19 Cavalier King Charles Spaniel blandraser (med bilder)

Välj Namnet På Husdjuretking charles spaniel

DeCavalier King Charles Spanielär en kunglig, kärleksfull och hängiven hundras. Deras tillgivna egenskaper och bedårande utseende gör dem till en populär ras, och de gör dem också till en populär förälderras för dussintals olika hybrider.Faktum är att Cavalier har blandats med allt från den amerikanska eskimåen till chihuahuan, och även om alla dessa korsningar behåller en viss grad av den ursprungliga Cavalier King Charles temperament och fysiska utseende, måste du också ta hänsyn till den andra förälderrasen när du försöker för att bestämma de troliga egenskaperna hos en designerras.

Populära King Charles Cavalier hybridraser

Det är förståeligt att både uppfödare och ägare värdesätter Cavalier King Charles Spaniel, men du måste överväga båda förälderraserna när du tittar på hybrider eller designerhundar. Nedan är 20 av de mest populära Cavalier King Charles-korsningarna, tillsammans med bilder och några vanliga egenskaper hos rasen i fråga, för att säkerställa att du väljer det husdjur som passar din livsstil och din situation bäst.

Avdelare 81. Cav-A-Mo (Cavalier King Charles Spaniel x American Eskimo)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Gus Gleason (@theworldofgus)

De Cav-A-Mo är en korsning mellan Cavalier King Charles Spaniel ochAmerikansk eskimåhund, som fortfarande är en relativt okänd ras utanför USA. De är en liten hybridras som sannolikt kommer att växa till en storlek på cirka 12 tum lång och väga upp till 20 pund.Även om deras utseende skiljer sig åt beroende på vilken förälderras som är dominerande, förvänta dig en svans som krullar sig över ryggen och en lång, fluffig päls.

De gör exceptionella sällskapsdjur och kommer att uppskatta den tid de får tillbringa med sin familj. De är intelligenta och ivriga att behaga, vilket innebär att de vanligtvis är lätta att träna, och eftersom de är lite större än vissa Cavalier-korsningar, kommer de gärna att leka med barn också.


2. Cav-A-Jack (Cavalier King Charles Spaniel x Jack Russell Terrier)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Siiri (@siirimilla)

Cav-A-Jack, som också ofta kallas Jackalier, har korsats medJack Russell. De är livliga och modiga, byggda för energisk aktivitet, och trots sin lilla kroppsbyggnad gör deras pigga temperament och skäll att de är en bra vakthund.

De kommer vanligtvis att växa till cirka 12 tum långa och väga cirka 15 pounds och kan ha den trådiga pälsen av Jack Russell, snarare än den mjukare pälsen av Cavalier.

Din Jackalier kommer att gilla att ge uppmärksamhet och njuter av beröm, men kan vara oberoende tack vare Jack Russell-generna. Detta oberoende innebär att även om de är en smart ras, kan de vara lite av en utmaning att träna effektivt.


3. Chilier (Cavalier King Charles Spaniel x Chihuahua)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av willow 🧸 (@willowthechilier)

Chilier kombinerar två av de mest populära små hundraserna i världen: Cavalier och chihuahua . Denna ras är vanligtvis väldigt sällskaplig och älskar att umgås med människor.

De kommer sannolikt bara att växa till en storlek på cirka 10 tum och väga 10 pund, så är det på den mindre sidan av korsningarna. Båda föräldraraserna är kända för att vara utmärkta sällskapsdjur, vilket innebär att de kan bli väldigt fästa vid en person, även om de också är bra familjedjur. De är ivriga att behaga, vänliga och mycket utåtriktade.

De kan också vara väldigt frispråkiga, så förvänta dig inte ett lugnt liv om du delar ditt hem med en av dessa hundar.


4. Aussalier (Cavalier King Charles Spaniel x Australian Shepherd)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av JoJo the Aussalier (@jojoingramercy)

De Aussalier kom först på riktigt fram för cirka 10 år sedan och kombinerar kung Charles med den slående australiensiska herden.

De kommer vanligtvis att växa till en höjd av cirka 12 tum och kommer att väga mellan 15 pounds och 20 pounds. Din Aussalier kan ha vilken som helst av ett brett utbud av markeringar och utseenden, inklusive olika ögonfärger. De kommer vanligtvis att vara energiska och lekfulla hundar som har ett nära band med sin primära ägare.

De är också kända för att vara lojala och smarta, och de kommer att älska att spendera så mycket tid som möjligt med dig. De är vanligtvis inte överdrivet vokala hundar, men de älskar att leka på gården, så de är fantastiska familjehusdjur.


5. Golden Cavalier (Cavalier King Charles Spaniel x Golden Retriever)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Pippa♥️ (@pippatheminigolden)

De Golden Cavalier är ett kors med den alltid populära Golden Retriever. De är större än de flesta av de andra raserna i den här listan, växer till en höjd av cirka 18 tum och väger så mycket som 45 pund.

De är väldigt vänliga och otroligt lekfulla, har en måttlig energinivå och är särskilt bra som familjedjur eftersom de kommer att njuta av en kombination av mys och lek. De är otroligt smarta, och om de tar på sig egenskaperna hos Golden Retriever kan du förvänta dig att de snabbt och enkelt tar till träningen. Golden Retrievers är den vanligaste servicehunden i världen, på grund av deras intelligens och iver att behaga.


6. Cava-Corgi (Cavalier King Charles Spaniel x Welsh Corgi)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Tiny, Murphy, Tetra, Watson (@atailoftwouppers)

De Cava-Corgi är en mer ovanlig Cavalier-hybrid som innehåller Corgi-rasen. De tenderar att ha mindre energi än många andra Cav-hybrider, och deras ringa storlek (och det faktum att regelbundet skällande är ovanligt för dem), gör att de är utmärkta som sällskapshundar som bor i lägenhet.

De kommer att växa till cirka 10 tum och 20 pund. Corgi är en vallhund, och din valp kan utveckla vissa vallningsegenskaper, potentiellt till och med försöka att försiktigt samla familjepacken igen. De kan vara ganska klängiga, och de kommer mycket att föredra att tas med dig på promenader och dagliga aktiviteter, snarare än att lämnas ensamma hemma.


7. King Schnauzer (Cavalier King Charles Spaniel x Schnauzer)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Bailey (@baileybarksdaily)

DeKung Schnauzerär en livlig och aktiv hund som kombinerar King Charles Cavalier med rasen Schnauzer. De flesta uppfödare använder mini- eller leksaksschnauzern för att hålla storleken på den resulterande hybridrasen nere.

Du bör förvänta dig att din hund växer till en storlek på cirka 14 tum och väger 16 pund, även om han kan växa lite större eller mindre beroende på sina föräldrar.

Förutom att göra utmärkta sällskapsdjur, anses King Schnauzer vara en anständig vakthund eftersom de är pigga och larmar om de upptäcker någon utanför huset. Trots detta är de tillgivna och sällskapliga hundar.


8. King Charles Yorkie (Cavalier King Charles Spaniel x Yorkshire Terrier)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Mitchthedog (@mitchthedog1)

Korsad med Yorkshire Terrier, den Kung Charles Yorkie har ett förnämligt utseende. De har också mycket energi och är otroligt uppmärksamma på sina ägares krav.

Räkna med att de växer till cirka 12 tum och väger 16 pund när de når mognad.

King Charles Yorkie kan vara ganska högljudd, och denna egenskap kommer att dröja sig kvar oavsett hur mycket träning du initierar. Men detta betyder också att rasen är en utmärkt vakthund och ett utmärkt sällskapsdjur för alla individer eller familjer.

Med Terrier i sina gener kommer King Charles Yorkie att ha mycket energi, så de kommer att kräva mycket stimulans och motion för att hålla honom glad och välbalanserad.


9. Cavottish (Cavalier King Charles Spaniel x Scottish Terrier)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Carolyn (@carolyn_coy)

Cavottish är en blandning av Cavalier ochskotsk terrier. Terriern i dem betyder att den här rasen kan vara lite envis och kommer att njuta av att springa, jaga och delta i nästan vilken energisk aktivitet som helst. De är också vänliga och kommer att njuta av att träffa nya människor när de är ute och reser, ofta även när de inte nödvändigtvis vill träffa dem.

Räkna med att de växer till cirka 12 tum och 25 pund i vikt. Denna ras tenderar att fälla mycket, så du måste hålla deras päls i toppskick för att undvika pölar av hundhår runt huset.


10. Cava-Lon (Cavalier King Charles Spaniel x Papillon)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Charlotte (@charlotte_the_cavalon)

Baserat på Cavalier King Charles och Papillons föräldraraserCava-Lon, bör du förvänta dig att denna ras når cirka 12 tum och 15 pund när den är fullvuxen.

Båda föräldraraserna är kända för att vara utmärkta sällskapshundar, så det är relativt säkert att anta samma temperament som den resulterande hybridrasen. De är sällskapliga, tycker om att vara runt människor och har en väldigt lättsam natur.

De kan ha en tendens att skälla, ofta till synes ingenting, men detta står honom till godo som vakthund, även om hans ringa storlek gör att de inte kommer att bli en bra vakthund.


11. Cavachon (Cavalier King Charles Spaniel x Bichon Frise)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Momo! (@momo.the.cavachon)

De Cavachon är en annan blandras som sägs vara kärleksfull och uppmärksam, delvis tack vare Cavalier King Charles-arvet, men också tack vare Bichon Frise-föräldern. Den här rasen fäller inte mycket, vilket gör honom bra för dem med minimal erfarenhet av hundvård och pälsvård.

De når vanligtvis en storlek på 12 tum och kommer att väga 18 pund som vuxen. Denna vänliga hybridras kommer att njuta av att träffa nya människor och andra hundar, så valpklasser och andra socialiseringsmöjligheter är fördelaktiga. De är också mycket tålmodiga, så denna ras är särskilt attraktiv som ett sällskapsdjur för familjer med barn.


12. Cavachin (Cavalier King Charles Spaniel x Japanese Chin)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bibi (@ vivianne119)

DeCava-hakaär en avslappnad kombination av kung Charles och den japanska hakan.

Dessa små hundar kommer att bli 10 tum långa och väga 15 pund som vuxen, så de är en liten hund, även enligt standarden för Cavalier King Charles hybrider.

Rasen är tystare än många små raser, och de uppskattar att vara rena och snygga. De är den perfekta knähunden eftersom de aldrig är lyckligare än när de är uppkrupen på ditt knä. Med det sagt har de fortfarande rimliga energinivåer, så de kommer gärna att leka med en leksak eller boll, och deras söta natur gör att de är lämpliga för barn som vet hur man behandlar hundar.


13. Cavapom (Cavalier King Charles Spaniel x Pomeranian)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Cavaranian (@ kotetsu.cavaranian)

DeCavapomär vänlig och sällskaplig, älskar att leka med sina ägare och kommer att bli 12 tum lång och väga upp till 20 pund som en mogen vuxen hund.

De är vanligtvis ivriga att behaga, vilket gör dem lätta att träna, men de är kända för att ha en hög bytesdrift, vilket gör att de kan utgöra något av en flygrisk och det här kan vara en ras som är bäst att hålla i koppel när ute och går, speciellt om det finns katter eller andra smådjur runt omkring.

Som med alla små raser, om du tar på dig en Cavapom som familjedjur, måste du vara försiktig med små barn, inte på grund av hundens temperament utan för att barn tenderar att vara lite grabbiga.


14. Pekalier (Cavalier King Charles Spaniel x Pekingese)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Toby (@pawblano_escobark)

Pekalier är en mycket liten hund, vilket gör denna Cavalier och Pekingese ett bra val för lägenhetslivet, men det betyder också att de kanske inte passar för livet med små barn.

De kommer vanligtvis bara att bli cirka 8 tum långa och väga 12 pund men kommer att älska att träffa nya människor och även spendera mycket tid på att skugga sin ägare. De har också en stark doftdrift, vilket antingen kan leda till att de försöker hitta och jaga insekter eller kan leda till några potentiellt skrämmande konfrontationer med katter och andra smådjur.


15. Cockalier (Cavalier King Charles Spaniel x Cocker Spaniel)

https://www.instagram.com/p/CCccpRJlGHc

Att kombinera Cocker Spaniel och Cavalier King Charles Spaniel ger oss en otroligt kärleksfull hund som söker lika mycket uppmärksamhet som generöst ges.

Denna ras kommer vanligtvis att växa till 15 tum lång och kommer att väga upp till 28 pund, så de är av den större storleken på Cavalier-hybrider men behåller sin lilla storlek.

En korsning mellan två spaniels gör denna ras intelligent och lämplig för träning. Det gör dem också energiska och livliga, med en fjäder i steget, och de är vanligtvis starka och motståndskraftiga nog att hantera även små barn, så de kommer att göra ett bra tillskott till din familj. Även om vi alltid skulle rekommendera att övervaka tiden mellan mycket små barn och hundar.


16. Cavapoo (Cavalier King Charles Spaniel x Pudel)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av 𝕄 𝔸 𝔹 𝔼 𝕃 (@fluffballmabel)

De Cavapoo introducerar den populära pudelrasen till Cavalier-linjen. Uppfödare väljer vanligtvis pudelrasen på grund av deras intelligens, men också för att deras päls är mindre irriterande även för de som lider av hundallergier.

Storleken på din Cavapoo kommer att bero på den exakta rasen av förälderpudel, men du bör förvänta dig att din når en höjd på upp till 15 tum och väger upp till 20 pund.

Cavapoo är ett idealiskt sällskapsdjur för alla familjeenheter, inklusive seniorer som bor i en lägenhet och familjer med mindre barn. Men om huset kommer att stå tomt under långa perioder, kan separationsångest få det bättre av denna kärleksfulla ras, och du kanske letar bättre någon annanstans.


17. Cavalier (Cavalier King Charles Spaniel x Labrador Retriever)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av TopDog™️ (@topdogharnesses)

De Cavador kombinerar den populära Cavalier King Charles med världens populäraste hundras, labradoren.

Den resulterande hybridrasen är en större Cavalier-hybrid, som vanligtvis når 20 tum i höjd och upp till 55 pund i vikt.

De är mycket populära familjehusdjur eftersom de älskar att umgås med alla familjemedlemmar, är otroligt ivriga att tillfredsställa sina ägare och de är lätta att träna. De är vänliga och sällskapliga, och de kan vara lite dumma. Du bör dock förvänta dig att din Cavador har mycket energi, och han kommer att kräva regelbundna promenader för att bränna bort denna energi.


18. Pugalier (Cavalier King Charles Spaniel x Mops)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av indi (@indi_the_pugalier_2019)

Mopsen har dykt upp som en av de mest populära raserna under det senaste decenniet eller så, och i Pugalier , hans bästa egenskaper kombineras med de av Cavalier King Charles.

Du kan förvänta dig att en Pugalier når en storlek på cirka 12 tum och väger upp till 20 pund.

Du bör också förvänta dig att de är lojala och lekfulla sällskapshundar som ibland vill tillfredsställa sin ägare, men som också har en envis och egensinnig strimma som hindrar dem från att göra det. De kommer att hålla dig underhållen och road och kommer att blandas väl med barn så att de blir ett fantastiskt husdjur.


19. Cava Inu (Cavalier King Charles Spaniel x Shiba Inu)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Carrie Talbot-Ashby (@carriecakes80)

Cava Inu är en korsning mellan en Cavalier och en Shiba Inu. DeShiba Inuanses inte vara en bra ras för förstagångsägare, särskilt för att de är en stor flygrisk när de inte är i täten och har förmågan att göra en bra flykt från din trädgård eller ditt hus. Som sådan anses Cava Inu också vara en ras som är bäst reserverad för erfarna ägare som vet hur man hanterar denna typ av ras och som kan träna sin hund att få ett utmärkt återkallande utan koppel.

Avdelare 2Varför Cavalier King Charles Spaniel?

Det finns en anledning till att Cavalier King Charles Spaniel har visat sig vara en så populär hund för hybridavel. Det finns faktiskt en lång rad goda skäl.

Mindre raser tenderar att vara mer populära eftersom de är mindre av en handfull, bokstavligt och bildligt. De äter mindre, vilket håller nere de månatliga matkostnaderna, och även om de är friska och energiska hundar, behöver de inte samma motionsnivå som stora hundraser som Huskies. De passar också bättre i ditt knä eller på kanten av sätet än en Grand Danois.

De har en förväntad livslängd på upp till 15 år, vilket anses vara en bra livslängd för en hund av vilken ras som helst. De kan lida av vissa hälsoproblem men är i allmänhet ganska tåliga små djur, och detta är en annan populär egenskap att bära med sig i korsade hundar, särskilt eftersom många ägare tror att hybridkraft ytterligare förhindrar den resulterande hunden från att bli sjuk.

Cavalier är lojal och tillgiven, vilket gör honom till det perfekta husdjuret för singlar, såväl som familjer, och eftersom de inte kräver för mycket motion är de perfekta för människor i nästan alla åldrar. De är en bra följeslagare för seniorer som söker sällskap.

Deras tillgivenhet kombineras också med deras intelligens för att göra Cavalier King Charles Spaniel till en hund som är lätt att träna. Ha några hälsosamma godsaker till hands, var beredd på att upprepa träningspass och skälla inte ut din Cav om han gör fel, och du borde lätt kunna träna honom.

Cavalier King Charles Hybrid raser

Cavalier King Charles är en mycket populär ras bland hundägare. Det är en liten, uppmärksam och rolig hund som är sällskaplig och lojal. De kan tränas ganska lätt, har inga stora energinivåer eller träningskrav och anses generellt vara väldigt lättskötta, vilket spelar en stor roll för att Cavalier är en mycket populär förälderras hos hybridhundar. Ovan har vi listat 19 hybridraser, men det finns många andra som innehåller sällskapshunden Cavalier.


Utvald bildkredit: yourescreened, Wikimedia Commons

Innehåll