Hur mycket kostar Nom Nom hundmat? Vad du behöver veta

Välj Namnet På Husdjuret  en svart hund som äter nom nom vid diskenNamn Namn nu är ett av de snabbast växande färska hundmatsföretagen där ute. Detta företag producerar en mängd färska recept som de levererar direkt till ditt hus. Därför kan du mata din hund med färsk mat gjord med riktiga ingredienser utan allt arbete med att laga maten hemma.Allt detta har dock ett pris. Nom Nom är mycket dyrare än de flesta andra hundfodermärken där ute. Dessutom måste du ta hänsyn till frakt, som du inte behöver betala om du köper din hunds mat lokalt. Av denna anledning visar sig Nom Nom vara en av de dyraste hundmaterna på marknaden.

Klicka här för Spara 50 % + Få gratis frakt med Nom Nom nu!

  avdelare 10Nom Nom Grundkostnader

För att ta reda på exakt hur mycket den här maten skulle kosta dig måste du gå till deras hemsida och skapa ett konto. De har inga priser listade direkt på deras hemsida, eftersom allt beror på din hund. Naturligtvis, ju större din hund är, desto mer mat behöver den och desto högre pris. Däremot kan hundar med vissa allergier behöva vissa recept, som kan kosta extra också.

Av denna anledning är det enda sättet att få en korrekt mätning att besöka företagets webbplats och svara på alla deras frågor om din hund.

Men baserat på flera olika redovisningar fick vi en allmän uppfattning om hur mycket detta hundfoder kostar. Här är en snabb tabell över vad vi fick reda på.

Hundstorlek Pris per dag
6 lbs 3,10 USD
30 lbs 5,85 USD
65 lbs 10,65 USD
170 lbs 21,30 USD

Som du kan se kostar detta företags mat mycket mer än mycket av konkurrenterna. Du kan köpa halva portioner för att sänka dina kostnader och blanda deras färskfoder med din hunds vanliga diet.

Dessutom är det inte klart vilken information som används för att bestämma priset eller portioneringen din hund behöver. Därför kan din prissättning skilja sig från dessa uppskattningar. Åtminstone kommer din hunds aktivitetsnivå också att påverka prissättningen.

  Avdelare 4

Hur mycket kostar Nom Nom per månad?

  hund äter nom nom vid disken

Som vi tidigare har förklarat är detta hundfoder extremt dyrt. Av denna anledning är deras veckokostnader också mycket högre än de flesta hundfodermärken där ute. Din prissättning kommer att bero på en mängd olika faktorer, inklusive din hunds aktivitetsnivå och deras storlek.

Det enda sättet att ta reda på exakt hur mycket det kommer att kosta dig är att skapa ett konto på deras webbplats. Du kommer att kunna se priser innan du lägger till någon betalningsinformation i deras system. Men de behöver ställa flera frågor till dig om din hund för att kunna formulera en utfodringsplan.

För en mycket liten hund kan du räkna med att betala cirka . Under vår forskning är det ungefär lika mycket som det kostade för en hund på 6 pund. Detta skulle omfatta de flesta mycket små raser. Vi angav att vår imaginära hund hade en genomsnittlig aktivitetsnivå. Därför, om din hund är mer avslappnad, kan du betala mindre.

För mycket stora hundar (tänk 170-pund Mastiff) kommer du att betala hundratals dollar i månaden. För en hund som väger över 100 lbs kan denna matservering lätt kosta över 0 i månaden.

Naturligtvis faller de flesta hundar någonstans i mitten av dessa områden. En hund på 30 pund kommer att kosta cirka 0 i månaden, medan en hund på 60 pund kommer att kosta omkring 0. Prissättningen verkar skala ganska nära storleken, även om andra faktorer också spelar roll.

På så sätt visar sig Nom Nom vara mycket dyrare än stora delar av konkurrenterna. Vi rekommenderar det bara för dem med en mycket hög budget.

Hur mycket kostar Nom Nom för en stor hund?

Stora hundar kommer att bli dyrare än små hundar bara för att de konsumerar mer mat. Därför bör du räkna med att betala ganska mycket mer än du skulle göra för en mindre hund.

Vanligtvis börjar definitionen av en stor hund vid cirka 70 lbs. För en så här stor hund kommer du sannolikt att betala drygt 300 USD i månaden, men din hunds energinivå och ålder kommer också att påverka detta. För att få en korrekt uppskattning måste du gå till deras webbplats och skapa ett konto. Du kan se priser och alternativ innan du anger någon betalningsinformation.

Företaget kommer att behöva ställa flera frågor till dig om din större hund innan de kan göra en korrekt prisuppskattning. Se därför till att du har några minuter på dig att svara på dessa frågor innan du börjar.

För extremt stora hundar som Mastiffs kan du lätt förvänta dig att betala över 400 USD i månaden. Vissa hundar kan till och med kosta så mycket som 0 i månaden. Allt beror på din hunds storlek.

Vad är det billigaste färska hundfodret?

  Nomnom Pork Potluck hundmat

Det finns för närvarande många färska hundmat där ute. Dessa livsmedel varierar i prissättning. Men de tar in variabler på olika sätt. Därför finns det inte nödvändigtvis ett färskt hundfodermärke som är det billigaste för alla. Du måste ta hänsyn till frakt till din plats och en mängd andra variabler.

Men av alla alternativ på marknaden, Ollie verkar vara en av de billigaste. Sammantaget verkade priserna på Ollie vara ungefär halva priset på Namn namn , vilket är ett av de dyrare alternativen. Baserat på denna information kanske du vill ge Ollie ett försök innan du bestämmer dig för Nom Nom .

Med det sagt är det enda sättet att säkerställa att du får det billigaste alternativet att skapa ett konto på flera webbplatser. Dessa företag erbjuder inte prisinformation utan att du först måste svara på flera frågor om ditt husdjur. Denna process låter dem komma med en utfodringsplan, som hjälper dem att få rätt prissättning.

Så det kan ta dig lite tid att avgöra vem som är billigast för just din hund. Men när du pratar om priser så mycket som dessa är det värt det i slutändan.

Klicka här för Spara 50 % + Få gratis frakt med Nom Nom nu!

  Avdelare 7

Slutsats

Namn namn är en av de dyraste hundfoder som finns. Men du får mycket för pengarna. Detta företag lagar noggrant färsk hundmat till din hund baserat på deras vikt, aktivitetsnivå, ras och andra faktorer. De kommer även att föreslå vilka formler som skulle fungera bäst för din hund. Alla deras ingredienser är också förstklassiga. Många av deras kött är USDA-certifierade, till exempel.

Det ändrar inte det faktum att de är extremt dyra. Om du har en större hund , kan du lätt börja betala mer för din hunds mat än din egen. Därför rekommenderar vi endast denna mat för de med mycket stora budgetar (eller inga budgetar alls).

Det finns några billigare alternativ där ute. I alla fall, färsk hundmat fortsätter att vara ett av de dyraste alternativen för att mata din hund som finns. Du kan förvänta dig att dessa livsmedel är mycket dyrare än kibble, konserver eller de flesta andra alternativa alternativ.

+ Källor