Trupanion vs Nationwide Pet Insurance: Vilken är bäst?

Välj Namnet På HusdjuretRecensionssammanfattning

Att äga ett husdjur kommer med ett ekonomiskt ansvar att ge human vård. Veterinärkostnaderna har dock skjutit i höjden de senaste åren. Premier är för närvarande tredubbla kostnaden att de jämfördes med 2013 års siffror. Det är därför det är vettigt att leta efter det bästa värdet.Trupanion och Nationwide erbjuder olika metoder för att täcka husdjurskostnader. Trupanion fokuserar på att tillhandahålla täckning för de oväntade saker som inträffar i husdjursägande. Dess tillvägagångssätt är att täcka vad du behöver för ditt husdjur. Nationwide överväger djurets allmänna hälsa, med fördelar för förebyggande vård och exotiska husdjur ingår.Djurförsäkringen täcker inte allt, vare sig det gäller redan existerande tillstånd, kosmetisk kirurgi eller vaccinationer. Så vårt råd är att göra dina läxor med hänsyn till hälsobakgrunden för ditt husdjurs ras, deras ålder och deras sannolikhet att bli skadad eller sjuk.

Få Trupanion offert Få rikstäckande offert

Avdelare 1

En överblick

Trupanion vs Nationwide Pet InsuranceLåt oss titta på nyckelpunkterna för varje produkt.

Trupanion
 • År grundat : 2000
 • Huvudkontor : Seattle, WA
 • Avdragsgill : 0-1 000 USD
 • Väntetid : 5-30 dagar
 • Planera anpassning : Få alternativ
Rikstäckande
 • År grundat : 1925
 • Huvudkontor : Columbus, Ohio
 • Avdragsgill : 0
 • Väntetid : 14 dagar
 • Planera anpassning : Ingen

Avdelare 8

Översikt över Trupanion Avdelare 4

Trupanion började som en kanadensisk leverantör tills den förvärvade American Pet Insurance Company 2007. Det var den första nordamerikanska husdjursförsäkringsgivaren. Företaget erbjuder nu täckning i Kanada, USA, Puerto Rico och Australien, vilket gör det till en internationell verksamhet. Idag är det baserat i Seattle, Washington.

Trupanion sätter kunden först, med en generös lista av förmåner med sina policyer. Vissa, såsom obegränsade anspråk och tak, är unika i branschen. Det är en ackrediterad Better Business Bureau företag med A-betyg. Däremot har företaget fått en en rad överträdelser involverar dess marknadsföringstaktik.

Ändå kommer Trupanion inte att höja premien som du betalar för ditt husdjur enbart baserat på deras ålder. Istället använder den en livstids-per-tillstånd avdragsgill modell när ditt husdjur får diagnosen något nytt. En sak som är värd att notera är att företaget täcker intag av främmande kroppar. En obstruktion kräver operation som lätt kan gå i fyra siffror. Djurägare kommer att uppskatta dess täckning på 90 %.

Fördelar
 • Obegränsade anspråk
 • Inga åldersrelaterade premiumvandringar
 • 90% täckning på alla skadeanspråk
 • Livstid-per-villkor avdragsgill
Nackdelar
 • Inga rabatter
 • Förebyggande vård täcks inte
 • Åldersgräns vid 14 år
  Kolla in vår fullständiga recension avTrupanion husdjursförsäkring

Avdelare 3

Översikt över Nationwide Avdelare 5

Rikstäckande har ett försprång gentemot Trupanion genom att det har varit i försäkringsbranschen länge, om än i olika branscher. Kunderna får sitt val för en procentandel av behandlingskostnaden eller ett förmånsschema. Det fungerar med en självrisk som du måste nå innan du får full täckning.

Du kan välja att bara täcka rutinbesök, större medicinska eller hela husdjur. Det stora medicinska alternativet erbjuder partiell täckning för vissa tillstånd, såsom en kollapsad luftstrupe eller körsbärsöga, som hela planen hanterar fullt ut. Vissa saker tyckte oss dock vara konstiga. Till exempel kommer planerna för välbefinnande och hela husdjur att stå för kostnaden för mikrochips, men det gör inte den stora medicinska.

Företagets hemsida har en omfattande lista över saker som de täcker inte , vilket kan verka skrämmande vid första anblicken. Tyvärr är vissa undantag vaga, vilket höjer en röd flagga om den möjliga subjektiva karaktären hos vissa anspråksrecensioner. Till exempel kan åldersrelaterade förändringar i ditt husdjurs ögon eller öron ha flera tolkningar.

Fördelar
 • Friskvårdsbesök omfattas av några planer
 • Flera rabatter på husdjur
 • Omfattande täckning
 • Val av ersättningstyp
Nackdelar
 • Ingen befintlig täckning
 • Inga anpassningsalternativ inom planerna
 • Kepsar på vissa villkor

Hur jämför de?

Flera punkter kan hjälpa till att göra meningsfulla jämförelser när man diskuterar husdjursförsäkring. Båda företagen är transparenta med sina policyer, vilket gör vår uppgift lättare och ditt beslut bättre informerat.

Redan existerande villkor

Kant: Trupanion

Trupanion täcker många ärftliga hälsotillstånd, såsom cancer, höftledsdysplasi och hjärtsjukdomar. Den täcker också ett brett spektrum av skador och sjukdomar, som övre luftvägsinfektioner och allergier. Å andra sidan kommer Nationwide endast att täcka redan existerande förhållanden som är föremål för granskning. Kroniska sjukdomar, som de som Trupanion hanterar, ingår inte.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Trupanion (@trupanion)

Rapportering

Kant: Rikstäckande

Trupanion sticker ut med sin täckning på 90 %. Det kommer utan begränsningar för utbetalningar eller anspråk. Det täcker dock inte förebyggande vård. Nationwide erbjuder omfattande täckning, för ett pris. Den andra punkten värd att notera är att det inte ger dig något val för planens anpassning. Men företaget anger tydligt vad som är och inte täcks för att förhindra otäcka överraskningar när räkningen kommer.

Anpassning

Kant: Slips

Trupanion kommer att täcka oväntade skador och sjukdomar, vilket ger den ett klart försprång på det här hållet. Men de hanterar bara hundar och katter, utan flera rabatter på husdjur. Å andra sidan har Nationwide bara en plan. Men det kommer också att täcka reptiler, fåglar och smådjur med rabatter. Vi kallar detta för en oavgjort, beroende på vilken aspekt av frågan som är viktigast för dig.

Pris

Kant: Rikstäckande

Denna punkt är ofta kategorin deal-breaker/dealmaker för många människor. Trupanion täcker inte rutinmässiga veterinärbesök, även om det kommer att ta på sig diagnostiska tester. Nationwide kommer att hantera dessa utgifter. Du måste väga dessa faktorer mot premiens kostnad. Tänk på att genomsnittlig årlig kostnad för friskvårdsbesök är över 200 USD per år för hundar.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Treeing Walker Coonhound (@winstonthewalkerhound)

Vad användarna säger

Vi gjorde en djupdykning i vad djurägare har att säga om dessa två husdjursförsäkringsbolag. Vi övervägde recensioner, forumdiskussioner och BBB-fallsrapporter.

Många recensioner av Trupanion anmärkte hur snabb betalningen till veterinären var. Det är ett starkt försäljningsargument eftersom företaget arbetar direkt med veterinären för att spara dig besväret. Många kunder är lojala och har försäkringen i flera år med flera husdjur. De negativa recensionerna visade inte ett mönster av problem. Istället verkade de flesta som engångsfall.

En sak stack ut för oss när vi tittade på Nationwide. För det första är webbplatsen inte användarvänlig eller inbjudande. Den är dock informativ och transparent om sina tjänster, även om du måste klicka flera gånger för att få svar på din fråga. Det finns ingen livechatt. Dessutom är tillgängligheten till kundtjänst inte bekväm, utan några öppettider på söndagar.

Som alla husdjursägare kommer att berätta för dig, är det mest sannolikt att en skada eller sjukdom inträffar på en helg eller semester, vilket tvingar dig att gå till en akutmottagning.

Även om Trupanion inte höjer sina priser med åldern gör Nationwide det. Den andra ömma punkten som kunderna nämnde är att återbetalningsschemat är mardrömslikt att räkna ut, med kepsar på vissa villkor. De kan också höja din premie när försäkringen förnyas följande år. Medan Nationwide inte har någon årlig gräns för anspråk, finns det en avdragsgill på 0.

Den allmänna konsensus är dock att Trupanion är en bättre försäkringsgivare än Nationwide eftersom den är mer anpassad till dagens husdjursägare. Den är tillgänglig 365/24/7, vilket säkerligen ger betydande poäng. Trupanions arbetsplats är också husdjursvänlig.

Slutsats

Med stigande veterinärkostnader blir det snabbt att få en husdjursförsäkring en nödvändighet istället för ett valfritt köp. Trupanion och Nationwide närmar sig detta område på olika sätt. Det bästa med den här jämförelsen är att den uppmuntrar djurägare att överväga sina alternativ och göra nödvändig forskning. Det är den ökända win-win för dig och ditt husdjur.

Du kanske också gillar några av våra andra jämförelser av husdjursförsäkringar:

Innehåll