Boxspring (Boxer & English Springer Spaniel Mix)

Välj Namnet På Husdjuret

Höjd: 20-25 tum
Vikt: 40-80 pund
Livslängd: 10-14 år
Färger: Svart, brun, röd, fawn, brindle, lever, blå
Lämplig för: Aktiva familjer som söker en utåtriktad och energisk hund
Temperament: Vänlig, energisk, intelligent, lekfull

Hans namn kommer att få dig att le. Boxspringens upptåg kommer få dig att skratta. Denna valp är en vinnande kombination av två söta hundar som din familj säkerligen kommer att njuta av. Boxern är en älskvärd hund som kommer att ge sin familj tillgivenhet. DeEngelsk Springer Spanielär en stilig valp som är ivrig att behaga och lätt att träna. Båda ger en utåtriktad karaktär till mixen för ett utmärkt val för ett nytt husdjur.

Båda föräldraraserna är jaktbestånd. DeBoxer’shistoria inkluderar rutter med storvilt som björnar. Engelsk Springer Spaniel är den klassisk fågelhund , spola uppland spel när tiden är rätt. Dessa liknande bakgrunder står för den höga energin i denna Boxspring. Det ger också självständighet och intensitet när det kommer till jakten.

Det väsentliga att veta om Boxspring är att han behöver motion. Man kan nästan säga att det ligger i hans blod. Han har ork och uthållighet att utföra det också. Även om han inte behöver gå in på fältet, kommer han att klara sig bäst i ett hem som kan hålla honom aktiv med tillräckligt mental stimulering att göra livet intressant för honom.
avdelare 10Boxspringvalpar – innan du köper...

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Quinn (@kyleyquinn)

Energi Träningsförmåga Hälsa Livslängd Sällskaplighet

Att skaffa en valp är inget att ta lätt på. Du tar på dig ansvaret för en annan levande varelse. En del av processen är dock att göra forskningen för att se till att hunden du har i åtanke är en bra passform för din livsstil. Låt oss gå ner till mässingsnålar och berätta vad du kan förvänta dig av att bjuda in en Boxspring i ditt hem.

Den här valpen är extremt lekfull. Han är också intensiv. Boxspringen kommer att kasta allt i det där spelet att hämta eller dragkamp . Springern i din hund har en angelägen bytesdrift och därmed en lika stark vandringspotential. Han är en hund som man alltid bör ha i koppel så att den inte försöker komma i kontakt med sitt jaktförflutna.

På den positiva sidan är ingen av förälderraserna mycket av en nipper eller skäller. Naturligtvis är tidig socialisering ett utmärkt sätt att stävja något av dessa dåliga beteenden innan de blir till besvär. Boxspringen behöver en stark ledare för att hålla sin intensitet i schack. Han är inte det bästa valet för första gången husdjursägare eller seniorer. Han har helt enkelt för mycket energi, vilket kommer att göra det utmanande för dessa individer.

Vad är priset på boxspringvalpar?

Både boxer och engelsk springer spaniel är relativt populära raser. Det betyder att du förmodligen kommer att ha lycka till att hitta en valp. Priserna kommer att variera beroende på hundarnas härstamning. Baserat på föräldrarnas kostnader kommer du sannolikt att betala minst 0 och förmodligen mer. Vi rekommenderar att skaffa en valp som är minst 8 veckor gammal för att säkerställa att den avvänjs ordentligt.

Endast Dog Registry of America, Inc. känner igen denna hybrid. Utan erkännande från andra organisationer måste du vara försiktig när du letar efter ett husdjur. Undvik valpkvarnar eller säljare som alltid har valpar till salu. Be att få se fader och moder innan du köper en hund. Om uppfödaren vägrar, leta någon annanstans. Ansedda återförsäljare kommer att visa dig sina faciliteter utan att behöva fråga.

Den initiala investeringen är den ökända toppen av isberget. Att äga ett husdjur slutar inte med köpet. Under det första året kommer han att behöva vaccinationer och en rad avmaskningar . Det senare är inte bara nödvändigt för din valp utan för dig och din familj också. Vissa parasiter som rundmask är överförbara till människor .

Att ha en Boxspring som husdjur kommer att kosta dig ca 381 per år . Att hålla ditt husdjur uppdaterat med alla sina rutinbesök är ett utmärkt sätt att säkerställa att siffran inte blir högre. Den uppskattningen täcker grundläggande kontroller, mat och andra utgifter. Det första året är vanligtvis det dyraste när man skaffar en valp.
Avdelare 8

3 föga kända fakta om boxspring

1.Boxarens anor går tillbaka tusentals år.

De tidiga förfäderna till den moderna boxaren gå tillbaka till 2000 f.Kr. med de gamla assyrierna. Århundraden senare började tyskarna selektivt föda upp rasen, som de kallade Bullenbeisser.

två.Boxern i Amerika kan spåra sin historia till Four Horsemen of Boxerdom.

Fyra tyska boxare är grundstammen till rasen i USA. Sigurd, senare den bästa i rasen i Westminster 1935, fick de andra tre valparna: Lustig, Utz och Dorian. Alla tre lade till mästerskap till sin utmärkelse. De födde också andra prisbelönta boxare på utställningsbanan.

3.Den engelska Springer Spaniel har några vänner på höga platser.

Det är lätt att se varför någon skulle bli kär i den engelska springer spanielen. Han är så bedårande! Rasen räknas bland hans beundrare Presidents George H.W. Bush och George W. Bush. Han fångade också hjärtat av kungligheter som ett husdjur till Prinsessan Grace .

Boxer och engelsk springer spaniel

Boxspringens föräldraraser: Vänster – Boxer (Karolsejnova, Shutterstock) | Höger – Engelsk Springer Spaniel (D_Theodora, Pixabay)

Avdelare 3

Temperament & Intelligence of the Boxspring

Boxspringen får en riklig dos intelligens från båda föräldraraserna. Som jakthund fick den engelska Springer Spanieln tänka på fötterna – alla fyra! Denna hund är ivrig att behaga och lär sig din rutin snabbt. Alla dessa egenskaper gör honom till ett förtjusande husdjur för individen eller familjen som har tid att ägna sig åt sin uppväxt.

Är dessa hundar bra för familjer?

Boxspringen är ett utmärkt val för en familj med barn, särskilt äldre om han är i stor storlek. Han kanske till och med tröttar ut barnen först. Den här hunden är tillgiven med nästan alla. Men han gillar inte att vara ensam. Han föredrar sällskap. Tyvärr är båda föräldraraserna benägna att få separationsångest. Den här valpen behöver sitt folk omkring sig.

Går den här rasen överens med andra husdjur?

Spanielsidan av Boxspring är van vid andra hundar. Han jagade trots allt ofta med andra revolverhundar på fältet. Boxern är dock inte lika förtjust i andra hundar. Sedan är det bytesdrevet. Om familjens katt springer från honom, förvänta dig en intensiv jakt. Den instinkten kommer sannolikt att bestå, även om han föds upp med ett annat husdjur i hushållet.

Engelsk springer spaniel och boxer valpar som leker

Kredit: NewnardHouse, Shutterstock

Avdelare 4

Saker att veta när du äger en boxspring:

Vid det här laget är det förmodligen klart att Boxspringen har vissa speciella behov när det gäller träning och träning. Det är lika med kursen med vilken hund som helst. Kom ihåg att många valpar är resultatet av år av selektiv avel för de egenskaper som tjänar honom bäst i hans jobb. Det är därför det alltid är en smart idé att titta på hela bilden. Låt oss gräva lite djupare i vad som får Boxspringen att ticka.

Mat & Diet Krav

Mata ditt husdjur a högkvalitativ kost kommer att hjälpa till att se till att din valp får en bra start i livet. Vi föreslår att ge honom ett kommersiellt foder formulerat för medelstora hundar. Se också till att det är lämpligt för hans livsskede. Valpar växer snabbt. Rätt mat har tillräckligt med kalorier och näringsämnen för att stödja denna snabba tillväxt.

Både Boxer och Engelsk Springer Spaniel har en måttlig tendens att gå upp i vikt, trots sin höga energinivå. Använd därför ingrediensen på etiketten som en guide till hur mycket du ska mata honom. Övervaka hans storlek och justera mängden därefter. Vi föreslår också att du använder godsaker som träningshjälp bara för att göra det lättare att hålla honom trim och vältränad.

Övning

Som vi har diskuterat behöver Boxspring aktivitet i sitt liv för att förbli lycklig. Men det betyder inte att bara släppa honom för att köra iväg den på bakgården. Han längtar också efter tid med dig. En daglig promenad är ett utmärkt sätt att uppnå båda målen – och behålla du friskt också! Doggieparken är en möjlighet, så länge du har socialiserat honom tidigt i livet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Leo & Amanda (@leo_theboxspringpup)

Träning

Det är absolut nödvändigt att ta fast kontroll över träningen när din Boxspring fortfarande är en valp. En hund med sin styrka och energi behöver en ägare som kan hantera honom. Lyckligtvis är den här valpen intelligent och ivrig att lära sig nya saker. Du kommer förmodligen att upptäcka att han är lätt att träna. Vi rekommenderar att du använder positiv förstärkning istället för hårda tillrättavisningar när han är stygg. Båda föräldraraserna är känsliga i det avseendet.

Boxspringen är kapabel till andra uppgifter på grund av sin intelligens. Hans tillgivna natur gör honom till ett anständigt val för en terapihund eller en tävlande på agilitykretsen av hundutställningar. Denna extra träning är ett bra sätt att knyta an till ditt husdjur.

Grooming ✂️

Hur lätt det är att sköta beror på vilken förälderras som är dominerande i din Boxspring. Boxern är en bris. Han kommer att klara sig bra med enstaka borstar och bad. Även om han fäller, är det inte mycket jämfört med vissa hundar. Engelsk Springer Spaniel är en annan historia. Hans långa päls betyder mer uppmärksamhet och professionell grooming för att få honom att se bäst ut.

Vi rekommenderar att vänja honom vid att borsta och kamma som valp så att det blir mindre jobbigt när din valp behöver det. Samma råd gäller för hans spikar . Hantera hans tassar ofta så att han är van vid att få vidröra fötterna. Du bör också kolla hans öron då och då. Springerns långa päls gör honom mottaglig för öroninfektioner och kvalster.

Hälsa och villkor

Ett problem med en populär ras som boxern är överavel. Det ökar risken för genetiska tillstånd. Det är ytterligare en anledning att undvika valpkvarnar när man letar efter ett husdjur. Båda föräldraraserna är relativt friska. Vi föreslår dock att du skaffar en hund som har haft en Ortopedisk stiftelse för djur (OFA) utvärdering för ledproblem.

Mindre förhållanden
  • Öroninfektioner
Allvarliga förhållanden
  • Hjärtproblem
  • Höftdysplasi
  • Armbågsdysplasi
  • Progressiv retinal atrofi (PRA)
Avdelare 5

Man vs Kvinna

Det finns en märkbar skillnad i storleken på manliga och kvinnliga Boxsprings. En stor hanhund kommer att behöva en lika stark ägare. Om du inte tänker föda upp ditt husdjur rekommenderar vi att din valp kastreras eller steriliseras enligt din veterinärs råd. Vissa uppfödare gör det till ett villkor för en försäljning. Kostnaden för operationen är betydligt dyrare med kvinnor än män. Återhämtningen är också längre.

Avdelare 3

Slutgiltiga tankar

Boxspring är ett utmärkt val för en aktiv familj eller individ som kan hänga med energin hos denna älskvärda hund. Även om han kan utmana dig med sin styrka och entusiasm, är han en tillgiven valp som kommer att vara en stadig följeslagare, oavsett om han är på stigen eller går dagliga promenader i grannskapet. Dessutom är hans vänliga natur svår att slå. Denna hund har mycket att erbjuda för rätt ägare.


Utvald bildkredit: PeakPx

Innehåll