Crave Dog Food Review 2021: Återkallelser, för- och nackdelar

Välj Namnet På Husdjuretlängtar efter hundmatsrecension

längtar efter hundmatsrecension

Vår slutgiltiga dom

Vi ger Crave hundmat ett betyg på 4,1 av 5 stjärnor:Sugen på hundmatär ett ganska nytt husdjursmärke på marknaden som tillhandahåller torr- och våtfoderformler med hög proteinhalt. Detta är ett spannmålsfritt och helt naturligt varumärke som är starkt beroende av köttbaserade magra proteiner för att ge ditt husdjur energi och allmänt välbefinnande.

Liksom all sällskapsmat finns det dock mer i berättelsen än vad man kan se. I Crave hundmatsfallet finns det många fördelar med ditt husdjur, men det finns också några nackdelar som du bör vara medveten om. I artikeln nedan kommer vi att gå igenom all viktig statistik för att hjälpa dig fatta ett välgrundat beslut om detta varumärke. Vi kommer att gå igenom deras ingredienser, formler, näringsvärde, återkallelser och var produkterna tillverkas och hämtas.

Fortsätt läsa för att ta reda på om Crave är något din hund borde längta efter.

Avdelare 1En överblick: De bästa recepten på Crave Dog Food:

Bild Produkt Detaljer
Vår favorit CRAVE Torrt hundfoder för vuxna i ljus orange CRAVE Torrt hundfoder för vuxna i ljus orange
 • Helt naturligt
 • Packad med protein
 • Tillsatt vitaminer och mineraler
 • KONTROLLERA PRIS
  CRAVE spannmålsfri vuxen torr hundmat turkos CRAVE spannmålsfri vuxen torr hundmat turkos
 • Riktig lax är den allra första ingrediensen
 • Tillagas och bearbetas i amerikanska anläggningar
 • Ingen måltid med kycklingbiprodukter
 • KONTROLLERA PRIS
  CRAVE spannmålsfri vuxen torr hundmat Lila CRAVE spannmålsfri vuxen torr hundmat Lila
 • Inga konstgjorda ingredienser
 • Tillsatt vitaminer och mineraler
 • Smakrik smak
 • KONTROLLERA PRIS
  CRAVE Spannmålsfri Paté Våtfoder för vuxna hundar i burk CRAVE Spannmålsfri Paté Våtfoder för vuxna hundar i burk
 • Spannmålsfri våtfoder
 • 100% balanserad kost
 • Gjord i USA
 • KONTROLLERA PRIS

  Crave Dog Food Recenserad

  Sugen på hundmatger ditt husdjur en högprotein, spannmålsfri måltid som finns tillgänglig i antingen torr eller våt formula. De har flera olika recept tillgängliga, dock är de begränsade i valet av recept. Med det sagt, Crave använder riktigt kött som sin första ingrediens, och alla deras produkter är gjorda enligt AAFCOs riktlinjer.

  Vem gör Crave och var produceras den?

  Crave djurfoder tillverkas av företaget Mars Petcare som också äger många andra djurmärken som är välkända och respekterade. Crave är ett ganska nytt varumärke som lanserades 2017 för att ge både hundar och katter en formel så nära deras naturliga kost som möjligt. Det är därför alla deras recept innehåller mycket magert köttbaserat protein och andra viktiga näringsämnen, vitaminer och mineraler.

  Alla detta märkes formler tillagas och förpackas i USA. Deras ingredienser kommer från hela världen, och de är utvalda för sitt naturliga och magra protein. Tyvärr finns det ingen indikation på vilket specifikt land eller region deras ingredienser kommer från, men baserat på deras naturliga formel verkar ingredienserna vara näringsrika.

  Vårt favoriterbjudande just nu Avdelare 3

  30 % RABATT på Chewy.com

  + GRATIS frakt på hundmat och tillbehör

  Spara 30 % nu

  Så här löser du in det här erbjudandet

  Vilka typer av hundar passar Crave bäst för?

  Eftersom protein är ett viktigt näringsämne för alla hundar, är det viktigt i varje formel av husdjursfoder du överväger. Med det sagt, recept som koncentrerar sig på detta näringsvärde och brist på andra (som spannmål) kan vara bättre lämpade för aktiva hundar som brukshundar och andra valpar med hög aktivitetsnivå.

  Som nämnts erbjuder Crave både våt och torr hundmat, och alla deras recept är spannmålsfria. Även om detta är bra för alla husdjur som har vete- eller majsallergier, kan friska spannmål vara mycket fördelaktiga för en hunds diet; som vi kommer att diskutera mer i detalj nedan.

  Det är också intressant att notera att detta märke har fler konserver än torra. Deras recept är uppdelat i två kategorier; den första är patémåltider med tillsatt strimlad kyckling. Den andra är grundläggande köttbaserade formler. Tänk också på att alla deras konserverade måltider är gjorda i standard patéform.

  Se detta inlägg på Instagram

  Ett inlägg delat av Crave Pet Foods (@cravepetfoods)

  Ta en titt på våra alternativ om ditt husdjur föredrar en blöt måltid:

  • Biffpastej med kycklingbitar
  • Kycklingpastej med kycklingbitar
  • Kalkon och lammpastej med kycklingbitar
  • Kalkonpastej med kycklingbitar
  • Nötkött
  • Kyckling
  • Kalkon

  Den torra formeln är mer begränsad i deras recept. Inom dessa måltider kan du hitta följande smaker:

  • Nötkött
  • Kyckling
  • Lamm och vilt
  • Lax och havsfisk

  Vilka typer av hundar kan göra sig bättre med ett annat märke?

  En viktig aspekt av Crave sällskapsdjursfodermärket är deras brist på formler utformade för att rikta in sig på specifika hundbehov. Till exempel erbjuder de inte en valpformulering, seniorersättning, viktkontroll eller något annat alternativ utanför en grundläggande vuxenmåltid.

  Beroende på livsstadiet för din hund, kan de behöva olika dietmåltider för att stödja deras allmänna hälsa. Till exempel görs seniorformler vanligtvis med ingredienser som glukosamin som hjälper mot ledvärk och svullnad. Inte nog med det, utan detta tillskott tillsätts också som en förebyggande åtgärd mot artrit och andra åkommor hos din yngre hund. Om du har en åldrande hund som behöver en bra ledstödjande formel rekommenderar vi denBlue Buffalo Life Protection Dry Dog Formula.

  Ett annat exempel är valpar. Växande hundar kräver olika näringsämnen och kosttillskott för att stödja deras tillväxt och övergripande hälsa. De behöver mer fett, fibrer och andra näringsämnen för hjärna, ben, tänder och ögon som hjälper dem att växa till starka, energiska hundar. Om du har en valp, provaTaste Of The Wild Spannmålsfritt högprotein torrt valpfoder.

  Förutom dessa två livsstadier finns det också andra fall där specifika formler är fördelaktiga. Saker som viktkontroll, begränsade ingrediensdieter och måltider av stora eller små raser kommer alla med specifika ingredienser baserat på deras näringsbehov.

  Slutligen, alla hundar som har en budget bör vara medvetna om att detta märke är lite dyrare. Inte för att det är den mest astronomiskt prissatta formeln, men den är dyrare än den genomsnittliga sällskapsdjursmaten.

  Sugen på spannmålsfri högprotein vuxen

  Diskussion om de primära ingredienserna (bra och dåliga)

  Precis som formlerna och recepten som finns tillgängliga inom ett varumärke är viktiga, är näringsvärdet och ingredienserna lika mycket det. Som utlovat ville vi basera på de proteinrika, spannmålsfria ingredienserna som används i detta märke. Vi kommer också att ge dig en uppfattning om den torra och våta formulans näringsinnehåll.

  Spannmål

  Spannmålsfria hundmatsrecept har blivit allt populärare de senaste åren. Djurägare har upptäckt att de är skonsammare mot sitt husdjurs mage, plus att de eliminerar alla glutenallergier som ditt husdjur kan lida av. Med detta sagt har många experter funnit att denna typ av hundmat inte nödvändigtvis är det hälsosammaste valet för din hund.

  Vissa spannmål, som vitt ris, kan verkligen vara svårare att smälta, men hälsosammare alternativ som brunt ris och fullkorn ger mycket näringsvärde i ditt husdjurs mat. Dessutom lider mindre än 1 % av hundarna av glutenkänslighet.

  Med det sagt har den spannmålsfria formeln börjat bli något kontroversiell på grund av deras brist på viktiga näringsämnen som din hunds naturliga kost skulle ge dem. Inte bara det, utan en annan undergång av spannmålsfria formler är ingredienserna som tillsätts för att ersätta dessa spannmål. I många fall kan dessa varor ha mindre näringsmässiga fördelar än deras glutenmotsvarigheter.

  Se detta inlägg på Instagram

  Ett inlägg delat av Crave Pet Foods (@cravepetfoods)

  Protein

  Protein är oerhört viktigt för alla hundar. Det tillåter dem att vara friska och energiska, plus att det ger många andra viktiga funktioner som att bygga starka muskler och tillhandahålla aminosyror.

  Magra proteiner är den bästa källan för din valp; Men många märken lägger till ytterligare ingredienser till sina hundmat för att öka proteinnivån. Till exempel innehåller kycklingbaserade produkter mycket fukt, vilket ökar den totala vikten av den första ingrediensen. Med vattnet borttaget skulle kycklingen falla till en lägre koncentration i måltiden, medan ingredienser som linfrön ökar proteinhalten.

  Många djurfodermärken använder också köttmåltider som en bra källa till protein och andra näringsämnen. Många människor drar sig för denna ingrediens eftersom de tror att den inte är näringsrik för ditt husdjur. Så är dock inte fallet.

  Köttmjöl är de renderade delarna av djuret som kokas ner och görs till ett pulver. När den processen är klar, hamnar du med ett ämne som främst är näringsämnena och andra kosttillskott. Det du vill hålla dig borta från är biproduktmåltider som innehåller djurdelar som inte har någon nytta för din hund.

  Vi är glada att kunna säga att Crave inte använder några biprodukter i sina formler. Du bör också notera att måltiden som används i en given formel bara är så bra som dess källa.

  Näringsvärde

  När du avgör om en formel har en lämplig mängd protein och andra värden som fett och fibrer eller inte, vill du ta en titt på märkningen. FDA kräver att alla husdjursfoder märker sina produkter med inte bara ingredienserna utan också det dagliga näringsinnehållet.

  AAFCO ger riktlinjer för vad som är hälsosamt för ditt husdjur i denna kategori. Nedan har vi gett dig det genomsnittliga näringsvärdet på både våt- och torrfoder.

  VåtBlöt med strimlorTorr
  Protein12 %13,5 %40 %
  Fett5 %6 %16 %
  Fiber1 %1 %6 %
  Kalorier376 kcal112 kcal379 kcal

  En snabb titt på Crave Dog Food

  Fördelar
  • Helt naturlig formel
  • Högt proteininnehåll
  • Spannmålsfri
  • Inga konstgjorda ingredienser
  • Ingen vete majs eller soja
  • Tillverkad med AAFCOs riktlinjer
  Nackdelar
  • Formler för sista livsstadiet
  • Dyrare
  • Saknar näringsämnen från gröna

  Ingrediensanalys

  Kalorifördelning:

  Avdelare 2

  ** Crave with Protein from Chicken valdes ut för att representera en genomsnittlig uppdelning av märkets produkter

  Vid det här laget ville vi gå lite mer på djupet i de specifika ingredienserna i både de våta och torra formlerna. Som nämnts var varumärket Crave inspirerat av din hunds naturliga diet, och det är fritt från konstgjorda ingredienser, soja, majs, vete och köttbiprodukter.

  Utöver det ger detta djurfodermärke mycket näringsvärde förutom protein. Dessa måltider innehåller vitaminer och näringsämnen som biotin, Omega 3 och 6, vitamin B och D, plus probiotika som främjar en hälsosam matsmältning och immunförsvar.

  För att den här artikeln inte ska bli hopplöst lång kommer vi att koncentrera våra ansträngningar på några av de mer tvivelaktiga ingredienserna och vad de betyder.

   Karragenan:Denna ingrediens används vanligtvis som en kylare, och den ersätter förmodligen spannmålsingredienser. Karragenan är svårt att smälta och har lite eller inget näringsvärde. Linfrö:Linfrö är ett antiinflammatoriskt medel som kan hjälpa njurarna och till och med artrit. Även om detta inte är en dålig produkt, bör du notera att den också kan användas för att öka proteinnivån i ditt husdjurs mat. Betmassa:Torkad betmassa är en kontroversiell ingrediens som har hittats i Craves burkformel. Många experter tror att det finns mycket fibrer och protein i detta föremål, men andra tror att i koncentrerade doser kan det vara ohälsosamt för ditt husdjur. Vi nämner detta, eftersom det står högt upp på ingredienslistan. Torkad öljäst:Detta är en annan något kontroversiell ingrediens som kan ha många näringsmässiga fördelar för din hund, men i stora mängder har den också varit känd för att orsaka uppblåsthet vilket är ett cigaretttillstånd som kan vara dödligt. Ärtprotein:Ärtprotein används mer som ett fyllmedel än något annat. Även om ärter kan ha sina fördelar, har saker som ärtprotein eller pulver lite värde. Alfalfa måltid:Detta är en ingrediens som står ganska högt upp på torrreceptets ingredienslista. Alfalfa kan ha många fördelar men det kan också hämma vitaminer och näringsämnen från att absorberas i ditt husdjurssystem. Salt:När det kommer till natrium vill du hålla nivåerna i ditt husdjursfoder så låga som möjligt. I det här fallet visas dessa salt mer än halvvägs upp på listan, det är lägre än det är i andra typiska torrfoder för hundar.

  Minns historia

  När denna artikel skrevs, har Crave sällskapsdjursfoder inte haft några återkallelser. Du vill dock komma ihåg att när du tittar på återkallelser vill du ta hänsyn till företaget som tillverkar och producerar maten, eftersom de är ansvariga för resultatet av slutprodukten. Det är också de som kommer att utfärda eventuella återkallelser.

  Med detta sagt har Mars Petcare haft sin beskärda del av återkallelser tidigare. Senast återkallade de frivilligt Cesar filet mignon våt hundmat efter att plastbitar hittades i behållarna.

  CRAVE spannmålsfri vuxen högprotein naturligt torr...

  Recensioner av de 2 bästa recepten på Crave Dog Food

  1. Sugen på spannmålsfritt högprotein vuxen nötkött & kyckling torrt hundmat

  CRAVE spannmålsfri vuxen högprotein naturligt torr... 2 737 recensioner CRAVE spannmålsfri vuxen högprotein naturligt torr...
  • Innehåller en (1) 22 lb. påse med CRAVE High Protein Adult Grain Free With Protein from Chicken All...
  • Inspirerad av deras vargförfäders dieter, är CRAVE vuxenhundmat gjord med riktiga ingredienser...
  Kolla pris på Chewy Kontrollera pris på Amazon

  Detorr formel för nötkött och kycklingär ett av de mer populära recepten i Crave-hundmatslinjen. Den är gjord med helt naturliga ingredienser som innehåller mycket magert näringsrikt protein. Det är också ett spannmålsfritt barn som inte har några vete, majs, soja eller köttbiprodukter. Dessutom finns det inga konstgjorda ingredienser.

  Denna måltid har många tillsatta vitaminer och mineraler för att stödja din valps allmänna välbefinnande. De använder en blandning av omega, vitaminer och deras patenterade probiotika för att upprätthålla din hunds matsmältnings-, immun-, kardiovaskulära och muskelhälsa. Med detta sagt bör du notera att denna måltid är svårare att smälta än andra. Det rekommenderas inte heller för valpar för äldre hundar.

  Fördelar
  • Helt naturligt
  • Packad med protein
  • Inga konstgjorda ingredienser
  • Majs, soja, vetefri utan biprodukter
  • Tillsatt vitaminer och mineraler
  Nackdelar
  • Svårt att smälta
  • Rekommenderas inte för valpar eller seniorhundar

  2. Längtar efter spannmålsfritt högprotein lamm- och vilttorrt hundfoder

  Avdelare 2 1 701 recensioner CRAVE spannmålsfri vuxen högprotein naturligt torr...
  • Innehåller en (1) 22 lb. påse med CRAVE High Protein Adult Grain Free With Protein from Lamb All...
  • Inspirerad av deras vargförfäders dieter, är CRAVE vuxenhundmat gjord med riktiga ingredienser...
  Kolla pris på Chewy Kontrollera pris på Amazon

  Dettatorrt hundmjöl av lamm och viltär en annan spannmålsfri, helt naturlig formel från Crave Pet Foods. Den är designad för att likna dina hundar och naturlig kost så nära som möjligt. Med detta sagt innehåller den många vitaminer, mineraler och näringsämnen inklusive omegas, patenterade probiotika och andra kosttillskott för att hålla din hund glad och frisk. Tänk dock på att denna formel kan vara svårare att smälta, särskilt med högre proteinnivåer.

  Crave lamm och viltkött är en favorit bland hundpubliken. Lista välsmakande Chow innehåller och inga konstgjorda ingredienser, majs, vete, soja eller köttbiprodukter. Den är tillverkad i en USA-baserad AAFCO-reglerad anläggning med ansvarsfulla ingredienser som gynnar din hund. Den enda andra nackdelen med detta alternativ är Adeles svarta essentiella näringsämnen som spannmål skulle ge yngre hundar.

  Fördelar
  • Helt naturligt
  • Inga konstgjorda ingredienser
  • Inga majs, vete, soja eller köttbiprodukter
  • Tillsatt vitaminer och mineraler
  • Smakrik smak
  Nackdelar
  • Svårt att smälta
  • Rekommenderas inte för yngre hundar

  Vad andra användare säger

  Om du är som de miljontals andra shoppare där ute som litar på andras rekommendationer, kommer du att dra nytta av kommentarerna nedan. Vi har hämtat några av våra favoritrecensioner av Crave djurfodermärket och lagt till dem för din bekvämlighet.

  Chewy.com

  Jag har en bullterrier som är allergisk mot såååå många saker. Jag har haft svårt att hitta rätt mat för honom. Han kommer att få provinfektioner i öronen och nässelutslag om det inte är rätt. Denna mat har fått hans hud att se fantastisk ut. Han är rosa och inte röd! Han kliar inte heller som han var.

  PetSmart.com

  Min familj har en kvinnlig sockerrörskorso och en rottweilerhane. Corso är väldigt liten medan vår rottie är enorm. Vi ändrade hennes kost från torrfoder till våt Crave, och hon avslutar den inom en minut och kan inte vänta med att äta!

  Om du vill dyka djupt in i världen av sällskapsdjursrecensioner, finns det inget bättre ställe än Amazon. De kommer inte bara att ge detaljerade kommentarer om alla olika recept, utan de kommer också att ge dig ärliga och tydliga förväntningar på vad denna mat kommer att leverera. Om du vill ta en närmare titt, kolla in recensionernahär.

  Vårt favoriterbjudande just nu

  30 % RABATT på Chewy.com

  + GRATIS frakt på hundmat och tillbehör

  Spara 30 % nu

  Så här löser du in det här erbjudandet

  Slutsats

  Övergripande,Sugen på hundmatär en helt naturlig, spannmålsfri, proteinrik måltid som din valp kommer att njuta av. Den är gjord med många olika vitaminer, kosttillskott och näringsämnen. Craves olika recept är älskade av de flesta hundar, men de saknar specifika kostbehov.

  Som vi nämnde är detta märke lite dyrare än ditt genomsnittliga husdjursfoder. Du kan hitta detta på hyllorna i djuraffärer som PetSmart och Chewy.com. Du kan också hitta den i några av de stora lådbutikerna som Wal-Mart och naturligtvis Amazon. Vi hoppas att du har njutit av recensionen ovan och att den har gett dig en tankeställare om detta djurmärke.

  Innehåll