Rachael Ray Nutrish Peak Dog Food Review: Återkallelser, för- och nackdelar

Välj Namnet På Husdjuretrachael ray nutrish peak recensionVår slutgiltiga dom

Vi ger Rachael Ray Nutrish Peak hundmat betyget 4,0 av 5 stjärnor.Introduktion

Rachael Ray Nutrish Peak hundfoderär en samling av proteinrika, spannmålsfria recept från Rachael Ray Nutrish djurfoderlinje. Rachael Rays husdjursprodukter är tillgängliga i de flesta butiker för husdjursartiklar och online, och är över genomsnittet i kvalitet och är generellt sett billigare än andra populära märken som Taste of the Wild, Blue Buffalo och Royal Canin. Om du har en atletisk eller arbetande hund med spannmålsallergi, kan Rachael Ray Nutrish Peak Dog Food vara ett alternativ för dig:Kortfattat: De bästa recepten på Rachael Ray Nutrish Peak för hundmat:

Bild Produkt Detaljer
Vår favorit Vinnare Rachael Ray Nutrish spannmålsfri naturlig Rachael Ray Nutrish spannmålsfri naturlig
 • Fri från majs, soja och vete
 • Prisvärt för en specialiserad diet
 • Helt kött är den första ingrediensen
 • KONTROLLERA PRIS
  Andra plats Rachael Ray Nutrish naturliga spannmålsfria råbett Rachael Ray Nutrish naturliga spannmålsfria råbett
 • Spannmålsfri diet
 • Förstärkt för atletiska hundar
 • Med frystorkade råa bitar
 • KONTROLLERA PRIS
  Tredje plats Rachael Ray Nutrish Spannmålsfria naturliga våtmarker Rachael Ray Nutrish Spannmålsfria naturliga våtmarker
 • Proteinspäckad
 • Med fiberrika grönsaker
 • Kyckling är den första ingrediensen
 • KONTROLLERA PRIS
  Rachael Ray Nutrish Spannmålsfria naturliga norra skogsmarker Rachael Ray Nutrish Spannmålsfria naturliga norra skogsmarker
 • Med proteinrik anka
 • Turkiet är den första ingrediensen
 • Hjälp till att stödja friska organ
 • KONTROLLERA PRIS
  Rachael Ray Nutrish naturliga spannmålsfria våtmarker Rachael Ray Nutrish naturliga spannmålsfria våtmarker
 • Innehåller riktigt kött
 • Rå bitar av kyckling
 • Inga biprodukter
 • KONTROLLERA PRIS

  Avdelare 4  Rachael Ray Nutrish Peak Hundfoder Recenserat

  Om Rachael Ray Nutrish Pet Products

  Kändiskocken och TV-personligheten Rachael Ray lanserade Rachael Ray Nutrish-sortimentet av husdjursprodukter 2008, i syfte att förändra hur vi matar och tar hand om våra husdjur. Inspirerad av sin Pit Bull, Isaboo, ville Ray förse djurägare med högkvalitativa produkter till en lägre kostnad än andra stora namn och premiummärken. Idag har Rachael Ray's Nutrish dussintals produkter tillgängliga, från olika hundmat till halsband och andra tillbehör.

  Rachael Ray Nutrish-produkter tillverkas av Ainsworth Pet Nutrition, som ägs av tillverkningsjätten J. M. Smucker. Baserat i Pennsylvania, Ainsworth och Smucker tillverkar båda flera olika märken av hundmat. Ett potentiellt problem med Rachael Ray Nutrishs tillverkningsmetoder beror på viss outsourcing till Thailand; dock tillverkas och bearbetas all Nutrish torrfoder i USA.  Vilka typer av hundar passar Rachael Ray Nutrish Peak hundmat bäst för?

  Rachael Ray Nutrish Peak hundfoder är bäst lämpat för arbetande, atletiska och högenergihundar som behöver en extra boost i protein och näring. Peak hundmat är helt spannmålsfritt. Det här kan vara bra eller dålig faktor, beroende på din hunds näringsbehov och dietrestriktioner.

  Vilka typer av hundar kan göra sig bättre med ett annat märke?

  Om din brukshund har allergier mot flera proteinkällor kan du få bättre resultat med Purina Pro Plan Sport All Life Stages Active 27/17 Formula Dry Dog Food. Detta recept är fritt från majs, soja och vete, som är de mest populära spannmålsallergenerna. Kolla in Purina Pro Plan Sporthärför mer information.

  Se detta inlägg på Instagram

  Ett inlägg delat av Nutrish (@nutrish)

  Minns historia

  Rachael Ray Nutrish har bara återkallats två gånger, vilket är betydligt lägre än stora namn som Pedigree, Iams och Blue Buffalo:

   2015:Flera varianter av våtmat för katter från Rachael Ray Nutrish-serien återkallades på grund av farligt höga nivåer av vitamin D. 2019:FDA skickade ut en massiv återkallelselista med över 16 olika märken, inklusive Rachael Ray Nutrish. Återkallelsen är baserad på nyare studier som kopplade spannmålsfria dieter till hjärtsjukdomar hos hundar.

  Även om det inte är ett återkallande känner vi ett behov av att nämna det Rachael Ray Nutrish och Ainsworth Pet Products stämdes av en kund 2018 . Rättegången hävdade att en av ingredienserna var en ogräsmedel som kunde vara dödlig för husdjur. Företaget gjorde ett uttalande att de kommer att gå igenom sina ingredienser men stod för sina höga krav på kvalitetsingredienser. rachel ray nutrish peak

  Diskussion om de primära ingredienserna (bra och dåliga)

  Kalorifördelning:

  Rachael Ray Nutrish PEAK Spannmålsfritt naturligt öppet sortiment recept

  ** Vi valde Rachael Ray Nutrish Peak Open Range recept för att representera de andra produkterna i raden för denna recension **

  Helt kött: Bra

  I varje Rachael Ray Nutrish Peak-recept är den första eller andra ingrediensen helt kött.Helt kött är viktigt för din hunds hälsaoch bör alltid vara en av de fem bästa ingredienserna. Det finns en oro över att helt kött minskar avsevärt i storlek efter tillagning, men det är fortfarande en viktig ingrediens för bästa näringsmässiga välbefinnande för din hund. Om ditt nuvarande hundfoder inte har en enda hel köttingrediens listad kan det vara en indikation på dåligt näringsvärde.

  Kötträtter: Bra

  Köttmåltider är proteinkällor som, till skillnad från helt kött, inte minskar i storlek på grund av deras bearbetade tillstånd. Även om köttmåltider låter hemskt, är de ganska näringsrika och inkluderar inte de mindre tilltalande delarna av djuret. Kycklingmjöl, en av de mest populära köttmåltiderna, är gjord av köttet, köttet och några ben från kycklingen. Kycklingmjölet innehåller aldrig näbbar, dödskallar eller tarmar från kycklingen, som vanligtvis finns i kycklingbiprodukter.

  Potatis/ärter: Potentiellt problem

  Under 2019 har FDA skickade ut en massåterkallelse för hundfodermärken som sålde spannmålsfria sorter. Rachael Ray Nutrish Peak är ett spannmålsfritt hundfoder som använder potatis och ärter, som båda har listats som en möjlig orsak till hjärtsjukdomar. Potatis, ärtor och baljväxter är ett populärt val för spannmålsfria dieter som källor till kolhydrater. Om du tror att din hund kan behöva en spannmålsfri diet, prata med din veterinär om fördelarna och riskerna.

  Flera proteinkällor: potentiellt problem

  Rachael Ray Nutrish Peak hundfoder är ett hundfoder med högt proteininnehåll, men det använder flera olika proteinkällor. Detta kan vara ett potentiellt problem om din hund har proteinallergier, så Peak kanske inte är det bästa alternativet. Om din hund har det bra med flera proteinkällor, är detta inte ett potentiellt problem när du köper detta foder.

  Se detta inlägg på Instagram

  Ett inlägg delat av Nutrish (@nutrish)

  Recensioner av de 2 bästa Rachael Ray Nutrish Peak hundmatsrecepten

  1. Rachael Ray Nutrish PEAK Grain-Free Natural Open Range recept

  Rachael Ray Nutrish PEAK Naturligt spannmålsfritt Raw Bites Open Range recept

  Kontrollera senaste pris

  Rachael Ray Nutrish PEAK Grain-Free NaturalOpen Range Recipe är en specialiserad spannmålsfri diet som innehåller mycket protein för aktiva hundar. Den är gjord av högkvalitativa ingredienser, med helt kött som första ingrediens. Det är helt fritt från majs, soja och vete, så det är bra för hundar med spannmålsallergier. PEAK är också på den överkomliga sidan för specialiserade dieter, ofta lägre i pris än premiummärken. Det har dock flera proteinkällor, vilket kan vara ett problem för hundar med proteinbaserade allergier.

  Fördelar
  • Helt kött är den första ingrediensen
  • Fri från majs, soja och vete
  • Prisvärt för en specialiserad diet
  Nackdelar
  • Flera proteinkällor

  2. Rachael Ray Nutrish PEAK Naturlig spannmålsfri Raw Bites Open Range recept

  Avdelare 3

  Kontrollera senaste pris

  Rachael Ray Nutrish PEAK Naturlig spannmålsfriRaw Bites Open Range-receptet är den välsmakande versionen av Open Range-receptet. Den är gjord med bitar av frystorkat rått kött för smak och extra näring, så din kräsna hund kan njuta av den här versionen mer än originalet. PEAK Raw Bites Open Range-receptet är också en spannmålsfri diet utan konserveringsmedel, vilket upprätthåller märkets höga kvalitetsstandarder. Det är också förstärkt för atletiska och arbetande hundar, ge dem extra näring för en lång dag ute på fältet. Som med originalreceptet har det flera proteinkällor, vilket kan orsaka allergiska reaktioner hos hundar med proteinbaserade allergier.

  Fördelar
  • Tillverkad av frystorkade råa bitar
  • En spannmålsfri diet utan konserveringsmedel
  • Förstärkt för atletiska hundar
  Nackdelar
  • Flera proteinkällor

  Vad andra användare säger

  Rachael Ray Nutrish växer i popularitet och listas ofta som ett av de bättre märkena att köpa. Här är några saker som sägs om denna hundmatslinje:

  • HerePup – …alla dessa ingredienser är utvalda med omsorg och med stöd av näringsexperterna på Nutrish.
  • Hundmatsguru – ...vi tycker att detta är bra mat och de flesta hundar borde klara sig bra på det.
  • Amazon – Som husdjursägare dubbelkollar vi alltid med Amazon-recensioner från köpare innan vi köper något. Du kan läsa dessa genom att klicka här .
  Vårt favoriterbjudande just nu

  30 % RABATT på Chewy.com

  + GRATIS frakt på hundmat och tillbehör

  Spara 30 % nu

  Så här löser du in det här erbjudandet

  Slutsats

  Rachael Ray Nutrish PEAK hundfoderär en anständig hundmat till ett budgetpris. Även om det inte är av högsta kvalitet, är det inte gjort med fyllmedel och konserveringsmedel som värde- och lågbudgetmärken ofta har. Om du arbetarhund behöver en spannmålsfri, näringsrik kost utan att bryta banken, kan denna hundmat vara ett idealiskt alternativ.


  Utvald bildkredit: Rachael Ray Nutrish, Chewy

  Innehåll