Bracco ItalianoHöjd: 22-26 tum
Vikt: 55 – 88 pund
Livslängd: 10 – 14 år
Färger: Vit, vit & kastanj, vit & orange, bärnsten & vit
Lämplig för: Aktiva familjer, hus med trädgård
Temperament: Mild, intelligent, tillgiven, foglig, entusiastisk

Bracco Italiano är en renrasig hund i American Kennel Clubs (AKC) Diverse klass och har varit i AKC:s Foundation Stock Service sedan 2001. De är kända som jakthundar i sitt hemland Italien, men de är också utmärkta följeslagare för hela familjen .

Bracco är en stor hund med muskulös bröstkorg och smala ben. De har långa öron, som ligger nära ansiktet och hängande ögon. Deras päls är korta, täta och glänsande och finns i vitt, vitt och kastanj, och vitt och orange med roan-markeringar (vanligtvis en fläck av färg förutom stora färgfläckar).

Avdelare 1Bracco Italiano-valpar – innan du köper...

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av UK Wedding Photographer (@imogenevephotography)Energi Träningsförmåga Hälsa Livslängd Sällskaplighet

Bracco är en högenergi och allmänt frisk ras med en bra livslängd för en stor hund. De är lätttränade men bara med en erfaren och mild hand och är väldigt vänliga och sociala hundar.

Vad är priset på Bracco Italiano-valpar?

Bracco-valpar är svårare att hitta än andra renrasiga hundar, så räkna med att betala cirka 0 till 0 för en hund från en räddningsgrupp och 00 till 00 från en uppfödare. Det är generellt sett billigare att adoptera en hund från en räddningsgrupp, och de har ibland avgiftsbefrielse om du adopterar en senior- eller specialhund. Du kommer med största sannolikhet att få en vuxen hund och inte veta dess bakgrund, men du kommer att ta hem en av de mest hängivna hundarna.

Du vill undvika att köpa en valp från en valpkvarn , och därför hitta en ansedd och ansvarsfull uppfödare är avgörande.