skämt om hundar, plus mer seriöst innehåll som hjälper dig att ta hand om din furball. Du kan till och med göra ett frågesport för att hitta din idealiska hundras! Och om du har frågor om din valp, försök att skriva in i deras rådskolumn, Dear Labby.


22. Dagliga hundgrejer

Daily Dog Stuff blogg

Har du frågor om beteende, hälsa eller mat om din hund? Leta inte längre än Dagliga hundprylar , en blogg som erbjuder svar på alla dina brännande frågor. Lär dig hur du behandlar ett ormbett, träna din valp att använda en dörrklocka eller baka valpgodis!


23. Kropp på vägen

Bodie on the Road hundblogg

Kropp på vägen är en reseblogg med hundtema som fokuserar på äventyren för en räddningstjänst som heter Bodie. Författaren Belinda erbjuder hundälskare guider till städer som Santa Fe och San Luis Obispo, tillsammans med säkerhetstips för husdjur och en massa söta hundbilder.


24. Rover

Dog People Rover-hundbloggen

Rover är ett stort husdjursserviceföretag, och förutom att erbjuda hunddagis, promenader och internat, driver de en bra blogg som heter Hundfolket . Lär dig hur du gör hundtandkräm, njut av en samling söta hundbilder eller hitta dina nya favorittillbehör till hundstrand!


25. PuppyWire

PuppyWire hundblogg

PuppyWire erbjuder en bra uppsättning hundresurser. Deras informativa blogg kan hjälpa dig att hitta allt du behöver för din valp, inklusive sängar, groomingverktyg, reseprodukter och hundmat. Och kolla in deras hundrasartiklar!

Du kanske också gillar: Bästa hundtidningar

Avdelare 7

Slutsats

Har du hittat en ny favorithundblogg (eller 10)? Alla bloggar på vår lista hjälper dig att hålla dig informerad, ta bästa möjliga hand om din älskade hund och ha kul med din lurviga bästa vän. Och kan vi rekommendera att ta en titt på bästa hund-YouTube-kanaler 2021 ?

Vi hoppas att du gillar dessa användbara bloggar.Letar efter något annat att läsa?

Innehåll