4 Legger Dog Shampoo Review (2022 uppdatering) – Fördelar, nackdelar och slutgiltigt utslag

Välj Namnet På Husdjuret

Recensionssammanfattning

Vår slutgiltiga dom

Vi ger 4 Legger Dog Shampoo ett betyg på 4,5 av 5 stjärnor.Värde: Enkel användning: Hudsäker: Kolla pris på Chewy Kontrollera pris på Amazon

Använder ekologiska ingredienser och eteriska oljor, 4 Lägger till hundschampo erbjuder lugnande komfort och vårdar naturligt frisk hud, plus att den är USDA-certifierad organisk enligt höga standarder, vilket gör att din hunds päls ser frisk ut och känns frisk och glänsande. Det är också biologiskt nedbrytbart och med detta verkligt giftfria schampo kan du tvätta dig med sinnesfrid och veta att det inte finns några syntetiska kemikalier inuti.4 Legger är perfekt för en rad olika hudtyper, även de med torr, kliande eller allergibenägen hud. Som en extra bonus tar den inte bort några aktuella behandlingar för loppor och fästingar. Även om den är ganska rinnig, betyder dess högkoncentrerade formel också att du bara behöver använda lite för att få ett bra lödder. 4 Legger erbjuder nio USDA-certifierade ekologiska schampon som alla är milda nog att schamponera valpar med.

 avdelare 94 Legger Dog Shampoo Review – En snabb titt

 4 Legger Dog Schampo Havremjöl Lavendel & Ekologisk kokosnötsolja

Bildkredit: Amazon

Fördelar
 • Certifierad ekologisk av USDA
 • Innehåller inga skadliga tillsatser
 • Skummar lätt
Nackdelar
 • Ganska rinnig konsistens

Specifikationer

Tillverkare: 4Legger
Doft: Olika, inklusive lavendel, pepparmynta, eukalyptus, aloe vera, citrongräs och kokosnöt
Funktioner: Ekologisk, hypoallergen, pH-balanserad, bra för känslig hud, biologiskt nedbrytbar, USDA Organic, helt naturlig
Volym vätska: 16 fl oz
Aktiva ingredienser: Naturliga oljor och eteriska oljor

Ren naturlig rengöring

Med hjälp av ekologisk kokosnötsolja, eterisk citrongräsolja och lugnande aloe vera, tillverkas 4 Legger ekologiskt hundschampo i små omgångar med helt naturliga ingredienser. Det kommer inte att krävas mycket för att bli av med de där intensiva hunddofterna med denna koncentrerade hundschampo – lite räcker långt. Detta schampo är säkert att använda på valpar också och kommer inte att skada ditt husdjur.

En Klåda som är skonsam

4 Leggers hundschampo är gjort med eteriska oljor för att återfukta och främja en slät, glänsande päls utan sulfater och parabener som tillför onödiga kemikalier till din hunds badtid. Utan syntetiska ingredienser klarnar och ger detta schampo en glans till din hunds päls med enbart naturliga och ekologiska ingredienser. På grund av detta är 4 Legger säker, även för nyfödda valpar och seniorhundar. Det är också tvättmedelsfritt utan petrokemikalier.

 4 Lägg till Soothe Dog Shampoo Bildkredit: Amazon Kolla pris på Chewy Kontrollera pris på Amazon

Certifierad ekologisk

Även om många produkter gör anspråk på att vara helt naturligt , få är det verkligen. 4 Legger är ett av få husdjursschampon USDA-certifierade ekologiska enligt mänskliga livsmedelsstandarder. USDA-certifiering betyder att den har utvärderats och godkänts av en oberoende, federal regeringsackrediterad och pålitlig organisation. Certifieringsprocessen inkluderar inspektioner av tillverkningsanläggningen och testning av själva produkten.

Vegan & Cruelty-Free

4 Lägg till hundschampo är vegan och grymhetsfri. Det betyder att schampot inte innehåller några animaliska produkter eller biprodukter och att det inte har testats på djur, plus att schampot endast innehåller växtbaserade ingredienser som kokosolja, hampfröolja och lavendelolja. Dessa ingredienser är fördelaktiga för hundars hud och päls utan att orsaka andra djur lidande.

Rörlig formulering

Vissa människor gillar den rinnande formuleringen av detta schampo och tycker att det är lätt att använda, men andra tyckte att det var svårt att kontrollera appliceringen av denna produkt och slutade använda mer än nödvändigt. Schampot är formulerat för att vara skonsamt mot huden, men det producerar ett rikt lödder som hjälper till att rengöra pälsen och ta bort smuts och skräp. Produkten är vattnig eftersom den inte har konstgjorda petroleumbaserade förtjockningsmedel. Om hudsäkerhet och planetvänliga ingredienser är viktiga för dig är denna vattniga konsistens bara något du måste acceptera.

 Avdelare 3

FAQ

Är detta schampo tårfritt?

Här är affären: tyvärr är det inte tårfritt, men om du av misstag får 4 Legger-schampo i din hunds öga, kan de känna sig obekväma i några minuter, men schampot kommer inte att skada deras ögon i längden. 4 Legger hävdar själva att säkert, rivfritt schampo inte existerar. De säger att för att dölja svedan som orsakas när tvål är i kontakt med ögat på en hund eller en människa, lägger andra produkttillverkare till en bedövande kemikalie till sina tårfria produkter och att kemikalierna de använder för att producera bedövningen har kopplats till förstörelsen av proteiner som är nödvändiga för att ungar ska utveckla sin syn och för vuxna hundar som utvecklar grå starr.

 en walesisk corgi pembroke hund som tar ett bad med schampo

Bildkredit: Masarik, Shutterstock

Är det OK att lägga till andra eteriska oljor till detta schampo?

Vissa användare gillar att lägga till ytterligare eteriska oljor till 4 Legger-schampon, och tillverkaren säger att detta är bra, så länge de eteriska oljorna i fråga är extremt högklassiga - tänk terapeutiska, medicinska eller livsmedelsklassade - och bara en liten mängd är adderat. Människor kanske vanligtvis vill lägga till tea tree-olja som ett antiseptiskt medel.

4 Legger rekommenderar att du blandar din formulering i en liten sats istället för att lägga den till en fullstor flaska. När den väl är in, kan du inte ta ut den! Bara några droppar eteriska oljor bör räcka eftersom de är väldigt starka. Eftersom den tillsatta oljan kan separera, var noga med att skaka den ordentligt mellan användningarna.

Hur luktar det?

De flesta beskriver dessa produkter som att de har en lätt, uppfriskande lukt. De flesta har en antydan av kokosnöt, lite citrus och en växtbaserad underton. Vissa människor säger att doften är överväldigande och obehaglig, även om även personer som är känsliga för lukten säger att den inte verkar dröja kvar på en hunds päls.

 Avdelare 2

Vad användarna säger

Vi har läst olika recensioner och kollat ​​in forumdiskussioner för att ta reda på vad andra användare tycker om den här produkten. Vi har redan nämnt att många användare väljer den här produkten för dess ekologiska certifiering och naturliga ingredienser, varför onlinerecensioner är överväldigande positiva.

Som vissa användare nämner saknas den vattniga formuleringen något i jämförelse med andra produkter. Vissa av dem rapporterar att produkten rinner ut ur flaskan för lätt, så det är lätt att slösa bort produkten om du inte är extremt försiktig. Vissa människor tycker att de olika produktdofterna är överväldigande, medan andra älskar dem och inte kan få nog. Det är bara en fråga om personlig smak när det kommer till doft.

 Bubble Bath en härlig hundchow chow Bildkredit: 135 pixlar, Shutterstock Kolla pris på Chewy Kontrollera pris på Amazon

 Avdelare 5

Slutsats

Sammanfattningsvis är 4 Legger hundschampo ett utmärkt val för dem som letar efter ett organiskt och helt naturligt alternativ. Schampot är tillverkat av högkvalitativa naturliga ingredienser och är fritt från starka kemikalier, sulfater och parabener. Den är gjord med naturliga ingredienser. Den hjälper också till att lindra klåda och inflammation, vilket gör den till ett utmärkt val för hundar med känslig hud och gör att hundens päls känns mjuk, glänsande och frisk. Så om du letar efter ett säkert och effektivt hundschampo, se till att kolla in 4 Legger.