Diamond Naturals hundfoderrecension: Återkallelser, för- och nackdelar

Välj Namnet På Husdjuretdiamond naturals hundmat recension

diamond naturals hundmat recensionRecensionssammanfattning

Vår slutgiltiga dom

Vi ger Diamond Naturals hundmat betyget 4,5 av 5 stjärnor.Introduktion

Diamond Naturals hundmatär en mängd över genomsnittet kvalitetsrecept från företaget Diamond för husdjursprodukter. Det marknadsförs som en högkvalitativ produkt med en avsevärt lägre prislapp än de flesta premium- eller populära matvarumärken. Diamond Naturals Dog Food har ett brett utbud av olika recept att välja mellan, inklusive begränsade ingredienser och spannmålsfria dieter. Ta reda på om Diamond Naturals är ett bra alternativ för din hund:En överblick: De bästa Diamond Naturals hundmatsrecepten:

Bild Produkt Detaljer
Vår favorit Vinnare Diamond Naturals vuxen av stor ras Diamond Naturals vuxen av stor ras
 • Gjord med lammmjöl
 • Tillsatt kraftfulla antioxidanter
 • Designad för stora hundraser
 • KONTROLLERA PRIS
  Andra plats Diamond Naturals Vuxen liten ras Diamond Naturals Vuxen liten ras
 • Kyckling är den första ingrediensen
 • Förstärkt för små hundraser
 • Inga fyllmedel som majs, vete eller soja
 • KONTROLLERA PRIS
  Tredje plats Diamond Naturals valp av stor ras Diamond Naturals valp av stor ras
 • Mycket lättsmält recept
 • Gjord för valpar av stora raser
 • Inga färger eller konserveringsmedel tillsatta
 • KONTROLLERA PRIS
  Diamond Naturals Light Formula Diamond Naturals Light Formula
 • Näringsrik
 • Riktigt lammprotein
 • Gjord för överviktiga hundar
 • KONTROLLERA PRIS
  Diamond Naturals Skin & Coat Formula Diamond Naturals Skin & Coat Formula
 • Spannmålsfri köttbit
 • Gjord på vildfångad lax
 • Komplett och balanserad näring
 • KONTROLLERA PRIS

  Avdelare 8

  Diamond Naturals Hundfoder Recenserad

  Om Diamond Pet Foods

  Diamond Naturalsär en samling recept från det stora sortimentet av produkter från företaget Diamond Pet Foods. Diamond Pet Foods, som startade på 1970-talet, är ett familjeägt företag i USA som tillverkar sina egna produkter. De har många säkerhets- och teståtgärder för att säkerställa kvaliteten på deras ingredienser, men de har ställts inför några återkallelser och stämningar oavsett de stränga standarder de har satt. Men Diamond Pet Foods har funnits i 50 år, så deras recept, ingrediensstandarder och säkerhetsåtgärder har förbättrats sedan dess.

  Vilka typer av hundar passar Diamond Naturals bäst för?

  Diamond Naturals hundmat är bäst för budgethundägare som letar efter hundmat som är över genomsnittet i kvalitet. Även om det inte är det bästa av det bästa, är det ett av de bättre alternativen som finns. Med andra ord: Diamond Naturals är ett bra matval om du inte vill offra kvalitet för värde.  Vilka typer av hundar kan göra sig bättre med ett annat märke?

  Om du letar efter kvalitet framför alla andra standarder rekommenderar vi att du provar Nutro Wholesome Essentials för bättre kvalitet och högre näringsinnehåll. Om du inte vill spendera mycket, är ett annat möjligt märke att prova Rachael Ray Nutrish-serien med hundmat.

  Minns historia

  Sedan Diamond Pet Foods har funnits sedan 1970-talet har det haft några återkallelser. Två återkallelser inträffade under samma månad för eventuell salmonellakontamination, samt ett fall under föregående månad. Tack och lov var den senaste kända återkallelsen 2013, så det har gått en betydande tid sedan den senaste återkallelsen utfärdades.

  2013

  2012

   Maj -FDA återkallade utvalda påsar med torrfoder för små raser på grund av eventuell salmonellakontamination. Maj -FDA skickade ut en massiv återkallelse av alla Diamond Pet Foods för eventuell salmonella april –FDA återkallade utvalda påsar med Naturals och Puppy torrt hundmat för eventuell salmonellakontamination

  2005

   december –FDA återkallade flera påsar med Diamond torr hundmat för eventuellt aflatoxin som finns i maten.

  Bildkredit: Untitled, Wikimedia

  Diskussion om de primära ingredienserna

  1. Helt kött: Bra

  I mest av Diamond Naturals hundmatsrecept är den första eller andra ingrediensen helt kött. Undantaget är Diamond Naturals Large Breed Adult Lamb Meal & Rice Formula Dry Dog Food, som endast använder lammmjöl.

  Helt kött är avgörande för hundmat av hög kvalitet och rätt proteinintag. Även om helt kött förlorar upp till 70 % av sin vikt när det bearbetas, är det en ingrediens som fortfarande inte bör hoppa över. Helt kött är en naturlig del av en hunds kost och bör listas som en av de fem bästa ingredienserna.

  två. Köttmåltider: Utmärkt

  Diamond Naturals listar fjäderfä, fisk och andra köttmåltider som en av deras primära ingredienser. Detta är ett bra tecken eftersom kötträtter är näringsrika på protein utan att förlora sin storlek under bearbetning och tillagning. Köttmåltider är inte detsamma som biprodukter och innehåller bara de rena, nödvändiga delarna av djuret. Biprodukter bör undvikas om möjligt eftersom de främst används som fyllmedel för att minska kostnaderna.

  3. Ris: Bra

  Ris är en av deras populära källor till kolhydrater. Som spannmål kanske det inte är idealiskt för din spannmålsfria hund. De flesta hundar har dock inte spannmåls- eller risallergier. Ris kan vara en utmärkt källa till kolhydrater och protein , så vi letar alltid efter ris och andra hälsosamma spannmål i hundmat. Testa alltid ny mat i små doser och med råd från en veterinär vid eventuell allergi.

  Fyra. Potatis, linser och ärter: potentiellt problem

  Spannmålsfria dieter förlitar sig vanligtvis på potatis, linser och ärtor som former av spannmålsfria kolhydrater. Även om detta kan fungera för en liten andel av hundar som är allergiska mot spannmål FDA skickade nyligen ut en massåterkallelse av all spannmålsfri hundmat. Anledningen beror på en koppling av hjärtsjukdomar och spannmålsfria dieter som använder potatis, linser och ärtor i sina recept. Även om studierna fortfarande är lite oklara, är det så grundläggande att prata med din hunds veterinär för att se vilka alternativ du har.

  Avdelare 5

  Recensioner av de 2 bästa Diamond Naturals hundmatsrecepten

  1. Diamond Naturals Vuxen Lammmjöl & Risformel Torrfoder för vuxna

  Diamond Naturals Vuxen lammmjöl & risformel Torrfoder för hundar - stor ras

  Kontrollera senaste pris

  Diamond Naturals Vuxen lamm av stor rasMeal & Rice Formula Dry Dog Food är torr hundfoder av anständig kvalitet. Den är designad och förstärkt speciellt för stora hundraser för att få dennödvändiga vitaminer och mineralerför deras storlek. Den är gjord med lammmjöl som första ingrediens, som är en proteinrik ingrediens med ytterligare hälsofördelar. Diamond Naturals är också på den överkomliga sidan av hundmatsmarknaden, så du kommer att kunna hålla dig under din månadsbudget om du byter till detta foder. Däremot finns inget helt lammkött listat, vilket är viktigt för hundar att ha i maten.

  Ingrediensfördelning:

  diamant naturlig vuxen stor ras

  Fördelar
  • Designad speciellt för stora hundraser
  • Gjord med lammmjöl
  • På den överkomliga sidan
  Nackdelar
  • Inget helt lammkött listat

  2. Diamond Naturals småraser för vuxna kyckling & risformel torrfoder för hundar

  Diamond Naturals Småras Vuxen Kyckling & Risformel Torrfoder för hundar

  Kontrollera senaste pris

  Diamond Naturals Vuxen kyckling och risformel för små raserTorrfoder för hundar är ett torrfoder av hög kvalitet som är över genomsnittet för små och lekfulla vuxna hundar. Den är gjord med kyckling som den första ingrediensen, vilket är ett gott tecken när man tittar på hundmatsingredienser. Den är inte gjord med fyllmedelsingredienser som andra undermåliga märken, som förlitar sig på majs-, soja- och veteprodukter för att minska kostnaderna. Det är också förstärkt för små raser, som har andra kostbehov än sina större kusiner. Men kyckling är ett potentiellt allergen, så det kanske inte är ett lämpligt alternativom din hund har foderallergier.

  Garanterad analys:

  Råprotein: 29 %
  Råfett: femton%
  Fukt: 10 %
  Fiber 3 %
  Omega 6 fettsyror: 2,4 %
  Fördelar
  • Kyckling är den första ingrediensen
  • Inga fyllmedel som majs, vete eller soja
  • Förstärkt för små hundraser
  Nackdelar
  • Kyckling är ett potentiellt allergen

  Avdelare 7

  Vad andra användare säger

  Diamond Pet Foods har funnits tillräckligt länge för att testas och granskas av hundratals kunder och proffs. Här är vad alla säger om Diamond Pet Foods:

   HerePup –Den övergripande kvaliteten på ingredienserna verkar vara över genomsnittet... Hundmatsguru –De flesta diamantmat ger bra näring till en rimlig kostnad... Amazon –Som husdjursägare dubbelkollar vi alltid med Amazon-recensioner från köpare innan vi köper något. Du kan läsa dessa genom att klicka här .

  Vårt favoriterbjudande just nu

  30 % RABATT på Chewy.com

  + GRATIS frakt på hundmat och tillbehör

  Spara 30 % nu

  Så här löser du in det här erbjudandet

  Slutsats

  Diamond Naturals hundmatär ett bra alternativ för hundägare som vill ha mer ut av sitt värdefulla hundfoder, utan de fyllmedel som följer med. Även om företaget har haft flera rädsla för salmonellakontamination, har företaget alltid gått igenom stora ansträngningar för att åtgärda eventuella problem. Om du letar efter hundmat med bättre kvalitet än genomsnittet bör Diamond Naturals finnas på din lista.

  Utvald bildkredit: Diamond Naturals

  Innehåll