Hur mycket kostar en australisk herde? (2022 prisguide)

Välj Namnet På HusdjuretMed sin outtömliga energi, vänliga och sociala personligheter och okrossbara lojalitet, Australian Shepherd är en fröjd att äga. De är mycket intelligenta brukshundar med massor av uthållighet, vilket gör dem till idealiska träningspartners och underbara familjehusdjur.Om du funderar på att ta med en av dessa energiska hundar hem, kommer det att hjälpa dig att få en bra uppfattning om vilka kostnader du kan förvänta dig, förutom det ursprungliga inköpspriset. I den här artikeln tittar vi på alla utgifter som du behöver budgetera för när du tar hem en Australian Shepherd 2021. Låt oss dyka in!

avdelare 10

Australian Shepherd Pris: Engångskostnader

Även om vi starkt rekommenderar att du köper en australisk herde från en välrenommerad uppfödare eftersom det kommer att säkerställa den bästa hälsan för din hund, finns det några andra alternativ också. En uppfödare kan också svara på alla frågor du kan ha om rasen, och du kommer att kunna träffa föräldrarna och få en god uppfattning om deras temperament.

leende australiensisk herde som vajar i fältet

Bildkredit: Daniel Albany, PixabayGratis australiensiska herdar

Om du har tur kan det finnas en australiensisk herde i närheten som behöver ett hem. Många bestämmer sig för att köpa en av dessa hundar på grund av deras vänliga natur och vackra utseende men inser inte hur mycket energi de har, och de kan inte uppfylla sina träningskrav. I dessa fall ger de ofta bort hunden gratis till ett bra hem, och du kan till och med få några tillbehör, som sängar och leksaker också!

Australian Shepherd Adoption

 • Välj Namnet På Husdjuret  Med sin outtömliga energi, vänliga och sociala personligheter och okrossbara lojalitet, Australian Shepherd är en fröjd att äga. De är mycket intelligenta brukshundar med massor av uthållighet, vilket gör dem till idealiska träningspartners och underbara familjehusdjur.  Om du funderar på att ta med en av dessa energiska hundar hem, kommer det att hjälpa dig att få en bra uppfattning om vilka kostnader du kan förvänta dig, förutom det ursprungliga inköpspriset. I den här artikeln tittar vi på alla utgifter som du behöver budgetera för när du tar hem en Australian Shepherd 2021. Låt oss dyka in!

  avdelare 10

  Australian Shepherd Pris: Engångskostnader

  Även om vi starkt rekommenderar att du köper en australisk herde från en välrenommerad uppfödare eftersom det kommer att säkerställa den bästa hälsan för din hund, finns det några andra alternativ också. En uppfödare kan också svara på alla frågor du kan ha om rasen, och du kommer att kunna träffa föräldrarna och få en god uppfattning om deras temperament.

  leende australiensisk herde som vajar i fältet

  Bildkredit: Daniel Albany, Pixabay  Gratis australiensiska herdar

  Om du har tur kan det finnas en australiensisk herde i närheten som behöver ett hem. Många bestämmer sig för att köpa en av dessa hundar på grund av deras vänliga natur och vackra utseende men inser inte hur mycket energi de har, och de kan inte uppfylla sina träningskrav. I dessa fall ger de ofta bort hunden gratis till ett bra hem, och du kan till och med få några tillbehör, som sängar och leksaker också!

  Australian Shepherd Adoption

  • $0-$300

  Även om det är fantastiskt att få din valp från en uppfödare, är adoption ett underbart sätt att ge en hund i nöd ett kärleksfullt hem. Adoptionshem kan ha renrasiga australiensiska herdar tillgängliga, eller så kan du be dem hålla utkik efter en, men detta kommer troligen att vara en hybrid. Detta är det enda problemet med adoption; du kommer inte att veta den exakta härstamningen av din hund eller om de är en renrasig hund. Vissa myndigheter kan ha en viss historia om hunden, men i de flesta fall vet du inte.

  Adoptionskostnaderna ska täcka räddnings- och primärvårdskostnaderna och är vanligtvis inte så mycket. De kan dock inkludera kastrering och kastrering, vaccinationer och mikrochips, vilket kan driva upp kostnaderna lite. Trots det kommer det att vara billigare än att köpa från en uppfödare, och du kommer att rädda en hund i processen!

  Australian Shepherd Breeders

  • $800-$1800

  Beroende på uppfödaren och tillgängligheten i ditt område kan en australisk herdevalp kosta mellan $800-$1 800 och till och med vara högre i vissa fall. I genomsnitt kan du räkna med att betala runt 1 000 USD. Om du har sett några valpar annonseras för $500 eller mindre, bör detta höja röda flaggor eftersom det finns en god chans att de kommer från en valpfabrik av något slag - en bransch som du inte vill stödja.

  Australian Shepherd Pris: Inledande installation och tillbehör

  • $50-$500

  Förutom kostnaden för att köpa din Australian Shepherd, finns det andra viktiga installationskostnader, speciellt om du är en hundägare för första gången. Om du redan äger hundar eller har tidigare, kanske du redan har några av dessa föremål och kan därmed spara pengar. Dessutom kan vissa av dessa initiala kostnader ha tagits hand om av adoptionsbyrån.

  australisk herde som ligger i skogen

  Bildkredit: torstensimon, Pixabay

  Avdelare 4

  Lista över Australian Shepherd Care Supplies och kostnader

  ID-tag och krage $15-$30
  Kastrering/kastrering $150-$300
  Röntgenkostnad $100-$250
  Ultraljudskostnad $250-$500
  mikrochip $45-$55
  Tandrengöring $150-$500
  Säng $15-$100
  Nagelklippare (valfritt) $5-$20
  Borste (valfritt) $5-$45
  koppel $10-$40
  Låda (valfritt) $20-$100
  Leksaker $10-$100
  Bärare $20-$80
  Mat- och vattenskålar $10-$50
  Initiala vacciner 100 USD
  Mat $50-$100

  Hur mycket kostar en australisk herde per månad?

  • $80-$150 per månad

  Som med alla hundar, kommer din största månatliga utgift att vara mat och godsaker. Kostnaden kommer att bero på kvaliteten på maten som du väljer att mata din Shepherd, men du kan förvänta dig att betala någonstans mellan $50 och $100 för en månads leverans av kvalitetshundmat och några hälsosamma godsaker.

  Utöver denna kostnad finns det veterinärbesök, sjukförsäkring, utbildnings- och träningskostnader (om det behövs) och eventuella skötselkostnader att ta hänsyn till.

  Australian Shepherd

  Bildkredit: Torstensimon, Pixabay

  Australian Shepherds hälsovårdskostnader

  • $50-$100 per månad

  Det första året av ägandet av din Shepherd kommer att vara det dyraste inom hälso- och sjukvården på grund av vaccinationer, kontroller, mikrochips och kastrering och kastrering, men kostnaderna kommer att minska avsevärt efter detta. Den exakta kostnaden beror på din hunds ålder och hälsa, men du kan i allmänhet budgetera runt 100 USD per månad, bara för att vara säker.

  Australian Shepherd Food Kostnader

  • $50-$100 per månad

  Beroende på vilken mat du väljer att mata din Shepherd, kan de månatliga kostnaderna variera kraftigt. Hundmat av god kvalitet kan kosta allt mellan $50-$100 i månaden, och mängden som din hund äter beror på deras ålder och aktivitetsnivåer. Vi rekommenderar starkt att du matar din hund med den bästa kvalitetsmaten du har råd med, eftersom detta kommer att gynna deras allmänna hälsa långt in i framtiden.

  Australian Shepherd Grooming kostnader

  • $0-$50 per månad

  Grooming kan inte kosta dig något om du bestämmer dig för att ta hand om det själv, utöver den initiala kostnaden för att köpa tillbehör. Även om professionell grooming är bekvämt, kan det vara dyrt och kan kosta dig $40-$60, beroende på frisören och vad som görs. En sak är säker, Australian Shepherds har en lång päls som behöver skötas regelbundet för att förhindra knutning, oavsett vilken väg du väljer.

  Australian Shepherd-mediciner och veterinärbesök

  • $50-$10 per månad

  Valpar behöver många vaccinationer under sitt första år, vilket innebär flera veterinärbesök. Ett veterinärbesök kan kosta allt mellan $50-$120, tillsammans med den extra kostnaden för vaccinationerna. Det är svårt att ge en exakt siffra eftersom det kan bero på veterinären och vaccinerna som din hund behöver, men runt 1 000 USD för året är en bra uppskattning att utgå ifrån.

  Australian Shepherd

  Bildkredit av: Marrisu, Pixabay

  Australian Shepherd Pet försäkringskostnader

  • $10-$100 per månad

  Husdjursförsäkring är en bra idé för alla hundar, men speciellt för renrasiga hundar som australiensiska herdar. Det finns olika alternativ tillgängliga som har olika täckningsnivåer, beroende på hur mycket du är villig att betala, men grundläggande täckning kan börja för så lite som $10 i månaden.

  Australian Shepherds miljöunderhållskostnader

  • $0-$15 per månad

  Miljövård kostar inte mycket när det kommer till hundar. Om du bor i staden måste du dock städa efter din hund, och en bajsskopa och plastpåsar kommer väl till pass! Utöver det kan du behöva byta ut några tuggade bohag!

  Poop scoop (engångsköp) $10-$30
  Bajspåsar i plast $15-$30

  Underhållningskostnader för Australian Shepherd

  • $0-$50 per månad

  Allt du behöver för att underhålla en Australian Shepherd är en stor gräsmatta och en boll! Hundar är lyckligast när de leker med sina ägare och behöver vanligtvis inte mycket annat i form av underhållning än regelbunden interaktion. Det finns naturligtvis olika leksaker och hundspel som kan lägga till underhållning för din hund, och dessa kan vara hur dyra eller billiga du vill.

  australisk herde

  Bildkredit: JitkaP, Shutterstock

  Avdelare 3

  Total månatlig kostnad för att äga en australisk herde

  • $80-$200 per månad

  Förutom det första året av ägande är den månatliga kostnaden för att äga en australisk herde rimlig och absolut inte mycket mer än de flesta andra raser. Den genomsnittliga månatliga kostnaden kommer till stor del att bero på maten som du väljer att mata din hund, priset på husdjursförsäkring och om du förlitar dig på professionell skötsel eller gör det själv.

  Ytterligare kostnader att inkludera

  Som med att äga vilket husdjur som helst, finns det extra kostnader som du bör ta med i din budget. Även om dessa mestadels kommer att vara tillfälliga utgifter, är det en bra idé att spara till en regnig dag.

  Du kan behöva en hundvakt när du åker på semester eller bestämmer dig för att dinShepherd behöver professionell utbildning. Dessutom kan det finnas en tid då du inte kan träna dem så mycket som du vill, och du måste göra det anlita en hundutövare att hjälpa. Slutligen kan nödsituationer komma från ingenstans, och om du inte har en försäkring kommer du gärna att lägga undan besparingar för säkerhets skull.

  Att äga en Australian Shepherd på en budget

  Vissa aspekter av att äga en Australian Shepherd är till stor del utom din kontroll. Din hund behöver äta - helst den bästa maten du har råd med - och försäkrings- och veterinärräkningar är vanligtvis huggna i sten, vilket gör det ganska svårt att äga en av dessa hundar på en budget. Det bästa du kan göra för att lindra några av dessa utgifter är att ge dem en hälsosam kost eftersom detta förhoppningsvis kommer att minska sjukdomen och därför kommer veterinärbesöken senare. Att spendera mer interaktiv tid med din hund och mindre på leksaker kan också spara lite pengar.

  blåögd australisk herde

  Bildkredit: eather Skau, Shutterstock

  Spara pengar på Australian Shepherd Care

  Det bästa sättet att spara pengar på att ta hand om din Australian Shepherd är att ta hand om deras skötselbehov och träningsbehov själv. Detta kommer att spara hundratals dollar per år, och din relation med din hund kommer att bli desto bättre för det också!

  Avdelare 5

  Slutsats: Australian Shepherd Price

  Att äga vilken hund som helst är inte utan kostnader, och det är en utmärkt idé att ha en grundläggande förståelse för kostnaderna innan man gör det långsiktiga åtagandet att ta hem en australisk herde. Dessa hundar kan trots allt leva i över ett decennium och kosta dig tusentals dollar under den tiden, så ju mer du kan budgetera för, desto mindre stressande blir upplevelsen.

  Oavsett kostnaderna är det verkligen värt varenda krona att äga en renrasig hund som en australisk herde eftersom de kommer att ge dig massor av kärlek och glädje i gengäld!


  Utvald bildkredit: Petra Heike Laicher, Pixabay

  Innehåll

  -0

Även om det är fantastiskt att få din valp från en uppfödare, är adoption ett underbart sätt att ge en hund i nöd ett kärleksfullt hem. Adoptionshem kan ha renrasiga australiensiska herdar tillgängliga, eller så kan du be dem hålla utkik efter en, men detta kommer troligen att vara en hybrid. Detta är det enda problemet med adoption; du kommer inte att veta den exakta härstamningen av din hund eller om de är en renrasig hund. Vissa myndigheter kan ha en viss historia om hunden, men i de flesta fall vet du inte.

Adoptionskostnaderna ska täcka räddnings- och primärvårdskostnaderna och är vanligtvis inte så mycket. De kan dock inkludera kastrering och kastrering, vaccinationer och mikrochips, vilket kan driva upp kostnaderna lite. Trots det kommer det att vara billigare än att köpa från en uppfödare, och du kommer att rädda en hund i processen!

Australian Shepherd Breeders

 • 0-00

Beroende på uppfödaren och tillgängligheten i ditt område kan en australisk herdevalp kosta mellan 0- 800 och till och med vara högre i vissa fall. I genomsnitt kan du räkna med att betala runt 1 000 USD. Om du har sett några valpar annonseras för 0 eller mindre, bör detta höja röda flaggor eftersom det finns en god chans att de kommer från en valpfabrik av något slag - en bransch som du inte vill stödja.

Australian Shepherd Pris: Inledande installation och tillbehör

 • -0

Förutom kostnaden för att köpa din Australian Shepherd, finns det andra viktiga installationskostnader, speciellt om du är en hundägare för första gången. Om du redan äger hundar eller har tidigare, kanske du redan har några av dessa föremål och kan därmed spara pengar. Dessutom kan vissa av dessa initiala kostnader ha tagits hand om av adoptionsbyrån.

australisk herde som ligger i skogen

Bildkredit: torstensimon, Pixabay

Avdelare 4

Lista över Australian Shepherd Care Supplies och kostnader

ID-tag och krage -
Kastrering/kastrering 0-0
Röntgenkostnad 0-0
Ultraljudskostnad 0-0
mikrochip -
Tandrengöring 0-0
Säng -0
Nagelklippare (valfritt) -
Borste (valfritt) -
koppel -
Låda (valfritt) -0
Leksaker -0
Bärare -
Mat- och vattenskålar -
Initiala vacciner 100 USD
Mat -0

Hur mycket kostar en australisk herde per månad?

 • -0 per månad

Som med alla hundar, kommer din största månatliga utgift att vara mat och godsaker. Kostnaden kommer att bero på kvaliteten på maten som du väljer att mata din Shepherd, men du kan förvänta dig att betala någonstans mellan och 0 för en månads leverans av kvalitetshundmat och några hälsosamma godsaker.

Utöver denna kostnad finns det veterinärbesök, sjukförsäkring, utbildnings- och träningskostnader (om det behövs) och eventuella skötselkostnader att ta hänsyn till.

Australian Shepherd

Bildkredit: Torstensimon, Pixabay

Australian Shepherds hälsovårdskostnader

 • -0 per månad

Det första året av ägandet av din Shepherd kommer att vara det dyraste inom hälso- och sjukvården på grund av vaccinationer, kontroller, mikrochips och kastrering och kastrering, men kostnaderna kommer att minska avsevärt efter detta. Den exakta kostnaden beror på din hunds ålder och hälsa, men du kan i allmänhet budgetera runt 100 USD per månad, bara för att vara säker.

Australian Shepherd Food Kostnader

 • -0 per månad

Beroende på vilken mat du väljer att mata din Shepherd, kan de månatliga kostnaderna variera kraftigt. Hundmat av god kvalitet kan kosta allt mellan -0 i månaden, och mängden som din hund äter beror på deras ålder och aktivitetsnivåer. Vi rekommenderar starkt att du matar din hund med den bästa kvalitetsmaten du har råd med, eftersom detta kommer att gynna deras allmänna hälsa långt in i framtiden.

Australian Shepherd Grooming kostnader

 • Välj Namnet På Husdjuret  Med sin outtömliga energi, vänliga och sociala personligheter och okrossbara lojalitet, Australian Shepherd är en fröjd att äga. De är mycket intelligenta brukshundar med massor av uthållighet, vilket gör dem till idealiska träningspartners och underbara familjehusdjur.  Om du funderar på att ta med en av dessa energiska hundar hem, kommer det att hjälpa dig att få en bra uppfattning om vilka kostnader du kan förvänta dig, förutom det ursprungliga inköpspriset. I den här artikeln tittar vi på alla utgifter som du behöver budgetera för när du tar hem en Australian Shepherd 2021. Låt oss dyka in!

  avdelare 10

  Australian Shepherd Pris: Engångskostnader

  Även om vi starkt rekommenderar att du köper en australisk herde från en välrenommerad uppfödare eftersom det kommer att säkerställa den bästa hälsan för din hund, finns det några andra alternativ också. En uppfödare kan också svara på alla frågor du kan ha om rasen, och du kommer att kunna träffa föräldrarna och få en god uppfattning om deras temperament.

  leende australiensisk herde som vajar i fältet

  Bildkredit: Daniel Albany, Pixabay  Gratis australiensiska herdar

  Om du har tur kan det finnas en australiensisk herde i närheten som behöver ett hem. Många bestämmer sig för att köpa en av dessa hundar på grund av deras vänliga natur och vackra utseende men inser inte hur mycket energi de har, och de kan inte uppfylla sina träningskrav. I dessa fall ger de ofta bort hunden gratis till ett bra hem, och du kan till och med få några tillbehör, som sängar och leksaker också!

  Australian Shepherd Adoption

  • $0-$300

  Även om det är fantastiskt att få din valp från en uppfödare, är adoption ett underbart sätt att ge en hund i nöd ett kärleksfullt hem. Adoptionshem kan ha renrasiga australiensiska herdar tillgängliga, eller så kan du be dem hålla utkik efter en, men detta kommer troligen att vara en hybrid. Detta är det enda problemet med adoption; du kommer inte att veta den exakta härstamningen av din hund eller om de är en renrasig hund. Vissa myndigheter kan ha en viss historia om hunden, men i de flesta fall vet du inte.

  Adoptionskostnaderna ska täcka räddnings- och primärvårdskostnaderna och är vanligtvis inte så mycket. De kan dock inkludera kastrering och kastrering, vaccinationer och mikrochips, vilket kan driva upp kostnaderna lite. Trots det kommer det att vara billigare än att köpa från en uppfödare, och du kommer att rädda en hund i processen!

  Australian Shepherd Breeders

  • $800-$1800

  Beroende på uppfödaren och tillgängligheten i ditt område kan en australisk herdevalp kosta mellan $800-$1 800 och till och med vara högre i vissa fall. I genomsnitt kan du räkna med att betala runt 1 000 USD. Om du har sett några valpar annonseras för $500 eller mindre, bör detta höja röda flaggor eftersom det finns en god chans att de kommer från en valpfabrik av något slag - en bransch som du inte vill stödja.

  Australian Shepherd Pris: Inledande installation och tillbehör

  • $50-$500

  Förutom kostnaden för att köpa din Australian Shepherd, finns det andra viktiga installationskostnader, speciellt om du är en hundägare för första gången. Om du redan äger hundar eller har tidigare, kanske du redan har några av dessa föremål och kan därmed spara pengar. Dessutom kan vissa av dessa initiala kostnader ha tagits hand om av adoptionsbyrån.

  australisk herde som ligger i skogen

  Bildkredit: torstensimon, Pixabay

  Avdelare 4

  Lista över Australian Shepherd Care Supplies och kostnader

  ID-tag och krage $15-$30
  Kastrering/kastrering $150-$300
  Röntgenkostnad $100-$250
  Ultraljudskostnad $250-$500
  mikrochip $45-$55
  Tandrengöring $150-$500
  Säng $15-$100
  Nagelklippare (valfritt) $5-$20
  Borste (valfritt) $5-$45
  koppel $10-$40
  Låda (valfritt) $20-$100
  Leksaker $10-$100
  Bärare $20-$80
  Mat- och vattenskålar $10-$50
  Initiala vacciner 100 USD
  Mat $50-$100

  Hur mycket kostar en australisk herde per månad?

  • $80-$150 per månad

  Som med alla hundar, kommer din största månatliga utgift att vara mat och godsaker. Kostnaden kommer att bero på kvaliteten på maten som du väljer att mata din Shepherd, men du kan förvänta dig att betala någonstans mellan $50 och $100 för en månads leverans av kvalitetshundmat och några hälsosamma godsaker.

  Utöver denna kostnad finns det veterinärbesök, sjukförsäkring, utbildnings- och träningskostnader (om det behövs) och eventuella skötselkostnader att ta hänsyn till.

  Australian Shepherd

  Bildkredit: Torstensimon, Pixabay

  Australian Shepherds hälsovårdskostnader

  • $50-$100 per månad

  Det första året av ägandet av din Shepherd kommer att vara det dyraste inom hälso- och sjukvården på grund av vaccinationer, kontroller, mikrochips och kastrering och kastrering, men kostnaderna kommer att minska avsevärt efter detta. Den exakta kostnaden beror på din hunds ålder och hälsa, men du kan i allmänhet budgetera runt 100 USD per månad, bara för att vara säker.

  Australian Shepherd Food Kostnader

  • $50-$100 per månad

  Beroende på vilken mat du väljer att mata din Shepherd, kan de månatliga kostnaderna variera kraftigt. Hundmat av god kvalitet kan kosta allt mellan $50-$100 i månaden, och mängden som din hund äter beror på deras ålder och aktivitetsnivåer. Vi rekommenderar starkt att du matar din hund med den bästa kvalitetsmaten du har råd med, eftersom detta kommer att gynna deras allmänna hälsa långt in i framtiden.

  Australian Shepherd Grooming kostnader

  • $0-$50 per månad

  Grooming kan inte kosta dig något om du bestämmer dig för att ta hand om det själv, utöver den initiala kostnaden för att köpa tillbehör. Även om professionell grooming är bekvämt, kan det vara dyrt och kan kosta dig $40-$60, beroende på frisören och vad som görs. En sak är säker, Australian Shepherds har en lång päls som behöver skötas regelbundet för att förhindra knutning, oavsett vilken väg du väljer.

  Australian Shepherd-mediciner och veterinärbesök

  • $50-$10 per månad

  Valpar behöver många vaccinationer under sitt första år, vilket innebär flera veterinärbesök. Ett veterinärbesök kan kosta allt mellan $50-$120, tillsammans med den extra kostnaden för vaccinationerna. Det är svårt att ge en exakt siffra eftersom det kan bero på veterinären och vaccinerna som din hund behöver, men runt 1 000 USD för året är en bra uppskattning att utgå ifrån.

  Australian Shepherd

  Bildkredit av: Marrisu, Pixabay

  Australian Shepherd Pet försäkringskostnader

  • $10-$100 per månad

  Husdjursförsäkring är en bra idé för alla hundar, men speciellt för renrasiga hundar som australiensiska herdar. Det finns olika alternativ tillgängliga som har olika täckningsnivåer, beroende på hur mycket du är villig att betala, men grundläggande täckning kan börja för så lite som $10 i månaden.

  Australian Shepherds miljöunderhållskostnader

  • $0-$15 per månad

  Miljövård kostar inte mycket när det kommer till hundar. Om du bor i staden måste du dock städa efter din hund, och en bajsskopa och plastpåsar kommer väl till pass! Utöver det kan du behöva byta ut några tuggade bohag!

  Poop scoop (engångsköp) $10-$30
  Bajspåsar i plast $15-$30

  Underhållningskostnader för Australian Shepherd

  • $0-$50 per månad

  Allt du behöver för att underhålla en Australian Shepherd är en stor gräsmatta och en boll! Hundar är lyckligast när de leker med sina ägare och behöver vanligtvis inte mycket annat i form av underhållning än regelbunden interaktion. Det finns naturligtvis olika leksaker och hundspel som kan lägga till underhållning för din hund, och dessa kan vara hur dyra eller billiga du vill.

  australisk herde

  Bildkredit: JitkaP, Shutterstock

  Avdelare 3

  Total månatlig kostnad för att äga en australisk herde

  • $80-$200 per månad

  Förutom det första året av ägande är den månatliga kostnaden för att äga en australisk herde rimlig och absolut inte mycket mer än de flesta andra raser. Den genomsnittliga månatliga kostnaden kommer till stor del att bero på maten som du väljer att mata din hund, priset på husdjursförsäkring och om du förlitar dig på professionell skötsel eller gör det själv.

  Ytterligare kostnader att inkludera

  Som med att äga vilket husdjur som helst, finns det extra kostnader som du bör ta med i din budget. Även om dessa mestadels kommer att vara tillfälliga utgifter, är det en bra idé att spara till en regnig dag.

  Du kan behöva en hundvakt när du åker på semester eller bestämmer dig för att dinShepherd behöver professionell utbildning. Dessutom kan det finnas en tid då du inte kan träna dem så mycket som du vill, och du måste göra det anlita en hundutövare att hjälpa. Slutligen kan nödsituationer komma från ingenstans, och om du inte har en försäkring kommer du gärna att lägga undan besparingar för säkerhets skull.

  Att äga en Australian Shepherd på en budget

  Vissa aspekter av att äga en Australian Shepherd är till stor del utom din kontroll. Din hund behöver äta - helst den bästa maten du har råd med - och försäkrings- och veterinärräkningar är vanligtvis huggna i sten, vilket gör det ganska svårt att äga en av dessa hundar på en budget. Det bästa du kan göra för att lindra några av dessa utgifter är att ge dem en hälsosam kost eftersom detta förhoppningsvis kommer att minska sjukdomen och därför kommer veterinärbesöken senare. Att spendera mer interaktiv tid med din hund och mindre på leksaker kan också spara lite pengar.

  blåögd australisk herde

  Bildkredit: eather Skau, Shutterstock

  Spara pengar på Australian Shepherd Care

  Det bästa sättet att spara pengar på att ta hand om din Australian Shepherd är att ta hand om deras skötselbehov och träningsbehov själv. Detta kommer att spara hundratals dollar per år, och din relation med din hund kommer att bli desto bättre för det också!

  Avdelare 5

  Slutsats: Australian Shepherd Price

  Att äga vilken hund som helst är inte utan kostnader, och det är en utmärkt idé att ha en grundläggande förståelse för kostnaderna innan man gör det långsiktiga åtagandet att ta hem en australisk herde. Dessa hundar kan trots allt leva i över ett decennium och kosta dig tusentals dollar under den tiden, så ju mer du kan budgetera för, desto mindre stressande blir upplevelsen.

  Oavsett kostnaderna är det verkligen värt varenda krona att äga en renrasig hund som en australisk herde eftersom de kommer att ge dig massor av kärlek och glädje i gengäld!


  Utvald bildkredit: Petra Heike Laicher, Pixabay

  Innehåll

  - per månad

Grooming kan inte kosta dig något om du bestämmer dig för att ta hand om det själv, utöver den initiala kostnaden för att köpa tillbehör. Även om professionell grooming är bekvämt, kan det vara dyrt och kan kosta dig -, beroende på frisören och vad som görs. En sak är säker, Australian Shepherds har en lång päls som behöver skötas regelbundet för att förhindra knutning, oavsett vilken väg du väljer.

Australian Shepherd-mediciner och veterinärbesök

 • - per månad

Valpar behöver många vaccinationer under sitt första år, vilket innebär flera veterinärbesök. Ett veterinärbesök kan kosta allt mellan -0, tillsammans med den extra kostnaden för vaccinationerna. Det är svårt att ge en exakt siffra eftersom det kan bero på veterinären och vaccinerna som din hund behöver, men runt 1 000 USD för året är en bra uppskattning att utgå ifrån.

Australian Shepherd

Bildkredit av: Marrisu, Pixabay

Australian Shepherd Pet försäkringskostnader

 • -0 per månad

Husdjursförsäkring är en bra idé för alla hundar, men speciellt för renrasiga hundar som australiensiska herdar. Det finns olika alternativ tillgängliga som har olika täckningsnivåer, beroende på hur mycket du är villig att betala, men grundläggande täckning kan börja för så lite som i månaden.

Australian Shepherds miljöunderhållskostnader

 • Välj Namnet På Husdjuret  Med sin outtömliga energi, vänliga och sociala personligheter och okrossbara lojalitet, Australian Shepherd är en fröjd att äga. De är mycket intelligenta brukshundar med massor av uthållighet, vilket gör dem till idealiska träningspartners och underbara familjehusdjur.  Om du funderar på att ta med en av dessa energiska hundar hem, kommer det att hjälpa dig att få en bra uppfattning om vilka kostnader du kan förvänta dig, förutom det ursprungliga inköpspriset. I den här artikeln tittar vi på alla utgifter som du behöver budgetera för när du tar hem en Australian Shepherd 2021. Låt oss dyka in!

  avdelare 10

  Australian Shepherd Pris: Engångskostnader

  Även om vi starkt rekommenderar att du köper en australisk herde från en välrenommerad uppfödare eftersom det kommer att säkerställa den bästa hälsan för din hund, finns det några andra alternativ också. En uppfödare kan också svara på alla frågor du kan ha om rasen, och du kommer att kunna träffa föräldrarna och få en god uppfattning om deras temperament.

  leende australiensisk herde som vajar i fältet

  Bildkredit: Daniel Albany, Pixabay  Gratis australiensiska herdar

  Om du har tur kan det finnas en australiensisk herde i närheten som behöver ett hem. Många bestämmer sig för att köpa en av dessa hundar på grund av deras vänliga natur och vackra utseende men inser inte hur mycket energi de har, och de kan inte uppfylla sina träningskrav. I dessa fall ger de ofta bort hunden gratis till ett bra hem, och du kan till och med få några tillbehör, som sängar och leksaker också!

  Australian Shepherd Adoption

  • $0-$300

  Även om det är fantastiskt att få din valp från en uppfödare, är adoption ett underbart sätt att ge en hund i nöd ett kärleksfullt hem. Adoptionshem kan ha renrasiga australiensiska herdar tillgängliga, eller så kan du be dem hålla utkik efter en, men detta kommer troligen att vara en hybrid. Detta är det enda problemet med adoption; du kommer inte att veta den exakta härstamningen av din hund eller om de är en renrasig hund. Vissa myndigheter kan ha en viss historia om hunden, men i de flesta fall vet du inte.

  Adoptionskostnaderna ska täcka räddnings- och primärvårdskostnaderna och är vanligtvis inte så mycket. De kan dock inkludera kastrering och kastrering, vaccinationer och mikrochips, vilket kan driva upp kostnaderna lite. Trots det kommer det att vara billigare än att köpa från en uppfödare, och du kommer att rädda en hund i processen!

  Australian Shepherd Breeders

  • $800-$1800

  Beroende på uppfödaren och tillgängligheten i ditt område kan en australisk herdevalp kosta mellan $800-$1 800 och till och med vara högre i vissa fall. I genomsnitt kan du räkna med att betala runt 1 000 USD. Om du har sett några valpar annonseras för $500 eller mindre, bör detta höja röda flaggor eftersom det finns en god chans att de kommer från en valpfabrik av något slag - en bransch som du inte vill stödja.

  Australian Shepherd Pris: Inledande installation och tillbehör

  • $50-$500

  Förutom kostnaden för att köpa din Australian Shepherd, finns det andra viktiga installationskostnader, speciellt om du är en hundägare för första gången. Om du redan äger hundar eller har tidigare, kanske du redan har några av dessa föremål och kan därmed spara pengar. Dessutom kan vissa av dessa initiala kostnader ha tagits hand om av adoptionsbyrån.

  australisk herde som ligger i skogen

  Bildkredit: torstensimon, Pixabay

  Avdelare 4

  Lista över Australian Shepherd Care Supplies och kostnader

  ID-tag och krage $15-$30
  Kastrering/kastrering $150-$300
  Röntgenkostnad $100-$250
  Ultraljudskostnad $250-$500
  mikrochip $45-$55
  Tandrengöring $150-$500
  Säng $15-$100
  Nagelklippare (valfritt) $5-$20
  Borste (valfritt) $5-$45
  koppel $10-$40
  Låda (valfritt) $20-$100
  Leksaker $10-$100
  Bärare $20-$80
  Mat- och vattenskålar $10-$50
  Initiala vacciner 100 USD
  Mat $50-$100

  Hur mycket kostar en australisk herde per månad?

  • $80-$150 per månad

  Som med alla hundar, kommer din största månatliga utgift att vara mat och godsaker. Kostnaden kommer att bero på kvaliteten på maten som du väljer att mata din Shepherd, men du kan förvänta dig att betala någonstans mellan $50 och $100 för en månads leverans av kvalitetshundmat och några hälsosamma godsaker.

  Utöver denna kostnad finns det veterinärbesök, sjukförsäkring, utbildnings- och träningskostnader (om det behövs) och eventuella skötselkostnader att ta hänsyn till.

  Australian Shepherd

  Bildkredit: Torstensimon, Pixabay

  Australian Shepherds hälsovårdskostnader

  • $50-$100 per månad

  Det första året av ägandet av din Shepherd kommer att vara det dyraste inom hälso- och sjukvården på grund av vaccinationer, kontroller, mikrochips och kastrering och kastrering, men kostnaderna kommer att minska avsevärt efter detta. Den exakta kostnaden beror på din hunds ålder och hälsa, men du kan i allmänhet budgetera runt 100 USD per månad, bara för att vara säker.

  Australian Shepherd Food Kostnader

  • $50-$100 per månad

  Beroende på vilken mat du väljer att mata din Shepherd, kan de månatliga kostnaderna variera kraftigt. Hundmat av god kvalitet kan kosta allt mellan $50-$100 i månaden, och mängden som din hund äter beror på deras ålder och aktivitetsnivåer. Vi rekommenderar starkt att du matar din hund med den bästa kvalitetsmaten du har råd med, eftersom detta kommer att gynna deras allmänna hälsa långt in i framtiden.

  Australian Shepherd Grooming kostnader

  • $0-$50 per månad

  Grooming kan inte kosta dig något om du bestämmer dig för att ta hand om det själv, utöver den initiala kostnaden för att köpa tillbehör. Även om professionell grooming är bekvämt, kan det vara dyrt och kan kosta dig $40-$60, beroende på frisören och vad som görs. En sak är säker, Australian Shepherds har en lång päls som behöver skötas regelbundet för att förhindra knutning, oavsett vilken väg du väljer.

  Australian Shepherd-mediciner och veterinärbesök

  • $50-$10 per månad

  Valpar behöver många vaccinationer under sitt första år, vilket innebär flera veterinärbesök. Ett veterinärbesök kan kosta allt mellan $50-$120, tillsammans med den extra kostnaden för vaccinationerna. Det är svårt att ge en exakt siffra eftersom det kan bero på veterinären och vaccinerna som din hund behöver, men runt 1 000 USD för året är en bra uppskattning att utgå ifrån.

  Australian Shepherd

  Bildkredit av: Marrisu, Pixabay

  Australian Shepherd Pet försäkringskostnader

  • $10-$100 per månad

  Husdjursförsäkring är en bra idé för alla hundar, men speciellt för renrasiga hundar som australiensiska herdar. Det finns olika alternativ tillgängliga som har olika täckningsnivåer, beroende på hur mycket du är villig att betala, men grundläggande täckning kan börja för så lite som $10 i månaden.

  Australian Shepherds miljöunderhållskostnader

  • $0-$15 per månad

  Miljövård kostar inte mycket när det kommer till hundar. Om du bor i staden måste du dock städa efter din hund, och en bajsskopa och plastpåsar kommer väl till pass! Utöver det kan du behöva byta ut några tuggade bohag!

  Poop scoop (engångsköp) $10-$30
  Bajspåsar i plast $15-$30

  Underhållningskostnader för Australian Shepherd

  • $0-$50 per månad

  Allt du behöver för att underhålla en Australian Shepherd är en stor gräsmatta och en boll! Hundar är lyckligast när de leker med sina ägare och behöver vanligtvis inte mycket annat i form av underhållning än regelbunden interaktion. Det finns naturligtvis olika leksaker och hundspel som kan lägga till underhållning för din hund, och dessa kan vara hur dyra eller billiga du vill.

  australisk herde

  Bildkredit: JitkaP, Shutterstock

  Avdelare 3

  Total månatlig kostnad för att äga en australisk herde

  • $80-$200 per månad

  Förutom det första året av ägande är den månatliga kostnaden för att äga en australisk herde rimlig och absolut inte mycket mer än de flesta andra raser. Den genomsnittliga månatliga kostnaden kommer till stor del att bero på maten som du väljer att mata din hund, priset på husdjursförsäkring och om du förlitar dig på professionell skötsel eller gör det själv.

  Ytterligare kostnader att inkludera

  Som med att äga vilket husdjur som helst, finns det extra kostnader som du bör ta med i din budget. Även om dessa mestadels kommer att vara tillfälliga utgifter, är det en bra idé att spara till en regnig dag.

  Du kan behöva en hundvakt när du åker på semester eller bestämmer dig för att dinShepherd behöver professionell utbildning. Dessutom kan det finnas en tid då du inte kan träna dem så mycket som du vill, och du måste göra det anlita en hundutövare att hjälpa. Slutligen kan nödsituationer komma från ingenstans, och om du inte har en försäkring kommer du gärna att lägga undan besparingar för säkerhets skull.

  Att äga en Australian Shepherd på en budget

  Vissa aspekter av att äga en Australian Shepherd är till stor del utom din kontroll. Din hund behöver äta - helst den bästa maten du har råd med - och försäkrings- och veterinärräkningar är vanligtvis huggna i sten, vilket gör det ganska svårt att äga en av dessa hundar på en budget. Det bästa du kan göra för att lindra några av dessa utgifter är att ge dem en hälsosam kost eftersom detta förhoppningsvis kommer att minska sjukdomen och därför kommer veterinärbesöken senare. Att spendera mer interaktiv tid med din hund och mindre på leksaker kan också spara lite pengar.

  blåögd australisk herde

  Bildkredit: eather Skau, Shutterstock

  Spara pengar på Australian Shepherd Care

  Det bästa sättet att spara pengar på att ta hand om din Australian Shepherd är att ta hand om deras skötselbehov och träningsbehov själv. Detta kommer att spara hundratals dollar per år, och din relation med din hund kommer att bli desto bättre för det också!

  Avdelare 5

  Slutsats: Australian Shepherd Price

  Att äga vilken hund som helst är inte utan kostnader, och det är en utmärkt idé att ha en grundläggande förståelse för kostnaderna innan man gör det långsiktiga åtagandet att ta hem en australisk herde. Dessa hundar kan trots allt leva i över ett decennium och kosta dig tusentals dollar under den tiden, så ju mer du kan budgetera för, desto mindre stressande blir upplevelsen.

  Oavsett kostnaderna är det verkligen värt varenda krona att äga en renrasig hund som en australisk herde eftersom de kommer att ge dig massor av kärlek och glädje i gengäld!


  Utvald bildkredit: Petra Heike Laicher, Pixabay

  Innehåll

  - per månad

Miljövård kostar inte mycket när det kommer till hundar. Om du bor i staden måste du dock städa efter din hund, och en bajsskopa och plastpåsar kommer väl till pass! Utöver det kan du behöva byta ut några tuggade bohag!

Poop scoop (engångsköp) -
Bajspåsar i plast -

Underhållningskostnader för Australian Shepherd

 • Välj Namnet På Husdjuret  Med sin outtömliga energi, vänliga och sociala personligheter och okrossbara lojalitet, Australian Shepherd är en fröjd att äga. De är mycket intelligenta brukshundar med massor av uthållighet, vilket gör dem till idealiska träningspartners och underbara familjehusdjur.  Om du funderar på att ta med en av dessa energiska hundar hem, kommer det att hjälpa dig att få en bra uppfattning om vilka kostnader du kan förvänta dig, förutom det ursprungliga inköpspriset. I den här artikeln tittar vi på alla utgifter som du behöver budgetera för när du tar hem en Australian Shepherd 2021. Låt oss dyka in!

  avdelare 10

  Australian Shepherd Pris: Engångskostnader

  Även om vi starkt rekommenderar att du köper en australisk herde från en välrenommerad uppfödare eftersom det kommer att säkerställa den bästa hälsan för din hund, finns det några andra alternativ också. En uppfödare kan också svara på alla frågor du kan ha om rasen, och du kommer att kunna träffa föräldrarna och få en god uppfattning om deras temperament.

  leende australiensisk herde som vajar i fältet

  Bildkredit: Daniel Albany, Pixabay  Gratis australiensiska herdar

  Om du har tur kan det finnas en australiensisk herde i närheten som behöver ett hem. Många bestämmer sig för att köpa en av dessa hundar på grund av deras vänliga natur och vackra utseende men inser inte hur mycket energi de har, och de kan inte uppfylla sina träningskrav. I dessa fall ger de ofta bort hunden gratis till ett bra hem, och du kan till och med få några tillbehör, som sängar och leksaker också!

  Australian Shepherd Adoption

  • $0-$300

  Även om det är fantastiskt att få din valp från en uppfödare, är adoption ett underbart sätt att ge en hund i nöd ett kärleksfullt hem. Adoptionshem kan ha renrasiga australiensiska herdar tillgängliga, eller så kan du be dem hålla utkik efter en, men detta kommer troligen att vara en hybrid. Detta är det enda problemet med adoption; du kommer inte att veta den exakta härstamningen av din hund eller om de är en renrasig hund. Vissa myndigheter kan ha en viss historia om hunden, men i de flesta fall vet du inte.

  Adoptionskostnaderna ska täcka räddnings- och primärvårdskostnaderna och är vanligtvis inte så mycket. De kan dock inkludera kastrering och kastrering, vaccinationer och mikrochips, vilket kan driva upp kostnaderna lite. Trots det kommer det att vara billigare än att köpa från en uppfödare, och du kommer att rädda en hund i processen!

  Australian Shepherd Breeders

  • $800-$1800

  Beroende på uppfödaren och tillgängligheten i ditt område kan en australisk herdevalp kosta mellan $800-$1 800 och till och med vara högre i vissa fall. I genomsnitt kan du räkna med att betala runt 1 000 USD. Om du har sett några valpar annonseras för $500 eller mindre, bör detta höja röda flaggor eftersom det finns en god chans att de kommer från en valpfabrik av något slag - en bransch som du inte vill stödja.

  Australian Shepherd Pris: Inledande installation och tillbehör

  • $50-$500

  Förutom kostnaden för att köpa din Australian Shepherd, finns det andra viktiga installationskostnader, speciellt om du är en hundägare för första gången. Om du redan äger hundar eller har tidigare, kanske du redan har några av dessa föremål och kan därmed spara pengar. Dessutom kan vissa av dessa initiala kostnader ha tagits hand om av adoptionsbyrån.

  australisk herde som ligger i skogen

  Bildkredit: torstensimon, Pixabay

  Avdelare 4

  Lista över Australian Shepherd Care Supplies och kostnader

  ID-tag och krage $15-$30
  Kastrering/kastrering $150-$300
  Röntgenkostnad $100-$250
  Ultraljudskostnad $250-$500
  mikrochip $45-$55
  Tandrengöring $150-$500
  Säng $15-$100
  Nagelklippare (valfritt) $5-$20
  Borste (valfritt) $5-$45
  koppel $10-$40
  Låda (valfritt) $20-$100
  Leksaker $10-$100
  Bärare $20-$80
  Mat- och vattenskålar $10-$50
  Initiala vacciner 100 USD
  Mat $50-$100

  Hur mycket kostar en australisk herde per månad?

  • $80-$150 per månad

  Som med alla hundar, kommer din största månatliga utgift att vara mat och godsaker. Kostnaden kommer att bero på kvaliteten på maten som du väljer att mata din Shepherd, men du kan förvänta dig att betala någonstans mellan $50 och $100 för en månads leverans av kvalitetshundmat och några hälsosamma godsaker.

  Utöver denna kostnad finns det veterinärbesök, sjukförsäkring, utbildnings- och träningskostnader (om det behövs) och eventuella skötselkostnader att ta hänsyn till.

  Australian Shepherd

  Bildkredit: Torstensimon, Pixabay

  Australian Shepherds hälsovårdskostnader

  • $50-$100 per månad

  Det första året av ägandet av din Shepherd kommer att vara det dyraste inom hälso- och sjukvården på grund av vaccinationer, kontroller, mikrochips och kastrering och kastrering, men kostnaderna kommer att minska avsevärt efter detta. Den exakta kostnaden beror på din hunds ålder och hälsa, men du kan i allmänhet budgetera runt 100 USD per månad, bara för att vara säker.

  Australian Shepherd Food Kostnader

  • $50-$100 per månad

  Beroende på vilken mat du väljer att mata din Shepherd, kan de månatliga kostnaderna variera kraftigt. Hundmat av god kvalitet kan kosta allt mellan $50-$100 i månaden, och mängden som din hund äter beror på deras ålder och aktivitetsnivåer. Vi rekommenderar starkt att du matar din hund med den bästa kvalitetsmaten du har råd med, eftersom detta kommer att gynna deras allmänna hälsa långt in i framtiden.

  Australian Shepherd Grooming kostnader

  • $0-$50 per månad

  Grooming kan inte kosta dig något om du bestämmer dig för att ta hand om det själv, utöver den initiala kostnaden för att köpa tillbehör. Även om professionell grooming är bekvämt, kan det vara dyrt och kan kosta dig $40-$60, beroende på frisören och vad som görs. En sak är säker, Australian Shepherds har en lång päls som behöver skötas regelbundet för att förhindra knutning, oavsett vilken väg du väljer.

  Australian Shepherd-mediciner och veterinärbesök

  • $50-$10 per månad

  Valpar behöver många vaccinationer under sitt första år, vilket innebär flera veterinärbesök. Ett veterinärbesök kan kosta allt mellan $50-$120, tillsammans med den extra kostnaden för vaccinationerna. Det är svårt att ge en exakt siffra eftersom det kan bero på veterinären och vaccinerna som din hund behöver, men runt 1 000 USD för året är en bra uppskattning att utgå ifrån.

  Australian Shepherd

  Bildkredit av: Marrisu, Pixabay

  Australian Shepherd Pet försäkringskostnader

  • $10-$100 per månad

  Husdjursförsäkring är en bra idé för alla hundar, men speciellt för renrasiga hundar som australiensiska herdar. Det finns olika alternativ tillgängliga som har olika täckningsnivåer, beroende på hur mycket du är villig att betala, men grundläggande täckning kan börja för så lite som $10 i månaden.

  Australian Shepherds miljöunderhållskostnader

  • $0-$15 per månad

  Miljövård kostar inte mycket när det kommer till hundar. Om du bor i staden måste du dock städa efter din hund, och en bajsskopa och plastpåsar kommer väl till pass! Utöver det kan du behöva byta ut några tuggade bohag!

  Poop scoop (engångsköp) $10-$30
  Bajspåsar i plast $15-$30

  Underhållningskostnader för Australian Shepherd

  • $0-$50 per månad

  Allt du behöver för att underhålla en Australian Shepherd är en stor gräsmatta och en boll! Hundar är lyckligast när de leker med sina ägare och behöver vanligtvis inte mycket annat i form av underhållning än regelbunden interaktion. Det finns naturligtvis olika leksaker och hundspel som kan lägga till underhållning för din hund, och dessa kan vara hur dyra eller billiga du vill.

  australisk herde

  Bildkredit: JitkaP, Shutterstock

  Avdelare 3

  Total månatlig kostnad för att äga en australisk herde

  • $80-$200 per månad

  Förutom det första året av ägande är den månatliga kostnaden för att äga en australisk herde rimlig och absolut inte mycket mer än de flesta andra raser. Den genomsnittliga månatliga kostnaden kommer till stor del att bero på maten som du väljer att mata din hund, priset på husdjursförsäkring och om du förlitar dig på professionell skötsel eller gör det själv.

  Ytterligare kostnader att inkludera

  Som med att äga vilket husdjur som helst, finns det extra kostnader som du bör ta med i din budget. Även om dessa mestadels kommer att vara tillfälliga utgifter, är det en bra idé att spara till en regnig dag.

  Du kan behöva en hundvakt när du åker på semester eller bestämmer dig för att dinShepherd behöver professionell utbildning. Dessutom kan det finnas en tid då du inte kan träna dem så mycket som du vill, och du måste göra det anlita en hundutövare att hjälpa. Slutligen kan nödsituationer komma från ingenstans, och om du inte har en försäkring kommer du gärna att lägga undan besparingar för säkerhets skull.

  Att äga en Australian Shepherd på en budget

  Vissa aspekter av att äga en Australian Shepherd är till stor del utom din kontroll. Din hund behöver äta - helst den bästa maten du har råd med - och försäkrings- och veterinärräkningar är vanligtvis huggna i sten, vilket gör det ganska svårt att äga en av dessa hundar på en budget. Det bästa du kan göra för att lindra några av dessa utgifter är att ge dem en hälsosam kost eftersom detta förhoppningsvis kommer att minska sjukdomen och därför kommer veterinärbesöken senare. Att spendera mer interaktiv tid med din hund och mindre på leksaker kan också spara lite pengar.

  blåögd australisk herde

  Bildkredit: eather Skau, Shutterstock

  Spara pengar på Australian Shepherd Care

  Det bästa sättet att spara pengar på att ta hand om din Australian Shepherd är att ta hand om deras skötselbehov och träningsbehov själv. Detta kommer att spara hundratals dollar per år, och din relation med din hund kommer att bli desto bättre för det också!

  Avdelare 5

  Slutsats: Australian Shepherd Price

  Att äga vilken hund som helst är inte utan kostnader, och det är en utmärkt idé att ha en grundläggande förståelse för kostnaderna innan man gör det långsiktiga åtagandet att ta hem en australisk herde. Dessa hundar kan trots allt leva i över ett decennium och kosta dig tusentals dollar under den tiden, så ju mer du kan budgetera för, desto mindre stressande blir upplevelsen.

  Oavsett kostnaderna är det verkligen värt varenda krona att äga en renrasig hund som en australisk herde eftersom de kommer att ge dig massor av kärlek och glädje i gengäld!


  Utvald bildkredit: Petra Heike Laicher, Pixabay

  Innehåll

  - per månad

Allt du behöver för att underhålla en Australian Shepherd är en stor gräsmatta och en boll! Hundar är lyckligast när de leker med sina ägare och behöver vanligtvis inte mycket annat i form av underhållning än regelbunden interaktion. Det finns naturligtvis olika leksaker och hundspel som kan lägga till underhållning för din hund, och dessa kan vara hur dyra eller billiga du vill.

australisk herde

Bildkredit: JitkaP, Shutterstock

Avdelare 3

Total månatlig kostnad för att äga en australisk herde

 • -0 per månad

Förutom det första året av ägande är den månatliga kostnaden för att äga en australisk herde rimlig och absolut inte mycket mer än de flesta andra raser. Den genomsnittliga månatliga kostnaden kommer till stor del att bero på maten som du väljer att mata din hund, priset på husdjursförsäkring och om du förlitar dig på professionell skötsel eller gör det själv.

Ytterligare kostnader att inkludera

Som med att äga vilket husdjur som helst, finns det extra kostnader som du bör ta med i din budget. Även om dessa mestadels kommer att vara tillfälliga utgifter, är det en bra idé att spara till en regnig dag.

Du kan behöva en hundvakt när du åker på semester eller bestämmer dig för att dinShepherd behöver professionell utbildning. Dessutom kan det finnas en tid då du inte kan träna dem så mycket som du vill, och du måste göra det anlita en hundutövare att hjälpa. Slutligen kan nödsituationer komma från ingenstans, och om du inte har en försäkring kommer du gärna att lägga undan besparingar för säkerhets skull.

Att äga en Australian Shepherd på en budget

Vissa aspekter av att äga en Australian Shepherd är till stor del utom din kontroll. Din hund behöver äta - helst den bästa maten du har råd med - och försäkrings- och veterinärräkningar är vanligtvis huggna i sten, vilket gör det ganska svårt att äga en av dessa hundar på en budget. Det bästa du kan göra för att lindra några av dessa utgifter är att ge dem en hälsosam kost eftersom detta förhoppningsvis kommer att minska sjukdomen och därför kommer veterinärbesöken senare. Att spendera mer interaktiv tid med din hund och mindre på leksaker kan också spara lite pengar.

blåögd australisk herde

Bildkredit: eather Skau, Shutterstock

Spara pengar på Australian Shepherd Care

Det bästa sättet att spara pengar på att ta hand om din Australian Shepherd är att ta hand om deras skötselbehov och träningsbehov själv. Detta kommer att spara hundratals dollar per år, och din relation med din hund kommer att bli desto bättre för det också!

Avdelare 5

Slutsats: Australian Shepherd Price

Att äga vilken hund som helst är inte utan kostnader, och det är en utmärkt idé att ha en grundläggande förståelse för kostnaderna innan man gör det långsiktiga åtagandet att ta hem en australisk herde. Dessa hundar kan trots allt leva i över ett decennium och kosta dig tusentals dollar under den tiden, så ju mer du kan budgetera för, desto mindre stressande blir upplevelsen.

Oavsett kostnaderna är det verkligen värt varenda krona att äga en renrasig hund som en australisk herde eftersom de kommer att ge dig massor av kärlek och glädje i gengäld!


Utvald bildkredit: Petra Heike Laicher, Pixabay

Innehåll